Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Esimle sudan seb epten tartistik. Uzun zaman olmus tartismayali sanirim cok koydu.
Acayip gerginim ve uzamasin diyebirsey demiyorum onun zaten morali bozuk konusmak icin uygun an degil

Ve ben suan deli gibi yemek istiyorum onume ne gelirse
İyi ki birsey dememissin barisirsiniz insallah kolu falan kirilmisti streslidir oda şimdi sabır canım aileyi dışı kuş ayakta tutarmis.
o ofkeye karsi zayifken sen guclu ol.sudan sebep dedin ilerlemesin cocuklarda etkilenmesin.daha aksam ayni durum ile karsi karsiya kaldim sustum sonra ofkesi gecince kendiliginden tipis tipis geldi.biz kadinlara cok is dusuyor.sorumluluğumuz ağır.
gerginken hormonlar yemeye teşvik ediyormuş yarın kendine gelirsin.

Eki Görüntüle 1713272 hemşire usulu nescafe 3 5 balık kraker
Canim bu nescafeler hiç sağlıklı değil arkasını oku canım neler var bende içiyordum bilinçsiz kendime kötülük ediyormuşum türk kahve ve sade nescafe tercih et.
senin vücudun gecen gündüz olduğu için Kilo veremiyor degilse gayet dengeli besleniyorsun benim gibi cok yonlu degil.
dengesini bu gibi şeylerle iyice bozma önerim.

Nescafe içmeden sabah olmuyor ama :-( aynen duzenim yok benim bak şimdi siz kalktiniz ben yatıyorum çok uykum var çok yoruldum bacaklarim et kesmiş valla. Birde su 2 gün çok yoğundu akşama kadar yatmak istiyorum telefonu da kapatacagim zaten sevgilime sinir oldum. Birde bankalar arayıp duruyor zırt pırt uyku filan bırakmıyorlar

Iyice gerilmis yorulmussun..Tüm dertlerden sıyrılmis iyi uykular sana ...

Zaten bu sene kotu gecti bizim icin
Sartlarimiz iyiydi ve esimin isi cok uzakta yoruluyor diye yakina geldik
B7tun cevremi biraktim ,arkadas ,aile..
Cocuklar ve ben daha cok etkilendik. Alisiriz dedik arabada var nasilsa..
Once arabayi aldi sirket sonrada iflas etti..
Esim gecici bos durmayim diye bi ise girdi iyi kotu idare ederken kolunu kirdi. Ne ameliyat olabiliyo ne iyileşior 3 aydir.
Kendi mesleginde is buldu sartlari eskisinden iyi sevindik 4 hafta oldu ama orasida batti para almadik hic..

Allah bizi boyle sinasin herseye bi hayir var diye diye sabrediyoruz. Arada sabirda tasiyor iste. Hicbisey yokken birden parladi bende anlamadim. Zaten idare eden hep biz oluyoruz.. butungunde evde dipdibeyiz nolcak bilmiyorum. O kusmemi sevmez oyle cok buyuk bisey olmadikca ozurdilemez ama bende bisey olmamis gibi davranamiyorum elimde degil.

Sen bu fuzendizlikten kilo veremiyosun.
Aslinda sutlu turk kahvesi icsen daha saglikli hemde tok tutar. Sen nrkadar ayakta yorildum desende meslegin ve yasantin monoton . Allah yardimcin.olsun zor is..hepmi gececisin

insallah tez zamanda eski düzen günlerinize döner tekrar huzur ve saadete kavuşursunuz canım.. çok zor durumdasınız herkes evinin içinde yaşadığını bilir.. dua edelim ancak bu düğümü Allah cc. çözer çünkü içimizi dışımızı gören o..
bir yazıya rastladım aktarmanın iyi olacağını düşündüm..

Başınıza bir sıkıntı geldiğinde hemen kadere küsmeyin “Başınıza gelen dert sizi daha büyük bir dertten koruyordur”

Başımıza bir sıkıntı yada bir dert geldiğinde hemen kaderi suçlar,hayata küseriz,etrafımıza bakıp hiç ders almayız.Nice dertliler var da haline şükreder.Halbuku Allah dert verdiyse dermanını da vermiştir.Allah bir zorluk verdiyse kolaylık da verir mutlaka.Dert ve sıkıntılar gelmeden Allah’ı ne kadar anar ona her nimetin de şükredersek işte sıkıntı anında da aynen şükretmeye devam edeceğiz.Nereden biliyorsun belki bu sıkıntı bu dert seni daha büyük dertlerden kurtardı.Bakın bu konuda Mevlana hazretlerinin çok güzel bir sözü vardır.
Ey burnu kanasa hemen kadere küsüp yüzünü ekşiten. Gülden hiç ders almıyor musun? Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez. Hale razı oluş şükürdür. Gül de daimi bir şükür makamındadır. Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler. O halde yüzün gülsün..”

