- 26 Şubat 2013
- 2.513
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.870
- 333
- 31
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Yok nerde canım ben yerimde sayıyorum. Kilo takip tablonu kaldırmadim seni bekliyorum.beraberce kilo veririz inşallah.Hayirli aksamlar
Ben geldim arkadaslar su an annemlerdeyim bi bakiyim ne yapiyorsunu kilolar gitmis fit olmussunuzdur simdi .bennormal bi sekilde hyiyorum ve 1 kilo kadaralmisim ins. Gelirsem tekrar baslicam
Günaydın sevgili arkadaşımHerkese günaydinlar.haftaniz bol eksili ve mutlu gecsin insallah
Oo çok iyi ..Gün aydınlar sabah iki dilim kepek emek bir yumurta yedim ve çay içtim.. Öğlen de annem kuru fasulye yapmış ondan yerim ve günü böyle kapamayı düşünüyorum umarım :)
Hafta sonu misafirle gecti hamur işi yüklemesi yaptım verdiğim kiloları aldım kesin sabah kahvalti çok karışık yedim aksama sadece karışık salata yiyeceğim bakalım.Herkeşlere mutlu haftalar diliyorum :-*
Napiyorsunuz bakalmmm
Okuyorum da kızım çoğu zaman müsaade etmiyor yazabildiğime yazıyorum yoksa hepsini okuyorum arkadaşım takip ediyorum su an da da isteyim yazabiliyorum eve gelince pek mümkün olmuyor :)Oo çok iyi ..
Canım eski yazdıklarımı sanırım okumuyorsun olumlu olumsuz cevap alamıyorumda.
O şirin kızını öp benim yerime o zamanEsa
Okuyorum da kızım çoğu zaman müsaade etmiyor yazabildiğime yazıyorum yoksa hepsini okuyorum arkadaşım takip ediyorum su an da da isteyim yazabiliyorum eve gelince pek mümkün olmuyor :)
Ben daha kahvaltı yapmadım kardeslerimle yatak keyfi yaptik bugün geri dönüyorum malesef :-(Hafta sonu misafirle gecti hamur işi yüklemesi yaptım verdiğim kiloları aldım kesin sabah kahvalti çok karışık yedim aksama sadece karışık salata yiyeceğim bakalım.
Ayrilik vakti geldi deseneBen daha kahvaltı yapmadım kardeslerimle yatak keyfi yaptik bugün geri dönüyorum malesef :-(
Evet hemde çok zor :-(Ayrilik vakti geldi desenecanım ya zor olur elbet.benim hiç kardeşim yok.
Keşke yapayalnizdim evlendim çocuklarım oldu en azından.Evet hemde çok zor :-(
Kardeş bambaşka benim ev küçük kardeşim 5 yaşında :)
Keske seninde olsaymis
Kardes cok baska özelliklede kiz kardes.herseyini paylasabiliyor insan dert ortagin sirdasin.kardes candir.ö yüzden 9yil aradan sonra 3cü kizimi dünyaya getirdim.ilerde yanliz kalmasinlar birbirlerine destek olsunlar diyeKeşke yapayalnizdim evlendim çocuklarım oldu en azından.
Kardes cok baska özelliklede kiz kardes.herseyini paylasabiliyor insan dert ortagin sirdasin.kardes candir.ö yüzden 9yil aradan sonra 3cü kizimi dünyaya getirdim.ilerde yanliz kalmasinlar birbirlerine destek olsunlar diye
optum arkadaşı şimdi uyucaz kalkicaz ve ben hoop yürüyüşüne bugün fazla yürümek istiyorum yarım saat fazladan yanı toplamda iki saat adet dönemi diye bosladim artık yeter saltanat bitti kemeri skmam lazım kizimin2.yaş gününe yanı 19ocaka kadar bitsin istiyorum güzel bir elbise hayal ediyorum içinde prenses gibi olmak istiyorum çok mu şey istiyorum :)O şirin kızını öp benim yerime o zaman
Kesinlikle hakkındir canım göster gücünü sık kemeri benim gibi salma.optum arkadaşı şimdi uyucaz kalkicaz ve ben hoop yürüyüşüne bugün fazla yürümek istiyorum yarım saat fazladan yanı toplamda iki saat adet dönemi diye bosladim artık yeter saltanat bitti kemeri skmam lazım kizimin2.yaş gününe yanı 19ocaka kadar bitsin istiyorum güzel bir elbise hayal ediyorum içinde prenses gibi olmak istiyorum çok mu şey istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?