Herkes bakımlı mi

Eşimde banyoda bildiginiz saf zeytin yağindan yapılmış kalıp sabun kullanıyor
Ben onu kullaninca elim hareket etmiyor vucudumda sanki vucudum bi macunla kaplanmiş gibi hissediyorum
Duş jeli , şampuan kullanmadan pis gibi hissediyorum
Bu kadar kimyasaldan nasıl arınabilirim ki

bu tarif harikaymış.saf keratini nasıl temin edebiliyoruz peki?

Ben pandemide verdiğim kiloları geri aldım. Ama kilo olunca da insan bakımsız demek değil. Cilt bakımımı aksatmam evde de olsam parfümümü sıkarım saçımı düzeltirim. En son da picamalarımı giyerim. Napalım evdeyiz sonuçta.

Normal şartlarda bakımlıyımdır. Fönsüz gezmem, kiloma dikkat ederim. Bir gün çok yediysem ertesi gün aç dolaşırım. Pandemiden beri korkumdan kuaföre gitmedim. Tontik eşim sıkıntıdan sürekli kendini yemeğe verdi. Bir şey yediğinde beni de zorluyor. “Ölümü de gör bunu da ye” Bir de üstüne tüp bebek tedavisi görünce, hormonlardan hayatımda olmadığım kiloyu 62 kg gördüm. Neyse şu dönem geçsin zayıflayacağım. Böyle hiç mutlu değilim.
Spor inanılmaz nankör bir şeydir. Süreklilik gerektirir. Benim personel trainerım vardı. Yunan heykeli gibiydi. 10 gün aletle çalışmasa kasları yağa dönüyordu.
Cilt bakımı için rutinlerim vardır. Dermarollerım var. 0,5 mm ve 2 mm uçlu. 0,5 mm her gün yapıyorum. 2 mm haftada bir. Pazar günleri hyaluronik asitli maske yaparım. Makyaj yaptığımda asla temizlemeden uyumam. Her gün temizleme jeliyle ya da Sebamed’in sabunuyla cildimi temizlerim. Watson’dan silikonlu bir temizleme pedi aldım. Çok kullanışlı. Dermokozmetik ürünlerine çok meraklıyımdır. Murad ve skinceuticals’ın ürünlerinden memnun kaldım. Yeşim taşlı jade roller aldım. Onla yüz yogası yapıyorum. Sene de bir dolgu, botoks ve altın iğne yaptırıyorum.
Saçıma o kadar efor sarfetmiyorum. Hiç boya yaptırmadım. Beyaz düşene kadar boyatmayacağım. Saatlerce kuaförde bekleyecek sabır yok zaten bende. Avokado maskesi yapıyorum en fazla. Maşa asla kullanmam.
Kendimi şımartmayı severim. Ama her yer kapalı. Süslenip püslensen gezecek yer yok. Pandemiden nefret ediyorum.

Bunu eş veya başkası için değil, kadın kendisi için yapar... Aynada kendini beğenmek zaten günün güzel başlamasını sağlıyor.

Bakimliyim, evliyim ama benim cocugum yok.
Kilo konusunda hiç diyet yapmadim hayatimda, herseyden ye ama az ye mantigiyla kilo alinmiyor zaten. Cocukugum da dahil 28 sene boyunca biraz bile kilomun ustune cikmis degilim.

Onun disinda saç baş, manikur, makyaj yapmaya vaktim var başka işim yok cunku.

5li kiz grubumuz var hepsi dogurdu ve hicbiri kilolu kalmadi. Hamileyken bile cok az kilo aldirlar.
Hatta bir tanesi daha cocugun 40i cikmadan daracik beyaz tayt giyecek formdaydi. Ama nasil becerdiklerini sormadim hiç.

Bunu eş veya başkası için değil, kadın kendisi için yapar... Aynada kendini beğenmek zaten günün güzel başlamasını sağlıyor.
Ben de kendim için yapıyorum. Eşim şöyle olmalısın böyle olmalısın dese bende ters teper. Kilo verdiğimde de kendim için verdim. Aynadaki beni ben hissetmediğim için. Ama şu süreçte de kendimi ille kilo kilo diye darlayamam.

benim de kilo fazlam var.ama aynen dediğiniz gibi bakımsısız demek değil.haftada bir kil maskesi bir de herhangi bir maske mutlaka yaparım.sabahları serum ve üzerine nemlendirici kullanırım.gece uyumadan da göz çevresi kremi.saçlarıma 10 günde bir hindistancevizi yağı zeytinyağı badem yağı karışımını ısıtır sürerim 5 saat öyle bekletirim.nemli saça daha etkili oluyor.haftada bir kese yaparım yüzüme ölü derilerden kurtulmak için.bir de sonic bir aletim var.onu kullanıyorum ama bu aralar ihmal ettim.saçlarıma banyodan sonra mutlaka serum sürerim.taramam sık sık.ayak kremi 2 günde bir uygularım yatarken.giyinmeyi bıraktım eşofman takılıyorum.kapanma sonrası keyfim düzelirse giyinirim eskisi gibi belki

Evde pijama çıkarıp ne giyersiniz mesela.
Ben giydiğimle günü geçirim sorna da uyurum

ben de yapayım malzemeleri temin edip.tülermiş görüntülü saçtan nefret ederim.formaldehitlilerde çok zararlı.en iyisi bu tarif galiba

Ben çok memnunum, saçlarım platin sarı olmasına rağmen hiç tiftik tiftik değil. Yumuşacık, gayet canlı görünen saçlarım oldu. Ayda 1, bazen 2-3 ayda bir uyguluyorum ben ama saçın durumuna göre 15 günde bir ya da haftada 1 uygulanabilir. Zamanla sıklığı azaltılabilir. Ben başlarda toparlanması için sık uygulayıp toparladıktan sonra azalttım.

anladım davinesin 1000 mg. bir ürünü var.onla aynı işi görüyor sanırım.teşekkürler

Evde pijama çıkarıp ne giyersiniz mesela.
Ben giydiğimle günü geçirim sorna da uyurum

Ben yattığım kıyafetle durmuyorum açıkçası. Beni hep yatak mahmurluğuyla bırakıyor. Genelde şortla yatarım yaz kış, istisnalar harici. :) Uyanınca eşofman giyiyorum ya da yatak şortumu çıkarıp daha eşofmanımsı bir şort üstüne tişört falan giyiyorum.

Bende cilt bakım ürünlerine hastayım bakıma aşığım diyebilirim. Resmen tüm paraları bunlara gömüyorum. Sabahları köpük, tonik, nemlendirici akşamları misel su , jel, tonik, serum, göz altı kremi ve nemlendiricimi sürerim. Haftada iki kere maske peeling yapıyorum. Haftanın 3 günü saç bakım yağları sürerim iki üç saat bekletirim bazende gece sürer yatarım uyanınca yıkarım. Kaşlarıma kirpiklerime her akşam yatarken hint yağı ya da badem yağı sürerim.

Taramak zararlı mı ya? Ben ille tararım. Ben de aha bha serumlar, peptit, C vit serumları. Pandemi döneminde kıyafete harcamadığım parayı cilt bakım ürünlerine harcadım. Foreo Bear sipariş etmiştim ama yüzde estetik işlem geçirenlerin kullanmaması gerekiyor diye iade etmek zorunda kaldım. Yani kısacası bakım jean gömlek giyip makyaj yapıp evde oturmaksa öyle bakımlı değilim. Ama özüme özüme içime bakımlıyım kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…