- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.641
Aksam
Yarim tabak Börülce yemeği
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kestane
Yine istediğim gibi olmadi. Aşırıya kaçtı ama yavaş yavaş hain nefsimi zayiflatacagim.umudum yarınlara.
Makalen harika
Okuyunca birazda olsun hem kendimi gördūm hem motive ildum cunku yeri geliyor bende ya hic yada 100grmcık veriyorum.
Spora gelince ben 2haftadr haftasonu haric yūrūyorum ama yarim saat ama 1bucuk 2saat.son 3gūndūrde 1er buçuk saat yūrūdūm ilk gūn gzl verdim sonraki 2gūn kaldım birtūrlū inemedim.demekki bundanmiş.
Dūn şok uyguladim vucuda ve inşallah bugūnden itibaren devam
Çok sagol tatlimAynen canim bilmedigimiz vok sey var aslinda diyet konusunda. Biz cabuk sevinip cabuk uzuluyoruz aslinda sık tartildigimiz icin durum.boyle oluyor. Sabirli olup 15 yada ayda 1 tartilsak tam gaz gideriz. Bende dayanamiyorum hergun tartiliyorum☺
Dikkatimi ceken bahar ve ilk guzel gidiyorsunuz 2 gundur masallah canlarima..furhan yok goremedim..
Begendigim iletiler disindakiler begenmediklerim okumadim sanmayin yorum yapmak istemedim
Miktarlari yazdigin kadarsa cokta olmamis. Cesit cok olmus gozukuyo ama bi.lokma yemissin bisey olmasBahar cok iyi gidiyorsun masallahin var
Bende utancimdan giremiyorum. Bakalim ne zaman azimli olucam.
Bugun yediklerimi yaziyim
Sabah bir haslanmis yumurta
3zeytin
Bir kare kadar peynir
Bir parca firin ekmegi
Azicik tavada yumurta
Aksam ceyrek lavas
Bir buyuk parca izgara tavuk bir tabak salata, ayran
3,4 catal tavuk gogsu tatlisi
Bir bardak kola
Bir mandalina, bir dilim portakal
Misafirlikteydim aksam
Eve geldim esime kahve yaptim bende sekersiz turk kahvesi
Amma cok sey yedim yine.
Oo gitmis 500 gr tbrkler cnm bak 3 gunde toparlamaya basladin isteyince oluyomus zaten bahar ve senden umitliyim bu hafta iyi basladiniz . Hafta derken cuma sonrasi yeni hafta sayiyorum brn ☺
Oo gitmis 500 gr tbrkler cnm bak 3 gunde toparlamaya basladin isteyince oluyomus zaten bahar ve senden umitliyim bu hafta iyi basladiniz . Hafta derken cuma sonrasi yeni hafta sayiyorum brn ☺
Canim benim gevşeme 60.5 yada 61 de oluyor tıkanıp kalıyorum tekrar yükselmeye başlıyorum bahar gibi bende bir ellileri görsem hersey bitecek.Slm kizlarr
Sabah adet oldum. Ondanmis pis bogazligim doymuyorum diyodum moralsizdim 2 gune rahatlarim islh ☺ sira sizde ozaman beraber oluyoduk
.. tartildim 66.05 geldim adetliyken artik 500gr odem yaptim dun 66.00 dim bi kurtulamiyorum 66 dan ya neyse Eskiden 3 kiloya yakin farkederdim bide ellerim karnim cok siserdi. Saglikli karbonhidratsiz beslenince aştim bu sorunu coksukur
Kahvaltim
1 salatalik
1 kati yumurta
1 kup seker kadar peynir
3 zeytin
2 isirik kadar cavdar ekmegi
Cay
Miktar bu kadar canim.Dun aktara
Miktarlari yazdigin kadarsa cokta olmamis. Cesit cok olmus gozukuyo ama bi.lokma yemissin bisey olmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?