- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Foreo tarzı aletleri yüzde estetik varsa kullanılmaması mı gerekiyormuşTaramak zararlı mı ya? Ben ille tararım. Ben de aha bha serumlar, peptit, C vit serumları. Pandemi döneminde kıyafete harcamadığım parayı cilt bakım ürünlerine harcadım. Foreo Bear sipariş etmiştim ama yüzde estetik işlem geçirenlerin kullanmaması gerekiyor diye iade etmek zorunda kaldım.Yani kısacası bakım jean gömlek giyip makyaj yapıp evde oturmaksa öyle bakımlı değilim. Ama özüme özüme içime bakımlıyım kendimce.
Cilt tipin ne kuzuYa çok teşekkür ederim, üzerime tavsiye ürün fırlat lütfenHiç fikrim yok markalarla ilgili, uçuk fiyatlı olmayan başlangıç olarak kullanmamı önereceğin bir şeyler var mı?
Temizle cihazı olan değil,microcurrent teknolojili olan cihazı. Yüzde lifting etkisi yapıyor. Dolgu ve botoks a da uygun değil. Onun da sebebi kasları uyardığı için dolgu ve botoksun ömrünü azaltıyor. Henüz yok ama ileride yaptırmayı düşünürüm ben de. İmplant veya diş teli takanlar da kullanamıyor. Temizleme cihazını tüm influencerlar önerdiği için ona bi önyargılıyım hala. Ben onu miniso dan aldım. Ama bana göre olsa da olur olmasa da olur bir ürün. Çok arada kullanıyorum.Foreo bende alacaktım, fenomenler o kadar çok reklamını yaptı ki.
benimde yüzümde dolgu, botoks var. Ne için zararlıymış?
Karma ciltliyim. Özelden yazacaktım fikir almak için ama belki başka insanlar da faydalanırCilt tipin ne kuzu
Benim bahsettiğim foreo bear. Foreo UFO için böyle bir şart yok. Ama bear çok etkili gözüküyor düzenli kullanımda.Foreo tarzı aletleri yüzde estetik varsa kullanılmaması mı gerekiyormuşNe yapıyormuş? Bende alıcaktım ya yüz temizleme pedlerinden bıkmıştım
Tasarruf yapayım dedim gittim gra… s ten simple su bazlı nemlendirici bir de garnier 3 ü birarada temizleyici aldım garnieri önceden kullanmıştım o yapmadı sanırım. Nemlendirici körolası simple benek benek yaptı yüzümü hem kaşınıyor hem yanıyor. Kırmızı sivilcelerim oldu. Almayınnnn sakınnnnYa çok teşekkür ederim, üzerime tavsiye ürün fırlat lütfenHiç fikrim yok markalarla ilgili, uçuk fiyatlı olmayan başlangıç olarak kullanmamı önereceğin bir şeyler var mı?
ay ben bunu cok gordum, siparis de verecektim. foreo luna ve ufo var bende duzenli kullaniyorum onlari ama bear cok hosuma gitmisti. mesajinizi gordugum iyi oldu durduk yerde is acmayayim basima.Benim bahsettiğim foreo bear. Foreo UFO için böyle bir şart yok. Ama bear çok etkili gözüküyor düzenli kullanımda.Alamamak üzücü oldu.
Evet inceledim şimdi siz yazıncaTemizle cihazı olan değil,microcurrent teknolojili olan cihazı. Yüzde lifting etkisi yapıyor. Dolgu ve botoks a da uygun değil. Onun da sebebi kasları uyardığı için dolgu ve botoksun ömrünü azaltıyor. Henüz yok ama ileride yaptırmayı düşünürüm ben de. İmplant veya diş teli takanlar da kullanamıyor. Temizleme cihazını tüm influencerlar önerdiği için ona bi önyargılıyım hala. Ben onu miniso dan aldım. Ama bana göre olsa da olur olmasa da olur bir ürün. Çok arada kullanıyorum.
