Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

Puff aynen birde isin kotusu annem teyzem anneannem hepimizde var genetik anladikda hicmi gecmez.. kosu bandina basladim bugun birde ona sabit sey var boyle titretme makinesi onuda kullaniyorum bacaklarima kalcama umarim fayda verir

Umarım verir bizdede aynı anne tarafı hep kalçası geniş

Günaydınlar herkesee :)

Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği ile sucuklu tost 260 kcal
1/2 kk lor peyniri 12 kcal
2 siyah zeytin 9 kcal
2 kuru kayısı 59 kcal
1 kuru incir 41 kcal
3 badem 19 kcal
3 fındık 20 kcal
1 şekersiz çay 2 kcal

Burdaki arkadaslardan illaki bu derdi ceken vardir acaba nasil eridi yardimci olsa birileri
bende o arkadaslardanim benim.ne annem nede babam basenli ama babaannem basenli heralde bende ona cekmisim vücudum o kadar kilolu değil aslında ama elbise giyince basenler firtliyor bi.gün netten arastirdim.yine bizim gibi basenli bir arkadaş basenlerinden sporla kurtulmuş ... sol tarafımız üzerine yatiyoruz ve bacaklarimizi hafif büküyoruz sağ bacagimizi yukarı aşağıya indirip kaldırıyoruz sonra aynı şekilde diğer bacağa bunu hergün yapıyoruz .. o kişi basenlerinden bu şekilde kurtulmuş bende heveslenince yapıyorum bir gün unuttummuda tamamugle unutuyorum .. hergun yapmak lazım aslında bencede faydasi olabilir çünkü ben.yaparken.basenlerimde dehset bi yanma oluyordu

Merabaa :))
Demekki yag yakimi oluyor yandigina gore ben ona yorumladim yani canim bende deneyeyim bugun.. bnm kosu bandinda titresm makinesi var bende onu bacaklarima kalcalarima yapiyorum uyusuyor boyle ama bilmiyorum duzenli yapsam erir belkide bilgilern icin tesekkur ederimm

bende titreşim makinesi almak istemiştim ama sonra duydum ki kendin yaparsan daha etkili oluyormuş bacağı kaldırıp indirmenin kasları hareket ettirmenin yani

Ben de size katılabilir miyim
Kilom 60,5
Boyum 160
Hedef kilo 55
Hergün tartılıp buraya yazayım o zaman
Tabi beni kabul ederseniz

sabah. kahvaltısı
5 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
zahter
3 kaşık zeytin yağ
2 yumurtadan omlet

bende basenlıyım deneyeyım barı

canm diyetisyenin listesine aynen uymaya çalışıyorum. tabi arada kaçamaklar oluyo ya da kafama göre yemekleri değiştiriyorum

herkese günaydın. mutlu bi gün diliyorum. ben güne balkonları temizleyerek başladım:) 63.7 geldim bu sabah

29 0cak sabah 70.2 eh fena değil ama önemli bir nokta varki her gün tartilma çok faydalı insan kendini kontrol ediyor

Bu arada Günaydın bayanlar uyanır uyanmaz önce tuvalet sonra tartı daha sonra 1 koca bardak ılık su kahvaltı ve arkasından yeşil çay bu benim ritüelim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…