- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.121
Ya canim bu bunye meselesi bence..Bu arada burda forumda bi arkadaş unu ve şekeri birakmiş.açlık cekmeden 5kg vermiş.ama tatlı isteği 2haftada azalmış. Aslinda bende cok istiyordum sekeri ve unu kesmeyi.
Karatay tarzı
Canım yaa cok umutlandim basenlerinden nasil kurtuldugunu ayrintili olarak hazar misin acaba47 kilo olmak oglumu dogurmadan onceki kilom ben 38 40 bedenlerde bi bayandim basenim üste göre fazlaydi olmaz dediler yapin bu dediler olsmazsin dediler ama ben taktimmi birşeye takarim kızımı okula götürdüm yollardan birdaha gecerdim kosu bantim yoktu . 2 yil boyunca gizli sakli yürüdüm kocam kızardı sokaklarda tek yürüme diye...kosu bantida aldim...başardım artik basenim yok yani olmasi gerektigi kadar ki azda olmalı bayan a yakışıyor dogumdan sonrada basenden kilo almadim hala 36 bedenim az sıksada ...ama bel bolgemde var oda kilo ile gedecek diye düşünüyorum demem oki hırs li olmak lazım cok hareket ölçüsünde yemek... temizlik yaptim öğlende kabak yemegi 2 kaşık yogurt salata 1 2 çatal kiymali yumurta doydumda birazdanda pazara gidicem yani yürüyecegim ....inşallah başarıriz
Nasil gidiyor canim tartildinmi bugūn?Ya canim bu bunye meselesi bence..
Bende ayca kaya diyeti yaptim saati saatine aksatmadan fakat sonuc ayda 1 kilo anca gitti..
Benle beraber yapanlar kiloyu cok guzel vermisti..
Bana uymuyor 3 ana 3 ara ogunlu diyetler..ciddi sekilde az yiyip ac uyumadan veremiyorum..
Kilo verme sureclerine bakiyorum burada benim suanda yedigimin 3 katini yemisler nerdeyse ben 2 ogun yapiyorum ve cok cokk az miktarda ama onlar kadar anca veriyorum..
Bi tanidigim var bayan,pilav ustune dolma ve sarma koyup yer;3 cesit tepeleme yemek yer ama benden iyi durumda..
Ben 2 ay olcak diyet yapali ve ilk ay un,seker herbiseyi kestim hatta yemegi bile kestim anca 4-5 kilo verdim
Aslinda isin formulu basit hepimizin bildigi seylerde iste uygulayamiyoruz
Kizlarr annem ameliyat oldu dün öğleyin az önce yoğun bakımdan çıktı odasina aldik.durumu iyi çok şükür çok korktuk bütün aile. Dinleniyor simdi..Nasil gidiyor canim tartildinmi bugūn?
Ilkk caniim annen nasil şimdi ameliyat oldumu
Hoşgeldin canim telefonun hayirli olsunMerhaba arkadaşlar ben geldim. Çok geçmiş olsun ilkkk Allahım acil şifalar versin annene. Benim başımdan da aynı şeyler geçti aynı şekilde annemde kalp ameliyatı oldu çok zor rabbim yardımcın olsun.
Çok şükür eşim yeni tel aldı artık aranizdayim
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canim telefonun hayirli olsun
Ayy sūpersin kıız maşallah.devaminin gelnesini diliyirum.bende taa 80den dūştūm bu kilolara ve bende 46bedene kadar cikmistim. bundan 8yil önce karar verdim ve 2sene icinde 27kg vermiştim 53e dūştūm evlendigimde 56idim hamile kaldim dogurdum .dogjmdan 6ay sonra 57kg ya dūştūm tekrar.simdi ise 60dan aşagi inmeye calisiyorum.Eki Görüntüle 1722795 Eki Görüntüle 1722796
Eski forumdan resimlerimi buldum
Beyazli olan kucagimda kizim var 76.7 halimben bukadar kotu oldugumu aynalarda anlamiyordum. Birgun ailece bu resmi cekildik ve bu foto beni gerceklere uyandirdi. Yazik etmisim kendime yazik...
Yandaki resimde sanirim 72 falanim
Kirmizilida 71 olmasi lazim..
Suanki halimi cekmedim hepsiyle birlikte paylasacam
Yok yok birakmak yok niyetimde inşallah.benim bu haftam hic iyi gecmedi .pazartesinden sonrasina bakcam artik.Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim
Pek göremedim seni ben gelmişken bırakmayın burayı olur mu
Çok geçmiş olsun şūkūrler olsun canim.nekadar daha hasranedesiniz?Kizlarr annem ameliyat oldu dün öğleyin az önce yoğun bakımdan çıktı odasina aldik.durumu iyi çok şükür çok korktuk bütün aile. Dinleniyor simdi..
Maşallah süper olmuşunEki Görüntüle 1722795 Eki Görüntüle 1722796
Eski forumdan resimlerimi buldum
Beyazli olan kucagimda kizim var 76.7 halimben bukadar kotu oldugumu aynalarda anlamiyordum. Birgun ailece bu resmi cekildik ve bu foto beni gerceklere uyandirdi. Yazik etmisim kendime yazik...
Yandaki resimde sanirim 72 falanim
Kirmizilida 71 olmasi lazim..
Suanki halimi cekmedim hepsiyle birlikte paylasacam
Evet taşındım çok şükür. Bende Kilo aldım 1 Kilo kadar inşaallah tekrar başlıcam destek olalım birbirimizeYok yok birakmak yok niyetimde inşallah.benim bu haftam hic iyi gecmedi .pazartesinden sonrasina bakcam artik.
Naptin taşindinmi tamamen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?