- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Ancak bu kadar güzel etkili açıklanabilir tebrik ederim başarın için.Aynen
Isteyince oluyor
Bende cok deneyip biraktim ve okadar cok kiziyorumki kendime keske daha once birakmasaydim, devam etseydim.
Kilo verdikce kendime guvenim geldi. Eskiden bi pantolon bi ust giyip cikardim. Cevremdekilerde degisimin farkinda. Makyajimida yapiyorum,fonumude cekiyorum . Dar paca pantolon ve topuklu bot aldim salina salina geziyorum gobegimi cekmeden.
Buyuk ablam mont almis ve hic giymemis . Cok hosuma gitmisti ama bi kolum sigmiyodu simdi onu kapaniyor. Dun sevincten napacagimi sasirdim.
Sadece sabir.. biraz vermeye basladikca ozguven geliyor istesende yiyemiyosun..
Nisanli oldugunu bilmiyodum. Yolun basindasin . Evlenince biraz aliyor insan ve cocuk olunca deformasyonlar oluyor ve daha cok hedefinden uzaklasiyosun.
Ayrilma bizimle yol al ve incecik olup ostedigin gelinligi giy..resimlerine bi omur bakacaksin ve orda kendini nasil gormek istiyosun dusun..
Biz burdayiz destege haziriz. Bak ilkk de vazgecti basladi tekrar
Gerçekten Çok moralim bozuluyor veremiyorum ya gitmiyorlar bugün tartildim 73 geldim ya niye böyle oluyor anlamıyorum aglamak istiyorum
Kesinlikle...askzor
Bende senin gibiydim ilk 15 gün kilo veremedim çok moralim bozuldu şimdi bu hafta iki kilo gitmiş şaşırdımçünkü vücut bazen duruyor savunmaya geçiyor sankin pes etme..
Belkide altında başka nedenlerde olabilir.. Vücudun insülin direnci olabilir yada hipotroidi olabilirsin. Bence bir dr git derim metobolizmal bir sorunun olabilir...
En kötü ihtimal yemeklerden kaçırıyorsundur.. Birde duzensiz bir hayatın var yani geceleri uyanıksın nöbettesin gündüz uyuyorsun yemek saatin uyku saatin çok farklı oluyor... Bunlarda kilo vermemene etken olabilir..
Bence senin bir diyetisyeden yardım alman lazım...
Ekmek yemedim bugūn
Merhaba canlaar
Bu sabah 2yumurta
1kk sūzme peynir
3 4kūcūk ceviz
Sekerz kahve
Ara yanii 3saat sonra 1 bittercikilatali gofret yarim cay b. Sūt
3saat arayla 1kase tarçinli sūtlaç biraz sekeri fazla olmuştu
En son 17.30da yedim sūtlac aksam yemegim oldu ama doymadim cok bocaladım aç gezdim en son 21.30da 1kase 1cay k.yag ile patlatilmiş tuzsuz misir.1kupa cay tatlandiricili.
Bugūn 1 saat yūrūdūm.
15dk dans ettim
Birazdan barisirsiniz Insallah.. Üzülme Kiyamam sanaEsimle sudan seb epten tartistik. Uzun zaman olmus tartismayali sanirim cok koydu.
Acayip gerginim ve uzamasin diyebirsey demiyorum onun zaten morali bozuk konusmak icin uygun an degil
Ve ben suan deli gibi yemek istiyorum onume ne gelirse
Sanmiyorum..Birazdan barisirsiniz Insallah.. Üzülme Kiyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?