Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kola ve tatlı haricinde gayet gzl menūn
Çok değil
Arkadaşim iyi gudiyorum gzl gidiyorumda bu dūnkū yediklerim bana ödem yapti 400gr.anlayamadim motivem dūştū sindi onu vermeye uğraş off
Şimdi spor yapcam ama canim istemiyor zaten kacgūndūrde dūşemiyordum.iki gūndūrde spor yapmiyorumm

Canim yaa benim adet biliyosun gecikti 6gūn
Ee diger ayda gecikirse var benim daha 2haftam
Iyi başladim ama cuma gūnū şok etkisi yapcam diye ödem yaptim aah ah
Cumartesi acisini çektm
Pazarda et protein dedim ama yağlı kaçti sanirm hoop geri aldim
58.6da geldim bugūn.yaaanii 3gūnde 400gr almışım.bakalim yarinki durum ne olcak.bugūn birazdaha gazlı devam edicem ama motivasyon sıfîra yakın ve cabım tatlî istiyo.haliyle yemiyincede mutsuz mutsyz geziyorum.ilerisini dūşūnūyorum annemlere gittigimde kilo vermissin desinler yada en azindan 57lerde oynayım

Canim 59a dūşer dūşmez bende gevşiyordum kendimi zir tuttum.hayir dedim bilinçaltıma sen daha şişmansin tam zayiflamadin.öyle diye diye geçti

İlkkk bizde bi tam anlamiyla diyete baslasaydik. Gerisi gelecek Ama goruyorum ki yavastan yavastan baslamissin gidicek ins. Bu kilolar
Ah bende nefsimi yenip bir oruç tutamadim
Allah cc. Kabul etsin aksam ne yersen ye miktarı az tut yeter..
Elma sirkesi çok etkili canım çok şükür günde bır bardak iciyorum bırakmıştım ağzımın tadını bozuyor diye hata ettim.maydonoz limonda çok iyi.inşallah bu hafta ellileri görürsün bende eski kilomu 61
Az sonra ev işleri biterse egzersiz yapacağım en azından şu gobişimi titreyene kadar calistiracagim

Kusura bakmayin derdimle sıktım sizi
Hiç öyle şey mi olur arkadaşlar arasında sıkılmak falan.
Canım söyle dar beden bir elbise al ama hayran olduğun güzel bir elbise içine sığana kadar yemiyecegim de kilo verdikçe dene onu böylece önünde örnek bir kalıp oluyor
Motive olursun inşallah
Ben 36 beden bir ceket aldım şu an bir kolum sığıyor bir tanede uzun siyah taşlı gecelik hevesim pek cok

Canim sagol. Eskiden 70 di tikanma noktam simdi 66 oldu. Okadar alismisimki 70 li kilolara hala alisamadim 60 yerine 70 diyorum kilomu ☺ nekadar cok sey degisti aslinda en son 66 yi 11 sene once kilo alirken gormustum ve simdi goruyorum nankorluk ediyorum diyorum bazen . Hazirana kadar sure verdim kendime islh haziran olmadan ben 60 olcam. Cevremde motive edende cok bikac kisi olduki aa kilomu verdin okadsr belli degil 12 kilo gibi durmuyo diyende var cikiyor bunlar hazimsiz kisiler kanaat getirdim. Kormusun kardesim insan 12 verirde 8 vermis durur ama bunlar kilo verdigime inanmiyor fesatciklar ☺☺

Miktar bu kadar canim.
Gece sahur icin yine yemek yedim. Bugun niyetliyim. Aksami hafif atlatmayi dusunuyorum
Allah kabul etsin canim. Bi ben niyetlenemiyorum ya gunler uzadi off

aksama ne yesemde Hafif atlatsam kizlar
Oruclusun canim o yuzden cok kati davranma. Mutlaka vorban ve salatan olsun ama..

Spor konusunda bende ihmal ediyorum aslinda spor yapinca farkuda goruyorum ama ev isi cocuklar derken takatim kalmiyor. Bide bende temizlik hastalik oldu hergun dip kose cekip silmem lazim. Odem icin bol su ic yada maydonoz suyu ic bak bende yemege koyacagim maydonozun saplarini ayirdim kaynatcm sonra..

