- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
ben anlattim su anda acisini cekiyorum.. annem beni cok alakasiz bir yerde esimin bana kizginlik aninda soyledigi bir cumle ile vurdu.. unutmuyorlar.. bir daha arada cirpin dur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neleri sakladım neleri , çünkü üzülmelerini istemedim , yaşadıklarımın sadece çeyreğini bildiler hep ...
Hepsini anlatsam ya ikisine de inme iner ya da Allah korusun kalp krizi geçirirlerdi ...
Mutlu mesut bilsinler hep .
Ben de neler yaşadım..
Gündüz dram oskarı alacak haller yaşayıp ağlama nöbetleri bitip sesim düzelince aradım bir şey olmamış gibi konuştum.
Bilmedikleri bir konu üzerinden tam tersi konuştular dudağımı ısırıp sustum Hayır o öyle değil dememek için..
Annenin derdi bin tane zaten bin birinci olmayayım diye hepsi. Bir tesellisi benim ben de elinden kaymayayim diye..
Eşimle olan hiçbir sorunumuzu anneme yada babama anlatmamIyi akşamlar kızlar..
Evet bugün laf lafı açtı. Bir konu konuşuyorduk.
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
İçim cız etti espriye vurup geçiştirdim..
Ailenize evliliginizdeki büyük sorunları mutlaka duyuruyor musunuz?
Yoksa üzülmesin diye sakladıklariniz oluyor mu merak ettim..
Iyi akşamlar kızlar..
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
he he aynen bence de çok ilginçKızım dertlere katlanıp yaşıyor diye övünülür mü yahu çok ilginç bir kadınmış anneniz :)
Iyi akşamlar kızlar..
Bende hep mutlu şeyleri anlatırım öyle tartışmayı filan anlatmam.bide annemden uzağım aklı bende kalır üzülür diye.