- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Biliyomusunbugünü es gecsek neyse annemlere tost yaptım dayanamadım ama onların ki yapmadım içinde peynır salatalık domates yumurta cok az yaglı yarım tost çok biliyorum sonra 3 elma simdilerde acıktım aklıma turlü turlü yiyecekler geliyor en sevdiğimde nescafeli süte tahıllı bisküvi bandırıp yemek bir paket ama bunlar aklıma gelenler tabi
bugünü es gecsek neyse annemlere tost yaptım dayanamadım ama onların ki yapmadım içinde peynır salatalık domates yumurta cok az yaglı yarım tost çok biliyorum sonra 3 elma simdilerde acıktım aklıma turlü turlü yiyecekler geliyor en sevdiğimde nescafeli süte tahıllı bisküvi bandırıp yemek bir paket ama bunlar aklıma gelenler tabi
su an istahımı kesmek için yogurt bir cay kasığı bal, üç baharat zzt birer cay kasığı ,birde yulaf ezmesı yemeğe hazırlanıyorum
BiliyomusunSendebenBendesen insan evde olanı canı çekiyor. Oyüzden o yulaflı bisküviyi kaldır at gözün görmesin. Benim de eşim alıyor gıcık bana kalsa hiç eve girmez onlar. Gerçi Olmadı kalkıp tatlı falan hazırlarım :) :)
Pes etme kuşum ya yemek nedirki yok farzet su iç sürekli diyette olduğunu düşünme.
Canim böyle değerli zamanini ayırıp uzun yorum yazdığın icin.cok ihtiyacım vardi varolasin.bikaç gündür istediğimi yedim sayılır artık buranın sayesinde kilo vermeye sıra geldi.hadi bizim grup cosalim.Hic sucluluk triplerine girme. Bugun ne yap
yemek olarak yagli magli farketmez ne istiyosa canin ye. Yarin yine istiyosa ye. Nefsini doyur once. Ama tek ogun icin yap bunu. Mesela kebapmi istiyor butun gun diyetine devam edip istedigin ogunde kebap ye. Telafi etmek icinde
Ya yuruyus cikamiyosan evde leslie yap 45 dk en az
Bikacgun motive olana kadar bunu yap. Arada zaten vucudu sasirtmak lazim. Kacamaginda bi olcudu olmali . Zayiflayincada istededigimizi yiyecwz ama bu sekilde telafilerle.
Bende hergun ot cop yemekten sıkıldim canim nasil lahmacun istiyor. Ilk basladigimda tvde lahmacun gormustum. Ilk gun oldugu icin cok ozenmistim. Esim alayim dedi 68 hedefim olsun 68 olunca alirsin demistim. Duz 68 olmadim henuz olunca 3 yerdim 1.5 yicem ve bol yuruyus pesinden
Motivasyonunu bozma
Sağol kuşum. evet en iyisi eve sokmamak abur cuburHer yolu biliyorum ama işime gelmiyor özeleştirim.az önce aynaya baktım sarkmış yag yığınları gördüm sadece benim vücudun hem az yemeğe hem egzersizé ihtiyacı var.
Eşim biskūvi çocuklara alıyor ama cogunu ben götürüyordum artık bitti onada tembihleyecegim.sanada maşallah canım tebrik ederim güzel değişim yaşamışsın. Gobek basen erimis Mutlu kal.takipteyim seni.
Ne demek canim bende bekliyorum. Bunun icin burdayiz demiMelike bahar Marlin haydi şimdi kilo verme zamanı.
İyi gaza geldim 2 gün sonra biter dry çim senden çok şey istemiş olmam inşallah böyle eleştiri iceren yorumlarını hep bekliyorum
Canim böyle değerli zamanini ayırıp uzun yorum yazdığın icin.cok ihtiyacım vardi varolasin.bikaç gündür istediğimi yedim sayılır artık buranın sayesinde kilo vermeye sıra geldi.hadi bizim grup cosalim.
