Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ayy kiyamam cok dertli gördūn seni.
Bitanem isteyince başariyosunn hadi iste eşinu dūşūn yaninda istediğin gibi rahat giyinip gezcen veya gūzel mini gecelikler giyeceksin eşin için yaaa

Malesef yoğurdum bitti ama yarin alip mayaliycam inş. Ondan sonra denerim.bende şekeri kesmeye calisiyodum buda bahanem olabilir inş.
Arkadaşım bu süreçte ölçüyü kaçırdığı oldu mesela bi kaç akşam bi paket biskuvimi de yedim ama önemli olan rejimi hareketle desteklemek yürüyüşün çok faydasını gordum burası çukurova o kadar dondurucu soğuk yok yağmurda bile şemsiyesi alıp yurudum pes etmek yok kaç kişi benimle başladı yarıda bıraktı bahaneleri bitmedi yok soğuk yok misafirin var inan misafirliğe bile yürüyüşünü yapıp gittim :) misafirim geleceği zamň da erken çıktım yurudum.. Ben öğretmenim gergin okulun merdiveninin 5 6 kez inip çıkıyorum 2.5litre su iciyorum kararlı olmak gerekiyor ve mümkün olduğunca hareket yesen de vicdanın rahat oluyor :)

Ayy kiyamam cok dertli gördūn seni.
Bitanem isteyince başariyosunn hadi iste eşinu dūşūn yaninda istediğin gibi rahat giyinip gezcen veya gūzel mini gecelikler giyeceksin eşin için yaaa
M yaptıktan 8 ay sonra okula başladığımda bir öğrencim dedi öğretmenim sen doğum yapmadib mi yaptım kızım dedim peki neden halen karnın şişman dedi tüm öğretmenler yanimdaydi mudurum falan bi bozuldu anlatamam :) hiç unutmam

Ben iki hafta denetim ama okuduysan spor ve rejimle de destekledim 20 günde 6kilo verdim ama dediğim gibi yoğurt kurunden mi spor ve rejimden mi onu bilemiyorum ama şimdi yine baslicam uygulamaya muhakkak faydası olmuştur
Kizlar ben emziriyorum bu yogurt kürünü yapsam sütüme zarari olurmu acaba

Bence kullanma çünkü acı biber sütüne geçer belki çocukta akıntı yaratır direkt süte geçiyor ya acı olmasa bisey olmaz ama o zaman da etkisini goremeyebilirsin bilemedim

Arkadaşlarım sizinde motivasyonunuzu düşürdüm olumsuz cümlelerle kendime ceza 59 olana kadar buraya mesaj yazmak yok bu bana büyük ceza olur çünkü sizinle muhabbeti seviyorum geri dönüşüm kısa olacak inanın. Siz tam gaz ileri. . Gorusmek uzere.

Ilkk senin yazdiklarin bende cikmiyor . Diyorum bu kiz nerde. Gozardi etmisim seni herhalde altta yaziyor amlamadim

Nereye gidiyosun kacc kac kilo al. Burda kaliyosun seni ele aldim her ogun takipteyim seni. Konu sahibi gitsin topicte bosalsin. Ya ben niye bukadar azimliyim. 1 ayda nerdeyse 6 kiloya yakin verdim. Elestiri yaptigimiz gibi ornekte alalim. Ben bikacgundur keyifsizim yorumlara bakmadim burdada bi sen yaziyosun
En iyisi gidip tek gunluk acmak

Kizlar kimse biryere gitmesin yaaa.hep beraber verelim kilolari.burayi birakmayin

Ben bugun sabah 3 adet zeytin ile yaptığım kahvaltıdan sonra öğle yemeğinde derin in uyumasinida fırsat bilerek, tupperdan çıkarttığı doğranmış Kıvırcıga ek olarak hemen biraz havuç biraz turp ve birazda amerikan sezar sos işte enfes salatam. Yanına da nuggetlari tabiki yağsız tavada iki çevirdim tam 4 dakikada yemeğim hazır burada yaptığım tek kusur salata sosumdu onuda benim ufaklık bana yarım saatte yaktirir xaten diye düşünerek koymaktan çekinmedim.

Eklentiler

• 20151208_122751.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 41
Dry_ik ilgilendiğin icin tesekkur ederim motivasyonum sıfırda sen beni takip edersen belki düzelme olur ama seninde evde moralin yok anlıyorum halinden.yük olmak iyi olmaz bencilce olur.
Marlin çok soğudum kendimden kararsız kaldım en iyisi sizi olumsuz etkilemeyeyim dedim diğer arkadaşlar çok daha iyi ama sizi asla dağıtmak istemem iyice yalnız kalırım.

Afiyet olsun.

Kilo vermemek icin bahane ararsak sana en az 20 madde siralarim ilkk ama hic bukadar azimli olmamistim. Kimsenin hayati 4/4luk degil ama bunlar engelde degil. Birde ustune kilo olunca hayattan soguyoruz cunku hangi kadin bakimli ve guzel olmak istemez. Ozguvenimiz olursa kendimize 1-0 ondeyiz demektir.
Sadece gorunus olarak degil saglikli olmak icinde zayif olmamiz lazim.

2015 bana hic iyi gelmedi 2016 ya boyle girmek istemiyorum. Ben son 8 kilomuda vermeye azmettim isteyen herkese destek olmaya varim

Yogurt kurunden bahsetmissiniz benimki farki elseven arkadasin tavsiyesi olan zerdecalli kur.
Bunu yapip kilo veren cok arastirdim.
Herhun yapanda olmus zarari olmamis ama her bunye farkli tabi..
Bana dokunmadi .
Bundan itibaren degistirip her aksam su sekilde degistirip yapcam.

Yogurt+1 cay kasigi zerdacal,1 cay kasigi zencefil+1 cay kasigi tarcin ve limon.

Sonucu burda goruruz

Canim cok gani gönüllüsün.. çok sağolasın.
Ne dertliler varmış kendimden utandim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elinde-degilmis-asik-olmus.884207/

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Domates salatalik
1 catal peynir
Cay ve 1 dilim cavdar ekmegi

Oglen nescafe az sekerli..

Ilkk sen yedin bugun

bugünü es gecsek neyse annemlere tost yaptım dayanamadım ama onların ki yapmadım içinde peynır salatalık domates yumurta cok az yaglı yarım tost çok biliyorum sonra 3 elma simdilerde acıktım aklıma turlü turlü yiyecekler geliyor en sevdiğimde nescafeli süte tahıllı bisküvi bandırıp yemek bir paket ama bunlar aklıma gelenler tabi

su an istahımı kesmek için yogurt bir cay kasığı bal, üç baharat zzt birer cay kasığı ,birde yulaf ezmesı yemeğe hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…