- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.041
Yarın bildirim yaparsın canım benim ve bahar gibi.Ay ben sabah tartilmayi unuttuuuuuummm
Hayirli cumalar canımHerkese günaydin kizlar hayirli cumalar bu sabahki kilom
Hastanede de var tarti ama ben hep evdeki ile tartildigim için burdaki farklı gösterir.Yarın bildirim yaparsın canım benim ve bahar gibi.
Ben tartildim da dün dünyaları yediğimden acayip bi kilo çıktı
Marlin, dry_ik tebrikler
Zahmet emek çekenler karşılığını almış ne güzel ben gibiler sallanan yağlara mahkum.hayırlısı hala umudum var.
Canm sen yeni baslangic yaptin, normal boyle olmasi.Yarın bildirim yaparsın canım benim ve bahar gibi.
Ben tartildim da dün dünyaları yediğimden acayip bi kilo çıktı
Marlin, dry_ik tebrikler
Zahmet emek çekenler karşılığını almış ne güzel ben gibiler sallanan yağlara mahkum.hayırlısı hala umudum var.
Hastanede de var tarti ama ben hep evdeki ile tartildigim için burdaki farklı gösterir.
Sabah 1 Kase specal k yedim bende.
Birazdan öğle yemeğine giderim.
Kilo verenleri tebrik ediyorum bende canı gönülden.. Darısı başımıza
O canm cok az ,doyacakmisinSabah 8
1 kase Kara üzüm Leblebi
Öğle 11
Büyük kase
Yoğurt 1 elma zzt baharat yulaf bal
Az değil canım besleyici vitamin deposu işte bunların fazlası kılo yapiyor.çok güzel doydum enerjide veriyor.ben diyetin alasini biliyorum da paket gıdalara çok kanıyorum..O canm cok az ,doyacakmisin
Ben kilo veriyorum biraz beyin otomatikman Ha sen kilo verdin artık hakettin diye yiyeceklere saldırı emri veriyor.ben mevcut kilomu koruyorum keşke 55 düşsem onu korusam nerdee.Canm sen yeni baslangic yaptin, normal boyle olmasi.
Yola devam eminim bidahaki bildirimde sende eksiye duseceksin
Geçmiş olsun canım kendini sıcak tut hastalık yenilemesin.Kizlar dun aksam yemegini yememistim. Daha dogrusu ogleni 4.30 da yiyince bidaha aksam yemedim. Gecede 2 ye geliyodu yattigimda amaa nasil aciktim oluyorumm. Canim neler istedi en cokta tatli
Bide instagramda bi kadin var yemek tarifi paylasiyor ama harika seyler yapiyor. Onlarada baktikca oldum resmen. Kek ve hamurisi sevmeyen ben nasil ozendim..
Dayandim dayandim sonra yarım domates yedim o bile kebap gibi geldi
Sabahta bulantiyla kalktim. Hasta oldum cok bitkinim. Ilac aldim acildim biraz ve kahvalti yaptim
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 catalin ucuyla peynir
1 dilim cavdar
Cay
Buaksamda amneme gececez ve 2 gun kalacam. Diyet yaptigimdan beri 1 ay oldu gormediler beni bakalim farkedeceklermi
Toplamda 8kg verdim. Ara vermistim 74 e yakindim basladigimda 5 hafta oldu. 5.5 kg verdim mucize gibi geliyor bana sanki hic 77 kilo olmadim
Diyet yaptigimi herkese soyledimki yemeyim ve sorduklarinda verdim diyebileyim diye daha cok gaza geliyorum.ben bekarken 39 kg idim ve ailem hep zayif,annem 40 kilo ablamda 50 yoktur. Kardesim asiri zayif erkek ama icine pijama giyer bacaklari kalin dursun diye
Onlarda yemek yemeye utaniyorum zaten isin icine diyetimde girince ve ablamlarin destegiyle basladim eminimki haftasonu 1 kilo veririmuzun oldu yaw
Fark etmezlermi canimm 5kg ne demekKizlar dun aksam yemegini yememistim. Daha dogrusu ogleni 4.30 da yiyince bidaha aksam yemedim. Gecede 2 ye geliyodu yattigimda amaa nasil aciktim oluyorumm. Canim neler istedi en cokta tatli
Bide instagramda bi kadin var yemek tarifi paylasiyor ama harika seyler yapiyor. Onlarada baktikca oldum resmen. Kek ve hamurisi sevmeyen ben nasil ozendim..
