- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
La posay ın toniğini kap kremini alırsan aklında bulunsunNot aldım, bakacağım bunlara, süpersin
Daha önce hiç 10 kilonun altı duymamıştımmIdeali 9-12 kilo degil mi zaten?
1 kg ile ideal araligi kacirmisim, cok cok garip bir durum degil:)
anladım davinesin 1000 mg. bir ürünü var.onla aynı işi görüyor sanırım.teşekkürler
bende ınstegramda bakınca dıyorum bunların ısını gucunu goren var herhalde..genc kızlaarda kasık kadar tırnak var..benımkıler dıpten kırılıyo hergun elım suya gırıyo..ıllakı yemek bulasık vb
ben nevresimden bile huylanıp 4 günde bir yıkar değiştiririm.tüm gün giydiğim pijama ya da şortla asla uyuyamam.ev işlerinde titiz değilim ama ayakkabımı bile yıkarım 10 günde bir spor olanlarını tabi.1 günden fazla giymem üst kıyafetlerimi.pantolon vs bir kaç kez giyebilirimBen yattığım kıyafetle durmuyorum açıkçası. Beni hep yatak mahmurluğuyla bırakıyor. Genelde şortla yatarım yaz kış, istisnalar harici. :) Uyanınca eşofman giyiyorum ya da yatak şortumu çıkarıp daha eşofmanımsı bir şort üstüne tişört falan giyiyorum.
ayy astoria bunlari lutfen marka vererek yazar misinnnn feci iyi olur. ama ben pek bilgili degilim o yuzden yanlis seyler de alip surebilirim o yuzden sen tam olarak ne kullaniyorsan onu deneyeyim. cok tesekkur valla daha turkiyeye gelmeme 1 ay var, burada drugstore haric sampuan alacak yer de yok. saclarim baya kotu geliyor gozume, ins malzemeleri bulurum da 1 ay idare edecek kadar olsun yaparim.Ben evde kendime keratin maskesi hazırlıyorum. :) Biraz zahmetli ama isteyenlere tarifi aşağıda. Daha önce burada birkaç kişiye de yazmıştım. Benim de saçlarım platin sarı, başka türlü toparlanmıyor.
2 yemek kaşığı keratinli saç maskesi, yarım şişe saf keratin, 5-6 damla E ve B5 vitaminlerini bir kapta karıştırıp kirli saçlarıma sürüyorum. Buna bulabilirseniz biotin ve/veya badem yağı da eklerseniz yumuşacık saçlarınız olur. Saçlarıma bone takıp, fön makinesiyle ısıttığım bir havluyu saçlarıma sarıyorum. Bu arada ikinci bir havluyu tekrar ısıtıyorum, böyle böyle sıcak havluları 20'şer dakika arayla 3 kez saçıma sarıyorum. Bu maskenin saçıma iyice işlemesini sağlıyor. Sonra boneyle birlikte saçımda bu maske gece boyunca duruyor, sabah da doğal, parabensiz bir şampuanla yıkıyorum.
Taramak zararlı mı ya? Ben ille tararım.
sen genc oldugun ıcın usenmıyorsun..eldıven var evde onu takmaya usenıyo ınsan:)Tirnak sertlestiriciler var, kalyon kullaniyorum ben. :) Evimde yemek, temizlik yapiyorum ama genelde ince eldiven kullanirim ya da poşet eldivenler...
Tirnaklarim kasik kadar degil ama orta uzunlukta ve cogunlukla oje hatta nailart yaparim.Gören de evde bisey yapmiyorum sanir.
bende ust kıyafetlerımı bır kere gıyerım pantolonu bırkac kez..ben nevresimden bile huylanıp 4 günde bir yıkar değiştiririm.tüm gün giydiğim pijama ya da şortla asla uyuyamam.ev işlerinde titiz değilim ama ayakkabımı bile yıkarım 10 günde bir spor olanlarını tabi.1 günden fazla giymem üst kıyafetlerimi.pantolon vs bir kaç kez giyebilirim
orası neresi ayol kozmetik bulunmayan?tanzanya mı papua yeni gine mi?ayy astoria bunlari lutfen marka vererek yazar misinnnn feci iyi olur. ama ben pek bilgili degilim o yuzden yanlis seyler de alip surebilirim o yuzden sen tam olarak ne kullaniyorsan onu deneyeyim. cok tesekkur valla daha turkiyeye gelmeme 1 ay var, burada drugstore haric sampuan alacak yer de yok. saclarim baya kotu geliyor gozume, ins malzemeleri bulurum da 1 ay idare edecek kadar olsun yaparim.
