- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.541
hoşbulduk canımHosgeldin nazende-87
Kahvaltim yarim simit, 1.5 patates kiymali borek kucuk ama , cay
Hoşgeldin canım aramizahoşbulduk canım
benim kahvaltı işi acele oldu
1 dilim ekmek
az peynir iki zeytin yedim
saat 10 da bir incir
11 de bi elma yedim
Benim geçen haftadaki halim
Kız beni kim atacak buradan halim senden berbat yediklerimi tutamadim bile
Hedefim 57 artık
57ye ulaşirsam 56 inş.
Cumartsi bildirim yapcam bakalim nekadar vermişim
Miğdem kūcūldūde iki gūndūr veremiyorum yerimde sayiyorum
Baharim mideni kūcūlttūn he mi
İdeal kilon sana yakın yollar sana açıktır hadi bakem ayın haftanın en leri kim olcek.
Benimde sinbo canım tartilarin çoğunda belli bir değer oynama oluyor ben bikaç defa tartilip aynı sonuç çıkanı baz alıyorum. Pilini değiştirip devam et çoğu kimse bunu kullanıyor ama tartindan iyice soğuduysan at yenisini al gitsin senin psikolojinden değerli degilTartimda anormallik var. A101 den almistim vok ucuzdu sinbo marka. Bozuluyo sanirim.
Surekli Lo yaziyo kapanip aciliyo ustune cikinca. Bide sabah kalkinca tartildim 66.4 geldim ve mutlu oldum cunku genelde odemli oluyorum ben 3 saat falan gezip su icince inmeye basliyodum. Kahvalti yapmadan buyuk wc ye ciktim 3 gun sonunda cikinca kesin 500 gr oynar e bide odem iniyor dedim 65 lere duserim bi ciktim 600 gr fazlaaz cikmam gerekirken fazla ciktim. Hep ayni yerde tartiliyorum sert zeminde ondan degil. Siz memnunmusunuz tartidan bana tavsiye edecegeniz marka var mi yeni alcam pisikolojimi bozdu iyice
1 ay oldu herhalde pil degiseli. Bikere daha boyleydi ama sadece Lo yaziyodu☺ bende onla konusuyorum asil sana Lo diye ☺☺Dry canim pili bitincede oyle oluyor. Pili degistir istersen
Sagol canm aynen sogudum ben bundan . Az evvel elime 2lt sise aldim onla tartildim sonra sisesiz cikan sonuc dengeli olunca 66.4 te karar kildim. Hatta bi kere 65.9 ciktim nasil sevindim en iyisi bu oldu bildirim icin. Hsonu bimexe bakarim varsa ondan yakin alabilecegim yer yokBenimde sinbo canım tartilarin çoğunda belli bir değer oynama oluyor ben bikaç defa tartilip aynı sonuç çıkanı baz alıyorum. Pilini değiştirip devam et çoğu kimse bunu kullanıyor ama tartindan iyice soğuduysan at yenisini al gitsin senin psikolojinden değerli degil
Ben bunu anlamadım fakir marka baskül mu yoksa dışarıda seyyar tartiçılar var yoksul insanlar onlara mi tartiliyorsunSelam kizlarrr sabah kahvaltim
simit ucgen krem peynir su
disardayim cunku ben fakirin tartisini kullaniyorum canim cok memnunum iki sene oldu farkli yerlerde tartilinca farkli cikiyo ama hep ayni yerde tartiliyorum bende. Hepimize zapzayif gunler diliyorummm :)
1 ay oldu herhalde pil degiseli. Bikere daha boyleydi ama sadece Lo yaziyodu☺ bende onla konusuyorum asil sana Lo diye ☺☺
hehe ne guluyon kiz deliyim demi
Alemsin furhan ☺Ara olarsk 4catal mozaik pasta
Simdi disardaydik cocuklar doner istediler
Ben yarim yedim 2yudum ayran. Aksam yemicem ins. Yada hafif geciricem yoksa yarin size rezil olurum
Bayılıyorum şu kabakli yemeklerine.kabağın cok şifalı olduğunu duydun tabi sen işini bilirsin şekerim.Oglen yemegim..
Yarım kabak
1 domates
1 dis sarimsak
1 cay kasigindan az zeytin yagi
Nane , boll pulbiber ve tuz
Yine wok tavada kisik ateste pisirip yumurta kirdim. Hem cok lezzetli ,hem kolorisiz ve gercekten doydugumu hissettigim bi ogun oldu.
Esmer ekmegim ve etimek bittigi icin usendim cikmaya yarim dilim bryaz ekmek yedim uzun aradan sonra. Ekmegi yemesemde olurdu ama doymayip aksama acikacagima simdi yiyeyim dedim. Ben her ogunumun resmini paylasmiyorum sizede faydali olabilecegimi dusundugum ogunlerin resmini paylasiyorum. Birde bazen resme buyuk diyip eklemiyor kirpiyorum o yuzden
Eki Görüntüle 1750971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?