- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.221
Hep mi boyle olcam ya korkuyorum kendimden. Aklim hep kiloda cunku. Bi yandan irademe guveniyorum islh boyle gider diyorum bi yandandanda irade degilde takinti mi oldu diyorum. Hedefime gelence anlayacam artik dunde ablamlar kiziyor bana . Hedef icin dar kiyafet alip icine girmeye calisiyorum onlarda biliyor. Yakinda ustune giyecek bisey bulamayacaksin icinde kaybolcaksin diyorlar. Dun butun akrabalar annemdeydi kutlama icin. Herkes sok oldu ,bi iltifatlar gerci 700gr daha verirsem 10kg oluyor fark cok belli oluyor ama yinede hosuna gidiyor insanin iltifat duymak..dry_ik çoook gecmiss olsun .neyseki yarina atlatirsin ve iki haftadir cektigin çilede bitmiş olur inş.
Bayaa azimli sabirli davranmissin dogum gunu kutlamasinda maşallah.
Diyeti birakamam korkuyorum demissin.benim fazla kilolarimi ilk verdigim zamanlardaki gibisin o ara bende alcam diye cok korkuyordum azicik alinca direk iki gūn sıkı diyetle veriodum.aaah ah
Bende ikinci cocugu istiyorumda simdilik bisey yok daha. 2.cocuguma hamileyken kalbi durmuştu ağustosta kūrtaj oldum halaa beklemedeyim allah hayirli zamanda verir inş.
Hep mi boyle olcam ya korkuyorum kendimden. Aklim hep kiloda cunku. Bi yandan irademe guveniyorum islh boyle gider diyorum bi yandandanda irade degilde takinti mi oldu diyorum. Hedefime gelence anlayacam artik dunde ablamlar kiziyor bana . Hedef icin dar kiyafet alip icine girmeye calisiyorum onlarda biliyor. Yakinda ustune giyecek bisey bulamayacaksin icinde kaybolcaksin diyorlar. Dun butun akrabalar annemdeydi kutlama icin. Herkes sok oldu ,bi iltifatlar gerci 700gr daha verirsem 10kg oluyor fark cok belli oluyor ama yinede hosuna gidiyor insanin iltifat duymak..
Bebegin icin uzuldum canim benimde ilk bebegim 8 haftalikken dusmustu ama hala etkisini atamadim. Allah gonlune gore versin ,bidaha yasatmasin isallah. Benim hamileliklerim cok sıkıntiliydi ve cocuklar hep hastalikla buyudu cok korkuyorum o yuzden bidaha goze alamam. Zaten imkanlarimizda el vermiyor o yuzden Allah olmayanlara versin diyorum
Yok canim korkma takinti olarak kaliyir evet ama hastalik gibi değil zayiflama aşkı diyorum ben bunun adina.yani zayif olmanin tadına birkere bakinca o zayif kalma sevgisi hic bitmeyecek bundan sonraki hayatinda.yani hedefine ulasinca artik korumaya gecer bi asagi bi yukari oynarsin oda cok normal.Hep mi boyle olcam ya korkuyorum kendimden. Aklim hep kiloda cunku. Bi yandan irademe guveniyorum islh boyle gider diyorum bi yandandanda irade degilde takinti mi oldu diyorum. Hedefime gelence anlayacam artik dunde ablamlar kiziyor bana . Hedef icin dar kiyafet alip icine girmeye calisiyorum onlarda biliyor. Yakinda ustune giyecek bisey bulamayacaksin icinde kaybolcaksin diyorlar. Dun butun akrabalar annemdeydi kutlama icin. Herkes sok oldu ,bi iltifatlar gerci 700gr daha verirsem 10kg oluyor fark cok belli oluyor ama yinede hosuna gidiyor insanin iltifat duymak..
Bebegin icin uzuldum canim benimde ilk bebegim 8 haftalikken dusmustu ama hala etkisini atamadim. Allah gonlune gore versin ,bidaha yasatmasin isallah. Benim hamileliklerim cok sıkıntiliydi ve cocuklar hep hastalikla buyudu cok korkuyorum o yuzden bidaha goze alamam. Zaten imkanlarimizda el vermiyor o yuzden Allah olmayanlara versin diyorum
Yok canim korkma takinti olarak kaliyir evet ama hastalik gibi değil zayiflama aşkı diyorum ben bunun adina.yani zayif olmanin tadına birkere bakinca o zayif kalma sevgisi hic bitmeyecek bundan sonraki hayatinda.yani hedefine ulasinca artik korumaya gecer bi asagi bi yukari oynarsin oda cok normal.