Ay elektra senin gibi kadınlara çok özeniyorum ama ben bir krem alınca maksimum üç gün düzenli kullanıyorumBende cilt bakım ürünlerine hastayım bakıma aşığım diyebilirim. Resmen tüm paraları bunlara gömüyorum. Sabahları köpük, tonik, nemlendirici akşamları misel su , jel, tonik, serum, göz altı kremi ve nemlendiricimi sürerim. Haftada iki kere maske peeling yapıyorum. Haftanın 3 günü saç bakım yağları sürerim iki üç saat bekletirim bazende gece sürer yatarım uyanınca yıkarım. Kaşlarıma kirpiklerime her akşam yatarken hint yağı ya da badem yağı sürerim.
üst terlendiği için 2 saate giyilmez oluyor zaten.hele hastaneye gitmişsem gelince herşeyi yıkarım.çantamı bile silerim dıştanbende ust kıyafetlerımı bır kere gıyerım pantolonu bırkac kez..
ayy astoria bunlari lutfen marka vererek yazar misinnnn feci iyi olur. ama ben pek bilgili degilim o yuzden yanlis seyler de alip surebilirim o yuzden sen tam olarak ne kullaniyorsan onu deneyeyim. cok tesekkur valla daha turkiyeye gelmeme 1 ay var, burada drugstore haric sampuan alacak yer de yok. saclarim baya kotu geliyor gozume, ins malzemeleri bulurum da 1 ay idare edecek kadar olsun yaparim.
Yastık kılıfını en geç 3 günde bir değiştirmek gerekiyor. Özellikle sivilce tarzı problemler varsa. Ben de nevresim ve yastık kılıfını değiştiririm uzatmadan.ben nevresimden bile huylanıp 4 günde bir yıkar değiştiririm.tüm gün giydiğim pijama ya da şortla asla uyuyamam.ev işlerinde titiz değilim ama ayakkabımı bile yıkarım 10 günde bir spor olanlarını tabi.1 günden fazla giymem üst kıyafetlerimi.pantolon vs bir kaç kez giyebilirim
kozmetik yok degil canim var ama drugstore iste cok vaovv kaliteli veya dogal icerik degil. onun icin bostona gitmem gerek ona da bir kez gitsem ikinciye usenirim.orası neresi ayol kozmetik bulunmayan?tanzanya mı papua yeni gine mi?
anladım şimdi o ülkeyi sevmem.diana ya kötü davranmışlardıkozmetik yok degil canim var ama drugstore iste cok vaovv kaliteli veya dogal icerik degil. onun icin bostona gitmem gerek ona da bir kez gitsem ikinciye usenirim.
Bende kumrala dönük buğdayım bende de aynı sorunlar vardı. Ama hangi ürün cildime iyi geliyor deneye deneye buldum o derece. Benide üniversite yıllarında sınıftan çok yakın erkek arkadaşım başlattı. Bakardım cildime ama şu an onun sayesinde dışarı çıkarken bb sürüyorum yeterli fondöten gibi oluyor. Bir zaman sonra alışıyorsun emin ol. Artık yapmayınca tuhaf hissediyorsun aynaya baktığın an melankoliğe bağlıyorsun. Sen ürünlerini al temizle tonikle nemlendir miss. Sonradan şu bakımıda artık düzene oturtayım diye başlıyorsun.Ay elektra senin gibi kadınlara çok özeniyorum ama ben bir krem alınca maksimum üç gün düzenli kullanıyorumHer şeyden hemen sıkılan bir yapım var ve çabuk sonuç elde etmek istiyorum sanırım. Mesela daha geçen günlerde Madeleb diye bir krem aldım, çok fazla yorumu vardı. Birkaç kere kullanıp bir köşeye koydum. Hiç işe yaramadı. Cildimin çok değişken bir yapısı var. Bazen çok güzel oluyor ama genelde sarı alt tonlu. Üzgünüm ve dertliyim bu konuyla ilgili
Foreo bende alacaktım, fenomenler o kadar çok reklamını yaptı ki.Foreo Bear sipariş etmiştim ama yüzde estetik işlem geçirenlerin kullanmaması gerekiyor diye iade etmek zorunda kaldım.
Ya çok teşekkür ederim, üzerime tavsiye ürün fırlat lütfenBende kumrala dönük buğdayım bende de aynı sorunlar vardı. Ama hangi ürün cildime iyi geliyor deneye deneye buldum o derece. Benide üniversite yıllarında sınıftan çok yakın erkek arkadaşım başlattı. Bakardım cildime ama şu an onun sayesinde dışarı çıkarken bb sürüyorum yeterli fondöten gibi oluyor. Bir zaman sonra alışıyorsun emin ol. Artık yapmayınca tuhaf hissediyorsun aynaya baktığın an melankoliğe bağlıyorsun. Sen ürünlerini al temizle tonikle nemlendir miss. Sonradan şu bakımıda artık düzene oturtayım diye başlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?