Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kıs 68 degil 67 yi gordummm

O aldıgin 1 kilo hemen gider cnm. Bence kiloda degildir. Malesef ilk sudan verdigimiz icin su gidiyor ama yagdan vermeye baslayinca kolay gelmiyor geri. Bence esine eslik et cunku bizimde cay saatimiz gunun en guzel saatidir. Olculu davran yeter. Aburcubur yaninda yeme. Galeta yada badem,ceviz ye

Ogunum
kahvalti yapmadim..
Ogleden sonra esim geldi, onjnla 1 dilim çavdar ekm ve kahvaltilik yedim..

Az evvel tkahvesi ictim.

Anneme geciyorum 2 gun kalacam. Aksam icin tokum ama belki atistirmalik yaparim.

300 stepper da adim attim. Hala kırgınlıgim gecmedi bi iyilesemedim ama bos durmayim diyip bukadar yapabildim bugun

Sabah
2 dilim ekmek salçalı yumurta
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 catal peynir
Öğle
5 kaşık kısır
Ara 1 mandalina çeyrek elma bir küçük gofret
Aksam arkadasa davetlidir çiğ köfteler ama menu değişmiş 1 tabak kuru fasulye 6 kaşık bulgur pilavı bir parça hindi eti ayran

Gūnaydin canlar
Dūn cok gzl gitti aksam cipsi galiba fazla kaçırdm.
Dry ik iyi eglenceler canim annende.
Buarada gecmis olsun bendede var o kirginliktan bikaç gūndūr.
ilkkk nerdesin kızz hani kilo bildirimin
Kahvaltimi henūz etmedim ama zatwn sūt ve mūsli kellogs karistirip yiyecegim

Kızz ben senin kadar yesem kilomu korumuş olurum.sen verebiliyomusun bu şekilde yoksa bu menū normalinden biraz fazlami

Kızlar merhaba bayaaadir yazamıyorum neler yapıyorsunuz :)

Selamlar
Kizlar sizi kasti ihmal ettiğimi zannetmeyin kaç günden sonra eve geldim durumu kötüydü kayınvalide çocuklara bakmasına şükür ettik. hiç kardeşim yok ki bugünlerde yardimci olsun neyse annemede tek ben bakıyorum.
Genelde ayakta yiyorum gelir geçerken 64 kiloyum şu an..
Takip edemiyorum bugünlerde.. siz bana bakmayın geri döneceğim..

Ay pardon canim ya dūşūnemedim eve gelince evle biraz meşkul olabileceğini.bende nezaman annemden dönsem iki gūn uğraşırım evde.sen iyi ol da verirsin kilolari.

Biraktigin gibiyiz hemen hemen hepimiz
Senden ne haber
Ya ben bu konuyu takip ediyordum bildirim gelmedi hic bende kimse yazmıyor heralde diye girmedim.bugün bir baktim kac sayfa yazılmış niye öyle oldu anlamadım

Gunaydin..
Anneme gittim h.sonu biliyosunuz.
2 haftadir ustumde kirginlik vardi ve sonunda patladi.
Anneme gittigim aksam ateslendim ,sitma tuttu. Sabah acile gittim;kulak ve bogazim yani olmayan bademciklerim iltehap yapmis. Dunden beri daha iyiyim.
Esim beynimi yiyor yemiyorsun vucudun zayif dustu diye..
Dunde kardesim ve ablamin dogumgununu kutladik. Cok kalabaliktik ve ikramlar hazirladik. Kahvaltida 1dilim kizarmis ekmek , biraz tulum peyniri yedim. Aksamda hersey kalorili ve karbonhidrat diye hicbisey yemedim. Pastalarin tadina bile bakmadim. Baksaydim yada az ondan ,bitaz bundan deseydim kotu olcakti . Simdi evdeyim ve inanilmaz acim, atesimde var ,oglumda kalkti ama ben yataktan cikamiyorum

Cok gecmis olsun dry- ik esin dogru soyluyor biseyler yemezsen toparlanamazsin cocuklarin da var sen kalkamazsan perisan olurlar corba ic, meyve ye diyeti simdilik birak sonra devam edersin

Cok gecmis olsun dry- ik esin dogru soyluyor biseyler yemezsen toparlanamazsin cocuklarin da var sen kalkamazsan perisan olurlar corba ic, meyve ye diyeti simdilik birak sonra devam edersin
Saol cnm.
Bu aralar ne yiyecegime karar veremiyorum. Cocuklar yemek seciyor o yuzden cesitte zorlaniyorum. Boyle olunca buldugumu yiyiyorum. Ilk baslarda yogurt, meyve yiyordum mesela ama son zamanlarda hep sagliksiz yedim bos seyler. Diyeti birakamam cok korkuyorum alacam diye. Tavuksuyu corba yapacam bide meyve aldirayim esime. Zaten antb kullaniyorum bugunude atlatirsam yarin daha iyi olurum. Ben hasta olunca yatamayanlardanim. Biraz guc bulunca dun ayakta kaldim,kalabalik oluncada istiraat edemedim yoksa bugun iyiydim.
Kahvaltin guzel recel disinda..gerci tamamen herseyi kesmekte olmaz arada bir yiyebilirsin.
Bizim kizlar nerde ya..
Ilkk seni tahmin edebiliyorum taburcu oldunuz ama evde ziyaretler var bakimda devam ediyor. E bide cocuklarin var ..bolunmussundur 2 tarafa . Allah yardimcin olsun.
Benim 2 ablam var o yuzden rahatim birimiz yoksak birimiz oluyoruz annemde.
Nekadar 3. Cocugu istemesemde aslinda kiza kiz lazim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…