Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Biliyomusun SendebenBendesen insan evde olanı canı çekiyor. Oyüzden o yulaflı bisküviyi kaldır at gözün görmesin. Benim de eşim alıyor gıcık bana kalsa hiç eve girmez onlar. Gerçi Olmadı kalkıp tatlı falan hazırlarım :) :)
Pes etme kuşum ya yemek nedirki yok farzet su iç sürekli diyette olduğunu düşünme.

su an istahımı kesmek için yogurt bir cay kasığı bal, üç baharat zzt birer cay kasığı ,birde yulaf ezmesı yemeğe hazırlanıyorum

Hic sucluluk triplerine girme. Bugun ne yap
yemek olarak yagli magli farketmez ne istiyosa canin ye. Yarin yine istiyosa ye. Nefsini doyur once. Ama tek ogun icin yap bunu. Mesela kebapmi istiyor butun gun diyetine devam edip istedigin ogunde kebap ye. Telafi etmek icinde
Ya yuruyus cikamiyosan evde leslie yap 45 dk en az

Bikacgun motive olana kadar bunu yap. Arada zaten vucudu sasirtmak lazim. Kacamaginda bi olcudu olmali . Zayiflayincada istededigimizi yiyecwz ama bu sekilde telafilerle.
Bende hergun ot cop yemekten sıkıldim canim nasil lahmacun istiyor. Ilk basladigimda tvde lahmacun gormustum. Ilk gun oldugu icin cok ozenmistim. Esim alayim dedi 68 hedefim olsun 68 olunca alirsin demistim. Duz 68 olmadim henuz olunca 3 yerdim 1.5 yicem ve bol yuruyus pesinden
Motivasyonunu bozma

Her yolu biliyorum ama işime gelmiyor özeleştirim.az önce aynaya baktım sarkmış yag yığınları gördüm sadece benim vücudun hem az yemeğe hem egzersizé ihtiyacı var.
Eşim biskūvi çocuklara alıyor ama cogunu ben götürüyordum artık bitti onada tembihleyecegim.sanada maşallah canım tebrik ederim güzel değişim yaşamışsın. Gobek basen erimis Mutlu kal.takipteyim seni.

Canim böyle değerli zamanini ayırıp uzun yorum yazdığın icin.cok ihtiyacım vardi varolasin.bikaç gündür istediğimi yedim sayılır artık buranın sayesinde kilo vermeye sıra geldi.hadi bizim grup cosalim.
Yoğurtlu karışım iştahımi kesti tavsiye ederim.sirkeye de basliyacagimda midemi pek rahat hissedememistim bundan sonra oda gözdem.

Sağol kuşum. evet en iyisi eve sokmamak abur cubur

Melike bahar Marlin haydi şimdi kilo verme zamanı.
İyi gaza geldim 2 gün sonra biter dry çim senden çok şey istemiş olmam inşallah böyle eleştiri iceren yorumlarını hep bekliyorum

Aksamida erken yaptim
Domatesi rendeledim ve sarimsakla kendi suyunda pisirip bol aci ve baharatla yumurta kırdim. Menemen familyasindan uyduruk bisey oldu canm istemusti napimm. Benim menemenim un yapmistir bol yaglii oyoyoyyyyy
Nese lafi uzatmayim yaninda ayran ve 1 dilim çavdar ekmegi ile yedim.
Bugunde 2 dilim ekmekle gunu kacamaksiz ve tatlisiz gecirdim

200 adim twist yaptim
10 dk egzersiz yaptim
Birazdanda yuruyuse cikacam

iyi aksamlar zayiflama yoldaslarim:)
bi kac gundur ozel meselerden dolayi diyeti saldim baya
bugun sabah gec kaldigim icin 2 kasik yulaf lapasi yedim
ogle bir wasa ve yulaf kurabiyesi
aksam 4 tane mini tavuk budu 2,5 dilim ekmek

Herkeze bol ---- ler

Sporumda buarada 1 saat yuruyus
yarim saat pisiklet idi bol sporlu gunler:)

Boyle iste...
Cumaya kadar almamaya calis. Vermesende stres yapma almamak onemli

O 3lu z yogurt karisimini bende yapiyorum ama yedigim zaman midem bulaniyor 8cim kaziniyo ya bende ince ligt galeta yiyorum yaninda

Afiyet olsun egzersizde düzeninde gidiyor sıkılaşmayi hissetmeye baslamissindir.

Boyle iste...
Cumaya kadar almamaya calis. Vermesende stres yapma almamak onemli

O 3lu z yogurt karisimini bende yapiyorum ama yedigim zaman midem bulaniyor 8cim kaziniyo ya bende ince ligt galeta yiyorum yaninda
Sade dediğin gibi mide almıyor bende bal yulaf koyuyorum.

Dönülmez bir yola girelim artık Melikecim kiloları yavaş yavaş verelim

Afiyet olsun egzersizde düzeninde gidiyor sıkılaşmayi hissetmeye baslamissindir.
Canim ekstra yardimci urunde kullandigim icin faydasini goruyorum
18 gunluk inceltici tayt giydim suresi dun doldu. 5.5cm incelme etkisi var ben 28 gunde 6cm inceldim

Anti selulit kremi ve inceltici krem kullandim 18 gun boyunca
Selulitlerim cokkk azaldi sanki oyle geliyor ama daha bitmedi 3 ay kullanmak gerekmis Inceltici kremse farketti

Ay yanlis yazmisim 18 gun olcak 28 degil

6 cm çok büyük bir oran ne güzel selulitlerde gitmiş darısı başıma bakalım bakarsan bağ olurmuş. Tembellikten bakımı aksattım tekrar başlamalı.
Akşam birkaç havuç yedim sadece.

Bu kardeşimiz için çokça dua edelim bizim onun durumuna düşme olasılıgimiz hiçbir zaman yüzde sıfır değil. Dünya zindan şimdi ona daha ilk bebegi sanırım ne zor bebeğe bir şey olmasa bari garibanin. Kaç gündür yalnız şeytan intihar düşüncesini falan sokar aklına çok üzüldüm elimizden gelecek olan sadece merhametliler merhametlisi yüce Yaradana dua etmek ancak o acır bize.bizde yalnız ona güvendik.

SendebenBendesen
Buldum buldumyogurt kurunu yemeye care buldum hahaa

Simdi 3 kaşıķ yogurdu bi kaseye koy ayir

kalan 1 kasık yogurdu bi kaseye koyup zzt karisimi buna koy tek seferde bitiyor nefesimi tutup hupp indir pesinden su ic ve kalan 3 kasik yogurdu ye

Ya resmen ter dokuyodum nasil yicem diye yol ariyodum. Hergun yerim artik

Şifa olsun arkadaşıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…