Bağzı namıssız kadınlar çok kıymetli karaborsada bile zor bulunan erkek cinsiyle seviştikleri için sevişmeyen namıslı kadınlara erkek kalmıyor. Bütün erkekler sevişenlerin peşinden gidiyor ya da namıslı sevişmeyen kadınlarla da sevişmek istiyorlar. Namıslı kadınlar çogüzgünBütün suç kadınların yani. Erkekler istediklerini yaparlar kadın yapınca suçlu
Benim sadece sevişmek için takıldığım adamla evlendim dediğim mesaja da kızmış. Ben de anlamadım sebebini.db55 siz benim yukarida yazdigim mesajin tam olarak neresine kizmis olabilirsiniz? internetten iliski yapilmaz kismina mi?
ilk kez forumda birine neden mesajima bu emojiyi biraktin diyorum cunku anlayamadim
sasirdim dese diyecegim ki hayatinda ilk kez duydu herhalde, garipseyip gececegim yani. ama kiziyor bir de hajshajshsjwBenim sadece sevişmek için takıldığım adamla evlendim dediğim mesaja da kızmış. Ben de anlamadım sebebini.
Sevişince evlenmememiz mi gerekiyor acaba?
Değişik bir tepki bence de.sasirdim dese diyecegim ki hayatinda ilk kez duydu herhalde, garipseyip gececegim yani. ama kiziyor bir de hajshajshsjw
Yaşınız doğru mudur? Öyleyse, kendinizinkine göre seçtiğiniz yaş aralığında cinsel dürtüler ileriki yaştaki insanlarınkine göre daha fazla. Dolayısıyla, 20'lerinin başında, cinselliği ön planda tutmayan ve ciddi ilişki isteyen birini beklemeyin. Ya da bu cümlemi geri alıyorum. 28 yaşındaki adam kudurmuş sanırım.Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
maalesef bunlardan fazlasıyla var..senlik bi durum değil.. hayatına gelmesi gereken insan henüz vakti gelmediği için çıkmıyor. inşallah gönlüne göre olurEvet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
O yuzden ilk görüşmede eve atmışsın adamı KudraEn son “takılalım ya, ciddi bişe istemiyorum gezelim, eğlenelim, sevişelim” dediğim adamla 8 senedir evliyim. Söyleyeceklerim bu kadar
Ben de atmıştım bebeğim, evliyim şu an o adamla.O yuzden ilk görüşmede eve atmışsın adamı Kudra
kız hakkaten miBen de atmıştım bebeğim, evliyim şu an o adamla.
aaa benim de var böyle eve atılacak adaylarımBen de atmıştım bebeğim, evliyim şu an o adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?