- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Nemlendirici demeyelim de hindistan cevizi yaği gibi yağların doğal olanlarini araştırıp kullanabilirsinizÖnerdiğiniz nemlendirici var mı kimyasal olmayan?
saclarinda boya var mi? ay cok bunaltmis gibi olduk bu konuda seni cok sorryİndirimde ne yakalarsam onuşu an davines kullanıyorum. Yok tam tersi ben o çalı süpürgesi görünümünden kurtuldum resmen.
Cıks hala motive olmadım.Öyle demeyin ilerde lazım olur cizgisiz yüz
Bu çizgi hakkını 10 yıl sonra kullansanız fena mı
Ahahaha size kilolu demedimBöyle kilolu sizin gibi derkenben kilolu diye kavramlandirdiginiz artik o rakam kaç ise sizin kafanızda bilemem tabi ki ama o rakamlara girmiyorum geniş düşünün ozaman bı zahmet. Vücut kitle endeksine oranlı birinin zaten bahsettiğim alması gereken kilolar yazdıklarım. Lütfen ben senden daha çok biliyorum diye tartışma yeri değil burası. Söylediklerimi biraz araştırırsanız yazdiklarimda bı yanlış olmadığını görürsünüz. Buraya kadar giren insanlar size göre buranın dediği ile hareket etmiyordur geniş bir mecra sonuçta başka araştırma platformu çok iyi geceler diliyorum.
Söylediklerinin doğru. Ama yazdıklarımı carpitmayin lütfen. 30kilo alan biri doğumdan 1 ay sonra yaa işte benimkide sezaryen göbeği derse afedersiniz ama ben buna gülerim. Kaldiki normal doğum yapan biri bile o haline sporsuz diyetsiz dönemez. Bahsettiğim şey bu benim. Yoksa herkes sağlık sınırlarında istediği kiloyu almakta özgür. Benum anlatmak istediğim çok farklıydı. Doktorlar saglikli olanı ne ise onu söyler ama siz ben göbekli kalmak istemiyorum dediğinizde diyetisyen önerilir ozaman da boy ve kiloya göre zaten alması gereken en fazla kilo hesaplanır ve eminim bu rakamda 12den fazla değildir174 boyum var.63 kilo hamile kaldım.Şu an 80 kiloyum.Ve doktorum asla kilo konusunda sizin dediğiniz gibi fazla alma demedi.Sağlıklı ilerliyorsun,hiç kafana takma.Doğumdan sonra dikkat edersen eski kilona dönersin dedi.Ki etrafımda 30 kilo alıp 1 yıl olmadan eski haline dönen var.Lütfen net ifadeler kullanmayın.Psikolojik olarak etkilenenler de olabilir.Önemli olan sonrası.Düzenli beslenme ve sporla kilo verilir.
Var. Boya yerine geçecek doğal bişey bulamadımsaclarinda boya var mi? ay cok bunaltmis gibi olduk bu konuda seni cok sorryama ben gecen yaz denedim tuzsuz sampuan kullanmayi, bonjukta bir kadinla tanismistim yillardir sadece suyla yikiyormus sacini. bana da yap dedi yapamam dedim o zaman tuzsuz sampuan dene diye israr edince denedim orada kaldigim bir hafta boyunca. saclar supurge oldu
Böyle kilolu... Dan sonraki getirdiginiz cümle arasına virgül koysaydiniz keşke bu komiklik sizin yazım hatanizdan kaynaklıAhahaha size kilolu demedimnereden bileyim sizin kilonuzu allah aşkına
Böyle kilolu konularda (kiloyla ilgili konularda) sizin gibi biri (hamilelikte kilo almayın diyen biri) çıkar mutlaka... Töbest açıklamalı yorum yaptım resmeniyi geceler iyi geceler
Kendinizi “kilolu konu” sanabileceğinizi düşünememişim kusura bakmayın. Evet benim hatamBöyle kilolu... Dan sonraki getirdiginiz cümle arasına virgül koysaydiniz keşke bu komiklik sizin yazım hatanizdan kaynaklı
Nasıll sadecee 8 kilo aldınızzSezeryan gobegi gitmez diye bir sey yok, gidiyor. Normal gobek nasil gidiyorsa aynen öyle gidiyor.
