- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.181
Ben burasi olmazsa dedim...reel de kimse diyet yapmiyor ne esim ne ailelerimiz. Ben benimgibi olan kisilerden destek ve fikir almak icin her yolu deneyecem bu sanalda olsa. Basta cok guzeldi cunku nolduysa son bikac haftada oldu
Haklisin arkadaşım bu tepkiyi göstermekte kendini nerde rahat hissediyorsan orayı tercih edersin kırılma darilma olmaz sonuçta belli bir amacimiz var.keskin bir çizgiyle yoluna devam etmek istiyorsan edersin..Slm,
Ilkk ve bahar beni anladiginiz icin tesekkurler..
Cok azimliyim. Her kosulda 2 aydir bozmadan gidiyorum. Bende kalabalik ve guzel sofrali ortamlara giriyorum ama hic kendimi kaybetcek kadar yemedim. Bu ucuncu diyetim ve sunu anladimki 2 tecrubemde ipin ucu kactimi gidiyor. Kilo vermek zor ama almak okadar kolayki.. tabiki insaniz nefis bu ozeniyoruz ama ben durmam gereken yeri artik biliyorum. Istedigimi zamaninda ve miktarinda yiyip telafi ediyorum.
Kizlar uzginum ama ipin ucu cok kacti sizde ve ben buraya girip yazilanlari okuyunca motivasyonum bozuluyor. Basta durustlugunuz icin tebrik ediyorum sizi. Fakat elimden gelen destegide yaptim suana kadar ama ya toparlanalim yada kendinize eziyet etmeyin birakin. Kirilmayin bana ama dogruolan bu..
Bundan sonra buna gore paylasim yapacam. Instagramda ikinci hesabim var, ordan diyet paylasimlari yapmayi dusunuyorum ve benle birlikte gidecek yol arkadasi istiyorum,Hirslanmak istiyorum . Ben halimden memnun degilim ve sizde oylesiniz. Onunuzde 2 yol var hadibakalim nolcak..
Devam bebeğim kesinlikle .Anlıyorum seni dry-ik
Kahvaltıdan sonra küçük bişeyler attım ağzıma 3:30 da yoğurt kuru
Bu arada devam dimi ilkkk
Guzel vermissin benim gibi hizli gitmis. Ogunlerini merak ettim. Listen mi var yoksa iradenle az yiyerek mi verdin?Bende senin gibiyim çevremde bende başka hic kimse diyet yapmıyor bir ben yapıyorum..
Kendi günlüğüm var oraya yaziyorum hatta foto ekliyorum bir motive oluyorum..
75 kilo ile başladım su an 70 kiloyum 1 ay oldu diyete başlayalı.. 28 yaşındayım.
Bana senin gibi azimli ve istikrarlı biri lazım..
Çünkü bende istediğim goruntuye gelene kadar pes etmeyi düşünmüyorum..!!
Taburcu oldumu annen. Islh olmustur sevindim. Insanin evi gibisi var mi ya.. zaten sen hastanede oldugun icin diyette kacamaklarin oldu haliyle . Butun gun hasta e odasinda napacaktin zaten moralmen dusuyorsun..Bende evime geldim. evim evim güzel Evim.
Dry_ik senin adına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?