Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bende bu akşam yemek yemedim yogurtta yemedim eşim bişeyler almiş yine. Saat 19.15 Yarim ayva yarimdan biraz fazla bittergofret ve 4kūp cikolata kaplamali pişmaniye yedim ūstūne rezene çayı.o saatten sonrada bişey temedim.
Bugūn aksama kadar canim tatli cekti daha dogrusu pastaneden aldigim bi kurabiye var içi yumşak olan.onu cekiyor canim kacgūndūr .yarin öbūrgūn regl geldi çattı yine

Buarada ilkk atlamışım kusura bakma
Annen icin sevindim cok sūkūr.
Bizim için ettigin dua içinde cok tşkler canimm
Ever yaa benim eşimde zayifladigimda dokundugunda anliyo zayiflamissin diyo genelde kapatip geziyorum popo bölgemi
Ama normalde bişey demez .keşke desede biraz utansamda motive olsam

Canim benim sağolasın. Kurtuldu anacım.
Esin söylemesin insan çok kötü oluyor inan kendimiz önlem alalim sona dayamayalim yoldaslarimizi.
Bende bel bölgesinden muzdaribim ayni erkek beli gibi bir kadın için ne çirkin. Benimde esim ilk defa açık olarak söyledi..
Yarın kısmetse lahana çorbası yapip içeceğim burnumu tıkayip.. Tek bir yiyeceğe odaklanmak istiyorum çeşit oldumu bi lokma ondan bundan derken şişiyor insan.elma günü çorba günü yogurt günü tahıl gunu
Ne varsa deneyeceğim sonuca ulaşana kadar.

Canim bende dūnden itibaren karatay diyetine başladim ekmek ve şeker yok ama akşam eşim benim icin cikolatali pişmaniye aldigini söyleyince ki zaten açtım ve tatlim gelmişti birazda olsa yedim ve yarimdan biraz fazla bitterçikolatali gofret.
Karataya göre beslenince gūn içerisinde daha tok kalîyorum tavsiye ederim.

2yumurta haşlama
1avuç yeşl zeytin
1avuç ciğ findik
1tatli k. Krempeynir
1buçuk tatli k. Kuru incir kuru kayisi pūresi
Şekerz sūtsz tūrkkahvesi

Bugün kuru elma günüm
ara ogun
2 kuru elma

Lahana günüm olacaktı ama hiç canım çekmedi neyse boylede iyi gidiyor.şu böbrek şişliğim geçsede egzersiz yapsam

Dry_ik nasıl oldun canım iyilesebildin mi biraz
Furha senin çocuktu sanırım biraz daha iyi mi
soğuk havalarda bastırıyor arkadaşlar savunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…