Herkes burada... Toplanın gelin :))

Burayi cok bosladiim farkindayim ve sebebine gelicek olursak diyetisyenle 2 haftada 1.1 kilo verdigimi ve bunun hepsin8n odem oldugunu soylemistim iste ben o gun cozuttum yedim uzuntuden hırsimdan nasilsa zayiflayamiyorum diyerekten ..anladimki malesef normal diyetler bana gore degil 😔😔 daha once dukanla cok guzel kilo vermistim ama tamamen benim asiri yememden kaynaklanan kilo alimim yine olmustu .ve dukani biraz ozledim ne bileyim sinirsiz yeme ozgurlugun var ve tabiki kullanmiyorum ama var yani sonra tatlini yapabiliyosun kek ekmek krep muhallebi hatta helva vs vs bende bu yuzden dukancigima geri dondum ha yanlis mi belki ama napayim dondum iste ve ben 57.4 ciktim ilk gun tartida 3.gunu 55.8 cikinca bende bi hallenmeler!! Azicik bozdum diyeti ve dukan diyeti bozmaya gelmiyorrr ....neyse bu sabah 55.9dum bugun sebze gunumdu sebzeyi de pek severim cokkk uzattim simdi menumu soyluyorum

Sabah
1 yumurta sarisi , light beyaz peynir(peynirim bundan sonra hep yagsiz olcak )

Ogle
1 havuc, 1 salatalik, yagsiz kıs salatasi
Cok az z.yagli taze fasulye (acelem vardi ancak bu kadar zor yedim hatta havucu yolda kıtladim )

Ara
1 havuc , yagsiz salata ,
1 bardak sut tozu, kakao ,tatlandirici ve sutle yaptigim kakaolu sutum

Aksam
karnibahar kisiri
yaparken bunu 2-2.5 yk salca yemisimdir
1.5 bardak zero

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kupa kahve sütsüz
2 Dilim kepek
üzerine tahinli pekmez

Ara
3 ceviz

Akşam
1 tabak patates salatası
üstüne pul biber
1 kase yoğurt

Ara
Türk kahvesi
1 tahıllı bisküvi

Ara
az yoğurt
kepekli bisküvi

Arkadaşlar gördüğünüz gibi biraz dengesizlik var menüde
Çünkü dün hiç uyumadım kahvaltımı yaptım sonra yürüyüşe gittim
bikaç saat sonra uyudum kalktığımda saat akşam 5-6 arasıydı
menünün dengesizliğinin sebebi budur.

Kizlarr nasilsiniiz hani menuleriniz nerdeee :)
Benim menum soyle

Kahvalti
Yulaf kepekli krep
1 yumurta sarisi ve beyaz peynir
1 bardak süt
Ara
1 ayran

Aksam
5 kofte ve yanina 3 4 yk yogurt

ara
1.5 2 bardak sut

Aksam biskuviler olmus 2 tane ara yapilarak ama olsun menu guzel :) canim birde dikkat et tahin pekmez baya kalorilidir nutella ile es nerdeyse 😕

Aksam biskuviler olmus 2 tane ara yapilarak ama olsun menu guzel :) canim birde dikkat et tahin pekmez baya kalorilidir nutella ile es nerdeyse 😕

Doğru söylüyorsun canım işte kahvaltı da aceleye geldi aslında
sonrasında çıkıp 1 saat yürüdüm.Daha dikkatli olcam sağol.:)

Kizlar kismetse bende diyete basliyorum. Yasim 28. Boyum 168cm. Kilom76
Bi yildir hastaligim nedeniyle neredeyse yirmi kilo felan aldim. Su ara iyiyim cok sukur toplanmaya basldm. Artik kilo vermelym. Size bi sorum olack sizce ben bi diyetisyendn destek mi almali miyim? Cunku bu kilolar yemekle olmadi. İlaclar v hastalik yapti. İlaclari dusuk dozda hala kullaniyorum. Spor ve hareketim yoktu. Simdi ilk is trambolin alacagim ama baska onerilere de acigim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kendime yol cizecegim. Tesekkurler :)

Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2 dilim tostta kızarmış salam
1 kupa kahve

Ara
3ceviz

Öğle
5-6 dilim yaprak dolması
salata

Ara
1 bardak ayran
dolmalar(kızlar sayamadım valla ama tıka basa doymadan yedim)

Akşam
1 kepekli bisküvi
1 kase yoğurt

Ara
adaçayı

Kızlar kahvaltıdan sonra yürüdüm.30dk.
Evde yemedim dolmaları dışarda oldugum için dengesiz oldu
uyku da problem yaşıyorum düzene sokabilsem daha iyi olacak sonuç.
siz neler yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…