Puff aynenbirde isin kotusu annem teyzem anneannem hepimizde var genetik anladikda hicmi gecmez.. kosu bandina basladim bugun birde ona sabit sey var boyle titretme makinesi onuda kullaniyorum bacaklarima kalcama umarim fayda verir
Burdaki arkadaslardan illaki bu derdi ceken vardir acaba nasil eridi yardimci olsa birileriUmarım verir bizdede aynı anne tarafı hep kalçası geniş
kilom yanlış yazılmış 62.6 olucak :) ya bide ben.dün yatmadan önce çok.su icmistim ondan heralde kilom arttı çünkü az önce yine trtildim bu sefer de 62.3 çıktı iyice kafam.karisti
bende o arkadaslardanimBurdaki arkadaslardan illaki bu derdi ceken vardir acaba nasil eridi yardimci olsa birileri
Merabaa :))bende o arkadaslardanimbenim.ne annem nede babam basenli ama babaannem basenli heralde bende ona cekmisim vücudum o kadar kilolu değil aslında ama elbise giyince basenler firtliyor bi.gün netten arastirdim.yine bizim gibi basenli bir arkadaş basenlerinden sporla kurtulmuş ... sol tarafımız üzerine yatiyoruz ve bacaklarimizi hafif büküyoruz sağ bacagimizi yukarı aşağıya indirip kaldırıyoruz sonra aynı şekilde diğer bacağa bunu hergün yapıyoruz .. o kişi basenlerinden bu şekilde kurtulmuş bende heveslenince yapıyorum bir gün unuttummuda tamamugle unutuyorum .. hergun yapmak lazım aslında bencede faydasi olabilir çünkü ben.yaparken.basenlerimde dehset bi yanma oluyordu
bende titreşim makinesi almak istemiştim ama sonra duydum ki kendin yaparsan daha etkili oluyormuş bacağı kaldırıp indirmenin kasları hareket ettirmenin yaniMerabaa :))
Demekki yag yakimi oluyor yandigina gore ben ona yorumladim yani canim bende deneyeyim bugun.. bnm kosu bandinda titresm makinesi var bende onu bacaklarima kalcalarima yapiyorum uyusuyor boyle ama bilmiyorum duzenli yapsam erir belkide bilgilern icin tesekkur ederimm
cok güzel menü az ve sebze proteın hepsı varöğlen: 2 dilim kepekli ekmek 1 köfte marul ve yoğurt yedim.
bende basenlıyım deneyeyım barıbende o arkadaslardanimbenim.ne annem nede babam basenli ama babaannem basenli heralde bende ona cekmisim vücudum o kadar kilolu değil aslında ama elbise giyince basenler firtliyor bi.gün netten arastirdim.yine bizim gibi basenli bir arkadaş basenlerinden sporla kurtulmuş ... sol tarafımız üzerine yatiyoruz ve bacaklarimizi hafif büküyoruz sağ bacagimizi yukarı aşağıya indirip kaldırıyoruz sonra aynı şekilde diğer bacağa bunu hergün yapıyoruz .. o kişi basenlerinden bu şekilde kurtulmuş bende heveslenince yapıyorum bir gün unuttummuda tamamugle unutuyorum .. hergun yapmak lazım aslında bencede faydasi olabilir çünkü ben.yaparken.basenlerimde dehset bi yanma oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?