Tatli neden yemiyosun yemelisin bence. %70 kakaolu bitterlerden kahveyle ye yada sutlu tatli yap kucuk porsiyon ye. Aklin kalir nefsini doyurmalisin. Benim canim istemiyo istese bende yerim. Haftada bir kere tuket ve adet oncesi ben cok gergin mutsuz olurum sende bunu yasiyosun hormonlardan napalim bu gecici diye dusun ve pozitif ol. Bende 66 dayim diye takiyorum kafaya bu aralar ama sende benim gibi fazla kilo verdin diye hatirliyorum. Basladigin kiloyu dusun o gunlerden kalan kiyafetin varsa onlari dene bak nasil iyi gelecek

Kusura bakmayin derdimle sıktım sizi
O ne bicim laf oyle kizdirma bizi ..tabiki dertlescez hem bi bunun icin burdayiz demi

Moralini bozma canim. Bunu da atlatirsin azimli ve kararlisin sana guveniyorum 57 yide gorursun

Moralini bozma canim. Bunu da atlatirsin azimli ve kararlisin sana guveniyorum 57 yide gorursun

Şu bogaz ne kotu bisey hersey onun icin degilmi :)) 2 saattur lahana sariyorum heryerim agridi valla. Pisir sar ama 10 dk da ye bitsin. Bulasik ,kilo ,para hep bogaz icin ☺☺☺ama hayatimizin zevkide o ..

Bizim icin zor bi mevsimdeyiz. Karda yagiyor hem eve kapaniyoruz hareketsiz kaliyoruz hersey yag oluyor vucutta ve sık acikiyoruz sikintidan.
Habalar duzelsin bahar zaten depresyona birebir cıiviltisiyla. Yuruyuslere cikariz hareketimiz artar bi silkeniliriz.. sicakta zaten hafif seyler yiyoruz benim tek korkum ramazan cunku ben her ramazan kilo aliyorum. Iftarda yiyemiyorum sahurda yiyorum gece yatmiyorum kalkamam diye bu yuzden yatana kadar atistiriyorum

Bende ayna karsisinda durup yan dönūp göbeğimi açip bakiyorum ve diyorumki kendi kendime bu göbek dūzleşcek bende böyle motive oluyorum.giyisiylede gzl ama ben öyle olamiyorum.hoşuma gitti demek uzyn siyah taşlı gecelik haa

Çok sağolun kızlar iyki varsınız
Canim ya ben 6 7yil önce verdim çok kilo.şimdi sadece 62kg dan beri burdayım .toplamda yaklaşık 4kg verdim sizlerle ayy çok şūkūr.
Yarindan itibarende karatayi birakip normal diyete geçicem oda olmadi isveci bi kac gūnlūgūne yapcam bende.
Aslinda karatay diyeti tam bana göre ama tatlısızlık canımı sıkıyodu.sonra aliştim derken kilom durdu.şoktan sonra yine geldi tatlım.
Herşey zayiflamak için
Sanada bravo valla 66dasin

Bu sabah 11.00
Yeşillikle salata yaptm azcik zeytnyag
2katı yumurta 8yesl zeytin 6 7çiğ fındık

Ara sade trk kahvesi
Spor yok
Su 2litre

Akşam 16.00
2yumurta 2tatli k. Krempeynir
1tatli k.ına yakın tereyag ile Omlet yaptim
2zeytin
Şimdi adaçayı

Tabi canım nasıl istersen yazıyorsun ister destan ister küçük bir kıta midene ne katacagına bağlı.
Tamam o zaman bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah 7 de eşime tost yapmak için kalktığım için yaklaşık 3 dilim kaşar yedim
Uyudum tekrar öğlen kalktım kahvaltılık yedim 8-9 zeytin 1 ince dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek yedim
Az öncede 1 kase pırasa yedim
Bugün en fazla 1 elma yerim o da kesin değil şu an tatlı krizime bağlı Şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…