- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.021
Reglmi yaklasti acabaTatlii istiyorum yaa hemde nasil
Ananas yedim 1.5 dilim ama kesmedi ya
Bugun hicbise yememissin ve okadar yorgunluga rahmen brawooBu sabah 11.30 1poaca içine beyaz peynir sıkıştirdm yaninda sekerz sūtlū kahve
Bunlari bugūn hastaneye gidip tahlil sonucumu alip doktora gösterdikten sonra yedim ictim.poacayi evden götūrdūm.buarada sonucum temiz cok sukur.
Ordan cikinca alisveris merkezi yakindaydi girdim gezdim cok severim yanliz basina gezmeyi hem kafa dagitiyorum hemde yūrūyorum.1bucuk saat gezdim.
Ordan arabaya bindim pazar yaptm sebze aldim ordan oglumu aldim kreşten eve döndūk o ara cok yoruldum.
Saat 16.00 1kupa sūtlac bool tarçın 2ısırık tahinlikete ve yeşilçay.
Aksam 1kupa cay tatlandiricili
Şimdide sade tūrkkahvesi.
Akşam yatmadan yarim saat önce yogurt pulbiber limon kūrū başlıycam inş.
dry_ik
Yok canimya bugun bitti etkisi surermi kiReglmi yaklasti acaba
Al bende oyle yaaDry\ilk ben hem aksam hem öglen yemek yersem kilo veremiyirum hatta bazen hic yemiyorum
Evet dogruya hepimizinki ayni denk gelmişti...Al bende oyle yaa
Birini yiyosam birini esgeciyorum o yuzden saat 4-5 gibi birlestiriyorum tek porsiyonla..
Millet sabah ogle aksam ana ogun ve ara ogun yapiyo veriyor biz niye boyleyiz ya
Sūrmez canim ozaman senin tatlın sinirden gelmişYok canimya bugun bitti etkisi surermi ki
Hepimiz bir olmustuk galiba
Evet dogruya hepimizinki ayni denk gelmişti...
Kiz bende öyle yapanlara şaşiriyorum ama bende böyle zayifliyorum tuzu azaltarak hatta yarin ıspanak pişircem kiymali ama ödūm kopuyor azda yiyecek olsam o gūn kilo veremiycem hatta 100 200 gr fazla gelcem diye cokta canim cektii
Kesmezzz ki offfDry ilk at agzina bi cikolata kessin biraz
Gule gule giyyBugūnlerde diyetom iyi gudior motivem iyi maşallah buyūzdende kendini ödūllendirdim bakın ne aldım.popocuğum kūçūldūkce daha rahat giycem inş.Eki Görüntüle 1714029
Kocamla iyiyim kizz hallettik kiSūrmez canim ozaman senin tatlın sinirden gelmiş
Kocanla barismana sevindkim canim.Evde huzursuzluk oldumu insanin morali bozuluyo hic biseyden zevk alinmiyo.Allahim herkese evinde cocuguyla esiyle huzur versin.dry_ik15674 .!.:Kocamla iyiyim kizz hallettik ki
Olsa olsa mutluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?