herkes benim kizimi sevmeye mi hayran !

Iyi deyin kapatin. Cok sey beklemeyin madem kiriliyorsunuz. Esinize de fazla soz hakki tanimayin bu konuda, onu ilgilendirmez. Siz cocuk degilsiniz ki kiminle ne surede goruseceginize veya gorusmeyeceginize siz karar verirsiniz. Bugun kocaniz iyidir,yarin da obur gun de iyi olacaginin garantisi yoktur. Kimse kotuyu yasayin istemez burda ama bir de bosanma durumunda gorun o harika kocanizi diyorum baska da bir sey demiyorum. Ayaginizin altindaki dunyayi bile ceker alirlar emin olun.
Bosanma nerden cikti bide onla uğraşmiyim :)))

Çok yarım yarım anlatıyosunuz.
Çocuğunuz kaç yaşında? Birde bu kapatma işlemi nasıl birşey elinizle 2 saat mi tutuyosunuz? Pamuk vb bişeyle kapatıp 2 saat sonra mı açıyosunuz ? nedir
İşleri varsa neyapsınlar 5dakikalık birşey değil ki isteğiniz?

O çok bilmiş eşiniz neredeydi işimi vardı yoksa.

Eşinizi ailenizle ilişkilerinize karıştırmayın ne bugün ne yarın. Mutlu anlarınızı anlatın sadece kavgalar kızgınlıklar sizde kalsın.

Görüşmek istemiyosa o kendi ailesiyle görüşmesin sizinkine karışmasın
Ay evet ya, koca neredeydi lar lar konusmaya var ama is olunca toz

Ay evet ya, koca neredeydi lar lar konusmaya var ama is olunca toz
bunlari onceki sayfalarda acikladim okursaniz gorursunuz esim 8 de geliyor dogru duzgun yemek yemeden 1 saat gozunu kapatiyor her gun ama gunluk en az 3 saat kapatilmasi gerek ayrica ben kocama daha hic kocis demedim o ne cirkin bi laf nonis der gibi

bunlari onceki sayfalarda acikladim okursaniz gorursunuz esim 8 de geliyor dogru duzgun yemek yemeden 1 saat gozunu kapatiyor her gun ama gunluk en az 3 saat kapatilmasi gerek ayrica ben kocama daha hic kocis demedim o ne cirkin bi laf nonis der gibi
Ben dediniz demedim zaten , buradaki arkadaslar bilir kocasina toz kondurmayanlarin agzindan konusuyoruz genelde ;) sizinle alakali bir durum degil yani.
Konunun sayfalari asiri derecede fazla,ben her sayfayi okumadim o nedenle gormemis olabilirim.

Sayfaları okumadan gelip sivri sivri yorum yapıyorlar ya.. Kadın 40 yılda 1 annesinden bir yardım istemiş, hayır cevabı almış. Ama çarpıtılıp niye "sürekli sürekli anneni yardıma çağırıyorsun, çocuğunu niye ona baktırmak istiyorsun" olmuş. Kocası, aile huzuru için karısının ailesi ile mesafe koymak istemiş, haklı da. Ama konu boşanmaya dönmüş. Kadın kocasına eşim diye hitap etmiş, iş kocişe dönmüş. Kadının düşmanı yine kadın sahiden... Büyü de gel çocuk, oku da gel üye!

Tabikide esiniz çocuklarını göstermek istemezse göstermez eğer bu denli ciddi sorunlar varsa neyin ursa ol görüşmemelisin
Bayramlar yeter

Adam sen üzülme diye kendince çözüm bulmuş , ailenle meselen ne tam olarak bilmiyorum ama he deyip geçecek bildiğini yapacak şekilde idare edemez misin?

Yani annem kv babam kp hiçbiri beni sinir krizine sokamaz şu an düşünüyorum da , çok çok rahatsız olacağım bir durum olursa mesafe koyar istediğim çizgide yüzeysel görüşürüm hepsi ile. Ama işi sinir krizi geçirmeye gidecek kadar kontrolden çıkarmışsan ben de eşinin yerinde olsam görüşme artık gibi bir çözüm önerisi getirirdim.

Sence çözüm hiç görüşmemek mi? Yani ölümlü dünya 2 gün sonra kaybedebilirsin aileni , şimdi tamamen hayatından çıkarırsan yarın üzülmeyesin bu kararına?

