Cok buyuk konusmussun. Hic beklemezsin kotu niyetli biri de sana bunu yaparsa lutfen gelip aglama. Ne vicdansiz kalpsiz insansiniz, Allah denk getirmesin. Sirf size dislike atmak icin girdim.Evet kadın sorumlusu. Çünkü çok rahat seviniyorlar bir çoğu. Adamın tabi tarzı olmasa da sevişir geçer. Benim umurumda olmaz herkesin hayatı da kadında adamın ilk anda evine koşup sonra aglasmayacak.
Kamuda muhendisim yüzlerce erkekle çalışıyorum. Kadin hem adamın ilk günde koynuna girip hem aglasmayacak. Takılanlara saygım sonsuz.
dini forumlardaki erkekler de bir ahlaklı bir ahlaklı kiiii sorma ahlak dolmuş taşıyor adeta..İyi de bu bana pek garip gelmedi. Bu gençlerle evlilik sitesinde, dini forumda falan tanışmadınız ki.. reel hayatında bunu sonrasında karşılaşabileceği kızlara açıkça ifade etmesi mümkün olmayan erkekler, sanaldan tanıştıklarında istemezse görüşmeyiz düşüncesinde oldukları için rahatlıkla söylüyorlar niyetlerini. Sizi dostunuz Ayşe tanıştırsa bunu yaşamazsınız.
Ay yemin ederim gözüm korktu. Adamdaki cürrete bakın yaaa hadsiz aşırı sinir oldumYav nereye yaşamaz. Benim başıma geldi adam arabayi durdurdu şap diye yapisti öptü beni. Aglamaya basladim eli ayagi titredi tabi kendimi eve dar attim. Arkadasa da dedim o herif birdaha havada karada karsima cikmasin. Kendimi o kadar kötü hissetmistim ki anlatamam. Ne bu konu konusuldu ne benim hayata bakis acim bu duruma müsait. Akademisyenim. Ve tanistirildigim kisi meslektasim!!!!
Defalarca ozur diledi ayagima kapandi falan ama yemezler.
Velhasilo ağalık beylik lafları değil su devirde heran hersey basina gelebilir insanin. Arkadasiniz kefil bile olsa kavun değil ya koklamadi oda nerden bilsindi böyle olacagini...
Sizin olaya karşı durusunuz olayin seyrini belirler herzaman söylerim. Benim bakis açım bu karşiiim uyarsaa eyvallaaah uymazsa Yaalllaah derseniz kafaniz rahat eder konu sahibi arkadaşım
Ben ne yazmaya çalışmışım ya .d ? Hayatımda kurduğum en saçma cümlelerden biri. neyse saat 5 olmuş normaldir. ana fikir anlaşıldı benceŞimdiki erkekler hep böyleyse, bu kadınların, iki dürtüğüne hasret kocaları kim .d?
muhtemelen bahsettiğiniz insanlar elizabeth takılan, sorumluluk almak istemeyen avare tiplerden. sizinle alakası yok...
erkeklerin geneli böyle. beni boğma, rahat takılabileyim demek. ciddi düşünüyorum diyene de kanma onlarda evli çıkabiliyor. en azından bu adam dürüst baştan niyeti söylüyor. eğer sen tamam dersen sorgusuz sualsız bi senle bi onla takılır. sen burda sunu dersen eğer “ben de hemen cok ciddi olalımm, hemen evlenyeyim derdin de değilim. evet biri olsn onla zamanı değerli geçireyim ama karşımdaki de bunu yapacak. yok başkaları ile de görüşmek istiyorsan o zmn ben ztn yokum gibi” o zmn sizinle birseyler yaşayım gideyim olarak düşünemeyecektir. sorun siz de değil erkeklerde. mutlaka değer veren biri çıkacaktırEvet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
Örnek vermiştim, onlar ahlak abidesi demedimdini forumlardaki erkekler de bir ahlaklı bir ahlaklı kiiii sorma ahlak dolmuş taşıyor adeta..
o kadar forum içinde dini forum demen ilginç tabii.Örnek vermiştim, onlar ahlak abidesi demedim
adamları denemek için mi yapıyorsunuz anlamadımbenim yaşım küçük ama açıkçası fazla erkek tanıdım. 25-40 yaş arası tanıdığım adamlarda kimisi deli gibi sevdi evlilik-çocuk düşündü kimisi de sadece cinsellik istedi. bunun bir denklemi yok maalesef ben artık tek cinsellik istiyorum ve bunu karşımdaki insana belirtiyorum. asla ciddi düşünmüyorum dedikten sonra adamlar bi sapıtıyor hatta diyorum "beğenmezsem giderim bakmam yüzüne" dedikten sonra iyice bozuluyor ayarları kaçıyor. bence yola aşk-sevgi-sadakat-tutku ile başlamayın çünkü bu duyguları hak etmeyen birine harcamak sonra sizi çok üzer. tanıyın adamları çay, kahve içerken mesajlarda zaten belli olur niyeti. ya başlarsınız ya da engeller geçersiniz. çok fazla laubali olmayın erkek milletine karşı. ancak gerçekten kimse evlilik istemiyor
Ben de onu diyecektim. Biz de bu şekilde başladık, 5 yıldır birlikteyiz. Evlilik hazırlığı için benim atama işimi bekliyoruz.En son “takılalım ya, ciddi bişe istemiyorum gezelim, eğlenelim, sevişelim” dediğim adamla 8 senedir evliyim. Söyleyeceklerim bu kadar
"Sevişen kadınlar yüzünden biz evlenecek erkek bulamıyoruz!" diyen bir üye vardı o aklıma geldiBütün suç kadınların yani. Erkekler istediklerini yaparlar kadın yapınca suçlu
Tatlim gözün korksun diye söylemedim bunlar hep hayat tecrübesi.. Boyle insanlar ne yazıkki dünya var olduğu sürece vardı ve heep olacaklar.. Ne yazıkki.. Keşke aşıyı hayvanlar üzerinde değil bunlarin uzerinde deneseler ama naparsinAy yemin ederim gözüm korktu. Adamdaki cürrete bakın yaaa hadsiz aşırı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?