Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kahvaltı 7,30 2 dilim çavdar ekmeği arasına kaşarla tost
1 yumurta, 5 adet zeytin
Ara 11 türk kahvesi 1 adet muz

Öğle akşam bir yapıyorum dışardaydım çünkü 16,30
1 tabak fasulye, 1 tabak köfteli patates, yoğurt

Saat 19 gibi birkahve 3 hurma yerim bugünde biter:)

Sabah kepekli 2 ekmek arasına kaşarla tost
zeytin peynir bir yumurta
Öğle 1 türk kahvesi sade, bir muz
Akşam 16,40 fasulye yemeği
köfteli patates 1 dilim mısır ve pirinç patlaklı eti form

Akşam arasında sadece kahve ile üç hurma yemeyi düşünüyorum :)

Slm kizlar
Bildirim yapayim gecmise bakacam
Sabah
2kati yumurta
2 zeytin
1 salatalik
Cay
Ekmek yok

Ara
Tkahvesi

Oglen
4 kasik yogurt+1 tatli kasigi keten tohumu

Aksamada kofte yaptim yagsiz 4 tane ve salata yemeyi dusunuyorum

Aynen canim bilmedigimiz vok sey var aslinda diyet konusunda. Biz cabuk sevinip cabuk uzuluyoruz aslinda sık tartildigimiz icin durum.boyle oluyor. Sabirli olup 15 yada ayda 1 tartilsak tam gaz gideriz. Bende dayanamiyorum hergun tartiliyorum☺
Dikkatimi ceken bahar ve ilk guzel gidiyorsunuz 2 gundur masallah canlarima..furhan yok goremedim..
Begendigim iletiler disindakiler begenmediklerim okumadim sanmayin yorum yapmak istemedim

Çok sagol tatlim
Aynen bende sabirsizm bu konuda bi ara başariyordum 2 3gūnde bir tartilmayi ozaman kilomu 57lerde sabit tutuyordum bundan 2sene önce.
Ama buara aylardir 57 olamadim cok istiyorum oyūzden meraklaniyorum.bi yandanda iyi en azindan o gūn yedigin bişeyin zayiflatma naamına işe yarayip yaramadigini anliyosun baska bi şey deniyosun fln. Bu ara öyleyimde.

Canlar Allah izin verirse 10gūn sonra annemlerin yanindayim ve kalcam 1 1buçuk ay çūnkū almanyadalar
Ve gittigimde tabiiki yiycem icicem ama dikkatte edicem diye dūşūnūyorum çūnkū annem sūrekli yūrūyūş yapan birisi ve rabbimin izni ile onunla yūrūyūslere cikarim inşaallah.
Maksat hasret gidermek
O ara bukadar sık giremem ama bildirim yapmaya calişcam bu hafta aldim veya verdim gibi.

Bu sabah krempeynir 3 dolu tatli k.
2yumurta
1zeytin
1tatli tabagi dolusu acili ketcapli fırınpatatesinden(hazir ūrūn)
Kizartmaya alternatif olarak kullaniyorum daha az yagli oluyor
Sekerz çay
1tane hazir adanaköfte(onuda firinda pisirdim)

Ara sade trk kahve

Akşam 17.00
1tabak Tereyaginda kavurduğum et.
Zeytinyagli Salata .
Pilav yemedim

Spor yok .dışarda sabahtan beri kar yagiyor.yavrumuda yarin okula götūrmūycez.yine cikip yūrūyemiycem.
Mūmkūn olursa oglumu uyutup aletime çıkıcam 20 30dk. Iinşallah

Bahar cok iyi gidiyorsun masallahin var
Bende utancimdan giremiyorum. Bakalim ne zaman azimli olucam.
Bugun yediklerimi yaziyim
Sabah bir haslanmis yumurta
3zeytin
Bir kare kadar peynir
Bir parca firin ekmegi
Azicik tavada yumurta
Aksam ceyrek lavas
Bir buyuk parca izgara tavuk bir tabak salata, ayran
3,4 catal tavuk gogsu tatlisi
Bir bardak kola
Bir mandalina, bir dilim portakal
Misafirlikteydim aksam
Eve geldim esime kahve yaptim bende sekersiz turk kahvesi
Amma cok sey yedim yine.

Dun aktara
Miktarlari yazdigin kadarsa cokta olmamis. Cesit cok olmus gozukuyo ama bi.lokma yemissin bisey olmas

Slm kizlarr

Sabah adet oldum. Ondanmis pis bogazligim doymuyorum diyodum moralsizdim 2 gune rahatlarim islh ☺ sira sizde ozaman beraber oluyoduk
.. tartildim 66.05 geldim adetliyken artik 500gr odem yaptim dun 66.00 dim bi kurtulamiyorum 66 dan ya neyse Eskiden 3 kiloya yakin farkederdim bide ellerim karnim cok siserdi. Saglikli karbonhidratsiz beslenince aştim bu sorunu coksukur

Kahvaltim
1 salatalik
1 kati yumurta
1 kup seker kadar peynir
3 zeytin
2 isirik kadar cavdar ekmegi
Cay

Oo gitmis 500 gr tbrkler cnm bak 3 gunde toparlamaya basladin isteyince oluyomus zaten bahar ve senden umitliyim bu hafta iyi basladiniz . Hafta derken cuma sonrasi yeni hafta sayiyorum brn ☺

Canim benim gevşeme 60.5 yada 61 de oluyor tıkanıp kalıyorum tekrar yükselmeye başlıyorum bahar gibi bende bir ellileri görsem hersey bitecek.
Senin içinde eski hayatın olarak adlandirayim elbet ki fark olacaktır şimdi bilinçli sağlıklı seçici davranıyorsun yiyecek konusunda gurur verici senin için. Çevren zaten güzel tepkiler veriyor vücudunda dinç sağlıklı olarak sana tepki verecektir inşallah. Her yönü kar yeni yaşam tarzının.
Regli benimde az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…