- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
En azindan sen koy cnm konu sahibisinarkadaşların pek imkanı yokta zaten furha arkadaşımız hiç koymasın
Ogle
Ceyrek doner aralikli yedim 5,6 kasik asure bir mandalina yedum arladaslar ben evi tasicam insaallah bir haftadan az kaldi evi toparliyorum koliliyorum cok ayakta kaliyorum basim donuyo biseyler yiyorum tansiyonum mu dusuyo anlamadim ha bide bir bardak ayran ictim donerle
Anlamadim yediklerimizin fotosunu mu tartinin miarkadaşların pek imkanı yokta zaten furha arkadaşımız hiç koymasın
Tesekkur ederim insaallahev taşımak gibi yorucu birşey yok müsait olunca kısıtlarsın yemek içmekten canım kolay gelsin sana ....
Guzel saka ama ne yapiyim canim ceiyo yiyorum iste bari az yiyimdimiİyi akşamlar
İki elma epey yiyeceklerden birer sunam aldım bugün iştahım açık inşallah yarın veririm.
Furha yediklerin biraz kalorili olsada ölçüleri az bence iyi gidiyorsun. Sabah döner asüre dedin ya onun icin şakasına dedim hiç koyma diye
Furha basta insan zorlaniyo ama gun gectikce sabredebildigini gordukce motivasyon artacak emin olGuzel saka ama ne yapiyim canim ceiyo yiyorum iste bari az yiyimdimi
Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azimli suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.Ilkkcim nilay ile aranizda gecenleri okudum uzuldum .
Diger topigide izledim ama cok kalabalik yaa( ben burda beraber birbirimizin destegiyle paylasimiyla zayiflayalim.
Tarti resmi koyabilirim imkanim var ve cuma gunleri tarti gunu olarakta bana uyuyor
Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azili suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.Ilkkcim nilay ile aranizda gecenleri okudum uzuldum .
Diger topigide izledim ama cok kalabalik yaa( ben burda beraber birbirimizin destegiyle paylasimiyla zayiflayalim.
Tarti resmi koyabilirim imkanim var ve cuma gunleri tarti gunu olarakta bana uyuyor
Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azili suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.Ilkkcim nilay ile aranizda gecenleri okudum uzuldum .
Canim ya ben tam 1.5 senedir ugrasiyorum 76 dan geldim dogum kilolarimi vermeye calisiyom artik yoruldum yada azmim kalmadi diyelim ama burada destek aliyorum yilmadan devam az kaldiFurha basta insan zorlaniyo ama gun gectikce sabredebildigini gordukce motivasyon artacak emin ol
Inadina yapmisindir kesinnTelefon takıldı kaldı bende mesajı üst üste basmışim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?