Dayandim dayandim sonra yarım domates yedim o bile kebap gibi geldi
Sabahta bulantiyla kalktim. Hasta oldum cok bitkinim. Ilac aldim acildim biraz ve kahvalti yaptim
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 catalin ucuyla peynir
1 dilim cavdar
Cay
Buaksamda amneme gececez ve 2 gun kalacam. Diyet yaptigimdan beri 1 ay oldu gormediler beni bakalim farkedeceklermi
Toplamda 8kg verdim. Ara vermistim 74 e yakindim basladigimda 5 hafta oldu. 5.5 kg verdim mucize gibi geliyor bana sanki hic 77 kilo olmadim
Diyet yaptigimi herkese soyledimki yemeyim ve sorduklarinda verdim diyebileyim diye daha cok gaza geliyorum.ben bekarken 39 kg idim ve ailem hep zayif,annem 40 kilo ablamda 50 yoktur. Kardesim asiri zayif erkek ama icine pijama giyer bacaklari kalin dursun diye
Onlarda yemek yemeye utaniyorum zaten isin icine diyetimde girince ve ablamlarin destegiyle basladim eminimki haftasonu 1 kilo veririmuzun oldu yaw
Kız bende bu sitede siz olmasaniz heralde bukadar motive olamayacaktim.iyi geliyosunuz banaa.Ben kilo veriyorum biraz beyin otomatikman Ha sen kilo verdin artık hakettin diye yiyeceklere saldırı emri veriyor.ben mevcut kilomu koruyorum keşke 55 düşsem onu korusam nerdee.
olacak ama inşallah.
Buradan çok motive oluyorum kendi başına yapılacak işler değil kesinlikle..
Canim lahana nasil haşlamami ?Eki Görüntüle 1714399
Öğle yemeğim
Yayla corba
Köfte patates
Lahana
Salata (çok az yedim)
3 bardak su içtim
Baharcim ellileri görüp yarın süpriz yapaydin kız maşallah senin adına sevindim.Fark etmezlermi canimm 5kg ne demek
Maşallah seni gördūkce daha çok gaza geliyorum.internetim yeni açıldı bu sabah bende tartildim
Geçen hafta 60.7
Bu hafta ise 60.00
Dūnde 60tim tam. ve dūnden bugūne gram vermemişim bakalim yarinda tartilcam.yarinda oynamazsa kilom orotein agurlikli beslwncem 1 2gūn
Anne evi gibisi varmi. Annem hic is yaptirmaz ;kizimada teyzesi cok duskun uyutmasi ,yedirmesi herseyini yapar.Geçmiş olsun canım kendini sıcak tut hastalık yenilemesin.
Zor hasretlik Mevla tez zamanda kavuştursun baba ocağına ana kucağına inşallah. Oraya gidince hastalık üzüntü Biseycigin kalmaz. bakarlar sana.
Saol canim islh anlayacaklar heyecan yaptimFark etmezlermi canimm 5kg ne demek
Maşallah seni gördūkce daha çok gaza geliyorum.internetim yeni açıldı bu sabah bende tartildim
Geçen hafta 60.7
Bu hafta ise 60.00
Dūnde 60tim tam. ve dūnden bugūne gram vermemişim bakalim yarinda tartilcam.yarinda oynamazsa kilom orotein agurlikli beslwncem 1 2gūn
Baslarda bende oyleydim ama doyuyorum hemen fakatt cabuk acikiyorum. Bide hep evde zaman gecmiyoki sıkintidan acikiyorumYa kızlar
Benimde sorunum tokluk hissi cok geç geliyor resmen doymuyorum ya doydugumu dūşūnūp aç geziyorum
Çorba yağlı görünüyor canım çorba yemesen iyiymiş. Salata hepsini ye sifa.Afiyet olsunEki Görüntüle 1714399
Öğle yemeğim
Yayla corba
Köfte patates
Lahana
Salata (çok az yedim)
3 bardak su içtim
Eki Görüntüle 1714399
Öğle yemeğim
Yayla corba
Köfte patates
Lahana
Salata (çok az yedim)
3 bardak su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?