- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.441
VealeykumselamS.aleykum arkadaslar
Bahar adina cok sevindim canim masallah boyle devam hedefe 1 kilon kaldi.
Dun arkadasim bendeydi. Bugun ben arkadasa gittim. 2 gundur yogundum yarinda baska arkadasa gidicem. O yuzden bende diyet diye bisey yok zaten yoktu simdi tamamlandi. İns. P.tesi tam anlamiyla baslicam yeter artik bu kadar saldigim. Kizlar bana kizin neyi fazla yemisim, ne yemem gerekiyor hepsini soyleyin. Sizden ricam beni dizginleyin.
P.tesi ins.lahana suyuna, yogurt kurune ve aksamlari agirlikli olarak proteinle beslenecem.Allahin izniyle
İnsallah ya ilkkk, basaralim artik az kaldi.ilkkk senin boyun uzun, bence en zayifimiz sensin bu boya bu kilo anca. Kac beden giyiniyorsun merak ettimVealeykumselam
Canim bu hafta halledelim şu işi 2 kilo verdik mi ellileri göreceğiz hadi biraz daha gayret diyorum ikimize yolda kalmayalim.
Amanın ne güzel yemissin az ve öz ahhh ahhSlm kizlar...
Annemdeyim bi bakayim dedim..
Dun bende kacamakladim biraz o yuzden bugun kasma gunumdeyim zaten dunku yedigimden sonra midem karnim cok kotuydu dokundu. Az yemege alismis artik midem suan aclik cekmiyorum
Sabah
2 kati yumurta
Maydonoz domates
1 zeytin
Bi parmak kadar simit
Ara sutlu kahve
Aksam mandalina
Üzerime denk geleni alıyorum canım sanırım genellikle 40 beden .İnsallah ya ilkkk, basaralim artik az kaldi.ilkkk senin boyun uzun, bence en zayifimiz sensin bu boya bu kilo anca. Kac beden giyiniyorsun merak ettim
Kız ben 40-42 giyorum sen nasil o boy ve kiloyla 40 sın. Yokyok degildirÜzerime denk geleni alıyorum canım sanırım genellikle 40 beden .
Benim göbek çok kötü canım 3.5 ay hamile gibi çatlak sarkık. Egzersiz sart.Hayirlisi
Ahh ilk cmrt yediklerim nolcsk. Ilk kez kendime engel olsmadi 3 gundur wc ye de cikamadim ondan mi 68 geldimAmanın ne güzel yemissin az ve öz ahhh ahh
Kabizlik çok etkiler bebeğim üzülme sen inşallah ilaç iyi gelirde ilaçta geçici yöntem yok mu sunun kalıcı bir çözümü çok rahatsızlık veriyordur sana üzülüyor insan.Ahh ilk cmrt yediklerim nolcsk. Ilk kez kendime engel olsmadi 3 gundur wc ye de cikamadim ondan mi 68 geldim
1 gunde 2 kilomu alinir yaaaaaaaa
Ilac ictim kabizlik icin yarin islh ise yararda gercek kilom cikar. Hemen isvec diyetine ve egsersize basliyorjm yarin.haftasonu isvec yapamiyorum esimin bilmemesi lazimhadi bskalim uzmuyokendimi ve salmak yerine gaza gelecem. Hic kacamak yapmadan 2 ay sabrettim 1 kere olur diyip yola devam edecem
Canm okudum sagol ama benim sorunum beslenmeyle alakali degil. Hastaligim oldugu icin kronik kabizim. Tabiki yediklerim tetikliyor ama sizin gibi aaglikli insanlar kadar degil. 1 kg kayisida yesem ac karnina etkisi hafif yani..ilacim var duphalac ama oda anca gaz yapiyor sisiyorum icince. Duzenli hergun kullanmam lazim da olene kadar ilac icmek istemiyorum kendi haline biraktim. Isveci 13 gun yapmayacam canim. Su fazlaligi atana kadar 2-3gun . Zaten ben isvec tarzi yiyormusum ☺☺☺yanil ilk gunlere cok benziyormus. Ahh su kilolar hizli gitse nolur sıkıldım aciktigimda bisey yiyemeyip sabir etmekten. Canim eksili ve acili bol yagli yemekler istiyor artikKabizlik çok etkiler bebeğim üzülme sen inşallah ilaç iyi gelirde ilaçta geçici yöntem yok mu sunun kalıcı bir çözümü çok rahatsızlık veriyordur sana üzülüyor insan.
