Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

Sanalda böyle olur. Mümkünse ordan sadece arkadaşlık edinin. Ciddi ilişkileri kendi ortaninizdan edinmelisiniz

Cok buyuk konusmussun. Hic beklemezsin kotu niyetli biri de sana bunu yaparsa lutfen gelip aglama. Ne vicdansiz kalpsiz insansiniz, Allah denk getirmesin. Sirf size dislike atmak icin girdim.

Konu sahibi, uzulmeyin. Moda bu, her sey eskisinden rahat kabul gordugu icin erkekler dr artik ugrasmak istemiyor :/ 2020ye hosgeldin Iliski cok zor geliyor herkese artik..

Erkekler aşık olmadıkları kadınlara karşı genelde böyleler. Kimi gizliyor kimi dan dan söylüyor. Siz şanslı olup dan dan söyleyenlere denk gelmişsiniz.

dini forumlardaki erkekler de bir ahlaklı bir ahlaklı kiiii sorma ahlak dolmuş taşıyor adeta..

Ay yemin ederim gözüm korktu. Adamdaki cürrete bakın yaaa hadsiz aşırı sinir oldum

Şimdiki erkekler hep böyleyse, bu kadınların, iki dürtüğüne hasret kocaları kim .d?
muhtemelen bahsettiğiniz insanlar elizabeth takılan, sorumluluk almak istemeyen avare tiplerden. sizinle alakası yok...
Ben ne yazmaya çalışmışım ya .d ? Hayatımda kurduğum en saçma cümlelerden biri. neyse saat 5 olmuş normaldir. ana fikir anlaşıldı bence

erkeklerin geneli böyle. beni boğma, rahat takılabileyim demek. ciddi düşünüyorum diyene de kanma onlarda evli çıkabiliyor. en azından bu adam dürüst baştan niyeti söylüyor. eğer sen tamam dersen sorgusuz sualsız bi senle bi onla takılır. sen burda sunu dersen eğer “ben de hemen cok ciddi olalımm, hemen evlenyeyim derdin de değilim. evet biri olsn onla zamanı değerli geçireyim ama karşımdaki de bunu yapacak. yok başkaları ile de görüşmek istiyorsan o zmn ben ztn yokum gibi” o zmn sizinle birseyler yaşayım gideyim olarak düşünemeyecektir. sorun siz de değil erkeklerde. mutlaka değer veren biri çıkacaktır

Bu zamanda erkeklere de kadınlara da kolay kolay güven olmuyor ancak sürekli cinsellikle karşınıza çıkmaları biraz ilginç geldi bana.
Sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın lütfen sadece acaba dışarıdan haddinden fazla nazik ya da farkında olmadan üslup olarak fazla samimi olabilir misiniz?
Bazı arkadaşlarım var mesela yapıları öyle herkesle içten samimi konuşurlar ama tanıdığımız için bu haline alışığızdır.
Siz sosyal medyada tanıştığınız için sizin samimi üslubunuza alışkın olmayan abaza tipler durumu yanlış anlıyor olabilir.
Benim de ülkemizdeki her kadın gibi başıma taciz takip vs olaylar geldi.
Ancak arkadaş ortamında çok samimi şen şakrak olmama rağmen dışarıdan çok ciddi görünürüm.
Ondan dolayı bırakın açık açık cinsellik sormayı, çıkma teklifi evlilik teklifi gibi konularda bile çok zorlanmıştır karşı taraf.
Bende yakın çevrenizden sizi tanıyan insanlar olmadığı için samimiyetinizi yanlış anlıyor olabilirler

benim yaşım küçük ama açıkçası fazla erkek tanıdım. 25-40 yaş arası tanıdığım adamlarda kimisi deli gibi sevdi evlilik-çocuk düşündü kimisi de sadece cinsellik istedi. bunun bir denklemi yok maalesef ben artık tek cinsellik istiyorum ve bunu karşımdaki insana belirtiyorum. asla ciddi düşünmüyorum dedikten sonra adamlar bi sapıtıyor hatta diyorum "beğenmezsem giderim bakmam yüzüne" dedikten sonra iyice bozuluyor ayarları kaçıyor. bence yola aşk-sevgi-sadakat-tutku ile başlamayın çünkü bu duyguları hak etmeyen birine harcamak sonra sizi çok üzer. tanıyın adamları çay, kahve içerken mesajlarda zaten belli olur niyeti. ya başlarsınız ya da engeller geçersiniz. çok fazla laubali olmayın erkek milletine karşı. ancak gerçekten kimse evlilik istemiyor

