herkes bana asık tripleri

eğer sevmiyor görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz, bizim burdan görüş yada görüşme gibi bir beyan vermemiz ne kadar doğru

belli ki arkadaşınız kendini çok seviyor, dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Benim etrafımda böyle kişiler yok barındırmam da.

Paylaşımımiz çok fazla ondan kararsizim.Bunun dışında iyi bi insan karamsar oldum bu konuda

madem yalancı sözüne inanılmaz madem kendini beğenmiş ozaman neden arkadaşlık yapıyorsun ki...

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Lisedeyken hocalar bile kendine aşık sanardı. Çok güzel de bir kızdı ama ailesiyle problemleri vardı. Babasından sevgi göremiyordu. Lise biter bitmez hiç tanımadığımız saçma sapan biriyle birden evlendi. Ne yapacağınıza siz karar verirsiniz tabi ama, ben bu kızla arkadaş olmaya devam etmemiştim çünkü saçma sapan kendisine ters bir şey söyleyen herkes hakkında laf çıkarırdı, bana olduğu gibi. Siz bilirsiniz yani

Herkesin iyi ve kötü yanları vardır herkese bişey bulursanız yalnız kalırsınız.

makaron ! senın şu nokta atış yorumların harıka :)

Birisi hem de güzelliği belli birisi neden her gördüğü kişi için biz onunla yazıştık desin ki buna ihtiyacı yok yani. Çevresinde gerçekten de onunla ilgilenen erkekler vardır. Genelde bu tür şeyleri pek albenisi olmayan erkeklerden ilgi görmeyen kızlar söyler bu kız zaten ilgi görüyordur yalana ihtiyacı yok ki. Ayrıca gidip o kişiye böyle bir şey var mı diye sormak sizin haddinize değil ki neyin araştırmasını yapıyorsunuz kendinizi yalan söylediğine inandırmak için mi?

güzelliğini sen değil bırak başkaları söylesin de,böylece iç güzelliğinide göstermiş olursun de:)
hatta hiçbişey deme..kimene yaw boşver:)

bu kız zarar verici gibi duruyo. oluyo bazen bu tipler. kendinden uzak tutmak senin yararına olacaktır.

Var olmaz mı?Allah düşmanımla karşılaştırmasın o derece.Yazıştığı her erkeğin kendine aşık olduğunu sanarken üstüne otobüste yolda ona bakanlar için de aşık zannediyor.Halbuki onlar herkese bakıyor herkese yazıyor kısa günün karı diye.Bazen erkeklere katılıyorum baya şu türk kızlarına prim vermeyin diye çünkü adam ab.za yazıyor kızlar da sanıyor ki ben dünya güzeliyim herkes bana aşık. Öyle dünya yok be "dünya güzelleri" türk erkekleri güzel çirkin demeden ab.zala.ıyor

Sana zarar vermedigi sürece insanlarin kisilikleri seni ilgilendirmez bence. Gorusmeyi kesebilirsin.

parasıyla övünen her istedigi kadını elde ederim diyen erkeklerle aynı familyadan bunlar, çok iticiler etrafımda var ama arkadaşım değiller , konuşmuyorum , sende uzak dur bence.

İyide herkes senin gibi olcak diye kural mı var.kızla seni arkadaş olmaya mecbur eden bir durummu var? Beğenmiosan sinir oluyosan kesersin iletişimi olur biter.bu konuyu açmanın mantığı nedir anlayamadım.

Vardir oyle tipler. Niye onemsiyosun ki. Samimiyet kurma, kendi eglenecegin sekilde tiye al vs...

Ben olsam yalanlayan cocukla bir araya tesadufmus gibi bir araya getirip konusunu acardim, "ayy siz yazismistiniz diimiii" derdim. O zaman hersey ortaya cikinca daha da kimse asik demezdi.

Ben de üniversite yıllarında çok populerdim. Bu durumdan sıkılırdım.ARkadasiniz baya memnun sanırım. =) tabii insansız,beğenilmek herkesin de hoşuna gider dip not olarak eklemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…