Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

Yine başlamış evlilik dışı cinsellik yaşayışlarını ballandıra ballandıra anlatanlar.. Aman ne matah.
Oysa, hala bunu kaldıramayanlar, evlilik dışı cinselliği yani, beceremeyen, arkasında duramayan, bunu hakaret sayan, korunmayı bilmeyen veya kendi prensipleri,dini inanışları uymayan gençlerimiz var.
O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki.
Bilinçli olunsun yeter. Ben cinsellik yaşamayacaksam bunu belirten bir duruşum olur zaten. Bana böyle yanaşan ergen tipli denyoları da geri püskürtür yoluma bakarım.
Yok cinsellik yaşamak benim için normalse yine bunu belli ederim, zaten o zaman karşı taraftan rahatsız olmam.
Bütün erkekler aynı değil, kadınlar da.
Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))
Sanal ortamda erkeklerin pek fazla rahat olduğunu biliyoruz, ordan bulunca onlar da rahatlığını ifade ediyor demekki.

Karşınıza denginiz birileri çıkar elbet emin olun. Rızanız olmayan birşeyi yaşamadığınız, isteklerinizi açıkca belirtebileceğiniz ilişkileriniz olsun umarım

"O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki." kendinizden başlayabilirsiniz.

"O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki." kendinizden başlayabilirsiniz.
Komik mi?

Ben tavsiye vermedim, konu sahibine son paragrafta temennide bulundum.
Şöyle seviş böyle seviş demedim diye mi kızdınız
Ya da git evlen de demedim farkındaysanız.

Komik mi?

Ben tavsiye vermedim, konu sahibine son paragrafta temennide bulundum.
Şöyle seviş böyle seviş demedim diye mi kızdınız
Ya da git evlen de demedim farkındaysanız.
"Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))" bu cümle "tavsiye" mi "temenni" mi? :)

"Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))" bu cümle "tavsiye" mi "temenni" mi? :)
Hımm. Bak o kısım tavsiye sayılıyor evet.
Nasıl da gafil avlandım.
Tebrikler bravo, biraz daha didikleyin, başka ne gibi hatalar yapmışım?

Soru cümlesi ile bitirdiğime bakmayın, birşey sormuyorum. İyi günler

Konu sahibi ve onun gibi kadınların karşısına hep ama hep aynı tarzda ciddi ilişki istemeyen erkekler çıkıyorsa o zaman kişi iğneyi biraz da kendine batırmalı.

Ben de kiminle tanışsam evlenmek istiyor çıldırıyorum mesela. Bu devirde ciddi ilişki aramayan erkek kalmadı mı ya hof

Formülü ne peki sence? Ne yapıyorsunda evlilik teklifi ediyorlar merak ettim. :)

Hayat kadınları o işi keyfinden yapmıyor yalnız,en azından büyük çoğunluğu diyeyim.Seks bağımlısı olan varsa onu bilemem.
Buradaki ilişki karşılıklı.Adam kadına soruyor ''sen böyle bir şeye açık mısın'' diye.Siz istiyorsanız evet istemiyorsanız hayır diyorsunuz.İstiyorsanız olayda karşılıklı ''keyif'' durumu var.Yani şu kıyası yapamıyorsanız bu cümleleri yazmadan önce size ne yazılsa boş.