Gunluk rutın bakımlarımı yapmaya calısıorum.Benım çocugum yok .Kocaman da bır gobegım var .Gıtsın dıye cok ugraslar verdım ama yok ben yapamıyorum.Yapanlarıda ayakta alkışlıorumMerhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
Ben kullandım şase şeklinde olandan günde 1 şase içiliyor 3 ay kullanmam gerekiyormuş 1 kutu bitirdim 1 aylık sadece. Bir etki görmedim.Evet inceledim şimdi siz yazıncaBöyle bir ürün çıkmış hiç haberdar değilim Hedef kitle olarak internette 30 yaş yazmışlar. Ben kaçırmışım Yine ben dolgu botoksuma devam edeyim
Kolajen ürünler tanıtıyorlar bir de. Şurup gibi içiyorlar. Onlar hakkında hiç bilginiz var mı?
Bende karmayımKarma ciltliyim. Özelden yazacaktım fikir almak için ama belki başka insanlar da faydalanır
Teşekkür ederim ceycey.Ben kullandım şase şeklinde olandan günde 1 şase içiliyor 3 ay kullanmam gerekiyormuş 1 kutu bitirdim 1 aylık sadece. Bir etki görmedim.
Yaş kaç?Evet inceledim şimdi siz yazıncaBöyle bir ürün çıkmış hiç haberdar değilim Hedef kitle olarak internette 30 yaş yazmışlar. Ben kaçırmışım Yine ben dolgu botoksuma devam edeyim
Kolajen ürünler tanıtıyorlar bir de. Şurup gibi içiyorlar. Onlar hakkında hiç bilginiz var mı?
Çok geçmiş olsun. Ben cilt bakım işlerine biraz maddi sebeple çok merak saramıyorum. Sanki en iyisini almamız gerek yoksa işe yaramaz gibi bir algı var kafamda. Evde bir köşede dursun, gözüme çarparsa sürerim diyerek maske çeşitleri alıyorum ama etki görmedim hiç. Nemlendirici olarak Nivea jojoba yağlı krem kullanıyorum bir tek.Tasarruf yapayım dedim gittim gra… s ten simple su bazlı nemlendirici bir de garnier 3 ü birarada temizleyici aldım garnieri önceden kullanmıştım o yapmadı sanırım. Nemlendirici körolası simple benek benek yaptı yüzümü hem kaşınıyor hem yanıyor. Kırmızı sivilcelerim oldu. Almayınnnn sakınnnnsebamed vardı evde onu kullandım . Cildim yanmış gibi acıyor o simple yüzünden şu an bile
Gatsbycim sen 19 yaşında değil misin?Çok geçmiş olsun. Ben cilt bakım işlerine biraz maddi sebeple çok merak saramıyorum. Sanki en iyisini almamız gerek yoksa işe yaramaz gibi bir algı var kafamda. Evde bir köşede dursun, gözüme çarparsa sürerim diyerek maske çeşitleri alıyorum ama etki görmedim hiç. Nemlendirici olarak Nivea jojoba yağlı krem kullanıyorum bir tek.
Ayy isim verebiliyor muyuz reklam olmasın
Benım dediklerimi al aşkım dermokozmetik hemde pahalı değil ama çok iyi markalarÇok geçmiş olsun. Ben cilt bakım işlerine biraz maddi sebeple çok merak saramıyorum. Sanki en iyisini almamız gerek yoksa işe yaramaz gibi bir algı var kafamda. Evde bir köşede dursun, gözüme çarparsa sürerim diyerek maske çeşitleri alıyorum ama etki görmedim hiç. Nemlendirici olarak Nivea jojoba yağlı krem kullanıyorum bir tek.
üç tip kolajen var sanırım. Üçünü de içermesi gerekiyor. Ben natures supreme kullandım iki ay çok fark hissedemedim ama bu şaselere göre görece uygundu fiyatı. İnstagram kullanıyorsanız @burtegram hesabını tavsiye ederim kolajenler incelediği paylaşımlar da vardı. Güzel ve kaliteli ürünleri inceleyip paylaşıyor reklam yapmıyor.Evet inceledim şimdi siz yazıncaBöyle bir ürün çıkmış hiç haberdar değilim Hedef kitle olarak internette 30 yaş yazmışlar. Ben kaçırmışım Yine ben dolgu botoksuma devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?