Yoğurtlu karışım iştahımi kesti tavsiye ederim.sirkeye de basliyacagimda midemi pek rahat hissedememistim bundan sonra oda gözdem.
Afiyet olsun egzersizde düzeninde gidiyor sıkılaşmayi hissetmeye baslamissindir.Aksamida erken yaptim
Domatesi rendeledim ve sarimsakla kendi suyunda pisirip bol aci ve baharatla yumurta kırdim. Menemen familyasindan uyduruk bisey olducanm istemusti napimm. Benim menemenim un yapmistir bol yaglii oyoyoyyyyy
Nese lafi uzatmayim yaninda ayran ve 1 dilim çavdar ekmegi ile yedim.
Bugunde 2 dilim ekmekle gunu kacamaksiz ve tatlisiz gecirdim
200 adim twist yaptim
10 dk egzersiz yaptim
Birazdanda yuruyuse cikacam
Sade dediğin gibi mide almıyor bende bal yulaf koyuyorum.Boyle iste...
Cumaya kadar almamaya calis. Vermesende stres yapmaalmamak onemli
O 3lu z yogurt karisimini bende yapiyorum ama yedigim zaman midem bulaniyor 8cim kaziniyo yabende ince ligt galeta yiyorum yaninda
Dönülmez bir yola girelim artık Melikecim kiloları yavaş yavaş verelimiyi aksamlar zayiflama yoldaslarim:)
bi kac gundur ozel meselerden dolayi diyeti saldim baya
bugun sabah gec kaldigim icin 2 kasik yulaf lapasi yedim
ogle bir wasa ve yulaf kurabiyesi
aksam 4 tane mini tavuk budu 2,5 dilim ekmek
Herkeze bol ---- ler
Sporumda buarada 1 saat yuruyus
yarim saat pisiklet idi bol sporlu gunler:)
Canim ekstra yardimci urunde kullandigim icin faydasini goruyorumAfiyet olsun egzersizde düzeninde gidiyor sıkılaşmayi hissetmeye baslamissindir.
Ay yanlis yazmisim 18 gun olcak 28 degilCanim ekstra yardimci urunde kullandigim icin faydasini goruyorum
18 gunluk inceltici tayt giydim suresi dun doldu. 5.5cm incelme etkisi var ben 28 gunde 6cm inceldim
Anti selulit kremi ve inceltici krem kullandim 18 gun boyunca
Selulitlerim cokkk azaldi sanki oyle geliyor ama daha bitmedi 3 ay kullanmak gerekmis Inceltici kremse farketti
6 cm çok büyük bir oran ne güzel selulitlerde gitmiş darısı başıma bakalım bakarsan bağ olurmuş. Tembellikten bakımı aksattım tekrar başlamalı.Canim ekstra yardimci urunde kullandigim icin faydasini goruyorum
18 gunluk inceltici tayt giydim suresi dun doldu. 5.5cm incelme etkisi var ben 28 gunde 6cm inceldim
Anti selulit kremi ve inceltici krem kullandim 18 gun boyunca
Selulitlerim cokkk azaldi sanki oyle geliyor ama daha bitmedi 3 ay kullanmak gerekmis Inceltici kremse farketti
Bu kadin ne çekmiş yaa inanin cok ūzūldūm ve demekki kimseye gūvenmemek gerektigini anladimCanim cok gani gönüllüsün.. çok sağolasın.
Ne dertliler varmış kendimden utandim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elinde-degilmis-asik-olmus.884207/
Şifa olsun arkadaşıma.SendebenBendesen
Buldum buldumyogurt kurunu yemeye care buldum hahaa
Simdi 3 kaşıķ yogurdu bi kaseye koy ayir
kalan 1 kasık yogurdu bi kaseye koyup zzt karisimi buna koy tek seferde bitiyor nefesimi tutup hupp indir pesinden su ic ve kalan 3 kasik yogurdu ye
Ya resmen ter dokuyodum nasil yicem diye yol ariyodum. Hergun yerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?