herkes bana asık tripleri

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Selam kizlar,direk konuya geciyorum.
Benim üniversiteden yakin bi arkadaşım var.
Kiz güzel bi kiz cana yakin vs ama sürekli güzelliğiyle övünen birisi bu durum canimi sikmaya başladı.

Birini gosterirsin ona ya da ortak tanidik birisinden bahsedersin hemen "Aa o bana asik biz onla yazistik"der.Bi kere isin aslini ortak tanidigimiz olan arkadasimiza bizzat ben sordum hayir öyle bi şey yok nerden cikardi dedi.
Genelde sözüne pek inanılmaz.Cok yalan soyler.Etrafında tartismadigi bi insan yoktur.Sorunlu bi kiz yani..

Artik sikildim onun herkes bana asik triplerinden göz gore gore yalan söylemesinden.Allah herkesi güzel yaratmis ama onun sürekli güzelliğini ovunmesinden gina geldi.
Yanlis anlasilmasin bende etrafimda ki insanlar tarafından beğenilen bi kizim kiskanma gibi bi durum yok.
Ama sürekli güzelliği ovmesi ve herkes bana asik tripleri sıktı.
Bu arkadaşla arkadasligimi kesmeli miyim sizce?
Var mi sizin etrafinizda da boyle ilginç tipler?

Benim etrafımda böyle tipler yok. Hiç rastlamadım da...
İlginç. Yaşı kaç acaba ?
Rüyalar aleminde yaşıyor sanırım.

Kızdan belli ki hoşlanmıyorsunuz, sevdiğiniz, değer verdiğiniz birisi de değil. Sizin için zaten yok hükmünde belli... Biz ne söyleyebiliriz ki? Amaç fikir danışmak değil de dedikodu etmek gibi... Değer yargılarınıza ters biriyle konuşup / konuşmamamız gerektiğini bize başkaları söylememeli.

Yani sebep sırf güzelliğini övüyor diye verdiği rahatsızlıksa ve sevdiğiniz değer verdiğiniz bir arkadaşınız ise arkadaşlık bitirilmezz.Yok sadece öylesine bir arkadaş ise ve mecburiyetten bir arada olmanız gerekiyorsa da ortamdan uzaklaşırsınız mesafe koyarsınız olur biter

benim en yakın arkadaşım böyleydi.. bu huyu dışında kızı seviyordum, katlandım, hala görüşüyoruz, zamanla biraz düzeldi sanki.. bi ara uyarmıştım, herkes bana aşık der durursan insanlar senin kendini beğenmiş olduğunu düşünür yapma demiştim.. o da aksine ben eziğim demek ki o yüzden bunu söyleyip duruyorum demişti.. şok geçirmiştim

Senin de ne garip arkadaşların var biri maço erkek meraklısı biri kafayı guzellikle bozmuş daha neler var acaba hayır benim anlamadığım bunlar sana niye dert oluyor ?

Senin de ne garip arkadaşların var biri maço erkek meraklısı biri kafayı guzellikle bozmuş daha neler var acaba hayır benim anlamadığım bunlar sana niye dert oluyor ?
Deli deliyi çekiyor demek ki
Maço meraklısı arkadaşım derdim değildi ki benim derdim daha doğrusu meragim maço erkekler neden sevilirdi.Butun bunlar bana niye dert oluyor kısmına gelirsek belki çok takıntılı bi insan indir bilemezsiniz.

Asıl sebep çok yalan söylemesi bu konuda gerçek bi şekilde ortaya çıkıyor.Paylaşımını çok fazla ondan dolayı kararsizim bunların dışında iyi bi insan.

Benim vardı böyle bi arkadaş

Herkes güya yolda ona bakıyodu falan :)

Ben onla kestim arkadaslığımı başka sebeplerden

Sürekli övünen insanla arkadaşlık yapmak zordur

Asıl sebep çok yalan söylemesi bu konuda gerçek bi şekilde ortaya çıkıyor.Paylaşımını çok fazla ondan dolayı kararsizim bunların dışında iyi bi insan.

ozaman uyarılarda bulunun sizde, hiç hoşlanmıyorum ve dışardan da hoş karşılanmayacağı düşüncesindeyim diyin.

Erkeğin doğru söylediğini nerden biliyosunuz ki ?

Yüz bulamadıysa yok öyle bişey demiş olabilir
Yoo arkadaşım o çocuğun peşinden çok kostu.Yuz vermeme gibi bi durum yok.
Siz olsanız size sürekli yalan söyleyene mi? Yoksa hiç yalan söylemeyen mi inanirsiniz?

Paylaşınız çok fazla ondan kararsizim fikir almak amaçlı açtım konuyu dedikodu yapmak istesem etrafımda çok insan var onlarla yaparım.

Böyle boş beleş bir tiple neden görüşüyorsunuz ki? Benim tanıdığım da çok güzel kızlar var ama
bir kerede öyle ben ne kadar güzelim diye güzelliklerinden bahsetmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…