Ne anneler var ya tövbe estagfurullah.
Allah yardımcın olsun.
En azından eşinden yana şanslısın,
Kimseye minnet etme boşver..

her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazim

Ama konu sahibi sevme ile sorumluluğunu almak aynı şey değil ki? Anneannesi tabiki sever de merak da eder , sorar da , yaptığı bıcırık şeyleri arkadaşıyla eş dostu ile de paylaşır. Bunun bedeli çocuğun sorumluluğunu almak olmamalı. Sorumluluk sizde. Çocuğunuzun özel durumunu sizin düşünmeniz gerekiyor bir şekilde. Eğer tedavisi için gereken çabayı planlayıp ona göre 2. Çocuğu düşünseniz en doğrusu bu olurmuş.

Ha yardım bekleyebilirsiniz elbette ama yardım etmediler diye sinir krizleri geçirmek, kocaya bunlardan dert yanıp sonunda da ailemle görüşmemi istemiyor pozisyonuna girmek hiç olmamış.

Yani başlığa bakar mısınız konunun özünü anlamasam torunundan nefret eden manyak bir büyükanne diye düşüneceğim, ama gel gör ki konuyu okuyunca aldığı sorumluluğun farkında olmayan ve başkalarına atmaya çalışan bir anne ve bir baba görüyorum.

Sayfaları okumadan gelip sivri sivri yorum yapıyorlar ya.. Kadın 40 yılda 1 annesinden bir yardım istemiş, hayır cevabı almış. Ama çarpıtılıp niye "sürekli sürekli anneni yardıma çağırıyorsun, çocuğunu niye ona baktırmak istiyorsun" olmuş. Kocası, aile huzuru için karısının ailesi ile mesafe koymak istemiş, haklı da. Ama konu boşanmaya dönmüş. Kadın kocasına eşim diye hitap etmiş, iş kocişe dönmüş. Kadının düşmanı yine kadın sahiden... Büyü de gel çocuk, oku da gel üye!

"Büyüde gel çocuk,oku da gel üye" bayıldım bu sözünüze.Çünkü en başından beri yazılanları okudukça,nasıl okuyorlar,okuduklarını anlayamıyorlar mı diye düşünmekteyim.Kimi başlığa takılmış,tamam kendini ifade edememiş yada eksik ifade et mil olabilir.defalarca sormsnın anlamı ne? Bir de derdini uzun uzun anlatan üyeye lütufmuş gibi " ay çok uzun okuyamadım,beynim yandı,sonuna kadar dayanamadım diyen üyelere çok kızıyorum.ya okumazsın yada uzun yazdı diye eleştirmezsin.
Konu sahibi arkadaşım ben eşinin seni ve ailenizi düşündüğü için sınır koyduğunu düşündüm anlantıklarından.Aile denince ne anlıyorsınuz bakmak zorunda değil vs diyem üyeler.ben aile deyince her durumda,küsssende,tartışssanda birbirine değer veren destek olan kişiler anlıyorum.ama bu destek birvtarafın söndürüldüğü bir düzene dönüşmemeli.Çok keskin konuşmak istemiyorum,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Benim kötü günün de ve ya ihtiyacım olduğunda yanımda olabileceği halde,imkanı olduğu halde destek olmayan aileye sınırsız iyi niyetle yaklaşamam.Aile adı üstünde birlik beraberlik,sevgi ,destek herşeye rağmen biraradalık demek.yapamıyorsa farklı ama yapmıyorsa orada tarımı koyarım.

Sinir krizi nedir nasil gecirilir bilmiyorum,hayatta hic bir seyi o kadar buyutmedim
Esiniz sizi ailenizden men etme hakkina sahip degil,ona bu izni kendiniz vererek tepenize cikariyorsunuz,ileride indiremezsiniz.
Son olarak ne olursa olsun ,en kotu aile bile en iyi esten daha iyidir. Asla anami babami birakip da koca demem yani.
+1

Bence nolursa olsun ailenden gecmemelisin.. tamam yine görüşme.yani içli.dişli olma.ama.bayramlarda falan gitmelisin .. torunlarını görmek.onların hakki

Back
X