herkes benim kizimi sevmeye mi hayran !

hafizami_silsem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
23
8
1
36
Herkese hayirli cumalar .
Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?

Sinir krizi nedir nasil gecirilir bilmiyorum,hayatta hic bir seyi o kadar buyutmedim
Esiniz sizi ailenizden men etme hakkina sahip degil,ona bu izni kendiniz vererek tepenize cikariyorsunuz,ileride indiremezsiniz.
Son olarak ne olursa olsun ,en kotu aile bile en iyi esten daha iyidir. Asla anami babami birakip da koca demem yani.

esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
bu kararı eşin değil sen vermelisin. o ancak fikrini belirtebilir, yasak koymak ne ola ki? 5 yaşında mısın?

oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
çevrendekilere bişey demek zorunda değilsin. görüşmek istemezsen görüşmezsin.

Hic gorusmemek olmaz ama bu donemde uzaklasmak en iyisi Benim annemde sinirimi ziplatiyor Ay sen nasıl dogurcan doguramazsin, bebek belki ölmüştür kontrole git gibi sözleri beni benden alıyor

ben eşiniz olsam aynen onun gibi davranırım.
siz elbette ailenizle bağınızı koparmak istemeyebilirsiniz.
Ama karısı mutsuzken adam mutlu olacak hali yok.
çocuğunuza hamileyken bile sinir krizi geçirdiğinize göre size takmayın üstünkörü görüşün desek onu da yapamayacaksınız.
Eşiniz kendi açısından en mantıklı olanı yapıyor, mutlu olmanız için tek seçeneği kullanıyor, tabi ki ailecek.
Ama siz ailemle ille de görüşeceğim diyebilirsiniz. Bu durumda ben sizin eşiniz olsam sizinle ilişkimi bitiririm, mutsuz olacak diye çırpınan biriyle nereye kadar derim. Çocuklarımı da ailenizden koruyabildiğimde korumaya çalışırım elbette.

Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
Hemen hemen benzer seyler yasadim hamileyken ve logusaligimda evliligimde cok kotu olaylar yasadim hatta dovduler beni...esime anlatmadim hala mesafeli gorusuyorum.esim beni dovsun ac biraksin suruneyim istiyor ablam ama masallah esim iyi biri kufur dahi etmez evimizde.biz esimle kavgaliysak mutluolur ablam surekli guler bunu anladiktan sonra hic belli etmemeye basladim.simdide cocuklarimi doldurur.kizimla kavga etmem icin elinden geleni yapar bende tuzagina dusuyorum bazen ama annem olene kadar ite kaka gidiyor

Eşinin yasaklamasına göre değil de kendi görüşmek isteyip istememene göre karar vermelisin. Eşin sana fikir sunabilir ama yasak getiremez. Kimsenin de ağzıma bakıp şunu şunu diyecekler diye ruh sağlığından olma.

Başlığa hasta oldum :KK53:

Ne olursa olsun , onlar senin ailen ve eşinin söz hakkı yok .haddini aşmış biraz ,sahibin mi o senin ? İstediğin zaman görüşür ,istemediğin zaman da görüşmezsin. Bu durumda esin yalnız destek olur ,hüküm sahibi değil ..

Bir aile sinir krizi geçirtecek kadar ne yaşatır onu da bilemedim ...

Esinin seni veya cocugu gostermeme gibi bir hakki yok. Buna ancak sen karar verebilirsin. Ben komple gorusmemektense onlar iletisim kurdugunda normal seviyede konusup otesine gememe taraftariyim.

başlığı çözmeye çalışıyorum 2 saattir beynim yandı
anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani

basligi acikladim.kizlar bu cumle bir haftadir beynimde donup duruyor cok agrima gitti oz annem nasil.torununa boyle bisey der

anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
evin en büyüğü müsünüz? ne bileyim acaba annenin babanın ikinci evliliği de sen aslında annenin kızı değil misin? yani aklıma başka birşey gelmedi kusura bakma. Bir anne kızına neden böyle davranır ki?
Bence eşin haklı üzülmektensw uzaklaşman daha iyi

Back
X