Herkes bakımlı mi

İndirimde ne yakalarsam onu şu an davines kullanıyorum. Yok tam tersi ben o çalı süpürgesi görünümünden kurtuldum resmen.
saclarinda boya var mi? ay cok bunaltmis gibi olduk bu konuda seni cok sorry ama ben gecen yaz denedim tuzsuz sampuan kullanmayi, bonjukta bir kadinla tanismistim yillardir sadece suyla yikiyormus sacini. bana da yap dedi yapamam dedim o zaman tuzsuz sampuan dene diye israr edince denedim orada kaldigim bir hafta boyunca. saclar supurge oldu

3 yaşındaki çocuğunuz artık bebek değil. Bebeği olan anne psikojisinden kurtulursaniz, daha iyi olur sizin için.

Aynadaki görüntünüzden rahatsızsanız beslenme ve biraz sporla halledebilirsiniz bunu.

Evde sosyal medyada gördüğünüz kadınlar gibi olunmasa da tamamen bırakıp paspal bir görüntü içinde olmaya da gerek yok. Arada sırada olur belki ama o salmışlık ruh halini bile etkiliyor bence.

Ahahaha size kilolu demedim nereden bileyim sizin kilonuzu allah aşkına

Böyle kilolu konularda (kiloyla ilgili konularda) sizin gibi biri (hamilelikte kilo almayın diyen biri) çıkar mutlaka... Töbest açıklamalı yorum yaptım resmen iyi geceler iyi geceler

Söylediklerinin doğru. Ama yazdıklarımı carpitmayin lütfen. 30kilo alan biri doğumdan 1 ay sonra yaa işte benimkide sezaryen göbeği derse afedersiniz ama ben buna gülerim. Kaldiki normal doğum yapan biri bile o haline sporsuz diyetsiz dönemez. Bahsettiğim şey bu benim. Yoksa herkes sağlık sınırlarında istediği kiloyu almakta özgür. Benum anlatmak istediğim çok farklıydı. Doktorlar saglikli olanı ne ise onu söyler ama siz ben göbekli kalmak istemiyorum dediğinizde diyetisyen önerilir ozaman da boy ve kiloya göre zaten alması gereken en fazla kilo hesaplanır ve eminim bu rakamda 12den fazla değildir

Var. Boya yerine geçecek doğal bişey bulamadım konu açmıştım bununla ilgili ama girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı. Mecburen boyuyorum. Ama kendi rengine, açıcı falan yok. Düz bitkisel boya.

İlk başta aha saçlar moku yedi nasıl toparlayacaz dedim ben de ama direnip kullanmaya devam edince düzeliyor. 3 seneyi geçmiştir benim tuzsuz şampuana geçişim. Sabır gerekiyor biraz.

Böyle kilolu... Dan sonraki getirdiginiz cümle arasına virgül koysaydiniz keşke bu komiklik sizin yazım hatanizdan kaynaklı

Nasıll sadecee 8 kilo aldınızz

tuzsuz şampuanlar yaramadı benim saçlarıma.sertleşti şekil almadı bıraktım.içten beslemeye geçtim.o zaman parlaklaştı uzaması arttı.perfectil kullanıyorum günde bir tane.cildime de iyi geldi tırnağıma da

Bakayım ben de ne varmış içinde, işe yarar bişeyse kullanayım. Ben işin kimyasal tarafındayım aslında. Kimyasalları hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Sabun falan denedim olmadı, tuzsuz şampuanla daha iyi anlaştık.

Ben evde kendime keratin maskesi hazırlıyorum. :) Biraz zahmetli ama isteyenlere tarifi aşağıda. Daha önce burada birkaç kişiye de yazmıştım. Benim de saçlarım platin sarı, başka türlü toparlanmıyor.

2 yemek kaşığı keratinli saç maskesi, yarım şişe saf keratin, 5-6 damla E ve B5 vitaminlerini bir kapta karıştırıp kirli saçlarıma sürüyorum. Buna bulabilirseniz biotin ve/veya badem yağı da eklerseniz yumuşacık saçlarınız olur. Saçlarıma bone takıp, fön makinesiyle ısıttığım bir havluyu saçlarıma sarıyorum. Bu arada ikinci bir havluyu tekrar ısıtıyorum, böyle böyle sıcak havluları 20'şer dakika arayla 3 kez saçıma sarıyorum. Bu maskenin saçıma iyice işlemesini sağlıyor. Sonra boneyle birlikte saçımda bu maske gece boyunca duruyor, sabah da doğal, parabensiz bir şampuanla yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…