- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.141
Cok sagolasın canım senin annecigine de geçmişler olsun.mevlam bir daha göstermesinMerhaba arkadaşlar ben geldim. Çok geçmiş olsun ilkkk Allahım acil şifalar versin annene. Benim başımdan da aynı şeyler geçti aynı şekilde annemde kalp ameliyatı oldu çok zor rabbim yardımcın olsun.
Çok şükür eşim yeni tel aldı artık aranizdayim
Cok tesekkurler canım annem üzerinde titiz davranıyorum burda kimse odaya alınmıyor ama eve gidince esas zorluk başlayacak dediğin gibi yapacağım sağlık önemli dimi.Kimse yok diye topice girmedim bugun
Bakayim dedim sizi gordugume sevindim..
SendebenBendesen canim gozunaydin yogun bakimdan cikmis . Canm benim kpederde oldu bypas ve ziyaretciler dinlemeyip odaya girdikleri ve temasta bulunduklari icin bacak dikisleri enfeksiyon kapti ve aylar surdu iyilesmesi. Aman kim kirilirsa kirilsin dikkatli ol canm.
Insanlar anlayissiz malesef.. seni bekliyoruz annen toparlansin yoksa bu topic dagilcak
xBahar61x tartildim canim stebilim ayni
Duraklamaya nzaman gecerim diyodum ve durakladim. Bu hafta guzel gecti benim icin o yuzden icim rahat,isallah haftaya eksileri gorurum. Sen naptin varmi eksilme?
Adanin annesi ,askzor nerdesiniz kizlar yoklama var
Eki Görüntüle 1722743
Eki Görüntüle 1722744 KEki Görüntüle 1722742 izlar bugun kiyafet denemeleri yaptim. Cogu kiyafetim bol..kazaklarim 1 beden buyuk ,ustum xl iken lve m oluyor hatta L bile bol ;pantolonlarimda ayni durumda. 44 giyordum 40 bedene dustum.Yalniz bir gomlegim vardi gogus boslugundan icim gozukuyor diye giyemiyordum . Denedim şok oldum... nerdeyse 15cm buyuk bi uctan diger uca sarinca belimi dolayacakkk cok mutlu oldummm sizlede paylasmak istedim birakmayin diye..isteyince oluyor kizlarr haydi gaza gelin
Resimler yan oluyor duzeltemedim
Ay ay ayEki Görüntüle 1722795 Eki Görüntüle 1722796
Eski forumdan resimlerimi buldum
Beyazli olan kucagimda kizim var 76.7 halimben bukadar kotu oldugumu aynalarda anlamiyordum. Birgun ailece bu resmi cekildik ve bu foto beni gerceklere uyandirdi. Yazik etmisim kendime yazik...
Yandaki resimde sanirim 72 falanim
Kirmizilida 71 olmasi lazim..
Suanki halimi cekmedim hepsiyle birlikte paylasacam
Amin çok sağol canım hepimize göstermesin.Cok sagolasın canım senin annecigine de geçmişler olsun.mevlam bir daha göstermesin
Yeni telefonunla aramızdasin yeniden.sağlam bir grup oluşturduk burada.
Hiç bilemiyorum annem iyiye gidiyor çok sevinçliyiz canim.Çok geçmiş olsun şūkūrler olsun canim.nekadar daha hasranedesiniz?
Saol canimAyy sūpersin kıız maşallah.devaminin gelnesini diliyirum.bende taa 80den dūştūm bu kilolara ve bende 46bedene kadar cikmistim. bundan 8yil önce karar verdim ve 2sene icinde 27kg vermiştim 53e dūştūm evlendigimde 56idim hamile kaldim dogurdum .dogjmdan 6ay sonra 57kg ya dūştūm tekrar.simdi ise 60dan aşagi inmeye calisiyorum.
Cok seviyorum azmini
Saol canmMaşallah süper olmuşun
Ay ay ay
masallah desin gorenler.darısı benim başıma benim göbek çok kötü. Hadi geri kalanlarida ver bir büyük değişim daha herkesin dudakları uçuklasin. Arkandan nasıl başardı diye dedikodunu etsinler.
Hep sen mi damlatican balı dimi sekerSaol canimseninde masallahin var supersin nasil zayiflamissin 3-4 kilo neki verirsin
Saol canm
Hosgeldin canim ya ne sevindim topicimiz canlanmis kan gelmis
Oyle guzel yorum yapmissinkiibal damlamis , gaza geldimmm
Gūnaydın sizleredeeeGünaydın canlar cananlar
Kahvalti
çeyrek simit
7 kadar zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalik
Gūnaydın sizleredeee
1hafta ūstūne u dönūşū yaptim ve bugūnden itibaren tekrar full gaz başladım.kizlar motivasyonumuzu yūksek tutalım birbirimizede destek olalım.
Sabah 9.30
2yumurta 2çatal sūzme beyaz peynir
2çatal kaşar
3 ceviz içi ve şekerz sūtsz neskafe
S. Aleykum
Bu sabah tartıldim61.700 çıktım bakalım cumaya kadar verebilecekmiyim
Bu gün niyetliyim aksam ne yediğimi yazarim arkadaşlar.
Hep sen mi damlatican balı dimi seker
Guzel baslangicGünaydın canlar cananlar
Kahvalti
çeyrek simit
7 kadar zeytin
Bir dilim peynir
Domates salatalik
Donusun muhtesem olmusGūnaydın sizleredeee
1hafta ūstūne u dönūşū yaptim ve bugūnden itibaren tekrar full gaz başladım.kizlar motivasyonumuzu yūksek tutalım birbirimizede destek olalım.
Sabah 9.30
2yumurta 2çatal sūzme beyaz peynir
2çatal kaşar
3 ceviz içi ve şekerz sūtsz neskafe
Canm oyle cok fazla degil. Tursu olmasaymis birde pilav ve bulgur beraber olmamis. Yoksa gayet iyi menun aksama ekmegi dengeleyebilirsen bisey olmazOgle yemeği
3 kare küçük soslu tavuk
3 kaşık az yagli pirinç pilav
3 kaşık bulgur
4 kaşık susuz fasulye
Az turşu
Hepsini aynı zamanda yemedim.annemede yemek geliyor diyet yemegi o az yiyor israf olmasın diyeben yiyorum sonra benim yemek saati geliyor çok yedim biliyorum.çok iştahım açık..
Farkindasin cok oldugunun bisey demeyecegim :))Aksam-
yemegim 1.5 tabak sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık ve turşu.
Gün kurusu çok yedim tatlı niyetine canım çekti. Bugün oğlumu sağlık ocağına götürdüm aşısı vardı 2 saate yakın yürüdüm çok yoruldum ve sporunu yapmış oldum böylece
Yemegim fazla kaçtı farkındayım ama inşallah yarın niyet edecem bu arada mevlit kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.(peygamberimizin dogumu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?