Kafalara bak ya.. bedava hayat kadını istiyorum demıyor keyıflı vakıt gecırelım seviselım dıyor.dallamalar. Ne olmus bj erkeklere boyle ya.ne rahat soyluyorlar boyle bır seyi.cidden bızım kulturumuz yozlaştı iyice
evlenince kocandan para alıyorsun galiba. cunku bu mantıga göre evlenince de bedava hayat kadını oluyorsunKafalara bak ya.. bedava hayat kadını istiyorum demıyor keyıflı vakıt gecırelım seviselım dıyor.dallamalar. Ne olmus bj erkeklere boyle ya.ne rahat soyluyorlar boyle bır seyi.cidden bızım kulturumuz yozlaştı iyice.
hanımefendiye göre sanırım evlenince de "ömür boyu kullanım hakkı" satın almış oluyor kocalar, full paket.evlenince kocandan para alıyorsun galiba. cunku bu mantıga göre evlenince de bedava hayat kadını oluyorsun
Ne alaka . Kocamdan seks karsılıgı neden para alayım.kocam benımle bı cıkar ılıskısıne dayalı bırlıktelık yasamıyor kı.evlenince kocandan para alıyorsun galiba. cunku bu mantıga göre evlenince de bedava hayat kadını oluyorsun
Ben o hadsizin yeltendigi davranıs seklınj ızah ettim. Ikı sewgili veya ewlı bır cift iin geçerli bi argüman degildi benımkı hanımefendi ok? Ikı kısı ılıskı akısında şstediginş yasayabılır.adam eskort tutar gibi kuamele cekmıs bana yuruyorsjnuz. Algılarınızın ayarlarıyla bır oynayınhanımefendiye göre sanırım evlenince de "ömür boyu kullanım hakkı" satın almış oluyor kocalar, full paket.
Evet oyle oluyor.cunku bu tek taraflı bır ıstek.konu sahıbı arkadaş ılıskı istiyor. Ikısı de takılma kafasında olsa zaten konj acmazdı konusmazdık.ben ılıskk istiycem adam diyecek ki sadece sewişelkm.normal mı? Saygı duyulası bır sey mı? Basınıza gelse en cok siz aglarsınız.ama lafa geldı mı konusun..hoşlandığı için ya da evlilik amacı olmadan keyifli vakit geçirip sevişen kadınlar "bedava hayat kadını" mı oluyor pek anlayamadım şu an?
türkçenize hayran kaldım bu arada "muamele çekmiş" gibi bir jargona sahip birine ne denilebilir bilemedim.Ben o hadsizin yeltendigi davranıs seklınj ızah ettim. Ikı sewgili veya ewlı bır cift iin geçerli bi argüman degildi benımkı hanımefendi ok? Ikı kısı ılıskı akısında şstediginş yasayabılır.adam eskort tutar gibi kuamele cekmıs bana yuruyorsjnuz. Algılarınızın ayarlarıyla bır oynayın
google translate yardımından sonra şu an cevap verebiliyorum, çünkü türkçenizi çözmek hiç kolay olmadı malumunuz. insanlar arasında "iletişim" diye bir şey keşfedildi, bilmem haberiniz var mı? iki yetişkin insan aralarındaki ilişkinin boyutu için konuşup beraber karar verebilirler, farklı düşünüyorlarsa da "şu an beklentilerimiz birbirine uymuyor" der düzgün bir şekilde görüşmeyi sonlandırırlar. sizin için de geçerli biri size bir teklif sunduysa, reddetme şansınız var. gerçi size göre bu "muamele çekmek"ti az önce. bir insanla isteklerim uymuyor diye neden ağlayacağım ya da o insanın teklifi neden benim saygınlığımı azaltıyor pek anlayamadım. gerçi sizi bütünüyle pek anladığım söylenemez.Evet oyle oluyor.cunku bu tek taraflı bır ıstek.konu sahıbı arkadaş ılıskı istiyor. Ikısı de takılma kafasında olsa zaten konj acmazdı konusmazdık.ben ılıskk istiycem adam diyecek ki sadece sewişelkm.normal mı? Saygı duyulası bır sey mı? Basınıza gelse en cok siz aglarsınız.ama lafa geldı mı konusun..
Ne alaka . Kocamdan seks karsılıgı neden para alayım.kocam benımle bı cıkar ılıskısıne dayalı bırlıktelık yasamıyor kı.
Adam benden bır sey bekleme,olayım sadece seks,ılıskı duygusallık şstemıyorum diyor.sana da bu hayat kdknlarjnın duygusal bır bag olmadan seks işçiliği yapmalarını anımsatmıyor mu.nerenızden okuyorsunuz dınlıyorsunjz bılmem. Hayat kadını para karsılıgı seks yapan kısıdır kardeskm.battı mı .
O anlamda dememiş bence. Hoşlanma, aşık olma vs. gibi duygular olmadan yaşanan birliktelikleri hayat kadınlığına benzetmiş. Amaç sadece sevişmek zevk almak falan. Tek fark karşılığında para almıyorsun.evlenince kocandan para alıyorsun galiba. cunku bu mantıga göre evlenince de bedava hayat kadını oluyorsun
herkes aşık oldugu adamla evli galiba. bir kere görüp beğendiğin adamla sevişebilirsein aşık olmaya gerek yok. hayat kadını olmaya da gerek yokO anlamda dememiş bence. Hoşlanma, aşık olma vs. gibi duygular olmadan yaşanan birliktelikleri hayat kadınlığına benzetmiş. Amaç sadece sevişmek zevk almak falan. Tek fark karşılığında para almıyorsun.
