- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.241
Verelim canım rezil olmaktan bıktım esimeIlkk iyi gidiosun bugūn hayatim ha gayret verelim şu 3 4 kilolari
Bugūn halsizlik var ūstūmde öğleden sonra basladi
Canim benim sağolasın. Kurtuldu anacım.Bende bu akşam yemek yemedim yogurtta yemedim eşim bişeyler almiş yine. Saat 19.15 Yarim ayva yarimdan biraz fazla bittergofret ve 4kūp cikolata kaplamali pişmaniye yedim ūstūne rezene çayı.o saatten sonrada bişey temedim.
Bugūn aksama kadar canim tatli cekti daha dogrusu pastaneden aldigim bi kurabiye var içi yumşak olan.onu cekiyor canim kacgūndūr .yarin öbūrgūn regl geldi çattı yine
Buarada ilkk atlamışım kusura bakma
Annen icin sevindim cok sūkūr.
Bizim için ettigin dua içinde cok tşkler canimm
Ever yaa benim eşimde zayifladigimda dokundugunda anliyo zayiflamissin diyo genelde kapatip geziyorum popo bölgemi
Ama normalde bişey demez .keşke desede biraz utansamda motive olsam
Canim bende dūnden itibaren karatay diyetine başladim ekmek ve şeker yok ama akşam eşim benim icin cikolatali pişmaniye aldigini söyleyince ki zaten açtım ve tatlim gelmişti birazda olsa yedim ve yarimdan biraz fazla bitterçikolatali gofret.Canim benim sağolasın. Kurtuldu anacım.
Esin söylemesin insan çok kötü oluyor inan kendimiz önlem alalim sona dayamayalim yoldaslarimizi.
Bende bel bölgesinden muzdaribim ayni erkek beli gibi bir kadın için ne çirkin. Benimde esim ilk defa açık olarak söyledi..
Yarın kısmetse lahana çorbası yapip içeceğim burnumu tıkayip.. Tek bir yiyeceğe odaklanmak istiyorum çeşit oldumu bi lokma ondan bundan derken şişiyor insan.elma günü çorba günü yogurt günü tahıl gunu
Ne varsa deneyeceğim sonuca ulaşana kadar.
Buarada gecmiş olsun bak unuttum demeyiSabah yogurt kuru
Bir avuc patlatilmis misir
10.30 , 2 sarma, 3dolma
1 tatli k. Sutlac
Iyi gidiyosun canim bravoBugün kuru elma günüm
ara ogun
2 kuru elma
Lahana günüm olacaktı ama hiç canım çekmedi neyse boylede iyi gidiyor.şu böbrek şişliğim geçsede egzersiz yapsam
Tabi biraz ara verdim yiyeceklere de doydum günde ikişer cocostar gece 11 de dönerler 64 kilo olmamdan belli.neyse simdilerde iradem yerinde şükür az önce 1 eksi elma yedim.Iyi gidiyosun canim bravo
Motive olmuş gördūm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?