"O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki." kendinizden başlayabilirsiniz.Yine başlamış evlilik dışı cinsellik yaşayışlarını ballandıra ballandıra anlatanlar.. Aman ne matah.
Oysa, hala bunu kaldıramayanlar, evlilik dışı cinselliği yani, beceremeyen, arkasında duramayan, bunu hakaret sayan, korunmayı bilmeyen veya kendi prensipleri,dini inanışları uymayan gençlerimiz var.
O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki.
Bilinçli olunsun yeter. Ben cinsellik yaşamayacaksam bunu belirten bir duruşum olur zaten. Bana böyle yanaşan ergen tipli denyoları da geri püskürtür yoluma bakarım.
Yok cinsellik yaşamak benim için normalse yine bunu belli ederim, zaten o zaman karşı taraftan rahatsız olmam.
Bütün erkekler aynı değil, kadınlar da.
Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))
Sanal ortamda erkeklerin pek fazla rahat olduğunu biliyoruz, ordan bulunca onlar da rahatlığını ifade ediyor demekki.
Karşınıza denginiz birileri çıkar elbet emin olun. Rızanız olmayan birşeyi yaşamadığınız, isteklerinizi açıkca belirtebileceğiniz ilişkileriniz olsun umarım
Komik mi?"O yüzden kimse kimseye tavsiye vermese daha iyi sanki." kendinizden başlayabilirsiniz.
"Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))" bu cümle "tavsiye" mi "temenni" mi? :)Komik mi?
Ben tavsiye vermedim, konu sahibine son paragrafta temennide bulundum.
Şöyle seviş böyle seviş demedim diye mi kızdınız
Ya da git evlen de demedim farkındaysanız.
Hımm. Bak o kısım tavsiye sayılıyor evet."Konu sahibi sizin karşınıza bu tipler çıktı diye erkeklerden umudunuzu kesmeyin :))" bu cümle "tavsiye" mi "temenni" mi? :)
Konu sahibi ve onun gibi kadınların karşısına hep ama hep aynı tarzda ciddi ilişki istemeyen erkekler çıkıyorsa o zaman kişi iğneyi biraz da kendine batırmalı.Siz anlamamakta diretiyorsunuz tekrarlayayım.konu sahıbı muzdarip bu durumdan? Fakbadi aramıyor kadın.konu sahıbının baslıgını okudjnjz mu ? Kadın neden erkekler hep cınsellık istiyor sadece diyor.adam da buna kalkmıs ben sadece ıyk wakıy gecırelım istiyorum diyor.ben de diyorum kı bedava seks derdi adamjn.komik mısınız ya. Nasıl cıkarımlar yamak için kasmıssınız. Herkes kendk hayatında ıstedigi haltı yiyebılır ama şahsi gorusum bir kadın sırf öaddiyat için evlendiyse mal yerine konmayı, sadece seks için takılıyorsa da kaale alınmamayı,saygı duyulmamayı hak eder erkek de aynı sekılde. Bı secim yapıyorsan bu hayatta karsılıgı oluyr.o karsılkla yuzlesmek yemıyorsa yapmayacaksın o zaman.konudan bagımsız konusuyorum.
Formülü ne peki sence? Ne yapıyorsunda evlilik teklifi ediyorlar merak ettim. :)Konu sahibi ve onun gibi kadınların karşısına hep ama hep aynı tarzda ciddi ilişki istemeyen erkekler çıkıyorsa o zaman kişi iğneyi biraz da kendine batırmalı.
Ben de kiminle tanışsam evlenmek istiyor çıldırıyorum mesela. Bu devirde ciddi ilişki aramayan erkek kalmadı mı ya hof
Kafalara bak ya.. bedava hayat kadını istiyorum demıyor keyıflı vakıt gecırelım seviselım dıyor.dallamalar. Ne olmus bj erkeklere boyle ya.ne rahat soyluyorlar boyle bır seyi.cidden bızım kulturumuz yozlaştı iyice.
O anlamda dememiş bence. Hoşlanma, aşık olma vs. gibi duygular olmadan yaşanan birliktelikleri hayat kadınlığına benzetmiş. Amaç sadece sevişmek zevk almak falan. Tek fark karşılığında para almıyorsun.
