Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ay ben sabah tartilmayi unuttuuuuuummm
Yarın bildirim yaparsın canım benim ve bahar gibi.
Ben tartildim da dün dünyaları yediğimden acayip bi kilo çıktı
Marlin, dry_ik tebrikler
Zahmet emek çekenler karşılığını almış ne güzel ben gibiler sallanan yağlara mahkum.hayırlısı hala umudum var.

Hastanede de var tarti ama ben hep evdeki ile tartildigim için burdaki farklı gösterir.
Sabah 1 Kase specal k yedim bende.
Birazdan öğle yemeğine giderim.

Kilo verenleri tebrik ediyorum bende canı gönülden.. Darısı başımıza

Canm sen yeni baslangic yaptin, normal boyle olmasi.
Yola devam eminim bidahaki bildirimde sende eksiye duseceksin

Sagol cnm darisi herkesin basina..
Ayni tartida tartil cnm. Ben gecen hafta kvalidemde tartildim 1.5 kilo fazla geldim cok uzuldum. O aksam eve geldik 2 gun aradan sonra 1 kilo vermisim meger tarti farkediyor.
Aynisini hamileykende yasiyodum. Evdeki tartim fazla tartiyodu doktordaki ise az.

Kizlar dun aksam yemegini yememistim. Daha dogrusu ogleni 4.30 da yiyince bidaha aksam yemedim. Gecede 2 ye geliyodu yattigimda amaa nasil aciktim oluyorumm. Canim neler istedi en cokta tatli
Bide instagramda bi kadin var yemek tarifi paylasiyor ama harika seyler yapiyor. Onlarada baktikca oldum resmen. Kek ve hamurisi sevmeyen ben nasil ozendim..
Dayandim dayandim sonra yarım domates yedim o bile kebap gibi geldi

Sabahta bulantiyla kalktim. Hasta oldum cok bitkinim. Ilac aldim acildim biraz ve kahvalti yaptim

1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 catalin ucuyla peynir
1 dilim cavdar
Cay

Buaksamda amneme gececez ve 2 gun kalacam. Diyet yaptigimdan beri 1 ay oldu gormediler beni bakalim farkedeceklermi
Toplamda 8kg verdim. Ara vermistim 74 e yakindim basladigimda 5 hafta oldu. 5.5 kg verdim mucize gibi geliyor bana sanki hic 77 kilo olmadim

Diyet yaptigimi herkese soyledimki yemeyim ve sorduklarinda verdim diyebileyim diye daha cok gaza geliyorum.ben bekarken 39 kg idim ve ailem hep zayif,annem 40 kilo ablamda 50 yoktur. Kardesim asiri zayif erkek ama icine pijama giyer bacaklari kalin dursun diye
Onlarda yemek yemeye utaniyorum zaten isin icine diyetimde girince ve ablamlarin destegiyle basladim eminimki haftasonu 1 kilo veririmuzun oldu yaw

Canm sen yeni baslangic yaptin, normal boyle olmasi.
Yola devam eminim bidahaki bildirimde sende eksiye duseceksin
Ben kilo veriyorum biraz beyin otomatikman Ha sen kilo verdin artık hakettin diye yiyeceklere saldırı emri veriyor.ben mevcut kilomu koruyorum keşke 55 düşsem onu korusam nerdee.
olacak ama inşallah.
Buradan çok motive oluyorum kendi başına yapılacak işler değil kesinlikle..

Geçmiş olsun canım kendini sıcak tut hastalık yenilemesin.
Zor hasretlik Mevla tez zamanda kavuştursun baba ocağına ana kucağına inşallah. Oraya gidince hastalık üzüntü Biseycigin kalmaz. bakarlar sana.

Fark etmezlermi canimm 5kg ne demek
Maşallah seni gördūkce daha çok gaza geliyorum.internetim yeni açıldı bu sabah bende tartildim
Geçen hafta 60.7
Bu hafta ise 60.00
Dūnde 60tim tam. ve dūnden bugūne gram vermemişim bakalim yarinda tartilcam.yarinda oynamazsa kilom orotein agurlikli beslwncem 1 2gūn

Öğle yemeğim
Yayla corba
Köfte patates
Lahana
Salata (çok az yedim)
3 bardak su içtim

Kız bende bu sitede siz olmasaniz heralde bukadar motive olamayacaktim.iyi geliyosunuz banaa.

Bu sabah 09.30 1yumruk būyūklūgūnde haşhaşlı kete 1yumurta sekerz kahve

12.30 1fincan sade tūrkkahvesi 2kuru incir.
Zencefil aliyimda bende deneyim bu zzt kūrūnū

Baharcim ellileri görüp yarın süpriz yapaydin kız maşallah senin adına sevindim.

Geçmiş olsun canım kendini sıcak tut hastalık yenilemesin.
Zor hasretlik Mevla tez zamanda kavuştursun baba ocağına ana kucağına inşallah. Oraya gidince hastalık üzüntü Biseycigin kalmaz. bakarlar sana.
Anne evi gibisi varmi. Annem hic is yaptirmaz ;kizimada teyzesi cok duskun uyutmasi ,yedirmesi herseyini yapar.
Saol canim islh anlayacaklar heyecan yaptim
Ya kızlar
Benimde sorunum tokluk hissi cok geç geliyor resmen doymuyorum ya doydugumu dūşūnūp aç geziyorum
Baslarda bende oyleydim ama doyuyorum hemen fakatt cabuk acikiyorum. Bide hep evde zaman gecmiyoki sıkintidan acikiyorum

Eki Görüntüle 1714399
Öğle yemeğim
Yayla corba
Köfte patates
Lahana
Salata (çok az yedim)
3 bardak su içtim

Canim alinma sakin biz dogrulari soylemeliyizki dikkat edelim..
Cesit olarak cok yiyosun ve porsiyonlarda iyi..
Ben mesela kahvalti yapiyorum
Ikinci ogunden baska bisey yemiyorum.
Ikinci ogun olarakta tek cesit tek porsiyon yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…