- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.161
Aksam yemegi tavuk ve az yağlı pilav
Bir tane cocostar
Bugun yine diyetim fiyasko
Okadar alışmıssınki aç durmaya artık acıkmıyosun bileAksam yemegi yemedim , jahvaltiyla duruyorum acıkmadım diye oturmadim sofraya.
Yarın oruc tutacagim icin gec yerim yatmadan biseyler
Geçmiş olsun aynen canım kaçamaklarım başını almış gidiyorOruc tutamadim. Dunden geceden beri hastayim.
Dun kahvaltiyla gunu bitirmistim.
Bugunde
Sabah; biraz peynir ,zeytin cay
1 saat oncede domates corbasi ictim.
Herkeste kacamak almis basini gidiyor
400 gr vermisim cumaya islh duz 68 olup kurtulacam 68 kusurden
Cok gecmis olsun arkadaşım soğuklar basladi dikkat etOruc tutamadim. Dunden geceden beri hastayim.
Dun kahvaltiyla gunu bitirmistim.
Bugunde
Sabah; biraz peynir ,zeytin cay
1 saat oncede domates corbasi ictim.
Herkeste kacamak almis basini gidiyor
400 gr vermisim cumaya islh duz 68 olup kurtulacam 68 kusurden
Desteğin için teşekkürler arkadaşım. Her zaman gel sen buraya dry_ik yalnız kalmasın.Hadi kızlar toparlanın... !!
Yaza kadar fit bakımlı güzel biri olacaz..
Emekleriniz boşa gidiyor , kaçamakları telafi edebilirsiniz kaldığınız yerden devam devam...
Slm,
Ilkk ve bahar beni anladiginiz icin tesekkurler..
Cok azimliyim. Her kosulda 2 aydir bozmadan gidiyorum. Bende kalabalik ve guzel sofrali ortamlara giriyorum ama hic kendimi kaybetcek kadar yemedim. Bu ucuncu diyetim ve sunu anladimki 2 tecrubemde ipin ucu kactimi gidiyor. Kilo vermek zor ama almak okadar kolayki.. tabiki insaniz nefis bu ozeniyoruz ama ben durmam gereken yeri artik biliyorum. Istedigimi zamaninda ve miktarinda yiyip telafi ediyorum.
Kizlar uzginum ama ipin ucu cok kacti sizde ve ben buraya girip yazilanlari okuyunca motivasyonum bozuluyor. Basta durustlugunuz icin tebrik ediyorum sizi. Fakat elimden gelen destegide yaptim suana kadar ama ya toparlanalim yada kendinize eziyet etmeyin birakin. Kirilmayin bana ama dogruolan bu..
Bundan sonra buna gore paylasim yapacam. Instagramda ikinci hesabim var, ordan diyet paylasimlari yapmayi dusunuyorum ve benle birlikte gidecek yol arkadasi istiyorum,Hirslanmak istiyorum . Ben halimden memnun degilim ve sizde oylesiniz. Onunuzde 2 yol var hadibakalim nolcak..
Seninle aynı düşüncedeyimdry_ik
Birlikte devam edebiliriz ama ben sosyal medya kullanmıyorum..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?