- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.261
Aminn canimm cok sevindim adınaS.aleykum
Bu gun niyetliyim az once tartildim 4 senedir daha yeni 60 lari gordum cok sukur 60 700 ciktim darisi insaallah 59 lara olur
Tekrardan Çook gecmiş olsun umarim bi an önce toparlanirsin canim.allah şifaa versin.Slm kizlar..
Arada bi bakip ciktim..
Bogazim daha kotu oldu..
Toparlanamadim. Okadar halsizimki yorum yazacak tskatim yok..
Diyetim devam fakat cok cay iciyorum mecburen , burnum tikali oldugu icin agozdan nefes aliyorum ve yara yara olmus bademcigim olmsdigi icin. Sivilce gibi belki 12 rane var saysam. Juruyunca cok aciyor hic konusamiyorum, yutkunamiyorum. Ilik cay iciyorum saat bası nerdeyse iyi geliyor.
Adet oldum bide ustune yetmiyormus gibi.. Allah yardim etti ama ilk kez sancisiz adet oldum saskinim. Agri kesici icsem bile gecmezdi...sizle bir olmustuk hatirlarsaniz. Dikkat edin sizinde yakin :) istah acilmasi normal ama masallahiniz var tek tek alinti yapamasamda hepsini okudum. Basaracagiz kizlar supersiniz...
Bu arada ilkk cnm ilk sayfaya bakinca cok onure oldum bennnn cok saol canm.
Benden bukadar bugunluk. Toparlanip yorumlara katilacam. Takipteyim sakinn bozmayin boyle devam..
Cok tesekkur ederimAminn canimm cok sevindim adına
Allah kabul etsin orucunu inş.
Kendine ne iyi geliyorsa onu yap canım. Hemen kurtul şu hastalık mikroplarından insallah.ilk sayfaya bileğinin hakkıyla oturdun. bakalım bu hafta kim olacakSlm kizlar..
Arada bi bakip ciktim..
Bogazim daha kotu oldu..
Toparlanamadim. Okadar halsizimki yorum yazacak tskatim yok..
Diyetim devam fakat cok cay iciyorum mecburen , burnum tikali oldugu icin agozdan nefes aliyorum ve yara yara olmus bademcigim olmsdigi icin. Sivilce gibi belki 12 rane var saysam. Juruyunca cok aciyor hic konusamiyorum, yutkunamiyorum. Ilik cay iciyorum saat bası nerdeyse iyi geliyor.
Adet oldum bide ustune yetmiyormus gibi.. Allah yardim etti ama ilk kez sancisiz adet oldum saskinim. Agri kesici icsem bile gecmezdi...sizle bir olmustuk hatirlarsaniz. Dikkat edin sizinde yakin :) istah acilmasi normal ama masallahiniz var tek tek alinti yapamasamda hepsini okudum. Basaracagiz kizlar supersiniz...
Bu arada ilkk cnm ilk sayfaya bakinca cok onure oldum bennnn cok saol canm.
Benden bukadar bugunluk. Toparlanip yorumlara katilacam. Takipteyim sakinn bozmayin boyle devam..
VealeykumselamS.aleykum
Bu gun niyetliyim az once tartildim 4 senedir daha yeni 60 lari gordum cok sukur 60 700 ciktim darisi insaallah 59 lara olur
Bahar hamile misin acabaEvet canlar bi ben olamadim regl
Ol deyincede olmuyorki hiç gecikmezdi geçen ay 5gūn gecikti.
Bugūn olmam lazimdi halaa olmadim.
Kilonu koruman yeterli canım bu durumda sağlıkla koş gel.Bildirim yapip kacayim
300gr vermisim. Aslinda bunu bile beklemiyodum. Diyeti bozmadim ama cok cay ictim ve azda olsa sekerli... spor hic yapamadim hep yattim.. ayniyim diye dusunurken 300gr vermisim..
Gecen hafta 77.7
Bugun 77.4
Misafirim var o yuzden giremiyorum . Pzrt den itibaren son gaz ogun bildirimlerimle burdayim
Ne gzl bu gruptakiler 1. ayni zamanda regl oluyor 2.hepimiz yaşıtızBahar hamile misin acaba
Kizlar tevafuka bakin bende bugun yarin regl olacam bu grubun kizlari hep beraber regl oluyor galiba
Tşk ederim canım inan sizinle motive oluyorum.Gozun aydin bahar 59 lari gormussun masallah.
Kizlar dunden beridir grip olmusum heryerim agriyor bide annemler bendeler o yuzden cok yemek yediriyor annem yemezsen iyilesemezsin diyor bende yiyorum
Kimseden ses seda yok herkes muhtemelen tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?