Son düzenleme:
Sen bu fuzendizlikten kilo veremiyosun.
Aslinda sutlu turk kahvesi icsen daha saglikli hemde tok tutar. Sen nrkadar ayakta yorildum desende meslegin ve yasantin monoton . Allah yardimcin.olsun zor is..hepmi gececisin
Evet genelde öyleyim. Ama 3 gün gündüzüm daha düzenli olacağım Insallah. Ama hastanede türk kahvesi yapacağım biryer yok malesef yoksa bende isterim içmek. Nescafe icmemin sebebi de uykumun gelmesi Ne kadar da uyuyup gitsemde nöbete sabaha karşı çok uykum geliyor kolumu kipirdatmak canım istemiyor.
bu aksam arkadaşlarla yürüyüşe gidecegiz Insallah . alışveriş filan yapacağız gene

Gerçekten Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Yani Suan eşin kendini kötü hissediyordur calisamiyorum eve para getiremiyorum bir ise yarayamiyorum filan gibi düşünebilir. Çünkü erkekler için bu çok önemli benden daha çok bilirsiniz.
Sen dua et eşinin yaninda ol. O da anlar elbet hatasını.. Senin her zaman yaninda olduğunu bilsin.
Insallah tez zamanda düzene girer hayatınız eşin iyileşir bir ise girer

Haklisin ozaman ic canm ondanda bisey olmaz artik.
Iyi gezmeler sana

Saol canim iyi dileklerin icin.
Elimden geldigince destek oluyorum oda zaten bunun farkinda.. Allah olum acisi ,ayrilik vermesin bi ona çare yok. Yasadiklarimizi sinav olarak goruyorum ve tevekkul ediyorum

Cok guzel bi paylasim olmus saol canim moral oldu

Gunumu ozetleyim

Sabah degisiklik yaptim
Kucuk guveclere kasar ve lor koyup yumurta kirip firina attim. Esime tereyag koydum ,kasar kadar zaten yagli diye kendime koymadim

Yaninda çay ve 1 dilim cavdar ekmegi yedim ve cok doydum uzun zamandir tok kalktim.

Oglen sekeri az t.kahvesi
Aksamida 4.30 da yaptim
1 dilim çavdar ekmegi
3 kaşik yogurt

1 kabagi ve bi avuc tavugu dograyip incecik tavada yagsiz altust ettim. Pisince ortasina domatesi 4 e bolup pulbiber doktum cok lezzetli oldu

Altarnetif seyler deniyorum artik surekli ayni tip seyler icimi baydi ve degisiklik istiyor insan.sanki diyet yapmadimda farkki bisey yemis gibi hissettim.

Bugun bogazim sis gibi halsizim. Okulada esim gitti butun gun dinlendim. Spor yapamadim diye vicdan yapiyorum

Dry_ik ben yabancıyim sana ama görüşüm sudur
Karakterin ruhunlâ harika bir insansın benim anladığım. Ileriki donemlerinde aileni kendini büyüyecek çocuklarını kalkindiracak onlari mutlu edecegine kalpten inanıyorum.. Yolun açık olsun sevgili arkadaşım.

Canim tesekkurederim mahcup oldum
Icimi doksem kimbilir ne dersin.. ben hayatimi bahanelerle mutsuzluga donusturen biri degilim guclu durmaya calistim hep ama icine at at bigun nolcak bilmiyorum

Dedigim gibi hayat bir sinav
Bazen kotu bir es
Bazen kotu aile
Bazen saglik
Vs..
Herkesin bir sikintisi var ama cok sukur ki evlatlarim var ve sevdigim adamdan
Bi kusurum vardi oda kilolar yavas yavas kurtuluyorum ondanda

O kadar kusur kadı kızında da olurmus bebeğim.cozumlenmeyecek birsey değil. Onlar yani istenmeyen kilolar sonradan gelmis kusur sayilmis bedeninde önemli olan zor olan yerleşik senle butunlesik huylar suyları revize etmek sen bunları gözümde başarmışsin barekallah.

