Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

kızlar bu kaloriler nerde yazıyor ben.bu zamana kadar hic diyet yapmadim pek te bir bilgim yok açıkçası
yedigin herseyin vücuduna kazandırdığı enerji değeri kcal ile ifade ediliyor bu enerjinin nekadar fazlasını hareket ederek yazarsan okadar iyi bir bayanın normalde ekstra spor hariç vücudu 1000-1500 kcal yakıyor bu nedenle kalorisi düşük şeyler yemek yada az ama sağlıklı yemek lazım kalori hesaplama diye arama yaparsan birçok site cikar

teşekkür ederim ben biraz arastirim :)

Sende klasik tartıya göre söyleyebilirsin ama biraz zor olur bence kilo vermek istiyorsan edin bir tane dijital tartı 20 tl falan :)
Evet farkindayim ucuz ama bana hep onlardan bozuk cikti bende klasik aldim en son.. onunlada olur sart degilya bence :)

Sabah
1 light tost peynirli domatesli
1 tk bal olmazsa olmaz
5 zeytin
Şekersiz çay
yola devam az sonra 5.i biyerde çayı icicem

61.5 dim 62.6 olmuşum üstelik dün saat 4 ten sonra hiç bişey yemememe rağmen
Birden bu kadar kilo alman imkansız şu ve afadersin bağırsak dolulugudur bu gün bağırsakları rahatlatıcı şeylerden yersen yarın -lerde bile çıkabilirsiniz moralini bozma ben olsam öyle yapardim

Hedefim 10 kilo boyumda 167 klasik turk kizi olculeri iste

Benimde en büyük sorunum basen + kalça
Puff aynen birde isin kotusu annem teyzem anneannem hepimizde var genetik anladikda hicmi gecmez.. kosu bandina basladim bugun birde ona sabit sey var boyle titretme makinesi onuda kullaniyorum bacaklarima kalcama umarim fayda verir

Bugünkü kilom : 66,5 düne göre - 800 gram ım var dünkü regl şişliğiydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…