Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Sagol canim.aynen oyle oldu. Ilac ice ice icim curuyecek sanki..

Senin neyin var canm ,atlatabildinmi isallah onemli birsey yoktur...
Dertlerinin arasında beni düşündüğün için sağolasın..
benide e bebek gül bebek yetiştirmişler şimdi acısını çekiyorum hemde çok.. daha baska meselelerde var karışık...
Neyse senin dertlerinin yanında utanirim içimi açmaya...

Canm ne demmek nzaman istersek konusabiliriz. Bazen insan yakinindakine degilde yabanci bi yuze anlatmak istiyor. Bu aralar bende o moddayim. Senin gibi hassasim ve zor donemler gecirdik esimin is ve saglik durumunu biliyosun. O gunler gecti ama esim hala atlatamadi icine kapandi buda beni cok uzuyor. Hastaliksa onemli degil bunada elhamdurullah ,Allah dermansiz dert vermesin ne hastaliklar var uzak olsun.

Saol canim sen beni takipte oldugun icin biliyosun. Bi an bende oyle bi yorum alinca uzuldum. Ben beslenme mezunuyum ve bilincliyim. Zamaninda 39 kiloyu gorup cok sikintilar cekip sagligima kavusmus biri olarak zayiflamanin sagliktan sonra geldigini biliyorum. Bu yuzdende olmam gereken kilo 53 ken ben 60 olmak istiyorum. Bayadir ogun bildirimi yapmadigim ve hastalik surecinde istahsizligim oldugu icin arkadas oyle dusunmus ama dunku yediklerimi yazarsam beni anlayacaktir. Bu arada ben 3 ayda 13kg verdim ayda 4 kilo kadar ediyor zaten 4 kiloya kadar normal fazlasi zararli
Sabah
Alkali su
1saat kadar sonra
Patatesli yumurta 2 catal
1kupseker kadar beyazpeynir
5 zeytin
1.5 haslanmis yumurta
Salatalik
Ekmek yok
Cay

Ara
Ketentohumu 1 tatli kasigi ve 1 kase evyogurdu

4 te 1 lahmacun ama cok inceydi hamuru
Ayran

Aksamda esimle 1 kepce mercimek corbasi ama ekmeksiz ve acibiber tursusu yedim 1 yemek kasigi kadar dilimli

Aksam azsekerli cay
1 tane probis kucuk olanlardan

Bu sabahta
3 yemek kasigi mihlama
Mihlama olunca yumurta agir gelir diye yemedim.
2 kupseker kadar peynir
5 zeytin
1 cay kasigi cilek receli
Yarim acma evde yaptim ufakti
Azsekerli cay

Aksamada esim balik alcak kizartma yapmayacam

Iste boyle yani kotumu

Dry ik canimm cook geçmiş olsunn allah kolaylik versinn inş.
Fazla giremiyorum kizlar bende burda birgūn istedigim gibi yiyip 1 2gūn acısînî cikarip tekrar yiyoruz
Öpūyorumm
Eve dönūnce inş. Aranizdayim

Cok sağolasın dostumsun.dualarına amin diyorum.yavaş yavaş düğümler çözülür inşallah. zamanla.
Erkekler öyledir kadınları üzülmesin diye içleri şişmiştir onla bunla zor onların isleride..
Allah cc. Yardım etsin.. yuvalar gönüller Şen olsun.

Bu listeyi beyaz kelebek kardeşe gönder

Seni üzduysem özür dilerim dry_ik

Senin öyle hasta olduğunu okuyunca ben sende daha çok üzüldüm gün içinde zaman zaman aklıma geldin nasıl olduda böyle iyileşmedi diye düşündüm..

Tabiki herkes kendi vücud kontrolünü kendisi daha iyi bilir..

Ben sadece buraya yazdığın bilrimlerle ne yediğini okuyarak kendimce yorum yaptım..
Evet yine yazıyorum ogunlerin sağlıklı olabilir ama miktar çok azdı ve hızlı kilo verdin.. 2 ayda 11 kilo verdin.. Ayriyeten spor ce egzersiz yaptın mı bilemiyorum.. ?

Demekki öğünleri ve aralarını tam yiyorsun buraya yazmadığın zamanlar olmuş ben seni yanlış anladım.. Kusura bakma..

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım..

