Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

aksam yemegimiz ailecek
Ben o sıra salata yapiyordum fotoğrafı kardeşime çektirdim.
Ekmek yemedim
Babam filan midene biseyler olmuyor mu kızım senin nasil doyuyorsun diyor
Insallah ideal kiloma ulaştığımda ışte baba bu yüzden yemedim diyeceğim

Hayirli aksamlar
Ben geldim arkadaslar su an annemlerdeyim bi bakiyim ne yapiyorsunu kilolar gitmis fit olmussunuzdur simdi .bennormal bi sekilde hyiyorum ve 1 kilo kadaralmisim ins. Gelirsem tekrar baslicam
Yok nerde canım ben yerimde sayıyorum. Kilo takip tablonu kaldırmadim seni bekliyorum.beraberce kilo veririz inşallah.

Gün aydınlar sabah iki dilim kepek emek bir yumurta yedim ve çay içtim.. Öğlen de annem kuru fasulye yapmış ondan yerim ve günü böyle kapamayı düşünüyorum umarım :)

Herkeşlere mutlu haftalar diliyorum :-*

Napiyorsunuz bakalmmm

Esa
Oo çok iyi ..
Canım eski yazdıklarımı sanırım okumuyorsun olumlu olumsuz cevap alamıyorumda.
Okuyorum da kızım çoğu zaman müsaade etmiyor yazabildiğime yazıyorum yoksa hepsini okuyorum arkadaşım takip ediyorum su an da da isteyim yazabiliyorum eve gelince pek mümkün olmuyor :)

Hafta sonu misafirle gecti hamur işi yüklemesi yaptım verdiğim kiloları aldım kesin sabah kahvalti çok karışık yedim aksama sadece karışık salata yiyeceğim bakalım.
Ben daha kahvaltı yapmadım kardeslerimle yatak keyfi yaptik bugün geri dönüyorum malesef :-(

Hafta sonu kosturmayla gecti. Üstüne sabah tartida artiyi gördüm.olsun yola devam . Kahvaltim:2yumurta ve peynir li omlet.10zeytin, biber iki yaprsk marul bir avuc badem Ceviz, sekersiz cay.ögle yemegi yok.aksamada firinda sebzeli tavuk var insaallah.

Keşke yapayalnizdim evlendim çocuklarım oldu en azından.
Kardes cok baska özelliklede kiz kardes.herseyini paylasabiliyor insan dert ortagin sirdasin.kardes candir.ö yüzden 9yil aradan sonra 3cü kizimi dünyaya getirdim.ilerde yanliz kalmasinlar birbirlerine destek olsunlar diye

O şirin kızını öp benim yerime o zaman
optum arkadaşı şimdi uyucaz kalkicaz ve ben hoop yürüyüşüne bugün fazla yürümek istiyorum yarım saat fazladan yanı toplamda iki saat adet dönemi diye bosladim artık yeter saltanat bitti kemeri skmam lazım kizimin2.yaş gününe yanı 19ocaka kadar bitsin istiyorum güzel bir elbise hayal ediyorum içinde prenses gibi olmak istiyorum çok mu şey istiyorum :)

Mrb
Haftasonu guzel ve kacamaksiz gecti.
Cmrt sabahi yazmistim
Aralarda kahve ictim
Aksamda
1 kepceden azdi bitiremedim yayla corbasi
Tavuk but 1 tane
Ayran

Pazar
Kahvalti
Yarim simitten az simit
2 catal kasar
2 zeytin
Yumurta 1 tane haslama
Domates biber
Cay

Oglende misafir vardi
Yarim dilim kek
2 tane kucuk simit kurabiye
Cay

Aksam yemedim

Bunun disinda cocuklar hasta 3 gunde 5 saat uyumadim. Gorumceme gorucu gelcek diye dublex evi var kvalidemin. Butun camlari sildik,tulleri yika as evi sil supur cok yorucuydu bol kalori harcadim eminim

Bugun kahvalti
1 haslama yumurta
1 catal beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 zeytin
Domates salatalik

Oglen elma

Busabahta 68.7 ye dusmusum once 69 dum bidaha tartildim inmisim.biraz keyifsizim esimin kolu kirilmisti 3 aydir iyilesmiyor ameliyat olcak moralim bozuk gecmise bakasim yok. Islh hersey yolundadir sizin cephenizdede

Kesinlikle hakkındir canım göster gücünü sık kemeri benim gibi salma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…