Olsun afkadasim önemli değil sen bildirimde bulunSelam bende katilsam sizlere mumkun mu??
Ama evimde gram gosteren tartim yok klasik tartidan var
yedigin herseyin vücuduna kazandırdığı enerji değeri kcal ile ifade ediliyor bu enerjinin nekadar fazlasını hareket ederek yazarsan okadar iyi bir bayanın normalde ekstra spor hariç vücudu 1000-1500 kcal yakıyor bu nedenle kalorisi düşük şeyler yemek yada az ama sağlıklı yemek lazım kalori hesaplama diye arama yaparsan birçok site cikarkızlar bu kaloriler nerde yazıyor ben.bu zamana kadar hic diyet yapmadim pek te bir bilgim yok açıkçası
teşekkür ederim ben biraz arastirim :)yedigin herseyin vücuduna kazandırdığı enerji değeri kcal ile ifade ediliyor bu enerjinin nekadar fazlasını hareket ederek yazarsan okadar iyi bir bayanın normalde ekstra spor hariç vücudu 1000-1500 kcal yakıyor bu nedenle kalorisi düşük şeyler yemek yada az ama sağlıklı yemek lazım kalori hesaplama diye arama yaparsan birçok site cikar
fittingo.comteşekkür ederim ben biraz arastirim :)
Evet farkindayim ucuz ama bana hep onlardan bozuk cikti bende klasik aldim en son.. onunlada olur sart degilya bence :)Sende klasik tartıya göre söyleyebilirsin ama biraz zor olur bence kilo vermek istiyorsan edin bir tane dijital tartı 20 tl falan :)
Sagol canim bende 72 yim suanOlsun afkadasim önemli değil sen bildirimde bulun
sen diyince fark ettim ya gerçekten 1 kilo gitmiş. bugün aynıyım ama: 63.9Seni tebrik ederim canım kendimize 1 haftada 1 kilo verdik ve tam istediğim rakam yola devam
Bende bu sabah dünkü duruma ramen 70.3 çıktım +larda çıkarım diye dusunuyordumolsun bunda sukursen diyince fark ettim ya gerçekten 1 kilo gitmiş. bugün aynıyım ama: 63.9
Bize biraz boy ve hedefinden bahstseneSagol canim bende 72 yim suanen buyuk sorunum basen
Birden bu kadar kilo alman imkansız şu ve afadersin bağırsak dolulugudur bu gün bağırsakları rahatlatıcı şeylerden yersen yarın -lerde bile çıkabilirsiniz moralini bozma ben olsam öyle yapardim61.5 dim 62.6 olmuşum üstelik dün saat 4 ten sonra hiç bişey yemememe rağmen
ins. oyledirBirden bu kadar kilo alman imkansız şu ve afadersin bağırsak dolulugudur bu gün bağırsakları rahatlatıcı şeylerden yersen yarın -lerde bile çıkabilirsiniz moralini bozma ben olsam öyle yapardim
1,58 boy , 56,8 kg - hedef : 52Aktayarda kilonun yazarsan seni kaydetmek isterim paylasimlarin bizim için iyi olur
Sagol canim bende 72 yim suanen buyuk sorunum basen
Puff aynenBenimde en büyük sorunum basen + kalça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?