Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Hayır bunu kendine asla yapma bu aşamada. Tabi ki nazar olmussundur.miden küçülmüşken devam canım elalem değil sen sağlığın güzelliğin söz konusu..bak ben gecen hafta tövbe şey gibi yedim 64.5 kilo oldum sevdiğim eşim laf dedi.mide bi kere genişledi zor oluyor daraltması beyinden gelen aclik sinyallerini bastıramiyorum. Aslında vücudumun ihtiyacı az bi sey.
sen onu başardın kendine kötülük etme şahsî görüşüm önerim.

Canm kacamagim yok gerek duymadim hic cunku motivasyonum yuksekti. Kizlar bilir beni takdir ederler hep ama bu aralar tuhafim bide bi hafta veriyorum guzel bi hafta gitmiyo artik baslardaki gibi hizli gitmiyor. Sonuca yaklastim yariyolu gectim aslinda ne bilim belkide adetim yakin hava malum sosyallik kalmadi eve kapandim ona bagliyorum.

Sagol canim gecici bi ruh halidir isallah 65 i gorsem rahatlayacam. Cok azmedip gidim gidim gidince uzuluyorum. Hala 66 dayim kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum ama yok olmuyor

Sagol canim gecici bi ruh halidir isallah 65 i gorsem rahatlayacam. Cok azmedip gidim gidim gidince uzuluyorum. Hala 66 dayim kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum ama yok olmuyor
benim sözlerimde çok acımasızca olmuş sıkıldın tabi çok zorlanıyorsun seni anlıyorum ah elimden sözden başka bir eylem gelse mevlam şifalar versin..

benim sözlerimde çok acımasızca olmuş sıkıldın tabi çok zorlanıyorsun seni anlıyorum ah elimden sözden başka bir eylem gelse mevlam şifalar versin..
Yok be kıs ne acımasız gayet destek verici olmuş .

Sagol canm kalben dusundugunu biliyorum destegin iyi geliyor

Oglen yedigimle duramadim niyetim oyleydi. Eskiden boyle yapiyodum islh adet oncesi bi durumdur gecer
Aksam
2 kasik bezelye icinde 1 catallik patateste vardi
3 kasik az yagli salata

Cay icecem birazdan nasilsa sekeri sıfıra yakın azalttim bari doya doya iceyim :)

Akşam yemeğim ton balığı salatası
Saat beşte de bir elma yedim
Kızlar ben 7 otlu çay aldım içen varmı aranızda bağımlılık yaparmı bağırsak tembelliği yapar yazılmış forumda bu çaylarla ilgli.

Tabi kalben bebisim seni seviyoyum.

Ayyy bu berbat biseyy ıyy yaptim 2. Icisimde kusuyodum. O maydonozun saplari nekadar blendirden gecsede kaliyo ve diken fiken batiyo yutarken. Reflumu azdirdi 3 gun bogazim yandi tiksindirici sekilde hemde. Ben yapamam bacım almayim alana mani olmayim

Sabah bir bardak lahana suyu
Kahvalti
Bir haslama yumutta
İki uzun dilim peynir
5 zeytin
Bir cay k. Tahin pekmez
Bir elma
Yarim tabak bulgur pilavi
Yarim eti canga
4 kuru incir
Aksam misafirim vardi yfmicektim ama yedim misafirle
Bir kucuk kase patates salatasi
Bir catal mozaik pasta
Bif tuzlu bir tatli kurabiye
Cay
Beni oldurmek lazim ilkkk beni bu topikten atsan haktir.

Hoşbuldumm. Gerçekçi bi hedefim olmalı o yüzden 54 daha çok çatlamaktan da korkuyorum. Ve kilo vermem zorlaştı. Yediğim an alıyorum. Çok az az verebiliyorum sende de böylemi ?
Canim biz ayniyiz ya yiyince aliyoruz oyuzden en iyisi hedefledigimiz kilonun 1 2kg altina dūşmek ondan sonrada 2kilo al ver olsa çok normal olur bence.
Benimde hedefim önce 58di şimdi 57 basarirsamda 56olmayi cok isterim

Aynen katiliyorum

Bende yerim telvesini şifa orda zaten

Benim geçen haftadaki halim
Kız beni kim atacak buradan halim senden berbat yediklerimi tutamadim bile
Bildirim
Sabah 3haslanmis yumurta ve yeşillik ile salata yaptm 8 10 zeytinide attim icine yedim ohh.

Ara trk kahvesi sade

Aksam 1tabak kurufasulye
Minik kase yoğurt
Baharim mideni kūcūlttūn he mi
İdeal kilon sana yakın yollar sana açıktır hadi bakem ayın haftanın en leri kim olcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…