Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ara azsekerli t.kahvesi
2 tane minnak kahve cikolatasi
1 tanesi 17 cal.
Tabakta 2 var bitanede onceden yedim.
Uzun zamandir ilk kaz cikolata yiyorum ve bukadar az

Ancak bu kadar güzel etkili açıklanabilir tebrik ederim başarın için.

Yukarıdan davet aşağıdan davet
Bir küçük tabak makarna
Bir çerez tabaği leblebi kuru üzüm
Tikasinda Daha fazla yağlı yemek yemeyeyim diye.bugünde kilo veremiyecegim.ama en azından korürüm almam.

Gerçekten Çok moralim bozuluyor veremiyorum ya gitmiyorlar bugün tartildim 73 geldim ya niye böyle oluyor anlamıyorum aglamak istiyorum

Aksam; bir tabak msntarli et sote, bir tabak bulgur pilavi ve salata.bulgur cok oldu biliyorum ama iyice doydum buna ihtiyacim vardi . Öğlen 1,5saat yürüdüm

Gerçekten Çok moralim bozuluyor veremiyorum ya gitmiyorlar bugün tartildim 73 geldim ya niye böyle oluyor anlamıyorum aglamak istiyorum
askzor
Bende senin gibiydim ilk 15 gün kilo veremedim çok moralim bozuldu şimdi bu hafta iki kilo gitmiş şaşırdımçünkü vücut bazen duruyor savunmaya geçiyor sankin pes etme..

Belkide altında başka nedenlerde olabilir.. Vücudun insülin direnci olabilir yada hipotroidi olabilirsin. Bence bir dr git derim metobolizmal bir sorunun olabilir...

En kötü ihtimal yemeklerden kaçırıyorsundur.. Birde duzensiz bir hayatın var yani geceleri uyanıksın nöbettesin gündüz uyuyorsun yemek saatin uyku saatin çok farklı oluyor... Bunlarda kilo vermemene etken olabilir..

Bence senin bir diyetisyeden yardım alman lazım...

Kesinlikle...
Ama devlette gitmiştim ben daha önce ya hic ilgilenmedi kan bile almadi bir liste verdi bu kadar
Bizim hastanedeki doktora yani özel de annem gelmişti kan tahlili yaptı böyle değişik bir yerin üzerine çıkardı su kadar yag su kadar kas var dedi birdahki kontrolde sağ bacağından su kadar gitmiş sol kolundan bu kadar filan demişti ama muayene ücreti pahalı bilmiyorum yani offff gideyim bari..
Dedigin gibi benim bir duzenim yok tüm sıkıntı bu

Akşam yemeğim
1 Kase çorba
Pilav üzeri döner (pilav azdı)
Yoğurt
Piyaz (çok az)
Fırında Kabak tatlısı 2 çatal
4 bardak su içtim
Çok sistim valla

1 kepce yagsiz brokoli corbasi
Avuc icim kadar şinitzel

Ilk kez 2 cesit yedim

Ikiside 1 porsiyon etmezya

Bugunude 1 dilim ekmekle bitirdim

Kizim rahat vermiyor gecmise bakamadim

Merhaba canlaar
Bu sabah 2yumurta
1kk sūzme peynir
3 4kūcūk ceviz
Sekerz kahve

Ara yanii 3saat sonra 1 bittercikilatali gofret yarim cay b. Sūt

3saat arayla 1kase tarçinli sūtlaç biraz sekeri fazla olmuştu
En son 17.30da yedim sūtlac aksam yemegim oldu ama doymadim cok bocaladım aç gezdim en son 21.30da 1kase 1cay k.yag ile patlatilmiş tuzsuz misir.1kupa cay tatlandiricili.

Bugūn 1 saat yūrūdūm.
15dk dans ettim

Esimle sudan seb epten tartistik. Uzun zaman olmus tartismayali sanirim cok koydu.
Acayip gerginim ve uzamasin diyebirsey demiyorum onun zaten morali bozuk konusmak icin uygun an degil

Ve ben suan deli gibi yemek istiyorum onume ne gelirse

Cok dengesiz bir gun olmus. Sadece sabah var gerisi yok

Esimle sudan seb epten tartistik. Uzun zaman olmus tartismayali sanirim cok koydu.
Acayip gerginim ve uzamasin diyebirsey demiyorum onun zaten morali bozuk konusmak icin uygun an degil

Ve ben suan deli gibi yemek istiyorum onume ne gelirse
Birazdan barisirsiniz Insallah.. Üzülme Kiyamam sana

hemşire usulu nescafe 3 5 balık kraker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…