- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.561
Ben kabagi bi cig yemiyorum cok severim. Esim ve cocuklar yemiyor. Diyete cok uygun ve canuk pistigi icinde ilkyardim gibi geliyor ogunsuz zamanlarimda. Kabizlik icinde iyiymis ama cokta bisey yapmiyor bana. Bolda acili yapiyorum benim yerime baskasi yese cırcır olur amaBayılıyorum şu kabakli yemeklerine.kabağın cok şifalı olduğunu duydun tabi sen işini bilirsin şekerim.
1 ay oldu herhalde pil degiseli. Bikere daha boyleydi ama sadece Lo yaziyodu☺ bende onla konusuyorum asil sana Lo diye ☺☺
Ben bunu anlamadım fakir marka baskül mu yoksa dışarıda seyyar tartiçılar var yoksul insanlar onlara mi tartiliyorsun
Canim biz ayniyiz ya yiyince aliyoruz oyuzden en iyisi hedefledigimiz kilonun 1 2kg altina dūşmek ondan sonrada 2kilo al ver olsa çok normal olur bence.
Benimde hedefim önce 58di şimdi 57 basarirsamda 56olmayi cok isterim
Alemsin furhan ☺[/QUOTE
Ne yapim kendimi boyle avutuyorum bari haftada bir gun diyet yapim dimi
Elifcim direk dalış yapmışsın topigime hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlarBen de aranıza katılabilir miyiiimmm? Ben 4 ocakta başladım diyete. Her pazartesi tartılıyorum. Başlangıç 4 ocak 64.9 veee bugün tartıldım 61 olmuşum boyum 163 ve 55 kiloya inmek istiyorum. Daha 6 kilom var yani. Nasıl verdiğimden bahsedeyim sizlere. Sabah kahvaltısında şekersiz çay, bir tane yeşil biber, bir tutam maydanoz, 1 küçük peynir, yarım dilim beyaz ekmek, 4-5 adet zeytin yiyorum. Çalıştığım için öğlen 12;30 gibi çorba içiyorum ya da izgara tavuk veya kırmızı et, salata şeklinde besleniyorum. Akşam yemeğinde çorba, salata ve yemekte ne olursa susuz tanelerinden yiyorum. Akşam yemeğinden sonra birşey yememeye alıştım. Midem de küçüldü zaten çok şükür Su ile ne yazık ki aram yok az içiyorum ama içsem daha da hızlı kilo vereceğime eminim. Bu arada 8 aylık kızım var. 82 ile doğuma girdim onun da altını çizeyim Bugünden itibaren aranıza katılmak istiyorum. Hepimize başarılaarr
Elifcim direk dalış yapmışsın topigime hoşgeldin canım.
Merhaba Furha63 sen iyi az yemişsin maşallah o kadardan bişey olmaz canım Ben bu akşam uzun zamandır ilk defa makarna yedim 2 kaşık hem de mayonezli Ayrıca üzerine 1 tane kurabiye 1 tane de küçük kremalı çikolatalı tatlı yedim Ağlamak istiyorum çok pişmanımAksam bir isirik cikolatali kek, bir isirik peynirli borek yedim. Esimin misafirleri var. Onlara hazirlarken yedim.
Cok sukur bu aksami ucuz atlattim. İns. Bundan sonrada bisey yemicem.
Yarin duruma bakicaz.
Arti bugun cok yoruldum ve yarinda yemege misafirim var boylece gider ins. Kilolar.
Merhaba canim. Ben normalde cok pis bogazim. Bugun dikkat ediyim dedim gecen hafta 1 kiloya yakin aldim ve hala yerimde sayiyorum. Gecmisi okusan gorursun canim
Su an 61 kiloyum ins. Basaracam 15 kilo gitti ve 3,4 kilom kaldi ins. Buda gidicek bu aralar azimli degilim nedense anlayamadim.Anladım Canım kaç kilosun peki şuanda 58 olmak istiyorsun sanırım. Aslında istesen dayanabilirsin sadece inan. Zayıf halini ve herşeyin üzerine çok yakıştığını düşün
Ooooo maşallah baya vermişsin ne güzel ben de doğumdan sonra 73 tüm 61 e indim bu arada 26 yaşındayım sen ?Su an 61 kiloyum ins. Basaracam 15 kilo gitti ve 3,4 kilom kaldi ins. Buda gidicek bu aralar azimli degilim nedense anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?