- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.801
Yerim ben bunun pembelerini maşallah fıstık.Eki Görüntüle 1775884 spor engel tanimaz ☺
1.5 saate yakin yuruyup parkta sporumuda yaptim. Aksamda okula gitcem 2 saat olcak.
Ogunlere gelince
Kahvalti sonrasi tkahvesi ictim.
Oglende
2 kasik zyagli kereviz okadar kalmisti
1 kase yogurt yedim
Sabah ekmek yemedigim icin 1 dilim yedim.
Aksamada karalahana yapiyorum cok sevdigim icin ondan yicem
Herseyi pembe olcak suslunun ☺ saol canm azimliyim ama tarti beni mutlu etmiyor. 67 den sonra cok yavasladi eksilmeler. Bakalim hava guzel giderse sporla aşmaya calisacam duraklamalariYerim ben bunun pembelerini maşallah fıstık.
Canım hiç bozma çok güzel gidiyorsun.imreniyorum sana.Afiyet olsun.
Pembe kız çocuklarına çok yakışıyor kendisi de biliyor annesi.Herseyi pembe olcak suslunun ☺ saol canm azimliyim ama tarti beni mutlu etmiyor. 67 den sonra cok yavasladi eksilmeler. Bakalim hava guzel giderse sporla aşmaya calisacam duraklamalari
Canımsın anlıyorum seni çok istiyorum ama olmadiTarti gunu ve ben okadar spor ve diyetime uymama ragmen 64 u asamadim yine. Basta cok guzel giderken yavasladim. Biseyler yapmak lazim .ben inatagram olsun google olsun cok arastirma ve takip icindeyim ve hep duraklama donemlerini arastirdigimda hep ayni sey deniyor vucudu sasirtma.
Bazilari yemeyi arttirip normale donmus ki ben bunu yapmak iatemiyorum ya alirsam ve veremezsem diye...
Bazilari sporla aşmış ..bunuda yaptim olmadi..
Bazilari detoks gibi 3-4 gunluk sok diyetler yapmış. Iste bu ise yariyor. Isveci 3 gun yapip sonuc almistim ama fazlasini yapamadim cok kati ve halsizlik vasdonmesi yapti. Ben sosyal hayatimi hareketli gecirdigim icin bende bitkinlik yapiyor..
SendebenBendesen canm bi sen kaldin kimse yok artik . Bahar donene kadar bi şoklama yapalimmi. Ozel hayatindaki sikintilar nasil duzeldinmi bilmiyorum hadi don artik toparlanip bu hafta en az 1 kg verelim. Ben yorulmaya ve sıkilmaya basladim artik..
Dun bi bayanla kuaforde tanistik. Oda dukanla 12 kg vermis . 58 kiloya inmis , ben 64 diyince olamaz cok daha az duruyosun dedi ve kuafor sahibide hak verdi eskiden iri ve yuvarlak duruyodun cocuk gibi kalmissin kuculmussun cok fark var dedi. Cok mutlu oldum. O bayanin ic bacagi 58cm benimki 61 cm kendimi onla kiyasladim ve vay baya inceymisim dedim dahasida olsun 57 ye inelim ben 60 dan vazgectim. Ama gaz verelim daha cok topicde bulunalim buraya kadar sizinle geldim ve sonucada sizinle geleyim hadiiiii lutfennn
Canım kardıyo spor kardıyo bıraz agır ama bı arastırayım haklı olabilirsin..Canımsın anlıyorum seni çok istiyorum ama olmadi
Dediğin gibi en az haftada bir Kilo vermeye odaklayalim kendimizi en güzeli bu. Ben kac haftadır 61-63 arasindayım en önemli sıkıntım sarkan yağlar sporu bırakmayalım..
Sen çok istikrarlı gidiyorsun ama vücut alisiyor şok diyet yapsan yeni hastaliktan çıktın kendine zarar verirsin en iyisi miktarları iyice azaltmak min. Birde yağ yakımı için kardiyo egzersiz yapmak lazımmış iyice terlemek yormak.bunlar şana uygun olan görüşüm.
Benim içinse öğün sayısını düşürmek.az cesitten az yemek ve çok spor. Zaten ben egzersize basladim mi yemek düşkünlüğüm azaliyor.yarın başlıyoruz haftada en az bir Kilo
Baska neler yapabiliriz şu tiksindirici kilolardan kurtulmak için canım.
Canim o kas kütlesi ağırlıklı spor yapanlarda olur kadınlar zaten zor kas yapar hormonlardan ötürü kas olayını geçelim yağ yakımına devam şekerimDaha once biliyodum ama ram bu şekilde degildi..
Kilo vermede duraklamaya girdiyseniz sebebi yag yerine oluşan kas kütlesi olurmuş.
mutlka vücudunuzu ölçün belirli aralıklarda ve duraklamaya girdiğinizde eğer spor yapıyorsanız mutlaka incelme olmuştur ama yağ yerıne kas oluştugu için tartıda eksilme olmaz diyor. Mantıklı geldi bana..
Ben diyete ilk başladığımda bacaklarımı ölçmüştüm .
İç bacagım 67cm den 61 e düşmüş. Basen göbeği bilmiyorum ama
Aleyküm selamS.aleykum ilkkk kararlisin bakiyom insallah hedefine ulasirsin.bende tamamen saldim ne olacak halim bilmiyorum.
Hep öyle be şekerOyle de ilkkk hep diyorum baslicam ama bir turlu duzene girmiyor.
Yani soyledigimin arkasinda durmuyorum buna da uzuluyorum. Bakalim artik hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?