Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ne güzel taktik harikulade
Yalniz başlangıç kilonu 58.2 den baslatacagim.

Öğle yemeği 15.00
Nestle nesfit müsli karışımı 6 kaşık yağsız süt ve kuru meyve ile 3 adet küçük etli dolma.

Sabah bir bardak limonlu lahana suyu
Ogleden sonrabiraz temizlim yaptim bir tabak cig kofte sus biberi tursusu, tursu az
7 kadar cubuk kraker
İki lokma cikolatali ekmek
Bir muz
Simdi bir kase mercimek corbasi icicem
Yine bir suru yemek yemis oldum
Begendim ama son cumleni ☺

Oyy ne guzel dedin sagol canim benim islhhhh canim 65 olurum ama umutsuzum

Ben sana uyarilarimi yapiyorum canim. Bugunki evet fazla olmus..ama bak vocuklardan kalani yeme o en buyuk hata oluyor. Ben cok az koyuyorum isterlerse ekleme yapiyorum. Hatta artinca seviniyorum sokak hayvanlatina veriyorum ne olsa yiyo garipler

Oyy tamda istedigimden bahsediyosun .. acılı eksili biseyler istiyo canim yaa

Slm kizlar..yogun bi gundeyim o yuzden giremiyorum topice

Sabah
1 kati yumurta
3 zeytin
Maydonoz salatalik
1 kup seker kadar peynir

Ahvalti tabagimi hazirlamistim ama sabah yumurtayi kalanida 1 saat once yedim.
Zzt yogurt karisimini yaptim yedim. Bu kur ilk baslarda ise yariyodu ama simdi faydasini goremiyorum sanki

Kızlar vücudunuz çatladımı benim çok çatladı ya kilo verirken herhangi bir sıkılaştırıcı krem kullanıyormusunuz.
Şuan maydonoz saplı su içiyorum bu arada

Boyumuz ayniymis kilomuzda hemen hemen ayni gibi.hedefin kaç
Buarada hosgeldin

Hoşbuldumm. Gerçekçi bi hedefim olmalı o yüzden 54 daha çok çatlamaktan da korkuyorum. Ve kilo vermem zorlaştı. Yediğim an alıyorum. Çok az az verebiliyorum sende de böylemi ?

Benim usul mu yaptın böylesi daha iyi ne yediğini tam görüyorsun.furhacim inşallah benim attığım mesajları okuyabiliyorsundur
Yediklerin bence iyi oran olarak.

Hoşbuldumm. Gerçekçi bi hedefim olmalı o yüzden 54 daha çok çatlamaktan da korkuyorum. Ve kilo vermem zorlaştı. Yediğim an alıyorum. Çok az az verebiliyorum sende de böylemi ?
Canim benim kilo alınca deri gerilir bağları koparır çatlama oluşur verince çatlama oluşmaz deri rahatlar zaten.yani kilo vermekten korkma.
Benimde 2 hamilelikte de çatladı özellikle gobegim biliyorum bekar olduğun için sana sorun olur üzgünüm cilt yapın hassasmis.. tedavisi yok diyorlar desinler vardır bir yerde şifası aramak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…