- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.461
Canim senin tıkandığin kilolar vardı oraları geçtin şimdi 61 yada 62 lerde takılı kalacaksın bizim gibi inşallah kalmasında ama genel olarak öyle oluyor bu hafta 65 ı görürsün bence telaslanma süper gidiyorsun.Temizlik yaptim vucudum isinmisken bel va bacak egzersizi ve steperda 200 adim attim. Aksama kadar 400 e tamamlayacam islh.
Ara
Cay ve 1 tane oreo biskuvi
Bu arada 66.3 oldum☺
Cok degil ama egzersiz eksik canım.Sabah bir bardak limonlu lahana suyu
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
İki lokma cikolatali ekmek
Bir muz
Simdi bir kase mercimek corbasi icicem
Yine bir suru yemek yemis oldum
Canim bendede öyleydi oglumun artıklarini yiyordum gofretler cikolaralar dahil ama buara hiç yapmiyorum pardon pazar sabahi yaptim oglumun tabagindaki arta kalan bir avuç ketcapli patates kizartmasiydi hūplettiğim.bu ara sadece pazarlari kendimi birz rahat birakiyorum.Canim senin tıkandığin kilolar vardı oraları geçtin şimdi 61 yada 62 lerde takılı kalacaksın bizim gibi inşallah kalmasında ama genel olarak öyle oluyor bu hafta 65 ı görürsün bence telaslanma süper gidiyorsun.
Cok degil ama egzersiz eksik canım.
Kizlar bana yorum yapmıyorsunuz çok yedigim icin beni utandirmak istemiyorsun belli
arkadaşlar cocuklar bıraktıkları artıklar çöpe gitmesin diye yiyorum oda midemde dağ oluyor muzlar falan ısırıp birakiyorlar sanırım sizede de oyledir
Canim turşu ben hiç yemem diyette çūbkū ödem yapar benim vucutta ama genelde bu herkeste öyledir.çok fazla turşu çigköfte kısır tarzı besleniyosun oda galiba yaşadiğin yerdeki yeme alışkanliğindan geliyor.demek istediğim turşuda dikkatli ol.Sabah bir bardak limonlu lahana suyu
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
İki lokma cikolatali ekmek
Bir muz
Simdi bir kase mercimek corbasi icicem
Yine bir suru yemek yemis oldum
cuma takımına devam ediyorumMemleketlim gelmiş.
Canım cuma takımlarına devam ediyorsun sanırım oralarda epey yogun oluyor bol bol sohbetini yorumunu bende isterim bu sart burayi takip edebileceksen hemen buyur gel tabi.
Evet tek başıma pek severimde bunu bildiğim için hareketli olmaya çalıştım inşallah eritmisimdir.birde benim iksire basladim gunde bir bardak ile sonra arttiracagim sirkeli su notrelize ettigini dusunuyorum birazcikta oyle olmasini istiyorum sanirim.azcık karın yanlarımda sıkılaşma gözledim.Canim bendede öyleydi oglumun artıklarini yiyordum gofretler cikolaralar dahil ama buara hiç yapmiyorum pardon pazar sabahi yaptim oglumun tabagindaki arta kalan bir avuç ketcapli patates kizartmasiydi hūplettiğim.bu ara sadece pazarlari kendimi birz rahat birakiyorum.
Menūnde gøzūme fazla gelen 1paket buskūviyi yemiş olman eğer tek başina 1paketi bitirdiysen çok fazla kalori tūketmişsin demektir
Canim benim mesaja bile bir hafta sonra cevap verdin neyse bir dene bakalım yetisebilecek misin onca yere.cuma takımına devam ediyorum
buradaki sohbetler hoşuma gitti
takip edebileceğimi düşündüm
sen nerelisin
hoşbuldukkk:)))
Aynen bende de aynisi cocuklardan dolayi biseyler hazirliyorum onlar yemeyince ben yiyorum ziyan olmasin diye ne de olsa bunlarin hepsi Allah katinda hesabi sorulacak diye.Canim senin tıkandığin kilolar vardı oraları geçtin şimdi 61 yada 62 lerde takılı kalacaksın bizim gibi inşallah kalmasında ama genel olarak öyle oluyor bu hafta 65 ı görürsün bence telaslanma süper gidiyorsun.
Cok degil ama egzersiz eksik canım.
Kizlar bana yorum yapmıyorsunuz çok yedigim icin beni utandirmak istemiyorsun belli
arkadaşlar cocuklar bıraktıkları artıklar çöpe gitmesin diye yiyorum oda midemde dağ oluyor muzlar falan ısırıp birakiyorlar sanırım sizede de oyledir
Evet canim urfali oldugumuz icin malum hafta da bir yapilir. Cok ta severim aci fazla yiyorum metabolizmam calissin diye. İyi geliyor.Canim turşu ben hiç yemem diyette çūbkū ödem yapar benim vucutta ama genelde bu herkeste öyledir.çok fazla turşu çigköfte kısır tarzı besleniyosun oda galiba yaşadiğin yerdeki yeme alışkanliğindan geliyor.demek istediğim turşuda dikkatli ol.
Sabah az yedigin icin ögleyin 1tabak ciğköfte olarak geri dönmūş.bu bendede böyle oluyordu sabahlari dūzgūn bişey yemeyince
Ne güzel kilo vermişsinKızlar bende katılabilir miyim ? Bende kısaca özetliyim hayatım boyunca çocukluğumdan beri sürekli antibiyotik kullandım ilaçlar ilaçlar yani ve hep kiloluydum. Yakın zaman içerisinde 70den 58e düştüm. Ama almaya müsayit bir yapım var yediğim an alıyorum. Korumaya çalışıyorum ama vermek istiyorum bu yüzden diyetteyim hep.
Sabah kahvaltım
2 denge light ekmeği ile tost bir dilim ince kaşarla
5 zeytin ve su içtim.
12:ara şekersiz türk kahvesi
Ne güzel kilo vermişsin
Ama bol muhabbet yorum isterim tamam.baştan anlaşalım.
Oh maşallah sen yolunu tutmuşsun ne güzel beraberce devam.birinci sayfadaki bilgilerini ver canım tablo yapayim:) Tamamdır. Sadece kahvaltıda ekmek tüketiyorum. Öğle yemeğinde yeşillik mutlaka yoğurt, akşamda nestle nesfit kuru meyveyi kendim alıp katıyorum yağsız süt ile. Tatlı isteğimide hurma ile bastırıyorum. Günde 3-4 hurma yediğim oluyor :)
Oh maşallah sen yolunu tutmuşsun ne güzel beraberce devam.birinci sayfadaki bilgilerini ver canım tablo yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?