- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.521
Hayır bunu kendine asla yapma bu aşamada. Tabi ki nazar olmussundur.miden küçülmüşken devam canım elalem değil sen sağlığın güzelliğin söz konusu..bak ben gecen hafta tövbe şey gibi yedim 64.5 kilo oldum sevdiğim eşim laf dedi.mide bi kere genişledi zor oluyor daraltması beyinden gelen aclik sinyallerini bastıramiyorum. Aslında vücudumun ihtiyacı az bi sey.Kizlar nazara geldim ya valla. Sizin icin demiyorum yanlis anlamayin etrafimdaki herkesin diline dusmustum ve o motivasyonumu kaybettim sanki. Sıkıldimmi bilmiyorum artik bi tuhaf ruh halindeyim. Eski irade ve azmimi istiyorum hic acikmazdim dayaniyordum ama artik hep bi aclik ve aşerme hal8ndeyim
Canm kacamagim yok gerek duymadim hic cunku motivasyonum yuksekti. Kizlar bilir beni takdir ederler hep ama bu aralar tuhafim bide bi hafta veriyorum guzel bi hafta gitmiyo artik baslardaki gibi hizli gitmiyor. Sonuca yaklastim yariyolu gectim aslinda ne bilim belkide adetim yakin hava malum sosyallik kalmadi eve kapandim ona bagliyorum.Yediğin an alacağını düşün canım ben öyle yapıyorum artık.Yesen ne yararı olacak vücudun genişleyecek çatlaklar belirecek.
Aç netten giymek istediğin elbiselere bak. Yemeyi düşünme eğer çok açsan dereotlu yoğurt ye şeker ihtiyacını karşılamak içinde nöbet şekeri satılıyor aktarda ondan alabilirsin. Ben hem nöbet şekeri aldım eğer tatlı istiyorsa canım hurma yiyorum ama glikozu az olanlardan üç tanesi bir porsiyon meyveye denk geliyor. Kahvede tokluk hissi uyandırıyor kahve içebilirsin.
Sagol canim gecici bi ruh halidir isallah 65 i gorsem rahatlayacam. Cok azmedip gidim gidim gidince uzuluyorum. Hala 66 dayim kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum ama yok olmuyorHayır bunu kendine asla yapma bu aşamada. Tabi ki nazar olmussundur.miden küçülmüşken devam canım elalem değil sen sağlığın güzelliğin söz konusu..bak ben gecen hafta tövbe şey gibi yedim 64.5 kilo oldum sevdiğim eşim laf dedi.mide bi kere genişledi zor oluyor daraltması beyinden gelen aclik sinyallerini bastıramiyorum. Aslında vücudumun ihtiyacı az bi sey.
sen onu başardın kendine kötülük etme şahsî görüşüm önerim.
benim sözlerimde çok acımasızca olmuş sıkıldın tabi çok zorlanıyorsun seni anlıyorum ah elimden sözden başka bir eylem gelse mevlam şifalar versin..Sagol canim gecici bi ruh halidir isallah 65 i gorsem rahatlayacam. Cok azmedip gidim gidim gidince uzuluyorum. Hala 66 dayim kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum ama yok olmuyor
Yok be kıs ne acımasız gayet destek verici olmuş .benim sözlerimde çok acımasızca olmuş sıkıldın tabi çok zorlanıyorsun seni anlıyorum ah elimden sözden başka bir eylem gelse mevlam şifalar versin..
Tabi kalben bebisim seni seviyoyum.Yok be kıs ne acımasız gayet destek verici olmuş .
Sagol canm kalben dusundugunu biliyorumdestegin iyi geliyor
https://kidim2013.wordpress.com/201...glik-icin-faydalari-da-cabasi-mutlaka-okuyun/
Kizlarrr hadi bunu yapalim çoook faydalı birlikten kuvvet dogar
Tabi kalben bebisim seni seviyoyum.
Ayyy bu berbat biseyy ıyyhttps://kidim2013.wordpress.com/201...glik-icin-faydalari-da-cabasi-mutlaka-okuyun/
Kizlarrr hadi bunu yapalim çoook faydalı birlikten kuvvet dogar
Canim biz ayniyiz ya yiyince aliyoruz oyuzden en iyisi hedefledigimiz kilonun 1 2kg altina dūşmek ondan sonrada 2kilo al ver olsa çok normal olur bence.Hoşbuldumm. Gerçekçi bi hedefim olmalı o yüzden 54 daha çok çatlamaktan da korkuyorum. Ve kilo vermem zorlaştı. Yediğim an alıyorum. Çok az az verebiliyorum sende de böylemi ?
Aynen katiliyorumCanim benim kilo alınca deri gerilir bağları koparır çatlama oluşur verince çatlama oluşmaz deri rahatlar zaten.yani kilo vermekten korkma.
Benimde 2 hamilelikte de çatladı özellikle gobegim biliyorum bekar olduğun için sana sorun olur üzgünüm cilt yapın hassasmis.. tedavisi yok diyorlar desinler vardır bir yerde şifası aramak lazım
Bildirinlerini nezmn yapcanSon ara öğünüm yarım elma ve şekersiz türk kahvesi. Bugünüde atlattık şükür
Bende yerim telvesini şifa orda zatenİçime su serptin sanki daha çoğalıcaklarmış gibi geliyordu korkutuyor insanı. Bayada çatlağım var kremler vs kullanmaya yeni başladım dermatologlarda geçmez ama hafifler görünümü dediler gittim. Yanlız kremler çok pahalı ancak düğüne yakın alır kullanırım iki ay diye düşündüm.
Şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bu benim metebolizmamı çalıştırıyor telvesinide yiyorum ben
Benim geçen haftadaki halimSabah bir bardak lahana suyu
Kahvalti
Bir haslama yumutta
İki uzun dilim peynir
5 zeytin
Bir cay k. Tahin pekmez
Bir elma
Yarim tabak bulgur pilavi
Yarim eti canga
4 kuru incir
Aksam misafirim vardi yfmicektim ama yedim misafirle
Bir kucuk kase patates salatasi
Bir catal mozaik pasta
Bif tuzlu bir tatli kurabiye
Cay
Beni oldurmek lazimilkkk beni bu topikten atsan haktir.
Baharim mideni kūcūlttūn he miBildirim
Sabah 3haslanmis yumurta ve yeşillik ile salata yaptm 8 10 zeytinide attim icine yedim ohh.
Ara trk kahvesi sade
Aksam 1tabak kurufasulye
Minik kase yoğurt
Son ara öğünüm yarım elma ve şekersiz türk kahvesi. Bugünüde atlattık şükür
boyum 160 vermem gereken 12 kilo varTamam canım anladım boyun kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?