Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

ev taşımak gibi yorucu birşey yok müsait olunca kısıtlarsın yemek içmekten canım kolay gelsin sana ....

Aksam
3 kasik bulgur pilavi 3 kasik etli bamya ve bolca salata
Kizlar ben gun boyunca cokmu yedim yorum istiyorum

İyi akşamlar
İki elma epey yiyeceklerden birer sunam aldım bugün iştahım açık inşallah yarın veririm.
Furha yediklerin biraz kalorili olsada ölçüleri az bence iyi gidiyorsun. Sabah döner asüre dedin ya onun icin şakasına dedim hiç koyma diye

Guzel saka ama ne yapiyim canim ceiyo yiyorum iste bari az yiyimdimi

Ilkkcim nilay ile aranizda gecenleri okudum uzuldum .
Diger topigide izledim ama cok kalabalik yaa ( ben burda beraber birbirimizin destegiyle paylasimiyla zayiflayalim.
Tarti resmi koyabilirim imkanim var ve cuma gunleri tarti gunu olarakta bana uyuyor

Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azimli suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.
Bahar kardes başta biraz tutuculuk yaptım 3 kişi olacak diye kalabalık olunca kaybolurum diye mi korktum ne ama artık giriş serbest.
Senide incittim sanırim duygusal kardes başımın üzerinde yerin var elimden geldiği kadar yardimci olurum. Hadi supergirl olmaya ..

Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azili suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.
Bahar kardes başta biraz tutuculuk yaptım 3 kişi olacak diye kalabalık olunca kaybolurum diye mi korktum ne ama artık giriş serbest.
Senide incittim sanırim duygusal kardes başımın üzerinde yerin var elimden geldiği kadar yardimci olurum. Hadi supergirl olmaya ..

Nilay biraz hassas döneminde sanırım beni hep yanlış anladı beni azili suçlu ilan etti olsun olur her insanda böyle dönemler bebeği daha küçük. Bende biraz hata ettim kilosu hakkında ne kadar kötü niyetim olmasada hassas noktasına.neyse inşallah oda düzelir.istediğine kavuşur.

Furha basta insan zorlaniyo ama gun gectikce sabredebildigini gordukce motivasyon artacak emin ol
Canim ya ben tam 1.5 senedir ugrasiyorum 76 dan geldim dogum kilolarimi vermeye calisiyom artik yoruldum yada azmim kalmadi diyelim ama burada destek aliyorum yilmadan devam az kaldi

Bende diyorum aksam aksam kulaklarim niye cinladi
Ilkkk cim canim benim hayir guzelim hassas donemimde degilim guzelim
Gayette mutluyum guzel kilo veriyom
Neyse eskilere girmicem ama cok dedikoducusun
Sizi takipteyim...

Gunaydin
Nerdesiniz kizlar
Bir bardak sut ictim kahvalti yapacam ins birazdan canim bisey istemiyor biraz once regl oldum karnim agiriyor

Günaydın
Süt tok tutar canım sabah için iyi bi seçim..
Ben dün ölçüsüz yedim yani cok cesitten tadlarina baktim gece birde mısır yiyordum..geçmiş günlerime asla dönmek istemem ama bunlar bile fazla sirkeli su içtim yakar yağlarımı inşallah.dün iştahım çoktu bugün iyiyim.elim gitmiyor oraya buraya.
Sabah kahvaltım

İki bardak kekik çayı
Bunun içinde bir kaşık az tuzlu salca iki yumurta Lor peyniri birde mısır gevreği var tabi üstüne yoğurt.bunun yarısını yedim.diğer yarısını çok açıktığımda yerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…