- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.501
Aynen daha once herseyden yedigim icin unutuyordum ve dolayisiyla yazamiyordumBenim usul mu yaptın böylesi daha iyi ne yediğini tam görüyorsun.furhacim inşallah benim attığım mesajları okuyabiliyorsundur
Yediklerin bence iyi oran olarak.
Canim benim kilo alınca deri gerilir bağları koparır çatlama oluşur verince çatlama oluşmaz deri rahatlar zaten.yani kilo vermekten korkma.
Benimde 2 hamilelikte de çatladı özellikle gobegim biliyorum bekar olduğun için sana sorun olur üzgünüm cilt yapın hassasmis.. tedavisi yok diyorlar desinler vardır bir yerde şifası aramak lazım
Bu arada peace01 hosgeldin aramiza canim
Kahvenin telvesi yiyince zararlı diyorlar nedense ama vücuda bilhassa çatlak yerlere sürmek sıkılaşma yapıyormuş faydaliymis.İçime su serptin sanki daha çoğalıcaklarmış gibi geliyordu korkutuyor insanı. Bayada çatlağım var kremler vs kullanmaya yeni başladım dermatologlarda geçmez ama hafifler görünümü dediler gittim. Yanlız kremler çok pahalı ancak düğüne yakın alır kullanırım iki ay diye düşündüm.
Şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bu benim metebolizmamı çalıştırıyor telvesinide yiyorum ben
Günaydın ay parçalarının anneleri ve evlilik hazirliligindaki mutlu kiz
19.01.2016
Bir kase kadar meyveli musli
1 muz
Kestane
1.5 poğaça
1 dilim peynir
1 su bardağı kahveli süt
Sirkeli su
1 portakal
3 kasik bulgur
1 avuc cekirdek
Kahvenin telvesi yiyince zararlı diyorlar nedense ama vücuda bilhassa çatlak yerlere sürmek sıkılaşma yapıyormuş faydaliymis.
internette problem varCanim benim mesaja bile bir hafta sonra cevap verdin neyse bir dene bakalım yetisebilecek misin onca yere.
Denizliden şekerim.
Canm yediklerin tum gunse cok duzendiz olmus. Kestanenin seker orani yuksek ve nisastali. Hem muz hem kestane hemde pohaca hepsi nisasta karbonhidrat. Bunlar doyuru degil az ama faydasiz. Sebze ye bence canim. Uyar dedin uyariyorum bakGünaydın ay parçalarının anneleri ve evlilik hazirliligindaki mutlu kiz
19.01.2016
Bir kase kadar meyveli musli
1 muz
Kestane
1.5 poğaça
1 dilim peynir
1 su bardağı kahveli süt
Sirkeli su
1 portakal
3 kasik bulgur
1 avuc cekirdek
Kahvenin telvesi yiyince zararlı diyorlar nedense ama vücuda bilhassa çatlak yerlere sürmek sıkılaşma yapıyormuş faydaliymis.
Ilk dogru demis , catlama kilo aldikca esnemeden olur zayiflarken olmaz ve malesef caresi yok.İçime su serptin sanki daha çoğalıcaklarmış gibi geliyordu korkutuyor insanı. Bayada çatlağım var kremler vs kullanmaya yeni başladım dermatologlarda geçmez ama hafifler görünümü dediler gittim. Yanlız kremler çok pahalı ancak düğüne yakın alır kullanırım iki ay diye düşündüm.
Şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bu benim metebolizmamı çalıştırıyor telvesinide yiyorum ben
Benim iyiliğim için ne güzel uyarı yapman.. çok hamurisi canım istiyor nedense sulu sebze hiç canım çekmiyor. Kuru canım çekiyor. Bir süre devam eder sonra biter umarım.Canm yediklerin tum gunse cok duzendiz olmus. Kestanenin seker orani yuksek ve nisastali. Hem muz hem kestane hemde pohaca hepsi nisasta karbonhidrat. Bunlar doyuru degil az ama faydasiz. Sebze ye bence canim. Uyar dedin uyariyorum bak
Ilk dogru demis , catlama kilo aldikca esnemeden olur zayiflarken olmaz ve malesef caresi yok.
Benim karnimda oldu hamileyken. Tek duzelen ilk zamanlar kirmiziyken damar gibi simdi beyazladi fazla goze carpmiyor bende zaten beyaz oldugum icin. Aslinda caresiz diyolar ama okadar manken hamile kaliyor hatta zayif olduklari icin etleri sıkı spor yapiyolar ona ragmen digum sonrasi bikini bile giyolar catlak patlak yok. Bana doktorum ne surersen sur genetikse catlarsin demisti. Annem cok zsyif ondada var anlamiyorum
Tamam canım anladım boyun kaçtı.internette problem var
sadece okuldan girebiliyorum
okulda problemler vardı
hiç giremedim kk ya
bu hafta diyete hiç adapte olamadım
bakalım verebilcek miyim cuma günü tartılcam
bu arada kendimi tanıtayım 28 yaşındayım
71.3 kiloydum cuma günü
öğretmenim
bir çocuğum var
İnşallah şifa bulursun canım olmazsa kamufle eden makyaj yaparsın ten rengi kremler falan varmış.Benim annemde 50 küsür yaşında bir tane çatlağı yok ama halaları falan bilmiyorum bende beyaz tenliyim ama heryerimde olunca insan sinir oluyor neyse ki fay hattı gibi değiller doğum çatlağı gibi değil gerçi kimisi hiç çatlamıyor. Yengem doğumdan sonra resmen üst düzey çatladı o çok garipti. Kayısı yağı falan yazılmış forumda hepsini tek tek yapmaya başladım bende. İnce inceler görünümü azalsa yeter
Bu arada öğlen yemeğim:
14,00 bir kase nohut
domates salatalık söğüş
İnşallah şifa bulursun canım olmazsa kamufle eden makyaj yaparsın ten rengi kremler falan varmış.
Canim ya iyi dayaniyosun ozaman hem ev hem annen beavo sana hayirli evlatsin ne mutlu anneneBenim iyiliğim için ne güzel uyarı yapman.. çok hamurisi canım istiyor nedense sulu sebze hiç canım çekmiyor. Kuru canım çekiyor. Bir süre devam eder sonra biter umarım.
Ama yine bunlarla kurtulduğuma şükrediyorum çünkü şu an iki eve bakıyorum yemeği ikramları hep benim elimden geçiyor .
Kizlar nazara geldim ya valla. Sizin icin demiyorum yanlis anlamayin etrafimdaki herkesin diline dusmustum ve o motivasyonumu kaybettim sanki. Sıkıldimmi bilmiyorum artik bi tuhaf ruh halindeyim. Eski irade ve azmimi istiyorum hic acikmazdim dayaniyordum ama artik hep bi aclik ve aşerme hal8ndeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?