Örnek vermiştim, onlar ahlak abidesi demedim
o kadar forum içinde dini forum demen ilginç tabii.
evlilik sitesindeki erkekler de aynı halt dini forumlarda da hatta dini alan diye kendilerini ahlaklı gibi göstermeye çalışan ama arka planda pek çok rezilliği savunan çok. yani din = ahlak değil, hiç değil hatta din adı altında ikinci üçüncü evlilik yapmayı savunup ahlaksızlığına kılıf bulabilirsin. o yüzden yanlış örnek bunlar.
evlilik sitesi adı altındaki siteler de ahlaksız erkeklerin yeri artık.

adamları denemek için mi yapıyorsunuz anlamadım

En son “takılalım ya, ciddi bişe istemiyorum gezelim, eğlenelim, sevişelim” dediğim adamla 8 senedir evliyim. Söyleyeceklerim bu kadar
Ben de onu diyecektim. Biz de bu şekilde başladık, 5 yıldır birlikteyiz. Evlilik hazırlığı için benim atama işimi bekliyoruz.

Konu sahibi, gerçekten bu kadar kötü mü spontane yaşamayı istemek? Cinsellikle ilgili hassasiyetleriniz varsa bilemem ancak sevişerek evlenmek gayet yaygın günümüzde. Bir insan sizinle cinsellik yaşamak istiyor diye sizinle hiçbir zaman ciddi düşünmeyecek diye bir şey yok. sine tanıyarak her şeyi birlikte yaşayarak bu yola girmek çok daha güzel ve sağlam temelli bir ilişki çıkarıyor ortaya.

maalesef simdi butun erkekler boyle, kimse iliski istemiyor, flört ediyorsun bir yola giriyorsun hah sevgili olduk galiba diyorsun sonra ne biliyim opusuyorsun falan sonra adam diyor ki biz sevgili degiliz ben iliski istemiyorum bastan soyluyum sana. o ana kadar da genelde kızlar baya bir duygu beslemis oluyorzaten, sonra sacma bir hal alıyor her sey. ayy cok buyuk bir bataklık bu gercekten, benim de hayatım bunun icinde debelenmekle gecti, ya cinsellik dusunen yasıtlarım ya da evlenmek istemeyen yaslı adamlar .
bundan sonra gorustugun insanlarla flört asamasını cok uzat hemen gorusme konusmayı uzat ve fiziksel bir temasa girmeye calıstıkları zaman da bastan söyle ben ciddi iliski istiyorum diye. bastan sınırı cizmeyince net bir irade ortaya koymayınca sonrası kötu oluyor

Ay yemin ederim gözüm korktu. Adamdaki cürrete bakın yaaa hadsiz aşırı sinir oldum
Tatlim gözün korksun diye söylemedim bunlar hep hayat tecrübesi.. Boyle insanlar ne yazıkki dünya var olduğu sürece vardı ve heep olacaklar.. Ne yazıkki.. Keşke aşıyı hayvanlar üzerinde değil bunlarin uzerinde deneseler ama naparsin
Sakayı geçeyim böyle rezil tipler hep bi şekilde etrafimdalar. Ama öyle bi cizgi koyarim ve koydumki hayatımda afedersin yiyosa gelsin gelen ama yemez
Toksik iliskilere,birinin hayatinda bosluk doldurmaya,zaman doldurmaya,sevemeden muhabbete müsait değilim hem de hiç değilim❤
Sende gönlünü sevene elini ver böylelerine de yolu göster.
Rabbim kıymet bilene rast getirsin yollarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…