Bağırsaklarıni kurutma iyice canım isvec diyeti sadece kilo vermeye yönelik sağlığı korumaya değil.daha önce yazı yazmıştım bununla ilgili hastaydın okuyamadın sanırım.
Allah cc.afiyet versin bedenine insan ne çektiğini kendi biliyor.
Benimde catlak ve sarkmalarim cok asiri var. Gobegim onde gidiyor. Egzersiz sart dedigin gibiÜzerime denk geleni alıyorum canım sanırım genellikle 40 beden .
Benim göbek çok kötü canım 3.5 ay hamile gibi çatlak sarkık. Egzersiz sart.Hayirlisi
Demekki senin kilon hep karında.izaman bacakkarin zayiftir.bendw tam tersiÜzerime denk geleni alıyorum canım sanırım genellikle 40 beden .
Ayy canimm cok sevindim yaa tekrar 66lari görmūş olmani arada bir tabiiki kaçamak olcak sonucta insaniZGunaydin kizlar.. valla sabahi zor ettim 2 kilo fazla gelince.. gece bol su icip yattim sabah hemen tartildim 66.5 geldim cok sukur.
Wc ye cikabilsem demek 65 olacamodem yaptim dun belliydi. Alkali mi almaya unutmusum anneme giderken bide hic su icmedim orda ondan herhalde. Evde 2 litre rahat iciyorum
Bi 5 kilo karında eminimDemekki senin kilon hep karında.izaman bacakkarin zayiftir.bendw tam tersi
Bende ayniyim ama gobegim 68 altina dusunce cekilmeye basladi sanki. Isallah gobeklerde gidecekDemekki senin kilon hep karında.izaman bacakkarin zayiftir.bendw tam tersi
Egzersizsiz olmuyor. Ev isine artik vucudumuz alisik en az 25 dk dan sonra vucut yag yakmaya basliyor aslinda yuruyus yapip egzersiz yapsak 10 dk yeter ama hepimizin bahanesi var malesef . Kimi cocuktan ben gibi kimide calisiyor...Bi 5 kilo karında eminim
Arkadaşlar istedigin kadar ev temizligi falan yap ozel bölgesel egzersiz yapmadan hiç bir ise yaramıyor. Benim sevindigim nokta egzersiz yapınca vücutta belli olması eski gençlik vücuduma geri dönebilme şansımın olması yani sizinde canlar.
Yüzdeki ince çizgiler mi onlar için sırlarım var tabi sadece sizlerle paylaşacağım sizler bilirsiniz belki ama ben uyguladım.bunları kullanın başka şeye gerek yok pahalı kremler kimyasallar.. sonucu sizde göreceksiniz. Bana sadece dua edin..
Canim ya aslinda sen dogrusunu yapiyosun. Hic yemeden kacamaksiz olmuyor. Herseyden az yemek lazim ki iradeli olabilelim.Ayy canimm cok sevindim yaa tekrar 66lari görmūş olmani arada bir tabiiki kaçamak olcak sonucta insaniZ
Bende bu pazar azzciik kaçamak yaptim birtane gofret ,1kare bitter yedim karatay diyetime aykırı olarak ve sabah biraz firinda patates.
Çok şūkūr kilo almamışım ama dayanamadim çikolataya.
Bu sabah 2yumurta haşladim
12 13 zeytin
3 yeşil zeytin
Kirnizi lahana salatalik dereotu
Zeytinyag
Bunlarla salata yaptim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?