Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Aksam yemegi yemedim , jahvaltiyla duruyorum acıkmadım diye oturmadim sofraya.
Yarın oruc tutacagim icin gec yerim yatmadan biseyler

Eveeet sıra geldi bana
Kahvaltidan 3buçuk saat sonra 13.00 1būyūk dilim yaşpasta ve 1cay b. Tuzsuz ayran.haftasonu yapmiştim pastayi.
Sonra pişman oldum spor aletime ciktim bisiklet gibi ama ayakta hareket ediyosun ve heryerim harekette oluyor.
20dk spor yaptm terledim.
Sonra hazirlandim oglumu almaya ciktim biraz yolu uzattim eve geldik derken toplamda 40dk yūrūdūm.
15.30 1nar 1gūn kurusu 1cay. B. Tuzsuz ayran
17.00 1tabak az yagli az pirinçli pırasa.ekmek yok .bugūn hic ekmek yemedim.
20.30cok acikmiştim yesemmi yemesemmi derken 2tane haşlanmiş patates ūzerine bol ketcap ve light mayonez sıktım yedim.
Sonrada orayi topla burayi kaldir oglani yatir 1saat ayakta gezdim.bunu yemeseydim enerjisiz kalip oturcaktim ama yinede keske yemeseydimde aç yatsaydım dimi?
Sabah samimi arkadasim kahvaltiya cagirdi.bakalim yarin yazarim inş.
En azindan migdem kūçūlmūş bunu fark ettim artik daha cabuk doyuyorum
Cokmu uzun oldu nee

Günaydın arkadaşlar
Dün gece eşim ziyarete geldi çeyrek döner yedim.burada hersey hazır olduğundan odayada kimse alınmıyor irademde zayif can sıkıntısindan yiyorum.. yerken öyle leziz geliyor mideme indiği an pismanlik.
Kahvalti
Börek reçel vardı mis gibi yemedim.
Zeytin peynir çeyrek simit domates salatalik

Son düzenleme:
Günaydı
Dün akşam misafirlerin aniden geldiler bir küçük peynir böreği ve bir dilim çikolatalı kek yedim gecede 4 kaşık kadar pilav yedim pişman oldum mu evet
Artık bu aksam dengelemek lazım ne yesem acaba aksama kadar dusuniyim

Aksam yemegim
Bir kase şehriye çorbası, 2 parça haşlanmış tavuk, süs biberi turşusu, 1 dilim ekmek yine dayanamadım kendimi napayım simdi
Yarım kase fırın sutlac
Birazdan çay içiçe m

Oruc tutamadim. Dunden geceden beri hastayim.
Dun kahvaltiyla gunu bitirmistim.
Bugunde
Sabah; biraz peynir ,zeytin cay

1 saat oncede domates corbasi ictim.

Herkeste kacamak almis basini gidiyor
400 gr vermisim cumaya islh duz 68 olup kurtulacam 68 kusurden

Geçmiş olsun aynen canım kaçamaklarım başını almış gidiyor
Sen gayet iyi gidiyorsun masallah diyelim
Oruç tuttuğum zaman Kilo alıyorum ben aksam ne bulursam yiyorum hoş Kilo oluyor

Kizlar alın bendende okadar kaçamak aldı başını gidiyor.kurbanınız olayim biri şuna dur desin
Şaka bi yana bizden de bi cacık olurmu bilemiyorum al birini vur ötekine
Dry hariç
Demiycem artik ful gaz verdim falan.artık iş az yemeye çalışıyoruma döndū.
yinede iyki varsiniz diyesim geldi

Hadi kızlar toparlanın... !!

Yaza kadar fit bakımlı güzel biri olacaz..

Emekleriniz boşa gidiyor , kaçamakları telafi edebilirsiniz kaldığınız yerden devam devam...

Cok gecmis olsun arkadaşım soğuklar basladi dikkat et
Toparlayacagim inşallah. yarın sanırım çıkacağız hastaneden.. evimde güzel bi diyet yapayım artık.

Hadi kızlar toparlanın... !!

Yaza kadar fit bakımlı güzel biri olacaz..

Emekleriniz boşa gidiyor , kaçamakları telafi edebilirsiniz kaldığınız yerden devam devam...
Desteğin için teşekkürler arkadaşım. Her zaman gel sen buraya dry_ik yalnız kalmasın.
Neden bu kadar yiyecekler karşısında aciz kalıyoruz anlamış değilim..

Benim kararım karar ! Diyetim diyet!

Sonuna kadar istediğim goruntuye kadar devam edeceğim...

Hem bu zamana kadar istediğim herseyden yedim yedim YEDİM!

Ne oldu sonuç? Yağlı göbek bluzdan taşan yan simitler pantolona sığmayan bacaklar iç çamaşırından iz yapan sırt bölgesi kalin kollar !!

Ooffff hic birine tahammül edemiyorum !!

Slm,
Ilkk ve bahar beni anladiginiz icin tesekkurler..
Cok azimliyim. Her kosulda 2 aydir bozmadan gidiyorum. Bende kalabalik ve guzel sofrali ortamlara giriyorum ama hic kendimi kaybetcek kadar yemedim. Bu ucuncu diyetim ve sunu anladimki 2 tecrubemde ipin ucu kactimi gidiyor. Kilo vermek zor ama almak okadar kolayki.. tabiki insaniz nefis bu ozeniyoruz ama ben durmam gereken yeri artik biliyorum. Istedigimi zamaninda ve miktarinda yiyip telafi ediyorum.
Kizlar uzginum ama ipin ucu cok kacti sizde ve ben buraya girip yazilanlari okuyunca motivasyonum bozuluyor. Basta durustlugunuz icin tebrik ediyorum sizi. Fakat elimden gelen destegide yaptim suana kadar ama ya toparlanalim yada kendinize eziyet etmeyin birakin. Kirilmayin bana ama dogruolan bu..
Bundan sonra buna gore paylasim yapacam. Instagramda ikinci hesabim var, ordan diyet paylasimlari yapmayi dusunuyorum ve benle birlikte gidecek yol arkadasi istiyorum,Hirslanmak istiyorum . Ben halimden memnun degilim ve sizde oylesiniz. Onunuzde 2 yol var hadibakalim nolcak..

Seninle aynı düşüncedeyim dry_ik

Birlikte devam edebiliriz ama ben sosyal medya kullanmıyorum..!

Seninle aynı düşüncedeyim dry_ik

Birlikte devam edebiliriz ama ben sosyal medya kullanmıyorum..!

Ben burasi olmazsa dedim...reel de kimse diyet yapmiyor ne esim ne ailelerimiz. Ben benimgibi olan kisilerden destek ve fikir almak icin her yolu deneyecem bu sanalda olsa. Basta cok guzeldi cunku nolduysa son bikac haftada oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…