Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Baharcim tebrikler artık altmıslara çıkmak yok sana ona göre ye tamam
Furhacim geçmişler olsun..
Benim haftasonu yoğun geçti salmadim ama cumaya kadar 61 in altına inmeyi planlıyorum insallah.

Baharcim tebrikler artık altmıslara çıkmak yok sana ona göre ye tamam
Furhacim geçmişler olsun..
Benim haftasonu yoğun geçti salmadim ama cumaya kadar 61 in altına inmeyi planlıyorum insallah.
Dūn aşırı yeme isteğim vardi yinede tatkidan ve unludan uzak durdum ama pazar gūnlerinide kwndime ödūl gūnū ilan ettim ve o gūnlerde haftaici yiyemeyecegim şeylerden pazar gūnleri azda olsa yemeyi dusunuyorum.
Dūn yemekten birz fazla kacirdim aksamda tuzsuz patlatma misir yedim.bugūn birazcij + geldim tartıda.ama cumartesine kadar 59.9un altinda olmayi hedefliyorum bende.

Gunaydınn
Kizlar kesin kararliyim 67.4 deb kurtulacammmm
Cok azimliyim bi enerjigim sormayin
Kahvaltim,,ve egzersiz programimida paylasacam..Bahar tbrklerrr cok iyisinve o gobek degil adet sisligidir banada oluyor cnm

Oh maşallah önümüzde eriyecek yaglar...

Kizlar tablet bozulunca cocuklar benim telefonu bana birakmiyor. Arada aliyorum elime bakiyorum sarji yok. Bide siteye girince trend konulara daliyorum topicimize cvp veremiyorum isimde bitmiyoki yaa eskiden oglan sabahciydi , oglene kadar butun osim biterdi, kizimida uyuturdum ohh keyif yapardim. Simdi esimde evde gec kalkiyolar kizimda gunduz uyumuyor ,oglumda 1 de okula gidince butun gun is bitmiyor bana. Zaten gunlerde kisa.. simdi evi toparladim , simdi supurmeye baslayacam sonra yemek pisirme derken oglum geliyor . Odeviydi, yemegiydi , ilac veriyorum makinayla 1 saatimi aliyor oda.. sonra uyutma telasi anlamiyorum hicbisey yetisemiyorum. Sizdede durum boylemi off

Bu alet beni cok yoruyorr..400 adimda 57 cal yaziyor ama nefes nefese birakiyor. Ayni anda kol hareketide yapiyorum ..

Bide alta yukleyecegim resimdeki programi telefonuma indirdim. 4 program var ama esnekligim olmadigi icin bana zor geliyor. Bigun deneyipte sakat kaliyodum nerdeyse. Bacagima kramp girdi tum gun agridi. Bende aralardan hareket sectim 20 şer kere yapiyorum..yani 5 hareket yapsam 100 oluyor. Her hafta alıstikca arttirmayi dusunuyorum. 2 ginde bir yapiyorum bugun 3.gunum. zayiflamak guzel ama bacaklarim gevsek isallah bu hareketlerle toparlarim

Son düzenleme:
Çok tskler canım birlikten gūç doğar.göbek olsa keşke tek miğdemle göbeğim bir şiştiler benden önde gidiyorlar
Buarada çay bardağindan ve çerezliğinin pembesinden bendede var

Canim bende haftaici oglumu ve esimi yolluyorum.evi topluyorum sūpūrūyorum oturuyorum programlar izliorum sonra yemek yap git oglani al gel yemek yiyin kaldir.hoop aksam olnuş.
Pazarlarida eşim evde gwc kahvalti edip topluyorum evi sūpūr sil camasir.namaz .yemek derken 3lerde isim bitiyo.akşam zaten 4 te .sonra birz oturuyorum sobra ye iç topla .oğlan i uyut gūnleer hoop bitiyo

Sūpersin
Bende yūrūyūş ve bi aletim var onunla desteklemeyi dūşūnūyorum.

Çok tskler canım birlikten gūç doğar.göbek olsa keşke tek miğdemle göbeğim bir şiştiler benden önde gidiyorlar
Buarada çay bardağindan ve çerezliğinin pembesinden bendede var
Evlendigimden beri herseyim pembe simdide moda zaten hersey var artik..a101 e geliyor takip ediyorum ama millet sabah siraya gitiyomusenglishome benzeri ve yari fiyat olunca malum

Bazen benimde sisiyor. Gecen hafta bademcik iltehabi icin doktora gittigimde soyledim mide hapi verdi rahatladim. Bukadar az yemeye o kilo gobegi degil canm sisliktir.

Esim bi isbasi yapsa duzene girecemde..ne gunduz ne aksam oturcak zamanim yok ya

Bildirim
Sabah 10.30
1avuc zeytin tuzu alinmiş suda beklettim 2gece
1avuc findik
3catal peynir
2yumurta

Ara sade tr kahvesi

Öglen 15.00
2kuru incir sekerz sūtsz nescafe

Akşam 17.00
2buçuk çook az tuzlu haşlama mısır

Ara 19.00
1kase ev yoğurdu

20.30 yarım çikolatalı gofret

Saatlerdir çikolata çekiodu canım
Sonunda dayanamadım
Adet olamadım daha halaa tatlı isteğim mevcut.

Canim nezaman işbaşı gözūkūyo eşine

Kîzlar haberiniz olsun yarindan itibaren gūn içerisinde giremiyecegim çūnkū internet paketim bitti.5 6gūn akşamdan akşama girip bildirim yaparim allahin izniyle

Gunaydin
Ya kizlar ben yine saldim kendimi dun misafirlerim vardi bir suru tatli borek yedim onlardan oncede cok tatli yedim. Ben yapamicam galiba birakicam herhalde yada kendime gelip siki siki bir diyet uygulicam ki oyle gitsin yoksa boyle herseyden yiyorum Artik eskisi gibi kilolar gitmiyor malum kilolar fazla olunca gidiyordu. Karatay yapmaya niyetlendim bakalim artik yapabilecekmiyim.

Kizlar nerdesiniz

Furhacim 1buçuk hafta önce bende aynı sen gibi oldum neredeyse çekuliyorum diyecektim ama bende karatay yapmaya karar verdim ve baktimki iyi gidiyor.en azindan sabahtan öğle sonuna kadar bayaa tok kaliyorum.
Takıl bana

Bahar ben karatay yaptigim zaman gidiyor kilolar hizli bi sekilde. Yogurt kurude ise yariyor bende. Guya bu gun basliyodum yine dengesiz bi sekilde yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…