Sadece cinsellik yaşamak için sizinle ilgilenen erkekler olacak böyle kadınlar da olduğu gibi. Evli olanlar bile ( kadın-erkek fark etmiyor) Evliyim, evli ve çocukluyum, boşanmayı düşünmüyorum ama takılalım mı? diyebiliyor bu zamanda. Yani iki medeni ( ki bu da tartışılır) insan çıkıyor meydana tercihlerini, arzu ve seçimlerini söylüyor. Size uyarsa başlıyorsunuz uymazsa noktalıyorsunuz. Ama bende yukarıdaki bir üyeye katılıyorum bazı sapkınlar cinselliği daha güvenli kadınlarla yaşamak için bir de bedava kadın bedeni mantığıyla oldukça menfi olarak yaklaşabiliyor cinselliğe. Ki ben gençler konuşurken kendi kulaklarımla işittiğim bir diyaloğu burada sizlerle de paylaşmak isterim.
X- Abi geçenki kız çok güzeldi. Şişşş götür. İyisin!
Y- Olum kız o biçim yollu. Boşver abin bilir işini. Parayla yapmaktan iyidir. ( evet aynen böyle dedi)
Z- Ne diyosun? Çok mu iyi?
Y- Değme orospulara taş çıkarır o kadar diyim. ( iki medeni insanız cinsellik normal, geçmedi bile konuşmada. Kadının da cinsellik hakkı, o da geçmedi konuşmada.)
X- Abi evlenecek kız kalmadı piyasada hepsi yollu valla. Geçen ...kız atladı resmen üstüme. ( Biri de demedi senin hakkın var da kadının yok mu? Ortada evlenecek erkek kaldı mı acaba? diye)
Y- Boşver oğlum ne evlenmesi, takılıyoruz işte. Alan memnun, satan memnun. ( son cümle durumu özetliyor)
Bende kulak misafiri olduğum bu yüksek sesli konuşmaya dahil olup birkaç çift laf ettim ama burda ondan bahsetmeyeceğim.
Ama insanların düşüncelerini kontrol etme şansınız yok. Siz kendi seçimlerinizden sorumlusunuz. Ve kendi seçimlerinizin sonuçlarını yaşarsınız mutlu olabilirsiniz veya katlanırsınız. Ben cinsellik konusunda kadını daha dezavantajlı bulanlardanım. Çünkü kadının insan dünya getirme ‘annelik’ gibi biyolojik bir yaradılışı var. Ve ister doğursun, ister aldırsın bunun yarattığı yıpratıcı tramva kaçınılmaz. O sebeple kadının cinselliği daha güvenli kollarda yaşamasının daha iyi olacağını düşünenlerdenim. Tabi zamane kadınları aptal değil korunuyordur, diye düşünüyor olabilirsiniz ama daha birkaç hafta önce buradan kuzeninden hamile olan bir kızcağız konu açtı. Demekki herkes yeterince tedbirli değil ve bunun yaralayıcı sonuçları öncelikle anne ve bebeğini etkiliyor. Kızlarımızı bu bilinçle bilgilendirmekte fayda var. Herkesin hayatı kendine tabi. Ama çöp kutularına terk edilen, tuvalet köşelerinde bırakılan, cami avlusunda bulunan bebekler toplumun sorunu. Yani kendinizi kullandırmayın. Bir şey yaşarkende lütfen korunun Herkesin cinselliği evlilikle sonuçlanmıyor sonuçta. Kullanılmadığınızı, samimi bir birliktelik içinde olduğunuza inanıyorsanız istediğiniz hayatı “tedbiri elden burakmadan” yaşayabilirsiniz ve bu ilişki yürümeyedebilir. Bana göre bir ilişki öncelikle birlikteyken kendini rahat hissedip sohbet-muhabbetle kaliteli zaman geçirerek başlıyor. Sonra güven, sadakat, cinsellik gibi gönüllü bağlılık ardından geliyor. Ama hemen cinsellik diyen erkeği bilemedim çok sığ bulurdum herhalde. Zamanla belki cinsellik ilişkinin sonucu olabilir de buradan başlamak her zaman sonuca götürmeyebilir. Tanıdık çevreden erkeklerle tanışmakta fayda var. Risk olsada daha az riskli olacaktır.

Karşılığında para almıyor ama zevk alıyor. Kendi seçimini yaşıyor. Tıpkı karşısındaki erkek gibi.
Ama o erkeğe hayat erkeği benzetmesi yapan birini görmedim henüz ki hayat erkeği diye bir şey de yok zaten.

Erkeğin söylediği bir cümleye duyulan öfke bile kadın aşağılanarak dile getiriliyor. Hem de bütün kadınlar aşağılanarak.
Tek bir cümleyle sıcacık evinde namusuyla(!) oturan kadın da aşağılanıyor, hayat kadınları da. Siz de, ben de...

Böyle benzetmeler en başta da hayat kadınlarına haksızlık. Bu işe zorlanan, mecbur kalan kadınları herkes aşağılıyor da o kadınlara giden erkekler için de bir sıfat yok bu toplumda.
Bu ikiyüzlülüğe de en çok kadınlar çanak tutuyor.
Başka kadınların yaptıkları, yapmadıkları, cinsel hayatları vs üzerinden kendini yüceltmeye çalışmak sadece erkeklere fayda sağlıyor.

Aynısını düşünüyorum. Sapık erkekleri bile normalleştirmek modernlik sayılır oldu artık. Ben adamla duygusal bir ilişki kurmak istiyorum adam bana diyor ki seninle sadece seks yaparım, benden başka hiçbir şey bekleme. Adam (!) bildiğin kendine cinsel bir meta istiyor işte, bunu anlamanın nesi güç.

Sapıklık başka bir şey, pedofili, swinger, röntgencilik, nekrofili ve zoofili sapıklık diye tanımlanır ama ben ciddi bir ilişki istemiyorum, istediğim bu diye açıkça belirten birine sapık denmez, kadın tercih etmiyorsa reddeder, reddettiği halde erkek zorla cinsellik yaşamak isterse başka, o zaman zaten tecavüzcü pisliğin tekidir.