Dry ik canimm cook geçmiş olsunn allah kolaylik versinn inş.
Fazla giremiyorum kizlar bende burda birgūn istedigim gibi yiyip 1 2gūn acısînî cikarip tekrar yiyoruz
Öpūyorumm
Eve dönūnce inş. Aranizdayim
Canm saol..sen keyfine bak ailenle guzel anilar biriktir diyete devam edersin

Normal hayatima dondum, dun dipkose temizligimi yaptim busabahta gayet dinc uyandim ve gunluk islerimi yapacak kuvvetim var. Saglikk gibisi yokmus fakat cocuklarda belirtiler basladi 1 hafta hic opmedim icim gitti bulasmasin diye ama bulasti sanirim
Uzatmadan kahvaltimi yazayim
Dun biraz yaramazlik yaptim ve pismanligini yasiyorum ve tok yatinca midem yandi sabaha kadar. Fazla acikmadim ama kahvalti onemli ogun oldugu icin yone yemeye calistim metobolizmam calissin diye
Alkali su
1 haslama yumurta
2 zeytin
1 parmak kadar cecil
Yarim bardak cay

Dunu yazayimmi utandim ama

Esim istavriti begenmemis ufak diye almamis.bizde istavriti yiyoruz ailece o yuzden balik yemedik.
5 tane kofte
1 tatli kasigi amerikan salatasi
1 yemek kasigi patlican salatasi
1 kepce corba
Ayran
Buraya kadar guzelde
Cayin yanina acma koymustum nasil yedigimi anlamadan bitirmisim
Yatarkende icim yaniyodu hararetim var diye ayran ictim
(((

Canim benim çok sevindim toparlandigina hava sizin orada da gunesliyse hemen bebisi güneşe çıkar d vitamini alsın hastalıklara karşı güçlensin canım.
Yediklerin acma dışında besleyici açmada nefsinin ihtiyacı hastaliktan çıktın o kadar olsun bence sakınca yok telafi edersin sen onu. Yüzünün çökmesi de geçmiştir kesin hastaliktan insan 70 lik ninelere dönüyor biz kadınların güzelliği psikolojimızin iyi olmasından geliyor tamam.aynanın karşısına geç gülümse bak yanakların nasıl kalkıyor botokslu gibi

Cok saol beyaz kelebek..
Benim kilo verme hikayem 2 senedir ciddi anlamda var. Gecen senede baska topicteydim ve inan ben iradeliyim kacamak cokk cok nadir yapiyorum onuda telafi ederek fakat hergun bi kacamak yapip benden az spor yapanlar benden vok kilo veriyodu. Kabizligimda kronik oldugundan sanirim metobolizmam yavas calisiyor. Gunde 3 ana ogun bilmem kac ara ogun porsiyon porisyon 3 cesit yemekli menulerle en fazla 1 kg verdigim oldu ayda. Hatta bi yakinimla diyet yapiyoduk o pilav ustu sarma yerken benden hizli veriyodu. Bende artik bu son.olsun diyip butun motivasyonumu toplayip ufak porsiyon ve sinirsiz cesitle basladim. Bikere canim.ne istiyosa ve evde ne varsa onu yiyorum. Dedigin gibi miktarlari az ama ben yavas kilo vercek kadar sabirli degilim cunku 20 kiloya yakin bi fazlaligim varken 2 senede anca ideal kiloma inebilirim. Beni dusunerek yazmissin ama icin rahat olsun cnm ben zaten kendimi bildim bileli hep hastayim. Bunun yemeyle inan ilgisi yok. Hatta bu sene 3 kere hadta olarak en az hasta oldugum senenin rekorunu kirdim ☺ annemlerede takilirim bazen biz 4 kardesiz ben ameliyat vs cok cektim diyorumki malzemedenmi caldiniz ☺☺
Ben cok mutluyum bu zamana kadar gosterdigim katiligi gostermiyorum artik. Beslenme seklim 1.5 aydir boyle . Ne ostiyosam yiyorum ama 4 te aksam yemegimi yiyorum. Ekmek vs kestim bazen yiyorum bazen gunlerce yemiyorum. Kolayi deli gibi icerdik esimle 3 aydir kola icmiyoruz.gecen annemde bi yudum aldim midem bulandi kokusundan rutubet gibi..elimden geldigince bol yesillik yiyorum , protein bol yiyorum ve 4 kg sutten yogurt yapiyorum nerdeyse 2.5 kilosunu ben yiyorum :)aciktikca yesil biber ,elma yada marul yiyorum. Ogunleri cok sık yazamiyorum yada ana ogunlerimi yazmaya cal8siyorum cunku gun icinde vok yogun geciyor 1 kizim var 3.5 yasinda. Oglumda 8 yasinda onu okula getirip goturuyorum. Her okula gidisimdede yolumu uzatiyorum spor olsun diye buda 2 saatimi aliyor. Bu sekilde kostururken yemek yap derken gun bitiyo. Uzun oldu biraz ama sana kurilmadigimi soylemek ve beni daha yakindan taniman icin uzattim baya☺ilk basta sasirdim seni animsayamadim ama simdi anladim niyetini tesekkurler

