Deli deliyi çekiyor demek kiSenin de ne garip arkadaşların var biri maço erkek meraklısı biri kafayı guzellikle bozmuş daha neler var acaba hayır benim anlamadığım bunlar sana niye dert oluyor ?
Asıl sebep çok yalan söylemesi bu konuda gerçek bi şekilde ortaya çıkıyor.Paylaşımını çok fazla ondan dolayı kararsizim bunların dışında iyi bi insan.Yani sebep sırf güzelliğini övüyor diye verdiği rahatsızlıksa ve sevdiğiniz değer verdiğiniz bir arkadaşınız ise arkadaşlık bitirilmezz.Yok sadece öylesine bir arkadaş ise ve mecburiyetten bir arada olmanız gerekiyorsa da ortamdan uzaklaşırsınız mesafe koyarsınız olur biter
İşte o sensin bu da benimBen hic böyle birseyi dert edip zahmet edipde buraya bile yazmazdim.
Asıl sebep çok yalan söylemesi bu konuda gerçek bi şekilde ortaya çıkıyor.Paylaşımını çok fazla ondan dolayı kararsizim bunların dışında iyi bi insan.
Yoo arkadaşım o çocuğun peşinden çok kostu.Yuz vermeme gibi bi durum yok.Erkeğin doğru söylediğini nerden biliyosunuz ki ?
Yüz bulamadıysa yok öyle bişey demiş olabilir
Paylaşınız çok fazla ondan kararsizim fikir almak amaçlı açtım konuyu dedikodu yapmak istesem etrafımda çok insan var onlarla yaparım.Kızdan belli ki hoşlanmıyorsunuz, sevdiğiniz, değer verdiğiniz birisi de değil. Sizin için zaten yok hükmünde belli... Biz ne söyleyebiliriz ki? Amaç fikir danışmak değil de dedikodu etmek gibi... Değer yargılarınıza ters biriyle konuşup / konuşmamamız gerektiğini bize başkaları söylememeli.
Yaşı 23 canım.Benim etrafımda böyle tipler yok. Hiç rastlamadım da...
İlginç. Yaşı kaç acaba ?
Rüyalar aleminde yaşıyor sanırım.
Bu da benim serseri serbest stilim yapacak bisey yook.Cok takintilisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?