Siz anlamamakta diretiyorsunuz tekrarlayayım.konu sahıbı muzdarip bu durumdan? Fakbadi aramıyor kadın.konu sahıbının baslıgını okudjnjz mu ? Kadın neden erkekler hep cınsellık istiyor sadece diyor.adam da buna kalkmıs ben sadece ıyk wakıy gecırelım istiyorum diyor.ben de diyorum kı bedava seks derdi adamjn.komik mısınız ya. Nasıl cıkarımlar yamak için kasmıssınız. Herkes kendk hayatında ıstedigi haltı yiyebılır ama şahsi gorusum bir kadın sırf öaddiyat için evlendiyse mal yerine konmayı, sadece seks için takılıyorsa da kaale alınmamayı,saygı duyulmamayı hak eder erkek de aynı sekılde. Bı secim yapıyorsan bu hayatta karsılıgı oluyr.o karsılkla yuzlesmek yemıyorsa yapmayacaksın o zaman.konudan bagımsız konusuyorum.duygusal bağ'ı ne olarak tanımlıyorsunuz bilmiyorum ama bu ülkedeki tüm kocaların karılarıyla "duygusal bağ" içinde olmadıklarına eminim. öyle olsaydı burada her gün bu kadar konu açılmazdı, çoğu erkek için evlilik -ki ülke şartlarında- evde biri bulunsun, çocuğumu yetiştirsin-soyum devam etsin, ütülü donum gömleğim olsun, yemeğim pişsin, cinsellik ihtiyacım karşılansın ve hayatıma devam edeyimdir. karşılığında da kadın "başında bir erkek olmasını ve anne olmayı, kurulu düzeni" deneyimler. yani insan ilişkileri özellikle evlilik "çıkar" odağının en fazla yerleşik olduğu kurumlardan biridir. "mantık evliliği" diye bir kavram var mesela. tabii siz hep aşk evliliklerinin yapıldığı başka bir toplumda yaşıyorsanız o farklı. sizin evliliğinizi bilmiyorum, ama söylediğim şartlarda -sizin iddianıza göre- ülkedeki evli kadınların yarısından fazlası "hayat kadını" oluyor sizin mantığınızda. "para" almıyorlar ama toplum gözünde "evli olma" "anne olma şansı" "ekonomik olarak bir erkeğin desteğine kavuşma" gibi kazanımlar elde ediyorlar.
gördüğünüz gibi mantığınızın elle tutulur bir yanı yok, ayrıca belirtmek isterim ki insanlar kendi rızaları olduğu sürece sırf birileriyle tipini beğendikleri için bile cinsel birliktelik yaşayabilirler, bu eğer kadını "hayat kadını" yapıyorsa bir düşünün bakalım cümlelerinizde aynı eylemi gerçekleştiren erkek için bir tanımlama var mı? yok tabii ki.
son olarak; çok sevdiğim bir söz var: "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu o'dur." - Nietzsche
ne güzel de söylemiş.
Benım parmaklarım biraz dolma.bırkac harfe birden basıyor.silmeye de usenıyorum.anlayabılmıssınız guzel.google translate yardımından sonra şu an cevap verebiliyorum, çünkü türkçenizi çözmek hiç kolay olmadı malumunuz. insanlar arasında "iletişim" diye bir şey keşfedildi, bilmem haberiniz var mı? iki yetişkin insan aralarındaki ilişkinin boyutu için konuşup beraber karar verebilirler, farklı düşünüyorlarsa da "şu an beklentilerimiz birbirine uymuyor" der düzgün bir şekilde görüşmeyi sonlandırırlar. sizin için de geçerli biri size bir teklif sunduysa, reddetme şansınız var. gerçi size göre bu "muamele çekmek"ti az önce. bir insanla isteklerim uymuyor diye neden ağlayacağım ya da o insanın teklifi neden benim saygınlığımı azaltıyor pek anlayamadım. gerçi sizi bütünüyle pek anladığım söylenemez.
anladım ben sizi tabii ki:)Siz anlamamakta diretiyorsunuz tekrarlayayım.konu sahıbı muzdarip bu durumdan? Fakbadi aramıyor kadın.konu sahıbının baslıgını okudjnjz mu ? Kadın neden erkekler hep cınsellık istiyor sadece diyor.adam da buna kalkmıs ben sadece ıyk wakıy gecırelım istiyorum diyor.ben de diyorum kı bedava seks derdi adamjn.komik mısınız ya. Nasıl cıkarımlar yamak için kasmıssınız. Herkes kendk hayatında ıstedigi haltı yiyebılır ama şahsi gorusum bir kadın sırf öaddiyat için evlendiyse mal yerine konmayı, sadece seks için takılıyorsa da kaale alınmamayı,saygı duyulmamayı hak eder erkek de aynı sekılde. Bı secim yapıyorsan bu hayatta karsılıgı oluyr.o karsılkla yuzlesmek yemıyorsa yapmayacaksın o zaman.konudan bagımsız konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?