Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Cok sagolasın canım senin annecigine de geçmişler olsun.mevlam bir daha göstermesin
Yeni telefonunla aramızdasin yeniden.sağlam bir grup oluşturduk burada.

Cok tesekkurler canım annem üzerinde titiz davranıyorum burda kimse odaya alınmıyor ama eve gidince esas zorluk başlayacak dediğin gibi yapacağım sağlık önemli dimi.
Aman dağılmasın topikim..
Geldim hemde bomba olupta.
Burada hazır yemek kantin çok yakın hareket az sıkıntıdanda çok çok yedim stok ettim artık başlamak istiyorum sonunu bir türlü getirmediğim diyetime

Ay ay ay
masallah desin gorenler.darısı benim başıma benim göbek çok kötü. Hadi geri kalanlarida ver bir büyük değişim daha herkesin dudakları uçuklasin. Arkandan nasıl başardı diye dedikodunu etsinler.

Cok sagolasın canım senin annecigine de geçmişler olsun.mevlam bir daha göstermesin
Yeni telefonunla aramızdasin yeniden.sağlam bir grup oluşturduk burada.
Amin çok sağol canım hepimize göstermesin.
Seni bekliyoruz canım hayırlısıyla aramıza dönersin inşaallah. Rabbim şifa versin

Saol canim seninde masallahin var supersin nasil zayiflamissin 3-4 kilo neki verirsin

Maşallah süper olmuşun
Saol canm

Hosgeldin canim ya ne sevindim topicimiz canlanmis kan gelmis
Oyle guzel yorum yapmissinkii bal damlamis , gaza geldimmm

Günaydın canlar cananlar

Kahvalti
çeyrek simit
7 kadar zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalik
Gūnaydın sizleredeee

1hafta ūstūne u dönūşū yaptim ve bugūnden itibaren tekrar full gaz başladım.kizlar motivasyonumuzu yūksek tutalım birbirimizede destek olalım.
Sabah 9.30
2yumurta 2çatal sūzme beyaz peynir
2çatal kaşar
3 ceviz içi ve şekerz sūtsz neskafe

S. Aleykum
Bu sabah tartıldim61.700 çıktım bakalım cumaya kadar verebilecekmiyim
Bu gün niyetliyim aksam ne yediğimi yazarim arkadaşlar.

Bugun pazartesi hep öyle deriz ya hafta başı diyete kesin başlayacağım diye evet gün bugündür
Aleyküm selam
Furha Allah cc. Kabul etsin.aksamda nefsini tutarsan karlı gün olur bekliyoruz.

Hep sen mi damlatican balı dimi seker

Günaydın canlar cananlar

Kahvalti
çeyrek simit
7 kadar zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalik
Guzel baslangic hadibakalim yeni baslangicimiz topicimize hayirli olsun ,bol eksili olsun

Donusun muhtesem olmus hadi canim boyle azimle devam isallah

Gunaydin fit hatun adaylari
Valla bi gaza geldim sizdeki bu kararlilikla..hep boyle olalim isallah

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 lokma cavdar ekmegi
Cay

Biraz acelem vardi ayakustu gecistirdim. Okula oglani biraktim geldim ,biraz toparlanip kahvaltimdan kalanlari keyifle yiyecegim

Kahvaltimi tamamladim, öğlende aradan çıkmış oldu..

• 1 dilimden az fazla çavdar ekmegi (günlük 2 dilim ekmek hakkımı kullandim )
  • 1 kk b.peynir
  • Domates
  • 4 zeytin
  • Haslanmis yumurta
  • Çay
Fazlami oldu kizlar ? Öğlen ayrı yemiyecem ona göre elestirin pls

Ogle yemeği
3 kare küçük soslu tavuk
3 kaşık az yagli pirinç pilav
3 kaşık bulgur
4 kaşık susuz fasulye
Az turşu

Hepsini aynı zamanda yemedim.annemede yemek geliyor diyet yemegi o az yiyor israf olmasın diye ben yiyorum sonra benim yemek saati geliyor çok yedim biliyorum.çok iştahım açık..

Canm oyle cok fazla degil. Tursu olmasaymis birde pilav ve bulgur beraber olmamis. Yoksa gayet iyi menun aksama ekmegi dengeleyebilirsen bisey olmaz

Aksam-
yemegim 1.5 tabak sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık ve turşu.
Gün kurusu çok yedim tatlı niyetine canım çekti. Bugün oğlumu sağlık ocağına götürdüm aşısı vardı 2 saate yakın yürüdüm çok yoruldum ve sporunu yapmış oldum böylece
Yemegim fazla kaçtı farkındayım ama inşallah yarın niyet edecem bu arada mevlit kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.(peygamberimizin dogumu)

Farkindasin cok oldugunun bisey demeyecegim :))
Sahur niyetineyse iyi olmus ,afiyet olsun..
Seninde kandilin mubarek olsun. Bende yarin oruca niyetliyim. Aslinda borcum cok,kisa gunlerdeyken tutmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…