- 21 Nisan 2015
- 18
- 26
- 38
- 36
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.581
Bütün gün yediklerin bu kadar mı maşallah sanaBu kadar azimlinin arasında darısı başıma.
Dry_ik sen bana yetişmeye calisiyorken ben sana yetiseceğim beraberce aşağılara ineriz artık
Bugun
portakal
Sütlü yulaf ezmesi
2 lokma ekmek
4 zeytin
Sütlü tatli
Elma kurusu
1 bardak kahveli süt
1 paket tahıllı bisküvi
Yumurta
65 olma yolunda mücadele veriyorum
Canim bunlar kalorili besleyici üstelik bugün egzersiz yapmadım saldım kendimi kötü oldu neyse devam sizlerle beraber yol bulurum belki.Bütün gün yediklerin bu kadar mı maşallah sana
Hep beraber destek olmadan olmaz zaten hadi bakalım yarından itibaren yazıyoruz ne yedik ne içtikCanim bunlar kalorili besleyici üstelik bugün egzersiz yapmadım saldım kendimi kötü oldu neyse devam sizlerle beraber yol bulurum belki.
Bi Aklımdakileri hayata geçiremedim. Sabah bir bardak ballı süt ogle meyve aksamda yogurt yada salata ne güzel olacaktı neyse kötümser olmayayimHep beraber destek olmadan olmaz zaten hadi bakalım yarından itibaren yazıyoruz ne yedik ne içtik
Ama herşeyden az az da olsa yemek gerek diye düşünüyorum ekmek ve tatlı hariç. Karartma içiniiii başaracağız güven banaBi Aklımdakileri hayata geçiremedim. Sabah bir bardak ballı süt ogle meyve aksamda yogurt yada salata ne güzel olacaktı neyse kötümser olmayayim
Aminn canımmAynen canım ya hani hep sabit kalsa çok güzel olur düşüncelerimizde aynı. Bende o şekilde istiyorum inşallah yarın tartıda düşük kglar görürüz hepimiz :)
Diyetisyenemi gidiosunYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Son ara öğünüm 2 adetkuru incir sade türk kahvesi.
Hosgeldin arkadasimAma herşeyden az az da olsa yemek gerek diye düşünüyorum ekmek ve tatlı hariç. Karartma içiniiii başaracağız güven bana
Aynen hepimiz burda kendimizi buldukHoşbulduk CanımBiraz daldım evet kendimi buldum burda sanırım.
Baska bi odada muzik açip devam etseydinya.Zumba yaptik kizimla 10 dk zor dayandim. Parkisian di sanirim benimki cok eglenceli ..pesinden leslie 3 mille actim ama sagolsun kizim winks izleyecem diye aldi 1 mille bitiremedim halbuki fena hirsliydim
Hoşbulduk adaşımHosgeldin arkadasim
Ilkk cok komiksin yaa ne 65iBu kadar azimlinin arasında darısı başıma.
Dry_ik sen bana yetişmeye calisiyorken ben sana yetiseceğim beraberce aşağılara ineriz artık
Bugun
portakal
Sütlü yulaf ezmesi
2 lokma ekmek
4 zeytin
Sütlü tatli
Elma kurusu
1 bardak kahveli süt
1 paket tahıllı bisküvi
Yumurta
65 olma yolunda mücadele veriyorum
Elif kızınmıHoşbulduk adaşım
Canim migden kūcūlmeden bu şekilde beslenmeye calişma cok ezilirsin mitiven cabuk kaybolur.önce migde kūcūlcek sonra öğūnler ama öncesindede tabii kısmaya başliycaksin.misal yedin doymadin birz sabret yarim saate doyma hissi gelecek ve bu şekilde devam edersen migden kūcūlūrBi Aklımdakileri hayata geçiremedim. Sabah bir bardak ballı süt ogle meyve aksamda yogurt yada salata ne güzel olacaktı neyse kötümser olmayayim
Diyetisyenemi gidiosun
Ilkk cok komiksin yaa ne 65i
Canim migden kūcūlmeden bu şekilde beslenmeye calişma cok ezilirsin mitiven cabuk kaybolur.önce migde kūcūlcek sonra öğūnler ama öncesindede tabii kısmaya başliycaksin.misal yedin doymadin birz sabret yarim saate doyma hissi gelecek ve bu şekilde devam edersen migden kūcūlūr
Aynen Elif kızım canımElif kızınmı
Aaa bi bahar daha olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?