Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

1 tatlı kaşığı bal
2 lokma simit
2 kestane
6 zeytin
Bol nane limon cayi
2 portakal
Yarim poğaça
1 kase bim deki meyveli musli
1 bardak sirkeli su
1 dilim ekmek peynir
Yarım tabak tavuklu pilav

Egzersiz
1 saat kadar yürüyüş
10 dk karın egzersizi

Dünkü yediklerim arkadaşlar çok parçalı yedim haftasonu böyle oluyor.

Vealeykumselam
Canim bu hafta halledelim şu işi 2 kilo verdik mi ellileri göreceğiz hadi biraz daha gayret diyorum ikimize yolda kalmayalim.

Slm kizlar...
Annemdeyim bi bakayim dedim..
Dun bende kacamakladim biraz o yuzden bugun kasma gunumdeyim zaten dunku yedigimden sonra midem karnim cok kotuydu dokundu. Az yemege alismis artik midem suan aclik cekmiyorum
Sabah
2 kati yumurta
Maydonoz domates
1 zeytin
Bi parmak kadar simit

Ara sutlu kahve
Aksam mandalina

Vealeykumselam
Canim bu hafta halledelim şu işi 2 kilo verdik mi ellileri göreceğiz hadi biraz daha gayret diyorum ikimize yolda kalmayalim.
İnsallah ya ilkkk, basaralim artik az kaldi.ilkkk senin boyun uzun, bence en zayifimiz sensin bu boya bu kilo anca. Kac beden giyiniyorsun merak ettim

17.01.2016
3 elma kurusu
1 kase meyveli musli
1 dilim peynir
2 zeytin
2 kestane
1 bardak sirkeli su
2 portakal
Çeyrek simit pekmez ile
Yağsız Lor peynirli 1 yumurta
Kozlenmis sogan
1 pogaca
Balık salata

Çok yedim çoook
hafta sonu böyle of

Amanın ne güzel yemissin az ve öz ahhh ahh

İnsallah ya ilkkk, basaralim artik az kaldi.ilkkk senin boyun uzun, bence en zayifimiz sensin bu boya bu kilo anca. Kac beden giyiniyorsun merak ettim
Üzerime denk geleni alıyorum canım sanırım genellikle 40 beden .
Benim göbek çok kötü canım 3.5 ay hamile gibi çatlak sarkık. Egzersiz sart.Hayirlisi

Benim göbek çok kötü canım 3.5 ay hamile gibi çatlak sarkık. Egzersiz sart.Hayirlisi
Kız ben 40-42 giyorum sen nasil o boy ve kiloyla 40 sın. Yokyok degildir

Amanın ne güzel yemissin az ve öz ahhh ahh
Ahh ilk cmrt yediklerim nolcsk. Ilk kez kendime engel olsmadi 3 gundur wc ye de cikamadim ondan mi 68 geldim
1 gunde 2 kilomu alinir yaaaaaaaa
Ilac ictim kabizlik icin yarin islh ise yararda gercek kilom cikar. Hemen isvec diyetine ve egsersize basliyorjm yarin.haftasonu isvec yapamiyorum esimin bilmemesi lazim hadi bskalim uzmuyokendimi ve salmak yerine gaza gelecem. Hic kacamak yapmadan 2 ay sabrettim 1 kere olur diyip yola devam edecem

Kabizlik çok etkiler bebeğim üzülme sen inşallah ilaç iyi gelirde ilaçta geçici yöntem yok mu sunun kalıcı bir çözümü çok rahatsızlık veriyordur sana üzülüyor insan.
Bağırsaklarıni kurutma iyice canım isvec diyeti sadece kilo vermeye yönelik sağlığı korumaya değil.daha önce yazı yazmıştım bununla ilgili hastaydın okuyamadın sanırım.
Allah cc.afiyet versin bedenine insan ne çektiğini kendi biliyor.

Canm okudum sagol ama benim sorunum beslenmeyle alakali degil. Hastaligim oldugu icin kronik kabizim. Tabiki yediklerim tetikliyor ama sizin gibi aaglikli insanlar kadar degil. 1 kg kayisida yesem ac karnina etkisi hafif yani..ilacim var duphalac ama oda anca gaz yapiyor sisiyorum icince. Duzenli hergun kullanmam lazim da olene kadar ilac icmek istemiyorum kendi haline biraktim. Isveci 13 gun yapmayacam canim. Su fazlaligi atana kadar 2-3gun . Zaten ben isvec tarzi yiyormusum ☺☺☺yanil ilk gunlere cok benziyormus. Ahh su kilolar hizli gitse nolur sıkıldım aciktigimda bisey yiyemeyip sabir etmekten. Canim eksili ve acili bol yagli yemekler istiyor artik

Benimde catlak ve sarkmalarim cok asiri var. Gobegim onde gidiyor. Egzersiz sart dedigin gibi
Bende 40 beden giyiniyorum

Gunaydin kizlar.. valla sabahi zor ettim 2 kilo fazla gelince.. gece bol su icip yattim sabah hemen tartildim 66.5 geldim cok sukur.
Wc ye cikabilsem demek 65 olacam odem yaptim dun belliydi. Alkali mi almaya unutmusum anneme giderken bide hic su icmedim orda ondan herhalde. Evde 2 litre rahat iciyorum

Ayy canimm cok sevindim yaa tekrar 66lari görmūş olmani arada bir tabiiki kaçamak olcak sonucta insaniZ
Bende bu pazar azzciik kaçamak yaptim birtane gofret ,1kare bitter yedim karatay diyetime aykırı olarak ve sabah biraz firinda patates.
Çok şūkūr kilo almamışım ama dayanamadim çikolataya.

Bu sabah 2yumurta haşladim
12 13 zeytin
3 yeşil zeytin
Kirnizi lahana salatalik dereotu
Zeytinyag
Bunlarla salata yaptim yedim

Demekki senin kilon hep karında.izaman bacakkarin zayiftir.bendw tam tersi
Bi 5 kilo karında eminim
Arkadaşlar istedigin kadar ev temizligi falan yap ozel bölgesel egzersiz yapmadan hiç bir ise yaramıyor. Benim sevindigim nokta egzersiz yapınca vücutta belli olması eski gençlik vücuduma geri dönebilme şansımın olması yani sizinde canlar.
Yüzdeki ince çizgiler mi onlar için sırlarım var tabi sadece sizlerle paylaşacağım sizler bilirsiniz belki ama ben uyguladım.bunları kullanın başka şeye gerek yok pahalı kremler kimyasallar.. sonucu sizde göreceksiniz. Bana sadece dua edin..

Egzersizsiz olmuyor. Ev isine artik vucudumuz alisik en az 25 dk dan sonra vucut yag yakmaya basliyor aslinda yuruyus yapip egzersiz yapsak 10 dk yeter ama hepimizin bahanesi var malesef . Kimi cocuktan ben gibi kimide calisiyor...
Su formul neymis soyle lutfennnnn

Canim ya aslinda sen dogrusunu yapiyosun. Hic yemeden kacamaksiz olmuyor. Herseyden az yemek lazim ki iradeli olabilelim.
Dun cok korktum valla ama sukurki 66ya dondum

Isvece baslayamadim bugun komsum kahvaltiya cagirdi.

1 tuzsuz etimek
1 catal beyaz peynir
1 zeytin
Lor peyniriyle omlet 3 catal
Cay tek sekerli..
Ah su caydan sekeri bi kesebilsem. Kahveyi sekersiz icebiliyorum artik. Cayada yari yariya indirdim ama doya doya icebilmek istiyorum cok seviyorum heleki soguk havada ariyor vucut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…