Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ben burasi olmazsa dedim...reel de kimse diyet yapmiyor ne esim ne ailelerimiz. Ben benimgibi olan kisilerden destek ve fikir almak icin her yolu deneyecem bu sanalda olsa. Basta cok guzeldi cunku nolduysa son bikac haftada oldu

Bende senin gibiyim çevremde bende başka hic kimse diyet yapmıyor bir ben yapıyorum..
Kendi günlüğüm var oraya yaziyorum hatta foto ekliyorum bir motive oluyorum..
75 kilo ile başladım su an 70 kiloyum 1 ay oldu diyete başlayalı.. 28 yaşındayım.

Bana senin gibi azimli ve istikrarlı biri lazım..
Çünkü bende istediğim goruntuye gelene kadar pes etmeyi düşünmüyorum..!!

Haklisin arkadaşım bu tepkiyi göstermekte kendini nerde rahat hissediyorsan orayı tercih edersin kırılma darilma olmaz sonuçta belli bir amacimiz var.keskin bir çizgiyle yoluna devam etmek istiyorsan edersin..
Ben kalan kiloları öyle yada böyle vereceğim ama biraz zamana yayılabilir karakterim biraz bu konuda gevşek yalan söyleyemem.. kararında özgürsun sonuçta nerde kilo verdik ordayiz diyette randıman almak hedef.

Canm ben siz varsaniz devam diyorsaniz burdayim..devam derken kacamaklarla degil tabiki ,istikrarla devam..

Ben yolumun yarisindayim. 9 kilo gibi verdim ve 8 kilo daha verdimmi tamamdir. Oyle veya boyle verecem..
Simdi kış , aldanmayalim uzerimizde montlar kapatiyor fazlaliklari..yaz geliyor ve fazlaliklar cikacak meydana..1.5 ayda 6 kilo verdim eger bu hizla gidersem 2 aya hedefime ulasabilirim.

Guzel vermissin benim gibi hizli gitmis. Ogunlerini merak ettim. Listen mi var yoksa iradenle az yiyerek mi verdin?
Bana 3 ana, ogun 2 ara ogunlu diyet listeleri yaramiyor. Bu sekilde verebildigim kilo 2 yi gecmiyor ayda.

Bende kuş kadar yiyip aç kalarak verebiliyorum,metob yavas demekki.. birde kronik kabizlik var bende buda metob ve kilo vermemi yavaslatiyor.

Artik midemmi kuculdu bilmiyorum ama acıkmadıgim gibi ogunleride bitiremiyorum. Canım yemek istemiyor korkmaya basladim cok takinti haline mi getirdim ki oyle oldu. Gunde 3 kere tartiliyorum, aklim hep zayiflamada. Sanki hic kilo vermemis gibi hisse kapalip bunaliyorum. Noluyor anlamadim

Sabah az peynir ,2 zeytin ,az çavdar ekmegi

Cay yaptim icemedim ,tek seker koyuyorum kiyamadim

4 gibi esimle ikim8ze cavdar ekmegine tost yaptim ama yiyemedim

Aksama oglum tavuklu pilav istedi. Tavuk hasliyorum belki ondan yerim ama açlık sifir şuan

400 stepper de adim attim.

Kizimi ayaklarima alip 51 gobek hareketi yaptim.

2 kere okula gidip geldim 30dk

Dry- ik doğru diyorsun ama suda var ki hızlı verilen kilolar hızlı gelir. Bende yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum herseyden yiyorum ama az,bu aralar fazla kaçıyor ama. 76 dan indim biraz dikkat etsem çabuk bikiyorum. Hepten bırakmamak için böyle bir yöntem uyguluyorum.artik sıkmak lazım,ki 4 kiloyu daha verebileyim. Birbirimize destek olmamız lazım

Dun aksam yemeginde 3 kasik tavugu bol pilav yedim. Gecede 3 e dogru yattik ve cok aciktim. Yarım kandil simidi yedim..
Gun icinde yemeyince tolorans gosterdim kendime..

Kahvalti
Klasik iste

Bende evime geldim. evim evim güzel Evim.
Dry_ik senin adına sevindim.
Taburcu oldumu annen. Islh olmustur sevindim. Insanin evi gibisi var mi ya.. zaten sen hastanede oldugun icin diyette kacamaklarin oldu haliyle . Butun gun hasta e odasinda napacaktin zaten moralmen dusuyorsun..

Kizlar wc ye ciktim. Yani kabizim ya hep 300 gr daha gitti yani 1 kg vermisim

Bu sabahki gūncel kilom 61.00 2haftada 1kg almişim
Buara fazla giremedim sanmayinki ipin ucu kaçtı ama yok dikkat ettim hep ama galiba akşam çayıni kesmem gerekcek eşime eşlik ediyim diyorum ama galiba etmesem daha iyi.şunu dūşūnmek gerekiyo galiba ,bu durum sadece kisa sūreli ve istedigim kiloma ulaştiğimda eşliğe devam tabii kaçirmamak şartıyla...
Dry ik hak veriyorum sana bizde kendimize kiziyoruz buyūzden ama söylediklerin beni motive etmedi değil.kendimden buraz utandim.
Buarada kutlarim 68i gørmūşsūn.

İlk canim hoşgeldin evine
Furha hep beraber devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…