- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.201
Saol cnm sanada mslh. Giden her gram başarıdırMaşallah dry-ik
Bu sabahki gūncel kilom 61.00 2haftada 1kg almişim
Buara fazla giremedim sanmayinki ipin ucu kaçtı ama yok dikkat ettim hep ama galiba akşam çayıni kesmem gerekcek eşime eşlik ediyim diyorum ama galiba etmesem daha iyi.şunu dūşūnmek gerekiyo galiba ,bu durum sadece kisa sūreli ve istedigim kiloma ulaştiğimda eşliğe devam tabii kaçirmamak şartıyla...
Dry ik hak veriyorum sana bizde kendimize kiziyoruz buyūzden ama söylediklerin beni motive etmedi değil.kendimden buraz utandim.
Buarada kutlarim 68i gørmūşsūn.
İlk canim hoşgeldin evine
Furha hep beraber devamm
Kızz ben senin kadar yesem kilomu korumuş olurum.sen verebiliyomusun bu şekilde yoksa bu menū normalinden biraz fazlamiSabah
2 dilim ekmek salçalı yumurta
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 catal peynir
Öğle
5 kaşık kısır
Ara 1 mandalina çeyrek elma bir küçük gofret
Aksam arkadasa davetlidir çiğ köfteler ama menu değişmiş 1 tabak kuru fasulye 6 kaşık bulgur pilavı bir parça hindi eti ayran
Fazla canım hemde çok fazla bunların yarısı kadar yesem anca veririm dün yeme işini düzene doyamadımKızz ben senin kadar yesem kilomu korumuş olurum.sen verebiliyomusun bu şekilde yoksa bu menū normalinden biraz fazlami
Utanirim da bi daha yapmam diye yazdim
Ay pardon canim ya dūşūnemedim eve gelince evle biraz meşkul olabileceğini.bende nezaman annemden dönsem iki gūn uğraşırım evde.sen iyi ol da verirsin kilolari.Selamlar
Kizlar sizi kasti ihmal ettiğimi zannetmeyin kaç günden sonra eve geldim durumu kötüydü kayınvalide çocuklara bakmasına şükür ettik. hiç kardeşim yok ki bugünlerde yardimci olsun neyse annemede tek ben bakıyorum.
Genelde ayakta yiyorum gelir geçerken 64 kiloyum şu an..
Takip edemiyorum bugünlerde.. siz bana bakmayın geri döneceğim..
Biraktigin gibiyiz hemen hemen hepimizKızlar merhaba bayaaadir yazamıyorum neler yapıyorsunuz :)
Ya ben bu konuyu takip ediyordum bildirim gelmedi hic bende kimse yazmıyor heralde diye girmedim.bugün bir baktim kac sayfa yazılmış niye öyle oldu anlamadımBiraktigin gibiyiz hemen hemen hepimiz
Senden ne haber
Saol cnm.Cok gecmis olsun dry- ik esin dogru soyluyor biseyler yemezsen toparlanamazsin cocuklarin da var sen kalkamazsan perisan olurlar corba ic, meyve ye diyeti simdilik birak sonra devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?