Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bugun hicbise yememissin ve okadar yorgunluga rahmen brawoo
Gecmis olsun mu diyim gozunaydinmi tahliller icin..
Yogurt kurune zerdacalin varsa 1 cay kasigi ilave et istersen faydasi cok yaglari yakmaya birebir

Dry\ilk ben hem aksam hem öglen yemek yersem kilo veremiyirum hatta bazen hic yemiyorum
Al bende oyle yaa

Birini yiyosam birini esgeciyorum o yuzden saat 4-5 gibi birlestiriyorum tek porsiyonla..

Millet sabah ogle aksam ana ogun ve ara ogun yapiyo veriyor biz niye boyleyiz ya

Al bende oyle yaa

Birini yiyosam birini esgeciyorum o yuzden saat 4-5 gibi birlestiriyorum tek porsiyonla..

Millet sabah ogle aksam ana ogun ve ara ogun yapiyo veriyor biz niye boyleyiz ya
Evet dogruya hepimizinki ayni denk gelmişti...
Kiz bende öyle yapanlara şaşiriyorum ama bende böyle zayifliyorum tuzu azaltarak hatta yarin ıspanak pişircem kiymali ama ödūm kopuyor azda yiyecek olsam o gūn kilo veremiycem hatta 100 200 gr fazla gelcem diye cokta canim cektii

Olelim mi yaa
Ye cankm okadarda degil..herseye hasreymi kalcaz

Bende pzrt 68 kusuru gordum. Bu hafta da cok iyi gittim.
Suyumu ictim, sporumu yaptim,ogunlerim cok iyiydi amaaa 69.1 geldimmmmm aglayacam yaa

Bugūnlerde diyetom iyi gudior motivem iyi maşallah buyūzdende kendini ödūllendirdim bakın ne aldım.popocuğum kūçūldūkce daha rahat giycem inş.Eki Görüntüle 1714029
Gule gule giyy

Bende 1 ay once almistim yuruyemiyodum. Dun giydim ay dedim 4-5 kilo verip agirlik azalinca dengede durmam kolaylasti

Kahvaltim; 1,5yumurta, kk peynir, 12zeytin, bir közlenmis kapya biber, bir avuc findik ceviz, sekersiz cay
ögle yok
aksam; 1 tabak yogurtlu ispanak, üc kasik pilav, bir tabak dünden kalan et sote
1saat yürüdüm, 100mekik

Gunaydin kizlar. 700 gr vermisim
Aslinda pzrt bu kilodaydim ama okadar dikkate ve kacamaksiz olmama ragmen dun fazla geliyodum. Moralim bozulmustu ama bugun yeniden eksiyle uyandimm
Gecen hafta 69.4
Resim parlamis bugun 68.7

Ay ben sabah tartilmayi unuttuuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…