- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Bu kürü yapsam birsey olurmu emziriyorumdda.SendebenBendesen
Buldum buldumyogurt kurunu yemeye care buldum hahaa
Simdi 3 kaşıķ yogurdu bi kaseye koy ayir
kalan 1 kasık yogurdu bi kaseye koyup zzt karisimi buna koy tek seferde bitiyor nefesimi tutup hupp indir pesinden su ic ve kalan 3 kasik yogurdu ye
Ya resmen ter dokuyodum nasil yicem diye yol ariyodum. Hergun yerim artik
Şifa arkadaşım bebeğinede doğal bunlar ye.Bu kürü yapsam birsey olurmu emziriyorumdda.
Ben önayak oldum zaten bu gidişlereBen aranızdan ayrılıyorum :-(
Yok o yüzden değil :-( kilo veremiyorum olmuyor ne yapsam daBen önayak oldum zaten bu gidişlere
Tamam canım iki yere yazması zor oldu sanırım inşallah lili sana ugurlu gelir ara sıra yorum yap buraya hepten bırakma bizi seker
Hayir canim yapma. Hamile ve emzirenler yapmasin diyorBu kürü yapsam birsey olurmu emziriyorumdda.
NedennnBen aranızdan ayrılıyorum :-(
Yariyor canim@dry-ik cigim yogurt kürü gercekten ise yariyomu .tam ölcüsünü yazabilirmisin.zencefil ve zerdecal icin
Yapacağım egzersiz canım çok lazım.oh sağolasın tereddüt etmiştim krakere.bende yüz maskesi yaptım bekliyorum.SendebenBendesen canim guzel gidiyosun devam. Bence kraker yiyebilirsin araogunde cayla falan. Kalorisi cok degil bi avuc ye
Sabah klasik kahvaltim
Oglen kahve
Okula gittim yurudum, evi dipkose tem8zliyorum vucudum sogumadanda egzersizimi yapacam..
Haydi kizlar sizde bos durmayin zamanim yok demeyinnilk grubumuzda calisanlar wc de squat ,makas hareketi yapiyodu 10 dk bile olsa haydii
Mücadeleyi bırakacak misin yani.. ben bile bin kere bozdum diyeti tekrar baştan.Yok o yüzden değil :-( kilo veremiyorum olmuyor ne yapsam da
Mücadeleyi bırakacak misin yani.. ben bile bin kere bozdum diyeti tekrar baştan.
destekte olan çok bebeğim sana oncelikle kendin için sonra müstakbel nişanlın için asla bırakma. Kendine güven.. gencecik kızsin ne güzel işler yapmış iyi konumlara gelmişsin bence bunuda basarirsin bu herseyden önemli
Olmassa diyetisyen desteği al.
Melikecim sanada sesleniyorum bırakmayın kizlarr asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?