Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bütün gün yediklerin bu kadar mı maşallah sana

Zumba yaptik kizimla 10 dk zor dayandim. Parkisian di sanirim benimki cok eglenceli ..pesinden leslie 3 mille actim ama sagolsun kizim winks izleyecem diye aldi 1 mille bitiremedim halbuki fena hirsliydim
Baska bi odada muzik açip devam etseydinya.
Bende bu ara oglumu almaya erken cikiyorum çarşilarda gezip oglumu alip geliyorum bu ara cok yūrūdūm 1buçuk 2saati buluyor bir gūnde yūrūdūğūm.yarin dinlencem sūrekli yūrūyūncede vucut alışıyo vermiyoo

Ilkk cok komiksin yaa ne 65i

Bi Aklımdakileri hayata geçiremedim. Sabah bir bardak ballı süt ogle meyve aksamda yogurt yada salata ne güzel olacaktı neyse kötümser olmayayim
Canim migden kūcūlmeden bu şekilde beslenmeye calişma cok ezilirsin mitiven cabuk kaybolur.önce migde kūcūlcek sonra öğūnler ama öncesindede tabii kısmaya başliycaksin.misal yedin doymadin birz sabret yarim saate doyma hissi gelecek ve bu şekilde devam edersen migden kūcūlūr

Ilkk cok komiksin yaa ne 65i
bu sabah çektiğim tarti resminde görürsün ve oha! lafını yapistirirsin çok çabuk kilo alıyorum canım ben.dediğim doğru.
Dediğin gibi bu mide kuculmeli.yoksa 70 leri görmem olası

bugün tartıldım arkadadaslar
bu hafta çok dikkat edemedim
düzenim bozulmuştu
fazla veremedım tabilki
71.4 dün geçen hafta bu hafta 71 çıktım
buna şükür pazartesi istanbula gidiyorum
orada tartılamam pazartesi giderken tartılcam
artık dönüşte tartılırım
çok dikkat etmem lazım orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…