Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

arkadaslar hepinizin masaallahi var bi ben geri kaldim bende diyet diye bisey yok dikkat edicem diyorum cocuklara biseyler veriyorum onlardan cok ben yiyorum ne yspim kendimi

Slm kizlar..
Arada bi bakip ciktim..
Bogazim daha kotu oldu..
Toparlanamadim. Okadar halsizimki yorum yazacak tskatim yok..
Diyetim devam fakat cok cay iciyorum mecburen , burnum tikali oldugu icin agozdan nefes aliyorum ve yara yara olmus bademcigim olmsdigi icin. Sivilce gibi belki 12 rane var saysam. Juruyunca cok aciyor hic konusamiyorum, yutkunamiyorum. Ilik cay iciyorum saat bası nerdeyse iyi geliyor.

Adet oldum bide ustune yetmiyormus gibi.. Allah yardim etti ama ilk kez sancisiz adet oldum saskinim. Agri kesici icsem bile gecmezdi...sizle bir olmustuk hatirlarsaniz. Dikkat edin sizinde yakin :) istah acilmasi normal ama masallahiniz var tek tek alinti yapamasamda hepsini okudum. Basaracagiz kizlar supersiniz...

Bu arada ilkk cnm ilk sayfaya bakinca cok onure oldum bennnn cok saol canm.

Benden bukadar bugunluk. Toparlanip yorumlara katilacam. Takipteyim sakinn bozmayin boyle devam..

Tekrardan Çook gecmiş olsun umarim bi an önce toparlanirsin canim.allah şifaa versin.
Haklisin benimde adetim bugūn yarin gelmeli .demekki sendemi 32gūnde bi oluyosun.
Iyileş bekliyoruz seni baş motivasyonumuz sensin

Sabah
2haslanmis yumurta
Beyaz peynir 4 5catal
1zeytin
1kūp kaşar
2 3cay .k labne
Kiymali yumurta 6 7 catal
Ekmeksiz oldugu icin protein grubu abartmadan doyana kadar yemek serbesr

Ara sade tūrkkahvesi

Öglen aksam arasi
Kaynanamdaydim
1avuc az yagda kizarmis tavuk eti
3y.k. pirasa yemegi
1kase yogurt
1tabak dolusu az yagli elma sirkeli salata

Eve gelincede akşam 19.00
1haslanmis yumurta
2 zeytin
4yeşil zeytn
Domates

Kendine ne iyi geliyorsa onu yap canım. Hemen kurtul şu hastalık mikroplarından insallah.ilk sayfaya bileğinin hakkıyla oturdun. bakalım bu hafta kim olacak
S.aleykum
Bu gun niyetliyim az once tartildim 4 senedir daha yeni 60 lari gordum cok sukur 60 700 ciktim darisi insaallah 59 lara olur
Vealeykumselam
Orucun kabul görsün inşallah.
Sevindim kilona
Bende bugün regliyim. Dry ben birde bahar olursa tamamdir grup.
Bugun annemin kontrolü vardı onunla uğraştık dün aksam saat 6 dan bugün 3 e kadar birsey yemedim inanin su ictim sadece beni birsey tok tuttu sanırım kuru elma olabilir.3 te geldim çok aşırı olmamak üzere karışık yedim yine aksam 6.30 tan sonra kestim.kendimi iyi hissediyorum şimdilik.

Evet canlar bi ben olamadim regl
Ol deyincede olmuyorki hiç gecikmezdi geçen ay 5gūn gecikti.
Bugūn olmam lazimdi halaa olmadim.

Bildirim yapip kacayim
300gr vermisim. Aslinda bunu bile beklemiyodum. Diyeti bozmadim ama cok cay ictim ve azda olsa sekerli... spor hic yapamadim hep yattim.. ayniyim diye dusunurken 300gr vermisim..

Gecen hafta 77.7
Bugun 77.4

Misafirim var o yuzden giremiyorum . Pzrt den itibaren son gaz ogun bildirimlerimle burdayim

Kilonu koruman yeterli canım bu durumda sağlıkla koş gel.
Ben 62 kiloyum attım gitti 1 kiloyuda
Bugun temizlik yaptım ayaküstü yedim asirı yemedim. yine şimdiden sonra yememeyi dusunuyorum bakalim.iyi gittiğimi düşünüyorum.

Bahar hamile misin acaba
Kizlar tevafuka bakin bende bugun yarin regl olacam bu grubun kizlari hep beraber regl oluyor galiba
Ne gzl bu gruptakiler 1. ayni zamanda regl oluyor 2.hepimiz yaşıtız
Sanmiyorum geçen ayda gecikmişti 5.gūn sabahi gelmişti. Ozaman ūmitlenmiştim hayal kirikligi yaşadim.oyūzden bu ay ūmit yok.
Nezaman hayirliysa ozaman olsun inş.
Ama şişkinliğim cok fazla karnimda ve bugūn iştahim bayaa açıktî canim hep tatli ćekti mūcadele ettim bayaa kendimle vee yenilmedim

Bu sabah 3catal peynir 4 5zeytin
Roka dereotu marul bol limonlu biraz yagli salata
2yunurta kirdim az tereyagda pisirdim yedim
3 saat sonra ara
1kase yogurt +3Gūnkurusu

2bucuk saat sonra
16.00 1tabak etli kurufasulye + 4 5 minik acı biberiye turşusu

Sonrasinda yatana kadar
1kupa melisa rezene çayı
2 sade soda

Bugūn sabah yine ayni şekilde yedim
Ara yok

5saat sonra
Saat 14.30
1tabak etli nohut yemeği
17.30 1kase yoğurt
19.30 1kupa tatlandiricili çay.aslinda tatlandirici kullanmiycaktim ama
Tatlim okadar coktuki ve bugūn būtūn gūn ayaktaydim evde yerleştirmeler eşya yeri değişimi yaptim akşam fecii yorulmuştum oda beni tatli isteğine itti
Çözūmū tatlandiricida buldum iyi geldi sicak çayla

Nerelerdedinizz kizlaar

Gozun aydin bahar 59 lari gormussun masallah.
Kizlar dunden beridir grip olmusum heryerim agriyor bide annemler bendeler o yuzden cok yemek yediriyor annem yemezsen iyilesemezsin diyor bende yiyorum
Kimseden ses seda yok herkes muhtemelen tatilde

Gozun aydin bahar 59 lari gormussun masallah.
Kizlar dunden beridir grip olmusum heryerim agriyor bide annemler bendeler o yuzden cok yemek yediriyor annem yemezsen iyilesemezsin diyor bende yiyorum
Kimseden ses seda yok herkes muhtemelen tatilde
Tşk ederim canım inan sizinle motive oluyorum.
Çok geçmiş olsun ūzūldūm inş. Tez zamanda iyileşirsiniz KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…