Saol canim iyi dileklerin icin.
Elimden geldigince destek oluyorum oda zaten bunun farkinda.. Allah olum acisi ,ayrilik vermesin bi ona çare yok. Yasadiklarimizi sinav olarak goruyorum ve tevekkul ediyorum
Bende cok ūzūldūm durumunuza.gercektende yuvayi dişi kuş yapiyor.4senelik evliyim ama yeni huzur buldum çūnkū daha öncesinde susmayı bilmiyordum şindi ise benim susmamla bu yuvanin ayakta kalacagini anlamiş durumdayim cok şūkūr mutluyum işte bizimde bu sene maddi sıkıntilarimz oldu ve gelecek 6 7 daha olacak inş.ondan sonra allahın izniyle rahatliycaz.
Bende senin gibi uzun sūre ūstūne tartişinca ilk defa tartişmiş gibi bozuluyorum ama susunca aynen tıpış tıpış geliyoo.
Tabiiki senin durumun daha zor dipdibesiniz hep.öyle oluncada erkekler dahada çekilmez oluyor cūnkū cok bunaliyorlar bununda herhangi bir şekilde acısını cikartiyorlar
Allah yardimcin olsunn

Hahahayt bu son yazdigina gūldūm valla tek kusurum kilom negūzel dedin.
Bende seni olgun buluyorum bu yolda devam et
Bende hetkesin ayri bir sinavi ayri bir sıkıntısı olduguna cok inaniyorum

Esimle cok zor sartlar altinda evlendik. Cok sevdik birbirimizi ve ustesinden geldik.
Farkli kulturde 2 aile ve sonuc kavga kiyamet..babam cok olgun karsiladi ve esime guvenerek ixin verdi evlenmemize. Basta esim8n ailesiylede sikintilarim oldu ama beni tanidikca sevdiler simdi en kiymetli gelinleri benim,yere goge sigdiramazlar.
Ailemde esimi cok sever masallah
Ailelerim8z gorusmesede bunu birbirimizi hic yansitmadik hatta sunu diyim nikahimizda gelin odasinda kavga cikti ve esimi kacirdim orda dursak bizde etkilencektik biraktik onlari kavgalariyla biz ciktik arkadaslarimizla salondan
O yuzden sevgim8z kiymetli..esim sakindir cabuk parlar ve cabuk soner ona ragmen 3 aydir ilk kez kizdi bana. O sadece durgunlasti . Yani bizden cikarmiyo sinirini. Butun gun kahve icip sohbet ediyoruz o sessizce oturuyo cogunlukla..is durumu cozulcek gibi islh . Haftaya kesin belli olcak olmasada ailem destek oluyor saolsunlar yoksa cok zor..benim calismam cok zor yoksa hic durmam.
Hahahayt bu son yazdigina gūldūm valla tek kusurum kilom negūzel dedin.
Bende seni olgun buluyorum bu yolda devam et
Bende hetkesin ayri bir sinavi ayri bir sıkıntısı olduguna cok inaniyorum
Bosyere dememisler imtihan dunyasi ...
Olgunum demii peki bu tatli krizi nerden cikti adetliyken bile boyle olmamistimesimde 4 goz bekliyor gidip alayim usenmem diyor.. tabi kendide yicek ya

Bu sabah 11.30 1poaca içine beyaz peynir sıkıştirdm yaninda sekerz sūtlū kahve

Bunlari bugūn hastaneye gidip tahlil sonucumu alip doktora gösterdikten sonra yedim ictim.poacayi evden götūrdūm.buarada sonucum temiz cok sukur.
Ordan cikinca alisveris merkezi yakindaydi girdim gezdim cok severim yanliz basina gezmeyi hem kafa dagitiyorum hemde yūrūyorum.1bucuk saat gezdim.
Ordan arabaya bindim pazar yaptm sebze aldim ordan oglumu aldim kreşten eve döndūk o ara cok yoruldum.
Saat 16.00 1kupa sūtlac bool tarçın 2ısırık tahinlikete ve yeşilçay.
Aksam 1kupa cay tatlandiricili
Şimdide sade tūrkkahvesi.
Akşam yatmadan yarim saat önce yogurt pulbiber limon kūrū başlıycam inş.
dry_ik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…