Ay saol canim. Aslinda 1 haftadir nerdeyse ekmek yemiyordum ama gece yemesem iyi olurdu. Yuzum kendine geldi ay bide ayip olcak ama kaslarim cikmis , bende 17 yasindan beri ırsi beyaz var diplerim cikmis , dudaklarim patlak, burnum sis ayy cok kotuydum yaa . Dun kisisel tem8zligimide yaptim kendime geldim. Benim yizum hep topludur 57 altina dusmedigim surece cokmem herhalde. Genclik baska en son 10 sene once 50 lerdeydim ozamanki esnekligimle simdiki bir degil ama umutluyum

Ogunlerimi yazayim ve bundan sonra aciklik olmasi acisindan hepsini yazmaya calisacam.

Oglen okula gittim yuruyusumu yaptim,markete ugradim. Kizimi komsumdan alip tam eve geldimki oglumun sulugunu masada gordum haydaa tekrar gittim okula. Dondugumde bayilcak gibiydim. Komsumda sekersiz t.kahvesi ve uzun zamandir yemedigim cokemel yedim cok iyi geldi.
Oglende 1 kofte attim agzima 1 bardak ayranla ayakustu yedim.

Saat 4 tede aksam yemegimi yedim.
1 tabak havuclu ,tavuklu bezelye
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak ayran

Aksamada cay icerim ne yersem yazarim.

Gunaydin..
Kahvalti
Domates ,biber
1 kup seker kadar bpeynir
3 zeytin
Cayida bitiremedim.
Ben normalde kahvalti yapmazdim o yuzden aldim ya bu kilolari. Diyetle alismistim kahvaltiya ama bu hastalik surecinde yine aliskanligimi kaybetmisim. Canim istemiyor lokmalar agzimda buyuyor

İyi yapmissin kahvaltıyı.biz büyük istekle istahla yaptıkta ne oldu canım boşver az ye öz ye.

Oglen komsumdaydim , hasta oldugu icin yemeklerini yapip eve ciktim. Oglen yemedim bu yuzden. Sadece t.kahvesi ictim

Aksam yemegim
Z.yagli kereviz
Yogurt
1 dilim ç.ekmegi

Oglen komsumdaydim , hasta oldugu icin yemeklerini yapip eve ciktim. Oglen yemedim bu yuzden. Sadece t.kahvesi ictim
Eki Görüntüle 1774965

Aksam yemegim
Z.yagli kereviz
Yogurt
1 dilim ç.ekmegi
Tabak setinde üzerindekilerde harika .
Ben geçen bir kaç gün oruç tuttum iyi olmustu vücut temizlendi.
bu günlerde ise çok karışık yedim ele avuca gelmez aşagi hasta yukarı hasta, gelip giden bende bu iradesizlik varken birz zor ama imkansız değil şükür ki.

Sagol canim. Ben seviyorum boyle sunumlari. Hic biseyimi misafir gelsin diye saklamam gerci kirilincada uzuluyorum☺
Kereviz baya tok tuttu beni, favorim olcak kabak gibi ☺
Annemdeyken bende aldim 65.5 olmustum , cuma 64 dum fakat diyeti bozmadigim halde bugun 65 geldim anlamadim. . Senin hersey ustuste geldi bu yuzden duzene giremiyosun canm yoksa kacgun o lahana kurune dayanabildin. Moralini bozma fazla biseyin yok , kendi basina kalsan tam gaz 1 ayda verirsin 3-4 kilo. Benimde hedef dustukce daha bi rahatligim geldi. Bikacgundur hava cok guzel hemen kendime uyari yaptim bak derya havalar iyi bu montlar cikacak iste ozaman ayna karsisinda aglayacagina kendine gel bi 4 kilon kaldi diye telkin edindim ☺☺☺

Ne güzel işte böyle insan kendi kendini yönetebilmeli.. doğruya yön bulmalı.

Benim cephede Dediğin gibi hersey beni anlamışsin.hayırlısı dua alıyorum şimdilik bol bol.

Slm kizlar
Ogun bildirimi
Sabah alkali su
Cay
Domates ,biber
1 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim tostluk kasar
Ekmek yok

Simdi okula gidiyorum ,yuruyus zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…