Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Temizlik yaptim vucudum isinmisken bel va bacak egzersizi ve steperda 200 adim attim. Aksama kadar 400 e tamamlayacam islh.
Ara
Cay ve 1 tane oreo biskuvi
Bu arada 66.3 oldum☺

Sabah bir bardak limonlu lahana suyu
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
İki lokma cikolatali ekmek
Bir muz
Simdi bir kase mercimek corbasi icicem
Yine bir suru yemek yemis oldum

18.01.2016
1 portakal
1.5 tatlı kaşığı bal
5 cubuk kraker
2 muz
1 kuru elma
1 bardak kahveli süt
1 paket yulaflı bisküvi
Balık limon
1 bardak sirkeli su

Egzersiz fırsat buldugum an yapıyorum 1 er 2 ser dk

Temizlik yaptim vucudum isinmisken bel va bacak egzersizi ve steperda 200 adim attim. Aksama kadar 400 e tamamlayacam islh.
Ara
Cay ve 1 tane oreo biskuvi
Bu arada 66.3 oldum☺
Canim senin tıkandığin kilolar vardı oraları geçtin şimdi 61 yada 62 lerde takılı kalacaksın bizim gibi inşallah kalmasında ama genel olarak öyle oluyor bu hafta 65 ı görürsün bence telaslanma süper gidiyorsun.
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
Bir muz
Cok degil ama egzersiz eksik canım.
Kizlar bana yorum yapmıyorsunuz çok yedigim icin beni utandirmak istemiyorsun belli
arkadaşlar cocuklar bıraktıkları artıklar çöpe gitmesin diye yiyorum oda midemde dağ oluyor muzlar falan ısırıp birakiyorlar sanırım sizede de oyledir

Canim bendede öyleydi oglumun artıklarini yiyordum gofretler cikolaralar dahil ama buara hiç yapmiyorum pardon pazar sabahi yaptim oglumun tabagindaki arta kalan bir avuç ketcapli patates kizartmasiydi hūplettiğim.bu ara sadece pazarlari kendimi birz rahat birakiyorum.
Menūnde gøzūme fazla gelen 1paket buskūviyi yemiş olman eğer tek başina 1paketi bitirdiysen çok fazla kalori tūketmişsin demektir

7 kadar cubuk kraker
Bir muz
Canim turşu ben hiç yemem diyette çūbkū ödem yapar benim vucutta ama genelde bu herkeste öyledir.çok fazla turşu çigköfte kısır tarzı besleniyosun oda galiba yaşadiğin yerdeki yeme alışkanliğindan geliyor.demek istediğim turşuda dikkatli ol.
Sabah az yedigin icin ögleyin 1tabak ciğköfte olarak geri dönmūş.bu bendede böyle oluyordu sabahlari dūzgūn bişey yemeyince

Memleketlim gelmiş.
Canım cuma takımlarına devam ediyorsun sanırım oralarda epey yogun oluyor bol bol sohbetini yorumunu bende isterim bu sart burayi takip edebileceksen hemen buyur gel tabi.
cuma takımına devam ediyorum
buradaki sohbetler hoşuma gitti
takip edebileceğimi düşündüm
sen nerelisin
hoşbuldukkk:)))

Evet tek başıma pek severimde bunu bildiğim için hareketli olmaya çalıştım inşallah eritmisimdir.birde benim iksire basladim gunde bir bardak ile sonra arttiracagim sirkeli su notrelize ettigini dusunuyorum birazcikta oyle olmasini istiyorum sanirim.azcık karın yanlarımda sıkılaşma gözledim.

Hatirlatsaniza kizlar boşuna heyecan yaptık

• Yaş maya+bal+sut (1'er çay kaşığı)
  • Kahve+1 yumurta beyazi(1 cay kaşigi)
  • Tatli kiraz(iyisi yazın olur)
  • Gazı alınmış maden sodası
Bu maddeler ayrı ayrı maskelerdir.maden sodasi her An kullanılabilir.
Bunları gözlerinizi kapatıp suruyorsunuz bogaz gerdan bölgemizde sürün göz kapaklarına altlarina kaz ayaklarına gölleme yapın sonra gozlerinizi acin ellerinizede sürün 30 dk bekleyip bol su ile yıkayın.her maskeden sonra 3 gün ara verin karışık olarak yapın.. maya maskesini bal katınca eriyor nedense isterseniz sadece süt ve maya ilede yapabilirsiniz macun kıvamında oluyor.cilt yapınizi kendiniz bilirsiniz ona göre davranın.
Yüzünüzü sıcak suyla Şap şap vurarak yıkamayin soğuk suyla yikarsaniz daha iyi olur kan gelir.kiraz alıyorsunuz catlatip suyunu suruyorsunuz çabuk sonuc aliyorsunuz
Guzelleselim kardeşler. ..
Bana dua edin sizi seviyoyum

Son düzenleme:
Aynen bende de aynisi cocuklardan dolayi biseyler hazirliyorum onlar yemeyince ben yiyorum ziyan olmasin diye ne de olsa bunlarin hepsi Allah katinda hesabi sorulacak diye.

Evet canim urfali oldugumuz icin malum hafta da bir yapilir. Cok ta severim aci fazla yiyorum metabolizmam calissin diye. İyi geliyor.

Kızlar bende katılabilir miyim ? Bende kısaca özetliyim hayatım boyunca çocukluğumdan beri sürekli antibiyotik kullandım ilaçlar ilaçlar yani ve hep kiloluydum. Yakın zaman içerisinde 70den 58e düştüm. Ama almaya müsayit bir yapım var yediğim an alıyorum. Korumaya çalışıyorum ama vermek istiyorum bu yüzden diyetteyim hep.
Sabah kahvaltım
2 denge light ekmeği ile tost bir dilim ince kaşarla
5 zeytin ve su içtim.
12:ara şekersiz türk kahvesi

Ne güzel kilo vermişsin
Ama bol muhabbet yorum isterim tamam.baştan anlaşalım.

Ne güzel kilo vermişsin
Ama bol muhabbet yorum isterim tamam.baştan anlaşalım.

:) Tamamdır. Sadece kahvaltıda ekmek tüketiyorum. Öğle yemeğinde yeşillik mutlaka yoğurt, akşamda nestle nesfit kuru meyveyi kendim alıp katıyorum yağsız süt ile. Tatlı isteğimide hurma ile bastırıyorum. Günde 3-4 hurma yediğim oluyor :)

Oh maşallah sen yolunu tutmuşsun ne güzel beraberce devam.birinci sayfadaki bilgilerini ver canım tablo yapayim

Oh maşallah sen yolunu tutmuşsun ne güzel beraberce devam.birinci sayfadaki bilgilerini ver canım tablo yapayim

26 yaşındayım canım bekarım inşallah yaza bekarlığa veda edicem :)
Başladığım kilo 70
Şuanki 58.2
Buna ne kadar zamanda geldim bilmiyorum çok değil ama tam tarih aklımda değil. Yanlız iki hafta önce diyet günlüğü yaptım. 60.3 tü bugün 58.2. Her yediğimi içtiğimi yazıyorum böyle dahada faydalı oluyor. Birde sanırım beyinde bittirmek önemli. Canım tatlı istediğinde önce bir düşünüyorum şuan gerçekten açmıyım diye bakıyorum aç falan değilim sadece gözüm aç ve yemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…