Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bu arada burda forumda bi arkadaş unu ve şekeri birakmiş.açlık cekmeden 5kg vermiş.ama tatlı isteği 2haftada azalmış. Aslinda bende cok istiyordum sekeri ve unu kesmeyi.
Karatay tarzı

Bu arada burda forumda bi arkadaş unu ve şekeri birakmiş.açlık cekmeden 5kg vermiş.ama tatlı isteği 2haftada azalmış. Aslinda bende cok istiyordum sekeri ve unu kesmeyi.
Karatay tarzı
Ya canim bu bunye meselesi bence..

Bende ayca kaya diyeti yaptim saati saatine aksatmadan fakat sonuc ayda 1 kilo anca gitti..

Benle beraber yapanlar kiloyu cok guzel vermisti..
Bana uymuyor 3 ana 3 ara ogunlu diyetler..ciddi sekilde az yiyip ac uyumadan veremiyorum..

Kilo verme sureclerine bakiyorum burada benim suanda yedigimin 3 katini yemisler nerdeyse ben 2 ogun yapiyorum ve cok cokk az miktarda ama onlar kadar anca veriyorum..

Bi tanidigim var bayan,pilav ustune dolma ve sarma koyup yer;3 cesit tepeleme yemek yer ama benden iyi durumda..

Ben 2 ay olcak diyet yapali ve ilk ay un,seker herbiseyi kestim hatta yemegi bile kestim anca 4-5 kilo verdim

Aslinda isin formulu basit hepimizin bildigi seylerde iste uygulayamiyoruz

Canım yaa cok umutlandim basenlerinden nasil kurtuldugunu ayrintili olarak hazar misin acaba

Nasil gidiyor canim tartildinmi bugūn?

Ilkk caniim annen nasil şimdi ameliyat oldumu

Merhaba arkadaşlar ben geldim. Çok geçmiş olsun ilkkk Allahım acil şifalar versin annene. Benim başımdan da aynı şeyler geçti aynı şekilde annemde kalp ameliyatı oldu çok zor rabbim yardımcın olsun.
Çok şükür eşim yeni tel aldı artık aranizdayim

Kimse yok diye topice girmedim bugun
Bakayim dedim sizi gordugume sevindim..

SendebenBendesen canim gozunaydin yogun bakimdan cikmis . Canm benim kpederde oldu bypas ve ziyaretciler dinlemeyip odaya girdikleri ve temasta bulunduklari icin bacak dikisleri enfeksiyon kapti ve aylar surdu iyilesmesi. Aman kim kirilirsa kirilsin dikkatli ol canm.
Insanlar anlayissiz malesef.. seni bekliyoruz annen toparlansin yoksa bu topic dagilcak

xBahar61x tartildim canim stebilim ayni
Duraklamaya nzaman gecerim diyodum ve durakladim. Bu hafta guzel gecti benim icin o yuzden icim rahat,isallah haftaya eksileri gorurum. Sen naptin varmi eksilme?

Adanin annesi ,askzor nerdesiniz kizlar yoklama var

K izlar bugun kiyafet denemeleri yaptim. Cogu kiyafetim bol..kazaklarim 1 beden buyuk ,ustum xl iken lve m oluyor hatta L bile bol ;pantolonlarimda ayni durumda. 44 giyordum 40 bedene dustum. Yalniz bir gomlegim vardi gogus boslugundan icim gozukuyor diye giyemiyordum . Denedim şok oldum... nerdeyse 15cm buyuk bi uctan diger uca sarinca belimi dolayacakkk cok mutlu oldummm sizlede paylasmak istedim birakmayin diye..isteyince oluyor kizlarr haydi gaza gelin

Resimler yan oluyor duzeltemedim

Son düzenleme:

Eski forumdan resimlerimi buldum
Beyazli olan kucagimda kizim var 76.7 halim ben bukadar kotu oldugumu aynalarda anlamiyordum. Birgun ailece bu resmi cekildik ve bu foto beni gerceklere uyandirdi. Yazik etmisim kendime yazik...

Yandaki resimde sanirim 72 falanim
Kirmizilida 71 olmasi lazim..

Suanki halimi cekmedim hepsiyle birlikte paylasacam

Hoşgeldin canim telefonun hayirli olsun

Ayy sūpersin kıız maşallah.devaminin gelnesini diliyirum.bende taa 80den dūştūm bu kilolara ve bende 46bedene kadar cikmistim. bundan 8yil önce karar verdim ve 2sene icinde 27kg vermiştim 53e dūştūm evlendigimde 56idim hamile kaldim dogurdum .dogjmdan 6ay sonra 57kg ya dūştūm tekrar.simdi ise 60dan aşagi inmeye calisiyorum.
Cok seviyorum azmini

Maşallah süper olmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…