Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

Gunaydın , bende hergun tartılıyorum ama değişiklik olmayınca uzuluyorum ... Rejim yapmak uzun ve zorlu süreç olsun ne yapalım kısacağız kendımızı artık ,

Selam kızlar iki gündür yoğun zaman geçirdim temizlikti ablama gittim hastaymıs ona yemek yaptım derken giremedim pek dün 67 y di sabitti kilom bügün 67,300 çıktı regl omusum şiş hissediyorum umarım o yüzdendir bu +300

Sabah:
1 kk lor peyniri
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 siyah zeytin
1 yumurta beyazı

ne güzel bayağı hafıf bır kahvaltı olmuş

Benim tek sıkıntım akşam yemekleri memlekete yeni geldiğim için neredeyse her gün bir başkası beni evine davet ediyo kimseyide kıramıyorum gidiyorum sonra şunun ucundan bak bunun ucundan bak derken bilmiyorum ne olacak :)

hımm memleket yemekleride güzel oluyor , bence orada azıcık kaçırabilirsin sıkıntı yok nasıl olsa öyle fırsatın olmayacak ..

birdaha evine donunce
Öyle olacak anne yemekleri teyze hala yemekleri başka güzeller :) Az az almaya çalışıyorum bende
Regl odlugum için acaip tatlı istiyordu canım bende sade kahve yanına iki tane ikolatalı form bisküvi yedim oysaki mutfakta cevizli bolş şerbetli baklava var ama yememk için çok mücadele ettim

Selam bende katilsam sizlere mumkun mu??
Ama evimde gram gosteren tartim yok klasik tartidan var

Sende klasik tartıya göre söyleyebilirsin ama biraz zor olur bence kilo vermek istiyorsan edin bir tane dijital tartı 20 tl falan :)

Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal

Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal

Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal

Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal

Toplam: 806 kcal

kızlar grubu takip etmeyi unufmusum diyorum ki msjlar neden gelmiyor acaba ilk yazdığımda 62 dim suan 61.5 ben zaten hergün belirli su içme sebebiyle hergün tartiliyorum ..buna diyette eklenirse çok.iyi olur yaniiii bundan.sonra.ins sizinleyim

kcal ne oluyor ?

Selam kızlar uzun zamandır ziyaret etmediğimiz teyze mızın koyde bize verdiği ziyafet olağan ustunde bende herseyin tadına baktım ancak yarın butartiya0 nasıl yansır bilemem bu aksam menu mu yazmam iyolur sizde olumsuz etkileyen bilir

Yarın yeni bir hafta başlıca topiki katilmak isteyen herkese acik

kızlar bu kaloriler nerde yazıyor ben.bu zamana kadar hic diyet yapmadim pek te bir bilgim yok açıkçası

Gunaydın , bende hergun tartılıyorum ama değişiklik olmayınca uzuluyorum ... Rejim yapmak uzun ve zorlu süreç olsun ne yapalım kısacağız kendımızı artık ,
Aktayarda kilonun yazarsan seni kaydetmek isterim paylasimlarin bizim için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…