Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bende bol kabak çekirdeği üç beş kestane ile günü kapattım.sabahı es geçersek gün iyi geçti benim için.herkese iyi geceler.

Bu kürü yapsam birsey olurmu emziriyorumdda.

Kahvaltim; 1yumurta ve1muzla yaptigim omlet, bir kücük cay bardagi ceviz Badem karisik, sekersiz cay.yarindan umutlu degilim kizlar sanki tarti arti gösterecek gibi.

@dry-ik cigim yogurt kürü gercekten ise yariyomu .tam ölcüsünü yazabilirmisin.zencefil ve zerdecal icin

Ben aranızdan ayrılıyorum :-(

Ben önayak oldum zaten bu gidişlere
Tamam canım iki yere yazması zor oldu sanırım inşallah lili sana ugurlu gelir ara sıra yorum yap buraya hepten bırakma bizi seker
Yok o yüzden değil :-( kilo veremiyorum olmuyor ne yapsam da

@dry-ik cigim yogurt kürü gercekten ise yariyomu .tam ölcüsünü yazabilirmisin.zencefil ve zerdecal icin
Yariyor canim

Ben soyle yapiyorum tadi kotu diye
1 yemek kasigi yogurda
1 cay ks zerdacal
1 cay ks zencefil
1 cay kasigi tarcin
1 -2 damla limon
karistirip koca bardak su esliginde yutt pesinden 3 yemek kasigi yogurt ye

Aslinda 4 kasik yogurda karistirip yapiyoshn ama tadi cok kotu cabuk bir seferde bitsin diye bu sekilde yaptim.

Kuru aslinda haftada 2 gun ve gundede 3 kere yapiyosun

Hergun yapanda varmis ama asli ilk dedigim gibi..

Ben degisiklik yapip sadece aksamlari ve her aksam yapacam

SendebenBendesen canim guzel gidiyosun devam. Bence kraker yiyebilirsin araogunde cayla falan. Kalorisi cok degil bi avuc ye

Sabah klasik kahvaltim

Oglen kahve

Okula gittim yurudum, evi dipkose tem8zliyorum vucudum sogumadanda egzersizimi yapacam..

Haydi kizlar sizde bos durmayin zamanim yok demeyinn ilk grubumuzda calisanlar wc de squat ,makas hareketi yapiyodu 10 dk bile olsa haydii

Yapacağım egzersiz canım çok lazım.oh sağolasın tereddüt etmiştim krakere.bende yüz maskesi yaptım bekliyorum.

Yok o yüzden değil :-( kilo veremiyorum olmuyor ne yapsam da
Mücadeleyi bırakacak misin yani.. ben bile bin kere bozdum diyeti tekrar baştan.
destekte olan çok bebeğim sana oncelikle kendin için sonra müstakbel nişanlın için asla bırakma. Kendine güven.. gencecik kızsin ne güzel işler yapmış iyi konumlara gelmişsin bence bunuda basarirsin bu herseyden önemli
Olmassa diyetisyen desteği al.
Melikecim sanada sesleniyorum bırakmayın kizlarr asla.

Yarım tabak yumurtali pırasa kavurma
Bir kaşık dolma
Bir mandalina
Bir küçücuk tuzlu simit kurabiye.

Son düzenleme:

Aynen
Isteyince oluyor
Bende cok deneyip biraktim ve okadar cok kiziyorumki kendime keske daha once birakmasaydim, devam etseydim.
Kilo verdikce kendime guvenim geldi. Eskiden bi pantolon bi ust giyip cikardim. Cevremdekilerde degisimin farkinda. Makyajimida yapiyorum,fonumude cekiyorum . Dar paca pantolon ve topuklu bot aldim salina salina geziyorum gobegimi cekmeden.
Buyuk ablam mont almis ve hic giymemis . Cok hosuma gitmisti ama bi kolum sigmiyodu simdi onu kapaniyor. Dun sevincten napacagimi sasirdim.
Sadece sabir.. biraz vermeye basladikca ozguven geliyor istesende yiyemiyosun..

Nisanli oldugunu bilmiyodum. Yolun basindasin . Evlenince biraz aliyor insan ve cocuk olunca deformasyonlar oluyor ve daha cok hedefinden uzaklasiyosun.
Ayrilma bizimle yol al ve incecik olup ostedigin gelinligi giy..resimlerine bi omur bakacaksin ve orda kendini nasil gormek istiyosun dusun..
Biz burdayiz destege haziriz. Bak ilkk de vazgecti basladi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…