Valla abla bana göre sapıklık. Bir kadın bunu teklif etse onu tefe koyarlar ahlaksız diye. Erkekler böyle bir şeyi teklif etme cesaretini nereden buluyor?

konu amacından saptı mı acaba? Konuyu açan kişi ne sormuş, cevaplar nerelerde geziyor...

Kadın kadına rahatça hakaret edebiliyor cinsellik yaşayıp evlenenler dolu etrafım cinsellik isteyen erkek saygısız olmuyor ya da bunu kabul eden kadın saygısızlığı hak etmiyor.
Bulduklarınızın karakteri bozuksa kim ne yapabilir?

yok hayat kadınlığıymıs bilmem ne ama evlenince herkes cinselliğin piri oluyor
Evlenmeden önce bana kıyamasın vah evlendikten sonra neden benle olmuyor sorunları başlıyor.

Kadında bu işten zevk alıyor sevgili konu sahibi karşı taraf sizi zorlamadıysa sorun yok ortada.
Konu açmaya bile değmez herkesin istediği ilişki dinamiği farklıdır.

bunu sizle alakası yok adamın istekleriyle alakası var.
Sadece seks ilişkisi kadını hayat kadını yapıyormus e kadın da zevkine bakıyor madem öyle bir şey yok ne diye orgazm olamıyorum konuları açılıyor?

Valla abla bana göre sapıklık. Bir kadın bunu teklif etse onu tefe koyarlar ahlaksız diye. Erkekler böyle bir şeyi teklif etme cesaretini nereden buluyor?
O da sizin görüşünüzdür saygı duyarım lakin kadınları sırf farklı bir hayat görüşüne sahip diye ahlaksız diye nitelendirenler yine kadınlar maalesef, erkeklerden daha çok yaftalıyoruz hemcinslerimizi, kılık kıyafetine göre bile teşhirci diyebilme cüreti gösteriyoruz ve hepimize göre teşhirci kavramı bile değişkenlik gösteriyor, kimine göre sıfır kol tişört giyen, kimine göre şort giyen, yaşa göre giyinme bile kadınlar arası bir kalıplaştırma, anne giyim tarzı, evli kadın giyim tarzı, kayınvalide giyimi, yaşlı kadın giyimi, bu laflar kadınlar arasında dönünce erkeklerde kadınlara başka türlü bakıyor çünkü erkekleri biz yetiştiriyoruz, ister istemez onlara düşüncelerimizi de aktarıyoruz, kadınlara bizim baktığımız noktadan bakıyorlar haliyle.

Konu içeriğine göre yazmam gerekirse buluşulmuş çay kahve derken güzel bir sohbet edilmiş, eve dönünce erkek düşüncesini söylemiş, birlikteyken sapıklık namına bir şey yapmamış, eve döndükten sonra öyle cümleler kurmasının sebebi de yüksek ihtimalle delikanlı kadın-erkek ilişkisine farklı baktıklarını anlamış, bir nevi uzaklaşma, uzaklaştırma metodu kullanmış gibi görünüyor, yaş itibariyle bakarsak 20'li yaşlarda 2 genç, kızlar ilişkileri hemen ciddiyete binsin ister, çoğu genç kız hoşça vakit geçireceğim biri olsun diye düşünmez daha derin ve uzun soluklu beklentileri olur ama erkekler farklı düşünebiliyor, hemen aşkım aşkım moduna girmiyorlar.

Bence de kesinlikle kişi çekiyor enerjisiyle. Benim de hiç evlilikte gözüm yok, bir sevgilim çeyiz mağazası gezerdi benimle, heves edeyim diye kalp şekilli yumurta kalıbı hediye ederdi biri daha sevgili olmadan anasını saldı üstüme, kadınla ne zaman mesajlaşsak 'evlenseniz başka şey istemem' derdi, gittim Amerikalı buldum, adam 'benim yaşım 32,yarın bir gün ailem istemiyor diye terkedeceksen,evlenmeyeceksen hiç başlama bile' diye şart koştu ilk aydan, son sevgilim bile kimliğimi görse 'ne güzel kimliğin var,evlensek de benim de olsa' diye espri yapar,konuyu evliliğe çocuğa getirmediği tek gün olmazdi...
Oysa bu tarz cümleler beni kesinlikle çok rahatsız eder ve tedirgin olurum. Bir gün evleneceksem bile birlikte keyif aldığımız ve her halini tanıyıp benimsedigim biriyle 'ne iyiyiz biz ya,evlensek mı?' şeklinde gerçekleşsin isterim...
Konu sahibi de öyle bir enerji yayıyor ki 'evleneceksen gel' diye, tam tersi kişileri cagiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…