- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.621
Bende gittigim diyetisyene 2 top sade dondurma yiyebilirsin ama yogurt ve meyveyle takas yapip demistiÖğle öğünüm tarhana çorbası bir kase
Karnıbahar yemeği bir tabak ve yoğurt
Ara 2 top meyveli dondurma
Akşam sadece bir elma ve kahve içmeyi düşünüyorum umarım uygularım
Bir ara diyetisyene gitmiştim yaz ayıydı haftada üç topmeyveli dondurma yiyebilirsin demişti. Aslında yemezdim ama boğazımda zedelenme olmuş sıcak şeylerde kanama yapıyor o yüzden yedim.
2.ay canım onlarIlk benim verdigim kilolar da terslik var ama totalde normal bisey olmaz☺
Eyvah dry_ik yakalandım bisküvi yerkenama 3 tane yedim çok değil ot yerken midem agriyacakti
Problem degil cnm total onemli. Nekadar verdigimi unuttum hatta cok verdigim haftalara bi baksam usenmeden ne yemisim neyi tuketmekle yanlis yapmisim anlarimda tektek sayfalara bakmak zor geliyor2.ay canım onlar
birinci ay silindi haftalık kilolar
Bende gittigim diyetisyene 2 top sade dondurma yiyebilirsin ama yogurt ve meyveyle takas yapip demisti
Ben aslinda 1.5 ay gittim ve cok guzel veriyodum. Kizim cok ufakti kpederim goturuyodu gorumcemle beraber. Bi hafta gorumcem kilo veremeyince gelnek istemedi bi hafta oglum hastalandi derken ramazan girdi gitmedim bidaha. Cok yanlis yaptim birakmskla ama benim elimde degildi. Ben cikolatayi cok seviyorum diye hergun 1 tatli kasigi nutella vermistiYoğurdu her öğün yemeliymişim olistem hala duruyor ama onu uygulamıyorum ben. Yoğurt yağ yakımına yardımcı muz tatlı armut üzüm gibi meyvelerden uzak dur demişti onları hiç koymadı.
Ama sabahtan beri iyi gittim maydonoz kuru uyguladım 1 demet maydonoz 1 limon 2 yumurta doğrayıp yedim yagsizHaha saka kiz senj biskuviye zaafin var hic yiyemeyecek degilsin onemli olan olcuyu tutturmak canm. Bende ikramin kakaolusunu pekcok severdim oyoy
Ben aslinda 1.5 ay gittim ve cok guzel veriyodum. Kizim cok ufakti kpederim goturuyodu gorumcemle beraber. Bi hafta gorumcem kilo veremeyince gelnek istemedi bi hafta oglum hastalandi derken ramazan girdi gitmedim bidaha. Cok yanlis yaptim birakmskla ama benim elimde degildi. Ben cikolatayi cok seviyorum diye hergun 1 tatli kasigi nutella vermisti
Bende 2 3 aydir vikolatadan tiksinfim. Hic aklima gelmiyo allaalla. Dun aksam cocuklar yerken aklima geldi bu durum hic farkinda bile degilim ☺eskiden onlar yerken aglayasim gelirdi yemek icin. Her sabahta kahvaltiya koyuyorjm ama hiccc aklimin ucuna gelmiyor. Turk kahvesi cok iciyorum o tatli ihtiyacimi karsiliyor sekersiz ama buna bagliyorumBende bayılıyorum çikolataya keşke yesek yesek almasak. Çok özeniyorum onlara ama nerdee.. Ben bi kaşık nutellayla doymam kesinlikle gerisi gelir o yüzden çikolataya yaklaşmıyorum bi yediğimde tekrar sürekli canım istiyor
Bende 2 3 aydir vikolatadan tiksinfim. Hic aklima gelmiyo allaalla. Dun aksam cocuklar yerken aklima geldi bu durum hic farkinda bile degilim ☺eskiden onlar yerken aglayasim gelirdi yemek icin. Her sabahta kahvaltiya koyuyorjm ama hiccc aklimin ucuna gelmiyor. Turk kahvesi cok iciyorum o tatli ihtiyacimi karsiliyor sekersiz ama buna bagliyorum
Bu aralar aci ve eksi istiyo canim ☺☺
Amin arkadaşimHaftaya hep beraber kilo vermiş olacağız insallah
Afiyet olsun arkadaşım o lahmacun sonuna kadar hakettin ama böyle tadıda bi başka olmuştur.Slm kizlar..
