- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
aynısını ben eşime yapıyorum
hahaha eşim de aynılarını söylüyor bana yoksa eşim olabilir misiniztamam beni istemesi çok güzel ama ...her istediği an bende isteyemem ki.. iş, ev ve çocuklar döngüsünde yoruluyorum ..inanın hiç aklıma gelmiyor hoş özletmeye fırsat vermiyor da zaten :)
Haftada 3 iyi ya gerci 2 yıllık evliyim siz 15. Bilemedim o kadar evli olmam lazım bişey demek içinMerhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten
Herşey iyi güzel de uyuyup kaldın diye sana trip atması hoş olmamış ...Merhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten
Ben bir gün boş bir gün dolu olarak yasıyorum benimki can degil mi bir gün yapmasak diğer gün mutlaka ve aynen trip tavır hak getire.
Gerçi biz çocuk düşünüyoruz belkide ondan ama düşünmediğimiz zamanlarda aynıydı . Geri çevirsen surat yapicak zoraki oluyo biraz anlamaları lazim ama ne yapalım
Aynen öyle aslında anlamaları lazim ama şahsen benimki gayet anlayışsızZoraki olsa da belli etmemeye çalışıyorum artık.. Çünkü burnumdan getirir sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?