- 16 Eylül 2014
- 198
- 107
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.481
Ne güzel taktik harikulade26 yaşındayım canım bekarım inşallah yaza bekarlığa veda edicem :)
Başladığım kilo 70
Şuanki 58.2
Buna ne kadar zamanda geldim bilmiyorum çok değil ama tam tarih aklımda değil. Yanlız iki hafta önce diyet günlüğü yaptım. 60.3 tü bugün 58.2. Her yediğimi içtiğimi yazıyorum böyle dahada faydalı oluyor. Birde sanırım beyinde bittirmek önemli. Canım tatlı istediğinde önce bir düşünüyorum şuan gerçekten açmıyım diye bakıyorum aç falan değilim sadece gözüm aç ve yemiyorum :)
Ne güzel taktik harikulade
Yalniz başlangıç kilonu 58.2 den baslatacagim.
Begendim ama son cumleni ☺Sabah bir bardak limonlu lahana suyu
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
İki lokma cikolatali ekmek
Bir muz
Simdi bir kase mercimek corbasi icicem
Yine bir suru yemek yemis oldum
Oyy ne guzel dedin sagol canim benim islhhhh canim 65 olurum ama umutsuzumCanim senin tıkandığin kilolar vardı oraları geçtin şimdi 61 yada 62 lerde takılı kalacaksın bizim gibi inşallah kalmasında ama genel olarak öyle oluyor bu hafta 65 ı görürsün bence telaslanma süper gidiyorsun.
Cok degil ama egzersiz eksik canım.
Kizlar bana yorum yapmıyorsunuz çok yedigim icin beni utandirmak istemiyorsun belli
arkadaşlar cocuklar bıraktıkları artıklar çöpe gitmesin diye yiyorum oda midemde dağ oluyor muzlar falan ısırıp birakiyorlar sanırım sizede de oyledir
Oyy tamda istedigimden bahsediyosun .. acılı eksili biseyler istiyo canim yaaCanim turşu ben hiç yemem diyette çūbkū ödem yapar benim vucutta ama genelde bu herkeste öyledir.çok fazla turşu çigköfte kısır tarzı besleniyosun oda galiba yaşadiğin yerdeki yeme alışkanliğindan geliyor.demek istediğim turşuda dikkatli ol.
Sabah az yedigin icin ögleyin 1tabak ciğköfte olarak geri dönmūş.bu bendede böyle oluyordu sabahlari dūzgūn bişey yemeyince
Insaniz sonucta tabii canimiz istiyoda bende acı biber turşusu yiyorum ozaman.en azindan meto. Ve bagirsaklari ÇalistiriyoOyy tamda istedigimden bahsediyosun .. acılı eksili biseyler istiyo canim yaa
Daha iyi kızz motivasyon şartBahar rakibin geldi 58 olmak için daha çok sebebin var
Boyumuz ayniymis kilomuzda hemen hemen ayni gibi.hedefin kaçBoyumu unuttum ya boyumda 1,58
Herkesin vucudu farkli sonuç verir.sen verebiliyosan bu şekilde yani abartmadan turşu vesayre yediginde veriyosan sorun yokEvet canim urfali oldugumuz icin malum hafta da bir yapilir. Cok ta severim aci fazla yiyorum metabolizmam calissin diye. İyi geliyor.
Boyumuz ayniymis kilomuzda hemen hemen ayni gibi.hedefin kaç
Buarada hosgeldin
Kahvaltim
Bir haslanmis yumurta
Az peynir
Bir buyuk dilimden az ekmek
Salcali yumurta iki lokma
Marul, maydanoz
Bir ev pogacasi
Bir kucuk kurabiye
Aksam az haslanmis tavuk
Mevsim salatasi
Yarim kepce corba
Canim benim kilo alınca deri gerilir bağları koparır çatlama oluşur verince çatlama oluşmaz deri rahatlar zaten.yani kilo vermekten korkma.Hoşbuldumm. Gerçekçi bi hedefim olmalı o yüzden 54 daha çok çatlamaktan da korkuyorum. Ve kilo vermem zorlaştı. Yediğim an alıyorum. Çok az az verebiliyorum sende de böylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?