Aynısını düşünüyorum. Sapık erkekleri bile normalleştirmek modernlik sayılır oldu artık. Ben adamla duygusal bir ilişki kurmak istiyorum adam bana diyor ki seninle sadece seks yaparım, benden başka hiçbir şey bekleme. Adam (!) bildiğin kendine cinsel bir meta istiyor işte, bunu anlamanın nesi güç.Evet oyle oluyor.cunku bu tek taraflı bır ıstek.konu sahıbı arkadaş ılıskı istiyor. Ikısı de takılma kafasında olsa zaten konj acmazdı konusmazdık.ben ılıskk istiycem adam diyecek ki sadece sewişelkm.normal mı? Saygı duyulası bır sey mı? Basınıza gelse en cok siz aglarsınız.ama lafa geldı mı konusun..
Neyse ki basta belli ediyorlarmış. Uymuyor bana diyerek sonlandırınız.Karşıma hep böyleleri çıktığı için kendimi değersiz ve umutsuz hissediyorum artık
Bilmiyorum ki :)))Formülü ne peki sence? Ne yapıyorsunda evlilik teklifi ediyorlar merak ettim. :)
Sapıklık başka bir şey, pedofili, swinger, röntgencilik, nekrofili ve zoofili sapıklık diye tanımlanır ama ben ciddi bir ilişki istemiyorum, istediğim bu diye açıkça belirten birine sapık denmez, kadın tercih etmiyorsa reddeder, reddettiği halde erkek zorla cinsellik yaşamak isterse başka, o zaman zaten tecavüzcü pisliğin tekidir.Aynısını düşünüyorum. Sapık erkekleri bile normalleştirmek modernlik sayılır oldu artık. Ben adamla duygusal bir ilişki kurmak istiyorum adam bana diyor ki seninle sadece seks yaparım, benden başka hiçbir şey bekleme. Adam (!) bildiğin kendine cinsel bir meta istiyor işte, bunu anlamanın nesi güç.
Valla abla bana göre sapıklık. Bir kadın bunu teklif etse onu tefe koyarlar ahlaksız diye. Erkekler böyle bir şeyi teklif etme cesaretini nereden buluyor?Sapıklık başka bir şey, pedofili, swinger, röntgencilik, nekrofili ve zoofili sapıklık diye tanımlanır ama ben ciddi bir ilişki istemiyorum, istediğim bu diye açıkça belirten birine sapık denmez, kadın tercih etmiyorsa reddeder, reddettiği halde erkek zorla cinsellik yaşamak isterse başka, o zaman zaten tecavüzcü pisliğin tekidir.
Valla abla bana göre sapıklık. Bir kadın bunu teklif etse onu tefe koyarlar ahlaksız diye. Erkekler böyle bir şeyi teklif etme cesaretini nereden buluyor?
O da sizin görüşünüzdür saygı duyarım lakin kadınları sırf farklı bir hayat görüşüne sahip diye ahlaksız diye nitelendirenler yine kadınlar maalesef, erkeklerden daha çok yaftalıyoruz hemcinslerimizi, kılık kıyafetine göre bile teşhirci diyebilme cüreti gösteriyoruz ve hepimize göre teşhirci kavramı bile değişkenlik gösteriyor, kimine göre sıfır kol tişört giyen, kimine göre şort giyen, yaşa göre giyinme bile kadınlar arası bir kalıplaştırma, anne giyim tarzı, evli kadın giyim tarzı, kayınvalide giyimi, yaşlı kadın giyimi, bu laflar kadınlar arasında dönünce erkeklerde kadınlara başka türlü bakıyor çünkü erkekleri biz yetiştiriyoruz, ister istemez onlara düşüncelerimizi de aktarıyoruz, kadınlara bizim baktığımız noktadan bakıyorlar haliyle.Valla abla bana göre sapıklık. Bir kadın bunu teklif etse onu tefe koyarlar ahlaksız diye. Erkekler böyle bir şeyi teklif etme cesaretini nereden buluyor?
Bence de kesinlikle kişi çekiyor enerjisiyle. Benim de hiç evlilikte gözüm yok, bir sevgilim çeyiz mağazası gezerdi benimle, heves edeyim diye kalp şekilli yumurta kalıbı hediye ederdiKonu sahibi ve onun gibi kadınların karşısına hep ama hep aynı tarzda ciddi ilişki istemeyen erkekler çıkıyorsa o zaman kişi iğneyi biraz da kendine batırmalı.
Ben de kiminle tanışsam evlenmek istiyor çıldırıyorum mesela. Bu devirde ciddi ilişki aramayan erkek kalmadı mı ya hof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?