Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ilk benim verdigim kilolar da terslik var ama totalde normal bisey olmaz☺

Bende gittigim diyetisyene 2 top sade dondurma yiyebilirsin ama yogurt ve meyveyle takas yapip demisti

Eyvah dry_ik yakalandım bisküvi yerken ama 3 tane yedim çok değil ot yerken midem agriyacakti
Haha saka kiz senj biskuviye zaafin var hic yiyemeyecek degilsin onemli olan olcuyu tutturmak canm. Bende ikramin kakaolusunu pekcok severdim oyoy

2.ay canım onlar
birinci ay silindi haftalık kilolar
Problem degil cnm total onemli. Nekadar verdigimi unuttum hatta cok verdigim haftalara bi baksam usenmeden ne yemisim neyi tuketmekle yanlis yapmisim anlarimda tektek sayfalara bakmak zor geliyor

Bende gittigim diyetisyene 2 top sade dondurma yiyebilirsin ama yogurt ve meyveyle takas yapip demisti

Yoğurdu her öğün yemeliymişim olistem hala duruyor ama onu uygulamıyorum ben. Yoğurt yağ yakımına yardımcı muz tatlı armut üzüm gibi meyvelerden uzak dur demişti onları hiç koymadı.

Yoğurdu her öğün yemeliymişim olistem hala duruyor ama onu uygulamıyorum ben. Yoğurt yağ yakımına yardımcı muz tatlı armut üzüm gibi meyvelerden uzak dur demişti onları hiç koymadı.
Ben aslinda 1.5 ay gittim ve cok guzel veriyodum. Kizim cok ufakti kpederim goturuyodu gorumcemle beraber. Bi hafta gorumcem kilo veremeyince gelnek istemedi bi hafta oglum hastalandi derken ramazan girdi gitmedim bidaha. Cok yanlis yaptim birakmskla ama benim elimde degildi. Ben cikolatayi cok seviyorum diye hergun 1 tatli kasigi nutella vermisti

Bende bayılıyorum çikolataya keşke yesek yesek almasak. Çok özeniyorum onlara ama nerdee.. Ben bi kaşık nutellayla doymam kesinlikle gerisi gelir o yüzden çikolataya yaklaşmıyorum bi yediğimde tekrar sürekli canım istiyor

Bende 2 3 aydir vikolatadan tiksinfim. Hic aklima gelmiyo allaalla. Dun aksam cocuklar yerken aklima geldi bu durum hic farkinda bile degilim ☺eskiden onlar yerken aglayasim gelirdi yemek icin. Her sabahta kahvaltiya koyuyorjm ama hiccc aklimin ucuna gelmiyor. Turk kahvesi cok iciyorum o tatli ihtiyacimi karsiliyor sekersiz ama buna bagliyorum
Bu aralar aci ve eksi istiyo canim ☺☺

Bende türk kahvesi tiryakisiyim canım inanılmaz derece seviyorum ve şekersiz 0 kalori olduğu için günde iki fincan içiyorum. Ama çikolatanın yanına bile yanaşmıyorum onun o kokusu ahh ahhh içim gitti şuan
Bir ara bundan önceki zayıflamaya çalışma deneyimlerimde canım tatlı istediğinde kuru inciri süt ile ıslıyordum sap kısmını kesip ceviz koyuyordum fırında pişirip yiyordum bir adet çok toklukta veriyordu denemek isteyen varsa tadı harika oluyor.

Aksam
Yarim tabak Börülce yemeği
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kestane
Yine istediğim gibi olmadi. Aşırıya kaçtı ama yavaş yavaş hain nefsimi zayiflatacagim.umudum yarınlara.

Akşam ikisibir arada nescafe
bir kivi 3 adet mısır ve pirinç patlaklı form gevrek benimde istediğim gibi olmadı amayarın düzeltirim inşallah :)

Kzlar bugun cok karişik yedim oyūzden yazmadim ama abartmadim.bugūn birazda vucuduma şok etkisi olsun diyerekten ara verdim.yarin devam inş.
Bende cikolatayi cok seviyorum biryerde nutella görsem canim cekiyodu ama bende bugun fark ettim biraz olsun soğmuşum.ve trk kahvesi şekersz içerim gūnde 2 3fincan toklukta veriyor.
Durum böyle 3gūndūr ayni kilodayim diye sıkîldm şok uygulayim dedim
Oyūzdende bugūn yaptm bildirimimi.

Slm kizlar..
77 kilo ile basladigim bu zayiflama surecinde en cok aserdigim sey nedense lahmacundu..cikolata hastasi ben buna dayanirken hergun lahmacun diye sayikliyodum ilk sen bilirsin ..68 kilo olunca odulum diyodum ama 66 hatta 65 e 2 kalmisken oful hakkimi bugun kullandim. Okuldan gelince esim dedi disari cikalim hem oglana karne hediyesi aliriz hem odulunu yersin dedi. Aslinda bugun olmasa iyi olurdu cunku istahim yoktu ve toktum bisey yemememe ragmen .. evde yemekk olmayinca isime geldi ☺☺ yani bu kacamak degil 3 aylik maceramin 11 kilonun mukafati benim icin .. bu arada kahvaltidan sonra hic bisey yemedim. Musafir agirladim evi dipkose sildim supurdum yani baya eforluydum..

Neredeyse hergun ictigim kolayi 3 aydir icmiyorum..
Neredeyse gunde 1 pk yedigim cikoyu yemiyorum..
Kahvalti yapmayip ,butun gun ac gezip gece yatmadan oncesine kadar suhursuzca yemiyorum..

Umutsuzlugum gecti kizlar bunlari dusundum dunden beri ve kendime geldim.. ben zayiflamaktan ziyade saglikli besleniyorum.. ve bu yolda devam edecem moralim bozulmayacak ,umutsuzluga kapilmayacam.

Bugun 100gr verdigimi dusunuyorum ama haftada yarim yamalak 1 yada 2 kere wc ye cikan biri icin gayet iyi gidiyormusum.. sabah tartilmamizla tok karnina tartilmamiz arasinda 1 kg oynarken ben yediklerimi 3 -4 gun icimde tutuyorum.. bunuda artik hesaplayip tartida olumsuz dusunmeyecem..

Birde kizlar bu onemli .. instagramda cok sayfa takip edip arastiriyorum kilo verme ve spor adina ne varsa.. ordan edi figim bilgilerle sunu ogrendim..

Eger duzenli beslenip diyeti bozmadan kilonuzda artma veya duraklama varsa buna ragmen incelneniz varsa ;,kas oraniniz arttigi icinmis. Duzenli sporla diyet yapanlarda bu olurmus.. gerci bizim aramizda duzenli yani haftada 3 gun 1 er saat en az spor yapan ve kacamak yapmayan yok ama paylasayim istedim hahha☺☺☺

Afiyet olsun arkadaşım o lahmacun sonuna kadar hakettin ama böyle tadıda bi başka olmuştur.
Verdiğin bilgiler herkesi motive edecektir çok sağol.

Makalen harika
Okuyunca birazda olsun hem kendimi gördūm hem motive ildum cunku yeri geliyor bende ya hic yada 100grmcık veriyorum.
Spora gelince ben 2haftadr haftasonu haric yūrūyorum ama yarim saat ama 1bucuk 2saat.son 3gūndūrde 1er buçuk saat yūrūdūm ilk gūn gzl verdim sonraki 2gūn kaldım birtūrlū inemedim.demekki bundanmiş.
Dūn şok uyguladim vucuda ve inşallah bugūnden itibaren devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…