Canim benimkide 8haftalikti kalbi durdu.hayirlisii artik rabbim ne eylerse gzl eylermiş.sanada gecmis olsun.amin allah hic olmayanlarada versin her kadin tatmali bence anneliği
Ohh ne gzl sizde bişey alinmiyo keşke eşimde almasa ben alma diyorum ama aksam olduumu benden cok o dolaniyo ortalikta atıştircak bisey yokmu diyeAy canim ya moral verdin cok sagol
E bide mide kuculuyo demi ondan bu cabuk doymalar. Alismisim oburluga ve doyumsuzluga simdi tuhafima gidiyor acaba diyorum yememe hastaligi varya onami yakalandim.. rahatlattin beni ama
Bebek mevzusunu kapatiyorum cnm uzulmeyelim
Bogazim kurudu aciyor. Esim cay yapti simdi icecem ..yaninda bisey almiyos
Ohh ne gzl sizde bişey alinmiyo keşke eşimde almasa ben alma diyorum ama aksam olduumu benden cok o dolaniyo ortalikta atıştircak bisey yokmu diye
Ayy cok sevindim seni rahatlattigima.
2hafta önce cok sıkı sūrdūrūrken az yiyor doymuyordum sonradanda cabuk doymaya başlamiştim miğdem baya kūcūlmūştū.dūşūnsene seninki sūrekli böyle gidiyor.çook normal bu yaşadiklarin.yeterki durman gereken kiloyu bil aşiri zayifliga koşma.
Sana imreniyorum masallah
Ol canim mutlu olmayi hak ediyosun.eski iradem olmadigi icin cok ūzūlūyorum.aksam eşim gelene kadar idare ediyorum sonra ona bisey hazirlarken veya onu yerken görūnce dayanamayip bende azda olsa daliyorum ama sonrasinda irademi tutamadigim icin iradem birtūrlū kuvvetlenmiyor ayrica bu sekilde kiloda kaybedemiyorum.halbuki 3gūn sabretsem gerisi geliyo.motivasyon şart sana bakinca oluyorum ama akşam zıvanadan çıkmasam ah.Aslinda 2 haftadir yetecek kadar aliyoruz. Ben olsada yemiyorum ama oglum kortizonlu ilac kullaniyor astimi var , kilo aldi ve istahi cok acik. Gunluk yiyecekleri kadar aliyoruz o yuzden.
Ilac saatim geldi , antb berbat kokuyor ictikten sonrada acı bi tat birakiyor..
Aksamda ekmek yemedimki ilacla galeta yerim diye ama galetada yokmus
Bana imreniyomusunsaol cnm siz boyle soyledikce mutlu oluyorum
Ol canim mutlu olmayi hak ediyosun.eski iradem olmadigi icin cok ūzūlūyorum.aksam eşim gelene kadar idare ediyorum sonra ona bisey hazirlarken veya onu yerken görūnce dayanamayip bende azda olsa daliyorum ama sonrasinda irademi tutamadigim icin iradem birtūrlū kuvvetlenmiyor ayrica bu sekilde kiloda kaybedemiyorum.halbuki 3gūn sabretsem gerisi geliyo.motivasyon şart sana bakinca oluyorum ama akşam zıvanadan çıkmasam ah.
Bana bi el at
Buarada oğlun icin ūzūldūm geçmiş olsun.biz anneler ne şartlar altında būyūtūyoruz işte.allah yardimcin olsun.
Canim kekin yanina biraz kuruyemiş ekle bence 10badem veya findik yada 3 4ceviz.Gunaydin
Kahvaltim bir dilim kek yedim birazdan cok acikirsam bir bardak sut icicem benimde kucuk oglan hasta onunla ugrasiyorum
Saol canim alkah kimseye yasatmasin.aynen hayirli vakit nezaman ise ozaman olsunDry cok gecmis olsun canim cocuklarin icin rabbim sifa versin
Bahar canim basin sagolsun Allah'im ahirette sefeatcin eylesin insallah
Daha gencsin bir tane daha rabbim nasip etsin insaallah bide hayirlisini istemek lazim
Sagol cnm ben ,kizim ve oglum ucumuzdede var malesef. Sukurki kronik degil...
Senin kilonu merak ettimde biz ayni boydayiz ve sen benim hedef kilomdasin. Aslinda ilk kilom 60 ,devam edebilirsem memnun olmazsam 57 istiyorum.
Ben 39 kilodan bu hale geldimde hatirladigim bana yakisan 57. Diyetisyende oyle demisti...
Simdi merak ettigim sen nasil duruyosun yaa .. memnun degilsinki kilo vermek istiyosun. Canm sıkildi simdi... cunku ben su halime bakiyorum bi 8 kilo daha versem olur diyordum ama daha yolum uzun galiba..
Benim farkim cok oldugu icin
Azimliyim bence. Birde kilo vermem zordur oyle duzenli veremedim hic. Olk kez vermeye basladigim icin birakmaya cekiniyorum ..
Senin versen versen 3 -4kilo fazlan vardir nasilsa veririm mantigi engelliyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?