Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Geldimi üstüste gelir canım çok geçmişler olsun bütün ailene..
Kilona çok sevindim düşmüşsun.
Ben hafta sonu full hamur işi iki kilo aldım zaten su gitmişti önce onuda geri aldım neyse
Allah cc.afiyet versin yeniden başlarız güç toplayarak.

Akşam yemem dedim ama yürüyüş yordu ve aciktirdi su an bunları yicem
Evet canim tok cikiyorum bende yūrūyūşe eve bi geliyorumki açım.hareket aciktiriyor aslinda gelincede bunu yerim diye menūmū önceden hazirlamam gerekiyor acikinca yanliş seylere hucum etmemek için
Sen heralde tedbirini almişsin

Eşim istemişti çıkmadan hazırladım da yemem diye dusundum ama geldim sofra kurulu halen daldim valla :) bu arada yumurtayı yemedim ekmek de yok patatesin birinin de yarısını yedim yanı 1.5 patates şimdi de yeşil çayını iciyorum

Kızz sen hala toparlayamadinmiii
Geliyo beş kardeş
Canim yaa bisey dicem ben kendi adima cuma gūnūnū tarti gūnū olarak sevmiyorum cūnkū ben en cok pazarlari kacamak yapiyorum ve pazartesinden tekrar yeniden gaz veriyorum amaaa 4gūn sonra tartilmak az geliyor en azindan 5gūn olsa daha rahat olurum piskolojikman.diyecegim o ki cumartesi yapsak bildirim gūnlerini olmazmi yada en azindan ben öyle yapabilirmiyim cancaazım

Bence yumurtayi her vakit yiyebilirsin yumurta zayiflatiyo bile protein grubundan ya.canin istememiştir ona bişey diyemiycem ana patatestende az yemişsin sūper valla.

Cahide yetişin sabah programi basladi kizlaar ay cok sūkūr sabah izleyecek bişey cikti.orda yogurt kūrūnden bahsettiler.deneyipte kilo veren varni aramizda
KIZLAR huuu

Akşam yemeğim
4 bardak şu ictim
Ezogelin çorba
Bulgur pilavı üzeri döner
Baharatlı yoğurt
Elmami yemedim ara ogün yapacagim vakit bulabilirsem tabiki

Cahide yetişin sabah programi basladi kizlaar ay cok sūkūr sabah izleyecek bişey cikti.orda yogurt kūrūnden bahsettiler.deneyipte kilo veren varni aramizda
KIZLAR huuu
Ben iki hafta denetim ama okuduysan spor ve rejimle de destekledim 20 günde 6kilo verdim ama dediğim gibi yoğurt kurunden mi spor ve rejimden mi onu bilemiyorum ama şimdi yine baslicam uygulamaya muhakkak faydası olmuştur

Tabi canım istediğin gün ayarla rahat ol.
Off offf ben boyleyim işte bu yöndeki zayıf karakterinden nefret ediyorum sanırım oda tek çocuk olmamdan ileri geliyor hep bana hep bana olmuş olan bana

Ben iki hafta denetim ama okuduysan spor ve rejimle de destekledim 20 günde 6kilo verdim ama dediğim gibi yoğurt kurunden mi spor ve rejimden mi onu bilemiyorum ama şimdi yine baslicam uygulamaya muhakkak faydası olmuştur
Ayy epey vermişsin biraz bahsedermisin nasil bisey bu yogurt kūrū ve sen yaninda muhakkak simdiki gibi diyet uyguladinda yogurdu nezamanlarda yedin.ve ne sporu yaptin?

Göbeğimi bir görseniz 7.5 yaşındaki oğlum anne bebek mi geliyor diyor bense hala utanmadan meydanlarda geziyorum saadetimi leziz yemeklerle değişiyorum ne salagim .kusura bakmayın çok kızdım kendime kaç senedir bi şekle giremedim.

Ayy epey vermişsin biraz bahsedermisin nasil bisey bu yogurt kūrū ve sen yaninda muhakkak simdiki gibi diyet uyguladinda yogurdu nezamanlarda yedin.ve ne sporu yaptin?
Günlük bir saat yurudum ekmek ve şekeri tamamen kestim akşam yatmadan yarım saat öncede bu kuru yedim tadida güzel hanı yedikten sonra başka bisey yemiyorsun sadece su içtim ya açıkçası göbeğinde bi hafifleme oluverdi sanki onbesgun kullaniyorsan on gün ara verip bi daha basliyorsun ben bi daha baslicam bu aksam

Tabi canım istediğin gün ayarla rahat ol.
Off offf ben boyleyim işte bu yöndeki zayıf karakterinden nefret ediyorum sanırım oda tek çocuk olmamdan ileri geliyor hep bana hep bana olmuş olan bana
Yaa off sacmalama zayif degilsin bence iki cocugun vermiş oldugu sıkıntı seni yemeye teşfik ediyor .ben bile 1cocuk ve eş ile zaman zaman tok olsamda yiyorum ya sebepsizce sıkıldığm icin.yavaşta olsa biz bu kilolari vercez kardeşim..
Isteklisin işte yani olmasaydi bu topiği açmazdın bizi buraya toplamazdin.içindeki zayıf kadını uyandırma vakti geldiii

Haa sadece gece yatarkenmi yeniliyor.yoğurtu neyle birleştirip yiyosun

3ymk kaşığı yoğurt,1cay kaşığı pul bilber biber acı olursa daha etkili,yarım limonun suyu ucunu karıştır ye yatmadan yarım saat önce ardından bol su iç
Malesef yoğurdum bitti ama yarin alip mayaliycam inş. Ondan sonra denerim.bende şekeri kesmeye calisiyodum buda bahanem olabilir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…