Gebelik öncesi nasildi, kac kg aldiniz bunlar da önemli ama benim 5 6 ayda sımsıkı oldu yine göbegim. Yalniz cok kilo almamistim, 51den 59a cikmistim. Dogumdan hemen sonra da cok cok buyuk sarkik bir gobek yoktu ortada.
10. Gün yürüyüse, 40. Gün pilatese basladim ama mutlaka doktordan onay alinarak yapilmali, bir de ebru karadumanin videolari cok guzel. Kisa ama etkili. Sıkmıyor da.
Kendinizi salmayin yeter. Veya daha mutlu ve rahat olacaksaniz salin sizden önemli degil ya...
Memelerim buyuktu iyice buyudu, ona da estetik yaptirdim.
Ya kadın nereden bilsin klavye başından sizin kilonuzu da size kilolu desin hahahahaBöyle kilolu... Dan sonraki getirdiginiz cümle arasına virgül koysaydiniz keşke bu komiklik sizin yazım hatanizdan kaynaklı
Böyle kilolu her konu diye birseymi var yahu birde tırnak içinde belirtiyorsunKendinizi “kilolu konu” sanabileceğinizi düşünememişim kusura bakmayın. Evet benim hatam
tuzsuz şampuanlar yaramadı benim saçlarıma.sertleşti şekil almadı bıraktım.içten beslemeye geçtim.o zaman parlaklaştı uzaması arttı.perfectil kullanıyorum günde bir tane.cildime de iyi geldi tırnağıma daVar. Boya yerine geçecek doğal bişey bulamadımkonu açmıştım bununla ilgili ama girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Mecburen boyuyorum. Ama kendi rengine, açıcı falan yok. Düz bitkisel boya.
İlk başta aha saçlar moku yedi nasıl toparlayacaz dedim ben de ama direnip kullanmaya devam edince düzeliyor. 3 seneyi geçmiştir benim tuzsuz şampuana geçişim. Sabır gerekiyor biraz.
Bakayım ben de ne varmış içinde, işe yarar bişeyse kullanayım. Ben işin kimyasal tarafındayım aslında. Kimyasalları hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Sabun falan denedim olmadı, tuzsuz şampuanla daha iyi anlaştık.tuzsuz şampuanlar yaramadı benim saçlarıma.sertleşti şekil almadı bıraktım.içten beslemeye geçtim.o zaman parlaklaştı uzaması arttı.perfectil kullanıyorum günde bir tane.cildime de iyi geldi tırnağıma da
Nasıll sadecee 8 kilo aldınızz
Öyle demeyin az önce ben 8 kilodan fazla alırsaniz göbek zaten kalır dedim diye taslandimIdeali 9-12 kilo degil mi zaten?
1 kg ile ideal araligi kacirmisim, cok cok garip bir durum degil:)
ay kesinlikle. evde yapilani hic duymadim, ben turkiyeye geldikce yaptiriyorum. arkadaslarim bir yaptiriyorlar 6 ay gidiyor, benimki 2 ay falan anca. o presslenen seyden yaptirmiyorum. hatta benim yaptirdigim keratin botoksu olabilir.
saclarim sari normalde ama ben daha acik sevdigimden hep boyatiyorum, bunu yaptirmasam cok yipraniyor. yine de arastirip iyisini yaptirmak lazim yoksa kalitesizi pek zararli.
Hamile bir kadın sağlıklı beslenmeli ancak bu diyet yapmak değil... Sizin bünyeniz bu şekildedir, buda şans...Ideali 9-12 kilo degil mi zaten?
1 kg ile ideal araligi kacirmisim, cok cok garip bir durum degil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?