77 kilo ile basladigim bu zayiflama surecinde en cok aserdigim sey nedense lahmacundu..cikolata hastasi ben buna dayanirken hergun lahmacun diye sayikliyodum ilk sen bilirsin ..68 kilo olunca odulum diyodum ama 66 hatta 65 e 2 kalmisken oful hakkimi bugun kullandim. Okuldan gelince esim dedi disari cikalim hem oglana karne hediyesi aliriz hem odulunu yersin dedi. Aslinda bugun olmasa iyi olurdu cunku istahim yoktu ve toktum bisey yemememe ragmen .. evde yemekk olmayinca isime geldi ☺☺ yani bu kacamak degil 3 aylik maceramin 11 kilonun mukafati benim icin .. bu arada kahvaltidan sonra hic bisey yemedim. Musafir agirladim evi dipkose sildim supurdum yani baya eforluydum..
Neredeyse hergun ictigim kolayi 3 aydir icmiyorum..
Neredeyse gunde 1 pk yedigim cikoyu yemiyorum..
Kahvalti yapmayip ,butun gun ac gezip gece yatmadan oncesine kadar suhursuzca yemiyorum..
Umutsuzlugum gecti kizlar bunlari dusundum dunden beri ve kendime geldim.. ben zayiflamaktan ziyade saglikli besleniyorum.. ve bu yolda devam edecem moralim bozulmayacak ,umutsuzluga kapilmayacam.
Bugun 100gr verdigimi dusunuyorum ama haftada yarim yamalak 1 yada 2 kere wc ye cikan biri icin gayet iyi gidiyormusum.. sabah tartilmamizla tok karnina tartilmamiz arasinda 1 kg oynarken ben yediklerimi 3 -4 gun icimde tutuyorum.. bunuda artik hesaplayip tartida olumsuz dusunmeyecem..
Birde kizlar bu onemli .. instagramda cok sayfa takip edip arastiriyorum kilo verme ve spor adina ne varsa.. ordan edi figim bilgilerle sunu ogrendim..
Eger duzenli beslenip diyeti bozmadan kilonuzda artma veya duraklama varsa buna ragmen incelneniz varsa ;,kas oraniniz arttigi icinmis. Duzenli sporla diyet yapanlarda bu olurmus.. gerci bizim aramizda duzenli yani haftada 3 gun 1 er saat en az spor yapan ve kacamak yapmayan yok ama paylasayim istedim hahha☺☺☺
Makalen harikaSlm kizlar..
77 kilo ile basladigim bu zayiflama surecinde en cok aserdigim sey nedense lahmacundu..cikolata hastasi ben buna dayanirken hergun lahmacun diye sayikliyodum ilk sen bilirsin ..68 kilo olunca odulum diyodum ama 66 hatta 65 e 2 kalmisken oful hakkimi bugun kullandim. Okuldan gelince esim dedi disari cikalim hem oglana karne hediyesi aliriz hem odulunu yersin dedi. Aslinda bugun olmasa iyi olurdu cunku istahim yoktu ve toktum bisey yemememe ragmen .. evde yemekk olmayinca isime geldi ☺☺ yani bu kacamak degil 3 aylik maceramin 11 kilonun mukafati benim icin .. bu arada kahvaltidan sonra hic bisey yemedim. Musafir agirladim evi dipkose sildim supurdum yani baya eforluydum..
Neredeyse hergun ictigim kolayi 3 aydir icmiyorum..
Neredeyse gunde 1 pk yedigim cikoyu yemiyorum..
Kahvalti yapmayip ,butun gun ac gezip gece yatmadan oncesine kadar suhursuzca yemiyorum..
Umutsuzlugum gecti kizlar bunlari dusundum dunden beri ve kendime geldim.. ben zayiflamaktan ziyade saglikli besleniyorum.. ve bu yolda devam edecem moralim bozulmayacak ,umutsuzluga kapilmayacam.
Bugun 100gr verdigimi dusunuyorum ama haftada yarim yamalak 1 yada 2 kere wc ye cikan biri icin gayet iyi gidiyormusum.. sabah tartilmamizla tok karnina tartilmamiz arasinda 1 kg oynarken ben yediklerimi 3 -4 gun icimde tutuyorum.. bunuda artik hesaplayip tartida olumsuz dusunmeyecem..
Birde kizlar bu onemli .. instagramda cok sayfa takip edip arastiriyorum kilo verme ve spor adina ne varsa.. ordan edi figim bilgilerle sunu ogrendim..
Eger duzenli beslenip diyeti bozmadan kilonuzda artma veya duraklama varsa buna ragmen incelneniz varsa ;,kas oraniniz arttigi icinmis. Duzenli sporla diyet yapanlarda bu olurmus.. gerci bizim aramizda duzenli yani haftada 3 gun 1 er saat en az spor yapan ve kacamak yapmayan yok ama paylasayim istedim hahha☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?