- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Gül yağıÖnerdiğiniz nemlendirici var mı kimyasal olmayan?
bu tarif harikaymış.saf keratini nasıl temin edebiliyoruz peki?Ben evde kendime keratin maskesi hazırlıyorum. :) Biraz zahmetli ama isteyenlere tarifi aşağıda. Daha önce burada birkaç kişiye de yazmıştım. Benim de saçlarım platin sarı, başka türlü toparlanmıyor.
2 yemek kaşığı keratinli saç maskesi, yarım şişe saf keratin, 5-6 damla E ve B5 vitaminlerini bir kapta karıştırıp kirli saçlarıma sürüyorum. Buna bulabilirseniz biotin ve/veya badem yağı da eklerseniz yumuşacık saçlarınız olur. Saçlarıma bone takıp, fön makinesiyle ısıttığım bir havluyu saçlarıma sarıyorum. Bu arada ikinci bir havluyu tekrar ısıtıyorum, böyle böyle sıcak havluları 20'şer dakika arayla 3 kez saçıma sarıyorum. Bu maskenin saçıma iyice işlemesini sağlıyor. Sonra boneyle birlikte saçımda bu maske gece boyunca duruyor, sabah da doğal, parabensiz bir şampuanla yıkıyorum.
Bunu eş veya başkası için değil, kadın kendisi için yapar... Aynada kendini beğenmek zaten günün güzel başlamasını sağlıyor.Ben pandemide verdiğim kiloları geri aldım.Ama kilo olunca da insan bakımsız demek değil. Cilt bakımımı aksatmam evde de olsam parfümümü sıkarım saçımı düzeltirim. En son da picamalarımı giyerim. Napalım evdeyiz sonuçta.
Not aldım, bakacağım bunlara, süpersinGül yağıiçeriği öyle sıfır temiz olan kremler olduğuna pek inanmıyorum ama aven ya da la posay ın su bazlı nemlendiricilerini kullanıyorum memnunum
Ben de kendim için yapıyorum.Bunu eş veya başkası için değil, kadın kendisi için yapar... Aynada kendini beğenmek zaten günün güzel başlamasını sağlıyor.
benim de kilo fazlam var.ama aynen dediğiniz gibi bakımsısız demek değil.haftada bir kil maskesi bir de herhangi bir maske mutlaka yaparım.sabahları serum ve üzerine nemlendirici kullanırım.gece uyumadan da göz çevresi kremi.saçlarıma 10 günde bir hindistancevizi yağı zeytinyağı badem yağı karışımını ısıtır sürerim 5 saat öyle bekletirim.nemli saça daha etkili oluyor.haftada bir kese yaparım yüzüme ölü derilerden kurtulmak için.bir de sonic bir aletim var.onu kullanıyorum ama bu aralar ihmal ettim.saçlarıma banyodan sonra mutlaka serum sürerim.taramam sık sık.ayak kremi 2 günde bir uygularım yatarken.giyinmeyi bıraktım eşofman takılıyorum.kapanma sonrası keyfim düzelirse giyinirim eskisi gibi belkiBen pandemide verdiğim kiloları geri aldım.Ama kilo olunca da insan bakımsız demek değil. Cilt bakımımı aksatmam evde de olsam parfümümü sıkarım saçımı düzeltirim. En son da picamalarımı giyerim. Napalım evdeyiz sonuçta.
bu tarif harikaymış.saf keratini nasıl temin edebiliyoruz peki?
ben de yapayım malzemeleri temin edip.tülermiş görüntülü saçtan nefret ederim.formaldehitlilerde çok zararlı.en iyisi bu tarif galibaEskiden doa kozmetik'ten alıyordum, şimdi hepsiburada'dan saf keratin olarak sipariş veriyorum.
Bana cok iyi geliyor ya. Sac duzlestirmem ama tararim makyaj yaparim. Her gun ilk isim pijamalari cikartmaktir.
Namaz kilmadigim dönemlerde asla ojesiz olmazdi tirnaklarim. Simdi artik o imkan kalmadi ama manikur yaparim mutlaka.
Pandemide bunaliyorum zaten bunlar iyi geliyor :)
Enerjiyi yukseltiyor
Ama sacima keratin bakim ve kesim sart. Ne kadar yapsam da cok cok bakimli durmuyor konu sahibinin anlattigi gibi. Ah pandemi ah...
ben de yapayım malzemeleri temin edip.tülermiş görüntülü saçtan nefret ederim.formaldehitlilerde çok zararlı.en iyisi bu tarif galiba
ben de evde pijamayla rahat ediyorum pandemi de ama ayırın lütfen 2 tane giyin.yatarken ayrı olsun.hem uyku kaliteniz artar hem de daha hijyenik.Evde pijama çıkarıp ne giyersiniz mesela.
Ben giydiğimle günü geçirim sorna da uyurum
anladım davinesin 1000 mg. bir ürünü var.onla aynı işi görüyor sanırım.teşekkürlerBen çok memnunum, saçlarım platin sarı olmasına rağmen hiç tiftik tiftik değil. Yumuşacık, gayet canlı görünen saçlarım oldu. Ayda 1, bazen 2-3 ayda bir uyguluyorum ben ama saçın durumuna göre 15 günde bir ya da haftada 1 uygulanabilir. Zamanla sıklığı azaltılabilir. Ben başlarda toparlanması için sık uygulayıp toparladıktan sonra azalttım.
Evde pijama çıkarıp ne giyersiniz mesela.
Ben giydiğimle günü geçirim sorna da uyurum
Taramak zararlı mı ya? Ben ille tararım. Ben de aha bha serumlar, peptit, C vit serumları. Pandemi döneminde kıyafete harcamadığım parayı cilt bakım ürünlerine harcadım. Foreo Bear sipariş etmiştim ama yüzde estetik işlem geçirenlerin kullanmaması gerekiyor diye iade etmek zorunda kaldım.benim de kilo fazlam var.ama aynen dediğiniz gibi bakımsısız demek değil.haftada bir kil maskesi bir de herhangi bir maske mutlaka yaparım.sabahları serum ve üzerine nemlendirici kullanırım.gece uyumadan da göz çevresi kremi.saçlarıma 10 günde bir hindistancevizi yağı zeytinyağı badem yağı karışımını ısıtır sürerim 5 saat öyle bekletirim.nemli saça daha etkili oluyor.haftada bir kese yaparım yüzüme ölü derilerden kurtulmak için.bir de sonic bir aletim var.onu kullanıyorum ama bu aralar ihmal ettim.saçlarıma banyodan sonra mutlaka serum sürerim.taramam sık sık.ayak kremi 2 günde bir uygularım yatarken.giyinmeyi bıraktım eşofman takılıyorum.kapanma sonrası keyfim düzelirse giyinirim eskisi gibi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?